de 11 bedste ting at lave i Filippinerne for eventyrnørder

Language Specific Image

Er du ved at planlægge dit backpacking-eventyr i Sydøstasien? Ja, du har måske allerede været igennem de store favoritter, den klassiske tur gennem Thailand, Vietnam og Cambodja. Men hvad med Filippinerne?

Tænk hvide sandstrande, fantastisk havliv, spændende eventyr, fantastiske hostels og en chance for at møde verden og skabe uforglemmelige minder. Jeg mener, det lyder vel okay? For at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din rejse til dette utrolige land, har vi udvalgt 11 af de bedste ting at lave i Filippinerne for adrenalinsøgende.

Føler du dig inspireret? Scroll videre for at finde ud af, hvordan du selv kan opleve alle disse utrolige ting…

1. Svømning med hvalhajer i Donsol

Best Things to Do in Philippines - Swimming With Whale Sharks In Donsol

At dykke med hvalhajer er ikke så skræmmende, som det ser ud ?@2passospelomundo

Mød havets BFG helt tæt på og personligt! Donsol, som ligger i kystprovinsen Sorsogon, giver spændingssøgende mulighed for at dykke med verdens største haj: den kæbeformede hvalhaj. Disse utrolige skabninger, der er på størrelse med en skolebus, kan virke skræmmende, men faktisk lever de primært af plankton, så du kan godt holde op med at gå i panik nu! Denne fin-tastiske oplevelse behøver heller ikke at gå på kompromis med din moral, for i Donsol praktiserer de etisk hajdykning og undgår at agne eller fodre dyrene. At dykke med hvalhajer er en af de klassiske ting at gøre på Filippinerne, så dyk bare ned i det!

2. Paddle boarding ned ad Loboc-floden

things to do in the philippines stand up paddleboarding @kingingit

Stand up paddle boarding ned ad Loboc-floden ?@wearekingingit

Paddle boarding er ikke ligefrem den mest yndefulde aktivitet, men at flyde ned ad den rolige Loboc-flod omgivet af Bohols frodige junglelandskab får på en eller anden måde det at miste balancen til at virke lidt mere tiltalende … Dette er uden tvivl et af de bedste steder at besøge i Filippinerne og en oplevelse, du aldrig vil glemme. Tag på en omfattende 8-timers tur med en venlig lokal instruktør, der guider dig undervejs – vi lærte endda nogle nyttige filippinske sætninger! Ignorer TLC, og begynd at jagte de betagende vandfald for enden af denne fantastiske tur.

3. Øhop hele dagen lang

Best Things to Do in Philippines - Island hopping and snorkelling in Cebu

Hopping mellem øer ?@stacieskinker

Filippinerne har over 7000 øer (nej, det er ikke en skrivefejl) og nogle af de mest vanvittige strande i verden, hvilket gør øhop til en obligatorisk del af ethvert besøg. Udforsk fantastiske laguner, og opdag nysgerrige fisk og havdyr, mens du bevæger dig rundt på nogle af de mest spektakulære strande i Filippinerne. Cebu Island og Pamilacan Island er særligt imponerende, men det fortæller vi mere om senere…

Snorkling er et absolut must i El Nido med dramatiske kalkstensklipper i kontrast til det bløde sand og klare vand. Snubl over den fortryllende hemmelige lagune, som kun er tilgængelig ved lavvande, men shhh… det har du ikke hørt fra os.

4. På scooter gennem landskabet

Best Things to Do in the Philippines - Rent a scooter and explore the countryside

På scooter langs de åbne veje i Polangui ?@ohnoh25

Det fedeste transportmiddel, når man backpacker gennem Asien? Scooter-motorcykler selvfølgelig! Nyd den totale frihed, og få en ægte smag af Filippinerne ved at komme væk fra alfarvej.

De lokale er typisk supervenlige og stopper gerne for at få en snak og hjælpe dig, hvis du farer vild. Tag en hjelm på, lej en scooter, og glid gennem det bølgende landskab (stop for en selfie på hvert hjørne, tak!)

5. Canyoneering i Cebu og Kawasan Falls

Best Things to Do in the Philippines - Canyoneering in Cebu & Kawasan Falls

Canyoneering i Cebu er SÅ sjovt ?@krgoh

Giv dit eventyr et løft med en gang canyoneering i Cebu. Denne energiske aktivitet involverer vandring, klatring, svømning OG rapelling gennem kløftens smukke bække og strømmende vandløb. Du går sammen med en gruppe og får mulighed for at arbejde som et team for at navigere i kløften. Denne tur starter ved Canlaob-floden på Cebu Island og slutter ved Kawasan Falls, og det bedste kommer helt sikkert til sidst!

Kawasan Falls er altid klar til Insta (intet filter er nødvendigt) og er et af de bedste steder at besøge på Filippinerne. De smukke vandfald har vand, der er så intenst blåt, at man virkelig skal se det for at tro det.

6. Ziplining i El Nido

Best Things to Do in the Philippines - Ziplining In El Nido

THAT VIEW ?@corrisen

Kun en kort vej fra den palmeomkransede Las Cabanas-strand finder du starten på El Nido Zipline. Du får et fugleperspektiv over de tropiske skatte nedenfor … og en flyvetur i høj fart langs en 750 meter lang zipline! Så vær forberedt, det er ikke for de svage sjæle.

Hvis du har en forkærlighed for eventyrrejser, vil du elske disse hostels kun for adrenalinjunkier.

Zoom mellem to øer, mens du strejfer palmetræernes spidser med dine udstrakte tæer. Hjelme er uundværlige, og sørg for at have behageligt tøj på, så du undgår ubehagelige situationer..

7. Kajak gennem El Nidos laguner

Best Things to Do in the Philippines - Kayaking Through El Nido's Lagoons

Der er en El Nido-lagune for enhver smag ?@millizenkei

Der er så mange fantastiske laguner i Filippinerne, men nogle er sværere at finde end andre. El Nido Secret Lagoon er en af disse skjulte perler og ligger gemt væk i en lille klippehule … bestemt ikke en, man bare falder over. Forvent indviklede klippeformationer og det krystalblå vand, som Filippinerne er så kendt for. Det har en ægte jomfruelig fornemmelse (åh, opfør dig ordentligt!) og er et vidunderligt uforstyrret naturområde.

Undvig derefter vandmændene på din vej ind i El Nido Small Lagoon, hvor du finder charmerende skjulte huler fulde af mystiske vidundere.

8. Vandsport på øen Pamilacan

Best Things to Do in the Philippines - Water Sports On Pamilacan Island

Få dit snorkelfix på Pamilacan Island ?@caribbeanhummingbird

Alle entusiaster af vandliv vil få en fantastisk oplevelse, når de snorkler og sejler i kajak omkring Pamilacan Island. Omgiv dig med en bemærkelsesværdig regnbue af farverige fisk, når du snorkler rundt på denne lille ø.

Du kan endda være så heldig at svømme med delfiner, og vi taler ikke om en SeaWorld-swimmingpool med to triste svømmefødder. Åh nej, min ven! Vi taler om stimer og stimer af majestætiske delfiner, der svømmer rundt i deres naturlige habitat.

9. De lækreste strande på Filippinerne

Relaxing in a hammock on a white sand beach in the Philippines

Paradis fundet ?@wearekingingit

Med så mange øer at udforske giver Filippinerne rejsende en overflod af forførende strande. Ja, vi har allerede fortalt dig om en række fantastiske strande, men Filippinernes kystlinje er så smuk, at den fortjener sit eget punkt!

Nogle strande skaber større bølger blandt turisterne end andre, f.eks. den vidunderlige White Beach. Ægte rejsefanatikere bør gå væk fra guidebogen og opdage et par af de mindre kendte, men lige så charmerende strande. Snak med de lokale og andre rejsende for at finde nogle dejlige historier om havets oprindelse.

10. Hjelmdykning i Boracay

things to do in the philippines helmet diving @shararararrrr

Bliver venner med de farverige fisk@shararararrrr

Tænk på Helmet Diving som Scuba Divings yngre, mere modige bror. Find din indre lille havfrue frem, når du står på havbunden omgivet af dine fiskevenner under havet! Den vægtløse hjelm giver dig mulighed for at bevæge dig frit og beundre det farvestrålende udvalg af koraller og tropiske fisk få centimeter fra dit ansigt. Tag til Boracay Beach, hvor du får selskab af en undervandsfotograf, der tager billeder, som vil gøre enhver ivrig rejsende misundelig!

Hvad er nogle af dine yndlingsting på Filippinerne? Er der andre hemmeligheder, vi har overset? Lad os vide det i kommentarerne nedenfor.

Hostels i Filippinerne | Billige flyrejser

Om forfatteren

Aimee og Craig aka Kinginit voksede op i en lille by i Wales. De blev forelskede og rejser nu verden rundt sammen, laver videoer og er skøre. Følg deres eventyr på Youtube for at få en regelmæssig dosis rejsemisundelse.

Hvorfor ikke gemme denne artikel til senere? ?

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top