De bedste barer i Stockholm – dine yndlingsbarer i Stockholm

Hvis du gerne vil være sammen med de stilfulde svenskere på en bytur i Stockholm, har du ingen problemer med at finde et sted at starte, da byen kan prale af et stort udvalg af barer, klubber og pubber. For at finde frem til nogle af de bedste nattesteder i den svenske hovedstad bad vi jer om at fortælle os om jeres yndlingsbarer i Stockholm på vores Hostelworld.com Facebook-side. Her er, hvad I havde at sige…

Ice Bar

Alexandra Kovacova siger:

Min yndlingsbar i Stockholm er helt sikkert Absolut Ice Bar, jeg elskede det bare. Fantastisk atmosfære, du ligner en fra den anden verden i den store blå jakke, de giver dig. Få din drink meget hurtigt, da det er iskoldt der. Jeg elsker de iskolde farver på baren og på drinksene. Og det er det bedste sted at tage nogle sjove billeder 🙂

Lukas Mistina siger:

Jeg kan også anbefale Ice bar i Stockholm

Cyndi Sperry siger:

Det er turistet, men man møder så mange “cool” rejsende … så jeg siger også Ice bar.

Ronnie Young siger:

Isbaren

Junius Carter siger:

Helt sikkert isbaren!

Hostelworld.com siger:

Is, der er høstet fra Torneåen, bruges til at skabe det iskolde eventyrland, som Absolut Icebar er, hvor temperaturen er -5 ºC hele året rundt. Book dit besøg, så får du et 40-minutters besøg, som inkluderer handsker og en kappe til at holde dig varm sammen med en cocktail efter eget valg. Drinks serveres i isglas, og sæder og borde er også lavet af is.

Beliggenhed: Nordic Sea Hotel, Vasaplan 4.

Debaser

Torsten Leppin siger:

Debaser

Eimear MacHale siger:

Debaser 🙂

Hostelworld.com siger:

Debaser Slussen, som ligger i Stockholms populære Södermalm-kvarter, er det oprindelige af disse spillesteder, og Debaser-klubber findes nu også fire andre steder rundt om i byen. Det er stedet at gå hen, hvis du er til rockmusik, da det er vært for en strøm af svenske og internationale rocknavne. Ud over den gode musik er der også en funky stemning og et godt udvalg af drinks.

Beliggenhed: Karl Johans Torg 1.

Sæbe baren

Francesco Paolo Titta siger:

Soap bar, i nærheden af Stureplan… dejligt sted, hvor man kan lytte til god musik og møde søde mennesker…

Hostelworld.com siger:

Soap Bar åbnede tilbage i 1997 og er et populært sted blandt unge, trendy mennesker, der kommer her for at drikke og lytte til en bred vifte af musik. På travle aftener skal du være forberedt på at stå i kø.

Beliggenhed: Nybrogatan 1.
Åbningstider: Man-fre kl. 16.00-03.00, lør kl. 12.00-03.00, søn kl. 22.00-03.00.

Chokladkoppen

IRma LeKlerk siger:

Chokladkoppen

Hostelworld.com siger:

Hvis du leder efter noget uden for pub- og klubscenen, hvorfor så ikke tjekke denne hyggelige lille café i Gamla Stan. Dette bøssevenlige sted har en fantastisk atmosfære og er ofte fyldt med mennesker, der kommer for at nyde de lækre varme chokoladedrikke, desserter og meget mere.

Beliggenhed: Stortorget 18.
Åbningstider: Dagligt kl. 9-23.

La Isla

Juan Cifrian siger:

La Isla! Salsadansaftenen, der bringer svenskere og latinamerikanske indvandrere sammen, er helt fantastisk. Og svenskerne kan holde deres egen! Bizarro verden.

Hostelworld.com siger:

La Isla markedsfører sig selv som den bedste latinamerikanske klub i byen og arrangerer hippe klubaftener sammen med salsadansetimer. Gå ud på dansegulvet her, og du vil møde en blanding af både lokale og besøgende, der er kommet for at ryste den til førsteklasses latinamerikansk musik.

Beliggenhed: Sankt Eriksgaten 51.
Åbningstider: Ons kl. 19.00-01.00, fre kl. 19.00-03.00, lør kl. 20.00-03.00, lukket søn-tirs og tors.

Pub Anchor

Craig Costine siger:

Da jeg er lidt af et metalhoved, er jeg nødt til at gå på Pub Anchor. Det er altid et besøg værd med livebands og rock-karaoke. Maden er ret god, og personalet er fantastisk. Kig ind, hvis du er i området 🙂

Hostelworld.com siger:

Rockfans vil elske denne populære bar i Vasastan-distriktet i byen. Sammen med førsteklasses musik tilbyder Pub Anchor masser af underholdning, herunder alt fra musikquizzer til karaokeaftener. Her er også jævnligt livebands og DJs.

Beliggenhed: Sveavägen 90.

Engelen

Cenk Özkan siger:

Selvfølgelig Engelen:))

Hostelworld.com siger:

Engelen er både bar, restaurant og klub, og det er et sted, hvor du kan tilbringe hele natten. Når du har nydt en bøf i restauranten, kan du lytte til levende musik i barområdet og derefter gå ind i klubben og danse hele natten.

Beliggenhed: Kornhamnstorg 59B.

Spy Bar

Simon Rozes siger:

SPYYY BAR

Hostelworld.com siger:

Spy Bar ligger i Östermalm-distriktet og er et glitrende sted, der besøges af et glamourøst publikum. Musikken her har en tendens til at være house og R&B.

Beliggenhed: Birger Jarlsgatan 20.

Vampire Lounge

Zorana Jagodic siger:

vAMpIRe lOUNgE

Hostelworld.com siger:

Har du lyst til en grev Dracula? Så tjek denne bar, der serverer et stort udvalg af cocktails, herunder den førnævnte greve og andre med navne som Vampire’s Blood, Crossfire, At Stake og Vlad the Impaler. Man kan også få alkoholfrie drinks. Ud over den seje samling af cocktails og det fantastiske undergrundsinteriør byder Vampire Lounge også på masser af underholdning, herunder live DJ’s.

Beliggenhed: Östgötagatan 41.
Åbningstider: Man-fre kl. 17-01, lør-søn kl. 19-01.

Og mange flere…

Morbror Patrik Hjalmarsson fortæller:

Hornstull Strand & Debaser Slussen

Lizz Swan siger:

Hvilken en skal jeg vælge?! Chokladkoppen har den bedste varme chokolade i byen, og isbaren er bestemt noget, man skal besøge. Men min favorit må være “Och himlen därtill” i Skatteskrapam-bygningen på Söder. Den har den bedste udsigt ud over Stockholm 🙂

Andrea Seven siger:

Anchor og Debaser helt sikkert

Nicholas Dawson siger:

Indigo Bar. Eller Büno. Begge på Götgatan. Den bedste gade nogensinde.

Threehouse BednBreakfast siger:

Bröderna Olson garlic and shots på Folkungagatan på Södermalm – fantastisk stemning, god musik, flot interiør, 50’er-stil, fantastisk drinkskort, her kan du endda bestille en øl med hvidløg(!!) Carmen på Tjärhovsgatan – stedet til en øl, snak og spot de “söder” mennesker. Klubb Gås på Bar 122 på Folkungagatan – God musik a la punk, rock….

Book vandrerhjem i Stockholm

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top