De bedste barer i Madrid – dine yndlingsbarer i Madrid

Language Specific Image

Den spanske hovedstad er et enormt populært turistmål om sommeren. Hvis du overvejer at planlægge en tur til Madrid, kan du forvente, at varmen lokker dig ind på en af byens mange barer. Vi spurgte dig om nogle af dine yndlingsbarer i Madrid på vores Facebook-side, og her er, hvad du fortalte os.

Hvis du vil tjekke Madrid ud, så glem ikke, at du kan booke hostels i Madrid fra vores store udvalg.

El Tigre

Melissa Ris siger:

El Tigre, helt sikkert! Øl og vin smager godt og er ikke dyrt, og der er altid et godt publikum og en god atmosfære. Sørg for at tage venner med, så de kan hjælpe med at spise alle de lækre (gratis!) tapas, man får til hver omgang drinks.

Maria Elisa Hernández Marín siger:

El Tigre, i calle de las infantas Guilherme Couto siger: El Tigre!!!

Yazmin Martinez siger:

& selvfølgelig, når du vil have gratis tapas EL TIGRE

Hostelworld.com siger:

El Tigre tilbyder et anstændigt udvalg af oste, kød og øl til fremragende priser. Tykke menneskemængder samles omkring baren, så de, der er indenfor, kan prøve de billige tapas. For omkring 1,50 euro kan du bestille en drink, der inkluderer en gratis tallerken med tapas. Fremragende værdi.

Beliggenhed: Calle de las Infantas, 30

Åbningstider: Dagligt fra kl. 14.30-02.30

Docamar

Naya Serrano siger:

Den bedste bar i Madrid er Docamar, hvor du kan finde “patatas bravas” i byen.

Hostelworld.com siger:

Docamar er stolt af sine særlige tapas kaldet patatas bravas. Det er en slags krydret kartoffel, som er meget populær blandt Docamars lokale. Sørg for at bekæmpe krydderierne med en kølig drink, mens du er der. Tapas er selvfølgelig ikke det eneste på menuen, og de ledsages af et farverigt udvalg af andre fødevarer, herunder indmad, snegle, blæksprutte, omelet og muslinger.

Beliggenhed: Alcalá, 337

Costello

Juanma Cortés siger:

Costello!

Hostelworld.com siger:

Costello er en café og natklub såvel som en bar. Som sådan tilbyder den et varieret udvalg af musik, og dens DJ’s kan tage sig af dine dansebehov om natten. Kom også for at opleve livemusik om natten, som er med til at skabe den særlige og unikke kluboplevelse. Hvis du er til druk og dans, skal du besøge Costello.

Beliggenhed: Caballero de Gracia

Casa Labra

Maria Elisa Hernández Marín siger:

Og selvfølgelig “Casa Labra”, tæt på Corte Ingles i Puerta del Sol, hvor du kan prøve Madrids bedste stegte torsk, og hvor socialistpartiet blev grundlagt

Hostelworld.com siger:

Med en bar, der er 150 år gammel, er Casa Labra et godt sted at kigge forbi og få en drink, hvis kulturhistorie vækker din interesse – det spanske socialistparti blev grundlagt her omkring 1880, så baren fungerer også som en værdig turistattraktion. Der er også en restaurant, som tilbyder de berømte bacalhau-fritters og stegt bacalhau (bacalhau er det portugisiske ord for torsk).

Beliggenhed: Tetuán, 12

Oldenburg

Esmeralda Gibaja siger:

Oldenburg! Der er mere end 250 forskellige typer øl

Hostelworld.com siger:

Denne lille bar har specialiseret sig i belgisk øl og har en virkelig imponerende samling. Når du er i Madrid, skal du ikke lede længere end til Oldenburg for at finde et omfattende arsenal af flasker med Belgiens fineste øl. Hvis du føler dig lækkersulten, kan du også bestille en frokost eller middag, som du kan skylle ned med din drink.

Beliggenhed: Alburquerque, 13

Åbningstider: Frokost: 13.00-16.00 Middag: 18:30-midnat

Casa Julio

Eleanor Smith siger:

Casa Julio 🙂 Hyppigt besøgt af U2!

Hostelworld.com siger:

Turister elsker bestemt berømtheder, og Casa Julio har det. En aften i 2003 var det irske band U2 på optagelse i området og valgte Casa Julio som optagelsessted. Bono elskede de lækre kroketter, og stedet kaldes nu “U2 Tavern” af de lokale. Hvis du er i området, skal du huske at kigge forbi og prøve en af kroketterne med et glas vin.

Beliggenhed: Calle Madera, nr. 37, Malasaña

Nasti

Hadass Wade siger:

Nasti

Hostelworld.com siger:

Tag en tur i Madrids Nasti-klub i weekenden, og nyd den høje musik og den intense danseoplevelse, den tilbyder. Tag en drink, mens du vugger til synth-pop, electroclash og disco-punk. Hvis du vil feste til sent, er klubben åben til ud på de små timer, så natten slutter, når du vil have den til at slutte. Drik og dans til solen står op på Club Nasti.

Beliggenhed: San Vicente Ferrer, 33

Naturbier

Christiaan Klein Lebbink siger:

Naturbier på Plaza Santa Ana… de brygger deres egen øl, og den smager fremragende 🙂 Glem ikke at bestille nogle tapas ved siden af…

Hostelworld.com siger:

Naturbier er et godt sted at stoppe for en drink og en bid mad. Tag et iskoldt glas af en af de germanske øl i baren, eller beslut dig for at gå ind i spiseområdet på bagsiden af bygningen. Glem ikke at tjekke deres patatas bravas og lækre gedeost, hvis du føler dig sulten.

Beliggenhed: Plaza Santa Ana, 9

Åbningstider: Man-tors, søn kl. 11.30-14.00; fre-lør kl. 11.30-14.30

Cueva Sesamo

Yazmin Martinez siger:

CUEVA SESAMO bedste sangria bar i Madrid @ metro Sevilla….amazing & only 10 eur/ jarra…very traditional, old Spain, the whole ambiance is underground, so look up where it’s at; otherwise you won’t find it 😉

Hostelworld.com siger:

Med risiko for ikke at kunne finde et sæde, så kom til denne fantastiske underjordiske sangriabar lidt tidligt, hvis det er muligt. Den er lidt svær at finde, men hvis du kan (den ligger tæt på Plaza Santa Ana ved siden af en turistbutik), vil du være glad for, at du gjorde det. Atmosfæren er traditionelt spansk med levende røde duge draperet på hvert bord og et smukt ternet gulv. Malerier og citater pryder væggene. Nyd en jarra sangria for kun ti euro, mens du lytter til et live klaverstykke. Gå ikke glip af denne fantastiske bar.

Beliggenhed: Calle Principe 7

Åbningstider: 19.00-2.00/3.30

Og mange flere…

Virginia Artus Sanchez siger:

para comer y beber mucho mucho y por poco poco dinero de los mejores “El merida” o “la ría”, uno al lado del otro, en la calle murcia (perpendicular al paseo de las delicias) en el metro de palos de la frontera. o un bar chiquitin y un poco sucio que tambien se come muy bien justo a la salida del metro o noviciado, o el museo del jamón, o los toledanos, o el 100 montaditos, o…. puf hay demasiados es madrid! y si os gustan los mejicanos recomiendo EL COLORADO en plaza españa en la calle Martin de los Heros al lado de los cines Renoir!! cervezas de importación y uno de los mejores cocteleros de tooodo madrid 😉

Kristy Revell siger:

The vermouth bar in mallasandra!!!

Daniela Sanhueza Leighton siger:

Bares El Respiro y El tigre en Chueca (tapas), La potente en La latina, Bar&co en Tribunal…

Trilce Velasquez siger:

La malquerida en Pza España

Lourdes Vm siger:

Areia Colonial! Calle Hortaleza 🙂

Kri Gemellina siger:

Sidi…en Placa San Ildefonso…?

Leonardo Ribeiro siger:

Museo del Jámon, Det er en meget god idé at lokal mad!!!

Wandalupe Real siger:

Mercado San Miguel!

Hvis du besøger den spanske hovedstad, vil disse forslag forhåbentlig være nyttige, når du skal i byen i Madrid. Vi håber, at du kan bruge ovenstående tips og råd til at maksimere din barhopping, når du er i Spanien.

Book vandrerhjem i Madrid

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top