9 grunde til, at USA-rejser er billigere, end du tror

At udforske Amerika behøver ikke at sprænge banken! Vi har bedt rejsebloggere om nogle ekspertråd til at spare penge, når man rejser til og rundt i USA..

1. Kend din geografi

Okay, vi er nødt til at starte med det åbenlyse. Amerika er et enormt land med en ret kompleks geografi. Hvis du har styr på dine ting, kan du undgå logistiske problemer senere. Jo Whitaker, grundlægger af rejsebloggen visionsofjohanna.org, siger: “Sørg for at sætte dig ind i de store afstande i USA, især i det vestlige USA. Hvis du er interesseret i byer, kan det være bedre at flyve direkte til den pågældende by. Men lejebiler er fantastiske, fordi du har så meget fleksibilitet. I det vestlige USA tilbagelægger en rejseven omkring 600 miles på en 12 timers køredag.”

usa

2. Rejs i grupper

Fabienne Loher, forfatter til ichreiseumdiewelt.com, foreslår: “Atleje en bil eller dele en taxa/Uber sammen med andre backpackere (hvis en af jer er over 25 år, er det billigere) kan hjælpe med at spare en hel del penge, især når man navigerer i det rummelige vestlige USA.”

cars

3. Særlige ruter

På samme måde som du planlægger i forvejen, skal du undersøge flybilletterne! Ofte kan man spare penge på nogle få måder, som ikke umiddelbart fremgår af en simpel Google-søgning. Top tip fra Jo: “Icelandair er for eksempel kendt for at tilbyde vanvittigt billige fly fra London til New York, med kun en kort mellemlanding i Reykjavik!”

routes

4. Tag dig god tid

David Miah fra thatgaybackpacker.com foreslår, at man tager sig god tid, når man rejser i USA: “Folk spørger mig altid, hvordan jeg kan rejse i så lang tid, men sandheden er, at man sparer penge ved at rejse langsomt. Hvis du bliver i et bestemt område, kan du få en fornemmelse af happy hours i en by, de mest trendy steder til bundløse bruncher, og hvornår der er klubaftener for studerende (som normalt ikke koster noget). Et ugentligt metrokort vil altid være billigere end at købe et dagligt. Og hvis du haren base et sted, bliver det lettere at få lokale venner, som kan dele deres budgetvenlige tips med dig.”

signal

5. Hjælpsomme lokale

Lad ikke byen tømme din pengepung helt! Personalet på hostels er fulde af gode råd, og mange hostels tilbyder gratis gåture. Udnyt noget af den lokale viden og berømte amerikanske gæstfrihed! Katie McKnoulty, grundlægger af thetravellinglight.com, foreslår: “Den [lokale] food truck-scene er også enorm her … du kan altid finde en lækker og billig bid mad!

locals

6. Vandrerhjem med morgenmad

Josråd om hostelmad: “Personligt valgte jeg hostels med gratis morgenmad for at spare på madudgifterne, og et hostel, jeg brugte i New York, havde også gratis pizza om aftenen! Det lyder meget enkelt, men sørg for, at der er gratis morgenmad på de hostels, du vælger.”

hostels

7. Greyhound-busser

Fabienne har erfaring med USA’s førende langdistancebusselskab: “Greyhound er fantastisk og såååå billig. Jeg følte mig tryg, selv om natten. Vi betalte 22 dollars fra Las Vegas til LA. Man kan spare mange penge, hvis man tager bussen i stedet for flyet.

buses

8. Naturens gratis ting

Jasmin Hassan, en skribent fra London, foreslår: “Udforsk naturen helt gratis! Amerika er et land med varieret terræn, og der er masser af mangfoldighed at finde. Udforsk et hvilket som helst antal bjerge, søer, gletsjere eller skove (afhængigt af hvor du er), og oplev et væld af landskaber uden at skulle forlade landet! Invester i en lejrgrill og en køleboks, og få lækre måltider og øl på vejen – det ultimative eventyrbrændstof!”

nature

9. Sundhedsforsikring

En stor udgift, som mange rejsende ikke regner med, er udgifterne til lægehjælp/medicin i USA. Jo rådgiver: “Sygeforsikring er afgørende! Ellers kan du stå med en kæmpe regning, hvis der sker noget uheldigt.”

health

Hvad venter du på? Book nu!

En særlig tak til Katie McKnoulty, Jo Whitaker, David Miah, Jasmin Hassanog Fabienne Loher for deres professionelle tips og billeder!

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top