De bedste barer i Valencia – dine yndlingsbarer i Valencia

Der er virkelig gang i den i den spanske by Valencia fra kl. 23 og frem, når barerne og klubberne er i fuld gang. Barrio del Carmen er et af de bedste kvarterer i Valencia at tjekke ud, hvis du er på udkig efter en god aften i byen, men der er masser af barer og klubber i hele byen. For at finde ud af, hvor du skal gå hen, bad vi dig om at fortælle os om dine yndlingsbarer i Valencia via Hostelworlds Facebook-side. Her er, hvad I havde at sige…

Radio City

Claire Maelys Breñas siger:

Min anden favorit ex-aequo bar ville være Radio City i centrum med sin eklektiske musik, folks verdensomspændende oprindelse og et andet live flamencomusik- og danseshow hver uge…!

Christopher Banditt siger:

Gå ikke glip af club Ra-adio City!

Brian Donovan siger:

Radio city

Hostelworld.com siger:

Der er masser af forskellige ting at opleve på Radio City, hvilket gør det til et ret populært nattested. Det er ikke kun et godt sted at drikke og hænge ud, det er også et godt sted at opleve flamencomusik og -dans med et liveshow, der finder sted hver uge.

Beliggenhed: Calle Santa Teresa 19, Barrio del Carmen.

Montaditos Gratis

Jose Vicente Rausell siger:

“Montaditos gratis” på Avenida Valladolid er bare fantastisk. For 1,3 € får du en øl med en tapa efter eget valg. Billig, velsmagende og fuld af god atmosfære, selvom der kan være lidt overfyldt.

Hostelworld.com siger:

Den gamle Valencia-bar Montaditos Gratis er et meget populært sted takket være sit store udvalg af øl og sine utroligt billige tapas- og øltilbud. Husk på, at stedet kan være temmelig fyldt i weekenden og på tidspunkter, hvor der er en stor fodboldkamp.

Beliggenhed: Avenida Valladolid 24, Benimaclet.

Patrick’s irske pub

Alonso Cara siger:

Saint Patrick’s Irish Pub er den bedste irske bar i Valencia

Hostelworld.com siger:

Patrick’s Irish Pub ligger i hjertet af byen og serverer et bredt udvalg af drinks fra irske whiskyer til øl på fad og importerede øl på flaske. Der er fire tv-skærme rundt omkring i baren, som viser fodbold, rugby, cricket og meget mere. Hvis du foretrækker at spille i stedet for at se på, kan du prøve kræfter med poolbordet eller dartskiven. Der er masser af arrangementer i løbet af ugen, herunder en sprogudveksling, som finder sted hver torsdag fra 20.30 til 23.00.

Beliggenhed: Gran Vía Marqués del Turia 69, Cánovas.

Bodeguilla del Gato

Nick Roberts siger:

Bodeguilla del Gato……………..c/Catalans 10, lige ved Plaza Negrito

Hostelworld.com siger:

Denne bar er populær blandt både lokale og turister og tilbyder en god blanding af drinks og tapasretter. Der er siddepladser både inde og ude.

Beliggenhed: Calle Catalans 10, La Seu.

Murray Club

Michela Pedretti siger:

Murray Club i Blasco Ibanes 111

Hostelworld.com siger:

Murray Club tiltrækker et mere alternativt publikum og er kendt for sin afslappede stemning og gode musik. Om onsdagen kan du høre hiphop, mens torsdagen byder på en mere indierocket lyd. Fredage og lørdage er der en god blanding af indierock, electronica og meget mere, der brager ud af højttalerne.

Beliggenhed: Blasco Ibanez 111.

Sort note

Claire Maelys Breñas siger:

Det er Black Note med sine dejlige live-musiksessioner, cool atmosfære, praktiske beliggenhed og imødekommende personale 🙂

Hostelworld.com siger:

Der er livemusik de fleste aftener i ugen med optrædener fra jazzbands, bluesgrupper og meget mere, så det er et godt sted at besøge, hvis du er til musik. I baren finder du et udvalg af drinks til rimelige priser, endnu en grund til at tilføje Black Note til din liste over barer, du skal besøge i Valencia.

Beliggenhed: Calle Polo y Peyrolón.
Åbningstider: Man-lør kl. 22.00-03.30, lukket om søndagen.

La Bolsería

Jonny Dubs siger:

Bolsería

Hostelworld.com siger:

La Bolsería er en af de mest populære diskoteksbarer. Det ligger i Barrio del Carmen og er en favorit blandt dem, der gerne vil danse hele natten til lyden af høj, hovedsageligt R&B-musik. Der er masser af drinks på dette sted, som har en tendens til at tiltrække et yngre publikum.

Beliggenhed: Calle Bolseria 41, Barrio del Carmen.

Og så er der gadefesterne…

Angelina Wang siger:

Gadefester under Las Fallas er det BEDSTE!!!

Hostelworld.com siger:

Las Fallas finder sted fra den 15.-19. marts i år og er en af Valencias mest populære årlige festivaler. Fra afbrænding af lig til spektakulært fyrværkeri er det et sandt oprør af lyd og lys. Ud over bål og fyrværkeri er Valencia også vært for en række farverige parader i løbet af festivalen. Oven i alt det kan du hvert år nyde nogle ret legendariske gadefester under Las Fallas.

Hvis du planlægger en tur til Valencia, skal du sørge for at tjekke nogle af disse populære klubber og barer i Valencia for en god aften.

Klik for at finde og booke vandrerhjem i Valencia

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top