De bedste hostels i Valencia til alle typer rejsende

Sådan finder du de bedste hostels i Valencia til din rejse

Ahhh Valencia, hvor vi dog elsker dig! Vi ved ikke, om det er den mystiske kystlinje, den fantastiske historiske arkitektur eller den fantastiske mad, men noget bliver ved med at trække os tilbage… Det er derfor, vi har lavet vores guide til de bedste hostels i Valencia.

Foodies, kom og oplev paellaens hjemland, og gå rundt på madmarkeder som Mercato Centrale for at forkæle dine smagsløg. Historieelskere kan stoppe ved middelalderbygninger som Torres de Serranos, La Lonja de la Seda og Plaza de la Reina for at få en fornemmelse af gamle dage. Rygsækrejsende, der trænger til at slappe af, kan tage direkte til stranden!

Når du leder efter de bedste hostels i Valencia, skal du beslutte dig for, hvad du gerne vil opleve i byen. Hvis du er på jagt efter lækker mad, skal du kigge efter hostels i El Mercat- eller Malvarrosa-distrikterne, hvor du finder mange madmarkeder og restauranter. Hvis du vil være omgivet af alle de bedste kulturelle attraktioner, er La Xerea et godt bud, eller hvis du har lyst til at shoppe, skal du tjekke San Francisco-distriktet ud.

Spring direkte til:

 1. De generelt bedste hostels i Valencia
 2. Bedste party-hostels i Valencia
 3. Bedste hostels i Valencia for solorejsende
 4. Bedste vandrerhjem i centrum af Valencia
 5. Bedste billige hostels i Valencia
 6. Bedste hostels for par i Valencia
 7. De bedste af de øvrige hostels i Valencia

Samlet set de bedste hostels i Valencia:

 1. Home Youth Hostel Valencia by Feetup Hostels – det bedste hostel i Valencia for solorejsende
 2. Purple Nest Hostel Valencia – det bedste hostel i Valencia til fest og farver
 3. Center Valencia Youth Hostel – det bedste hostel i centrum af Valencia

Bedste party-hostels i Valencia

Du finder byens bedste natteliv i distrikter som El Carmen og Ruzafa, og det er også her, de bedste partyhostels i Valencia ligger. I Ruzafa finder du innovative natklubber, der er populære blandt de unge. Valencias natteliv er vidunderligt varieret, så du kan nyde rock- og jazzbarer rundt omkring i byen, danse på elektroniske klubber eller se et populært flamenco-show. De bedste partyhostels i Valencia tilbyder pubcrawls og sangriaaftener, så du kan absorbere Valencias kultur i en sjov og social atmosfære.

Purple Nest Hostel Valencia

best hostels in valencia, Purple Nest Hostel Valencia

Det er perfekt for festglade solorejsende at bo på dette sjove og sociale hostel, som er en uforglemmelig oplevelse. De tilbyder masser af aktiviteter som tapasture, pubcrawls og gratis vandreture, så du kan mærke Valencias energiske vibes, eller du kan hænge ud i vandrerhjemmets bar og nyde et glas sangria (eller fire, vi er her ikke for at dømme) under happy hour. Det har en førsteklasses beliggenhed med kun 8 minutters gang til det naturhistoriske museum og 6 minutters gang til Plaza de la Reina. For ikke at nævne, at kvarteret er et hotspot for lækre tapas, for helt ærligt, det er det, det hele handler om!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Café og bar
 • Fællesrum
 • Udlejning af cykler
 • Terrasse

🏠 Adresse: Plaza Tetuan n5

🏘 Kvarter: La Xerea

🚍 Nærmeste stationer: Alameda og Tetuan busstoppested

Book dit ophold på Purple Nest Hostel Valencia nu!

Innsa

best hostels in valencia, Innsa hostel reception

Er du klar til at opleve renæssancen? Bo i denne fantastiske bygning fra det 16. århundrede, som tidligere var maleren Juan de Juanes’ hjem, og få et strejf af historie og kultur. Her finder du hyggelige sovesale og en gårdhave med bar og restaurant, som er ideel til at nyde det afslappede spanske natteliv og en god middag, før den rigtige fest starter. Det er en kort gåtur ind til El Carmen-distriktet, hvor du finder livlige barer og natklubber som Jimmy Glass Jazz Bar og Radio City. Tidligere gæster har elsket den livlige beliggenhed og den smukke bygning, der bringer dig tilbage til en anden tid!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis håndklæder
 • Fællesrum
 • Bar
 • Restaurant

🏠 Adresse: Calle Baja 48

🏘 Kvarter: El Carmen

🚍 Nærmeste station: Turia

Book dit ophold på Innsa nu!

De bedste hostels i Valencia for solorejsende

Solorejsende… der er ikke så meget at sige, andet end at du har noget at glæde dig til i Valencia. Uanset hvilken slags backpacker du er, er der masser at se og lave, uden at det koster en formue. De bedste hostels i Valencia for solorejsende byder på gode beliggenheder og hyggelige miljøer, hvor nye venskaber kan blomstre.

Cantagua Hostel

best hostels in valencia, Cantagua Hostel common area

Gutter, det her er det sødeste boutique-hostel i Valencia. Omgivet af miljøvenlige, charmerende detaljer får du måske lyst til at krybe sammen i fællesrummet og hygge dig med dine nye hostelkammerater under hele dit ophold! Med en vintage bogbørs og en café er dette en fantastisk oase for den eventyrlystne solorejsende, der har brug for at slappe lidt af. Det ligger i det kreative kvarter Ruzzafa, og der er kaffebarer, usædvanlige butikker og spillesteder med levende musik over det hele. Men en advarsel: Du forlader måske stedet mere hipster, end da du kom!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Café
 • Udlejning af cykler
 • Udveksling af bøger
 • Fællesrum
 • Gratis byrundtur

🏠 Adresse: Valencia – Joaquin Sorolla og Carrer de Vicente Lleo 28 Bajo busstoppested

🏘 Kvarter: Ruzzafa

🚍 Nærmeste stationer: Fonteta Sant Lluis – Lleo XIII busstoppested

Book dit ophold på Cantagua Hostel nu!

Home Youth Hostel Valencia by Feetup Hostels

best hostels in valencia, beds at Home Youth Hostel Valencia by Feetup Hostels

Hvordan lyder gratis sangria-fester og gratis familiemiddage? For os lyder det som et af de bedste hostels i Valencia! På Home Youth Hostel får du Valencias indbydende gæstfrihed og en super praktisk beliggenhed lige over for La Lonja de la Seda og et stenkast fra Mercado Central. Vandrerhjemmet er dækket af lyse farver og fantastisk gadekunst, der afspejler Valencias gader. Desuden er hver sovesal udstyret med enkeltsenge – ingen køjesenge! Hop på en af deres gratis byture og lær virkelig denne pulserende by at kende, mens du møder andre fantastiske backpackere undervejs.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis byrundtur
 • Fællesrum
 • Udlejning af cykler
 • Café

🏠 Adresse: Calle la Lonja 4

🏘 Kvarter: El Mercat

🚍 Nærmeste station: Joaquín Sorolla

Book dit ophold på Home Youth Hostel Valencia by Feetup Hostels nu!

Bedste hostels i centrum af Valencia

Vi kan ikke bebrejde dig, at du gerne vil bo på et hostel i Valenciascentrum. Dette område er den gamle bydel, som er over 2000 år gammel og har været hjemsted for de romerske og vestgotiske imperier siden begyndelsen i 130 f.Kr. Serranos-tårnene, Mercato Centrale, Plaza de Toros og Valencia-katedralen er populære stop for besøgende.

Red Nest Hostel Valencia

best hostels in valencia, Red Nest Hostel Valencia dorm room

Få virkelig en smagsprøve på Valencias kreativitet ved at bo på Red Nest Hostel. Deres indbydende atmosfære og farverige omgivelser (tænk funky 70’er-interiør) vil få dig til at føle dig hjemme – et retrohjem! Socialiser over et spil pool i det lyse fællesrum, eller deltag i deres paella-aftener og grillaftener. I løbet af dagen kan du nyde de gratis gå- og kunstture i byen, og derefter tage på pubcrawl om aftenen. Du er lige i centrum af byens bedste attraktioner som Real Colegio Seminario del Corpus Christi, Valencias katedral. Om aftenen kan du gå 20 minutter til Ruzafa-distriktet, hvor du finder byens bedste barer og restauranter. Red Nest Hostel er et godt fund med både en meget central beliggenhed og lave priser. Desuden siger de stolt, at deres bar har nogle af de billigste drinks i byen!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis byrundtur
 • Café og bar
 • Udlejning af cykler
 • Fællesrum

🏠 Adresse: Calle Paz 36

🏘 Kvarter: La Xerea

🚍 Nærmeste station: Colon

Book dit ophold på Red Nest Hostel Valencia nu!

Center Valencia Vandrehjem

best hostels in valencia,Center Valencia Youth Hostel rooftop terrace

Nyd den fantastiske udsigt over byen fra Center Valencias tagterrasse med en gratis morgenmad i hånden. Lige uden for hoveddøren er der nogle af de største seværdigheder, som Plaza de la Virgen, Valencia-katedralen og El Miguelete-tårnet Hvis du har brug for mere inspiration, kan du tage med på en af deres gratis byrundture eller leje en cykel og køre rundt i denne smukke by. Vandrerhjemmets personale ønsker, at du får mest muligt ud af Valencia, så de tilbyder andre ture og aktiviteter som vinsmagning, flamencoundervisning og tapasture. Når stemningen på vandrerhjemmet ikke bliver mindre (især hvis du er her om sommeren), kan du tage op på tagterrassen til den ultimative sommergrill!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Café
 • Fællesrum
 • Udlejning af cykler

🏠 Adresse: Samaniego 18

🏘 Kvarter: El Carme

🚍 Nærmeste station: Alameda

Book dit ophold på Center Valencia Youth Hostel nu!

Bedste billige hostels i Valencia

Afhængigt af hvornår du rejser, kan du få en overnatning for så lidt som £9 på de bedste billige hostels i Valencia!

The River Hostel

best hostels in valencia, The River Hostel dorm room

The River Hostel er ikke bare et superbilligt sted at bo, det ligger også lige midt i byen! Det er populært blandt solorejsende, og du vil nemt kunne møde andre i deres sociale fællesrum, på en gratis vandretur eller på et af deres paellakurser. Udforsk vandrerhjemmets beliggenhed i Ciutat Vella-distriktet, hvor du finder traditionel spansk arkitektur og de maleriske Turia-haver. Og så er der kun fem minutters gang til Valencias katedral og Alameda-stationen. Med dette billige ophold har du mere i budgettet til spanske delikatesser som churros! Det er sådan, vi Chur-roller.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis byrundtur
 • Fællesrum
 • Café og bar
 • Udlejning af cykler

🏠 Adresse: Plaza de Temple 6

🏘 Kvarter: Ciutat Vella

🚍 Nærmeste station: Alameda

Book dit ophold på The River Hostel nu!

Bedste hostels for par i Valencia

Er der noget mere romantisk end en spansk getaway? Valencia er det perfekte valg med sin charmerende arkitektur og lækre mad, og så er der mindre travlt end i Barcelona og Madrid!

Værelser Ciencias

best hostels in valencia,private room at Rooms Ciencias

Dette boutique-hostel tilbyder luksuriøse dobbeltværelser med en moderne og beroligende atmosfære. Der er masser af bekvemmeligheder: LED-tv, aircondition, eget badeværelse og skrivebordsplads på alle værelser. Du er i gode hænder i Russafa-kvarteret med et bredt udvalg af restauranter og barer (var der nogen, der sagde Sangria kl. 10?) Gå rundt i de nærliggende Turia-haver, og beundr den spektakulære arkitektur i City of Arts and Sciences. Tag en pause fra det hektiske backpackerliv ved at slappe af i denne zen-zone.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis håndklæder
 • Udlejning af cykler
 • Lufthavnstransport
 • Café

🏠 Adresse: Avenida Instituto Obrero 20

🏘 Kvarter: Russafa

🚍 Nærmeste stationer: Bailen og North Station

Book dit ophold på Rooms Ciencias nu!

Valencia Lounge Hostel

best hostels in valencia,Valencia Lounge Hostel private room

Kreativt og sødt er, hvad der perfekt opsummerer dette boutique-hostel. Indrettet med funky møbler og stænk af dristige farver, skriger dette sted på at blive plastret til på dit Instagram-feed. I El Carmen-distriktet befinder du dig midt i byens spændende natteliv og historie. Hvorfor ikke tage med på en af vandrerhjemmets gratis gåture eller leje en cykel til en romantisk tur? Bagefter kan du lave mad i det moderne køkken, hygge dig i det livlige fællesrum eller snige dig til en siesta i et af de stilfulde private dobbeltværelser.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis vandretur
 • Udlejning af cykler
 • Opbevaring af rygsække

🏠 Adresse: Calle Cadirers 11

🏘 Kvarter: El Carmen

🚍 Nærmeste station: Valencia Nord

Book dit ophold på Valencia Lounge Hostel nu!

De bedste af de øvrige hostels i Valencia

Her er endnu et at tilføje til blandingen..

Albergue Juvenil Colegio Mayor Galileo Galilei

best hostels in valencia, Albergue Juvenil Colegio Mayor Galileo Galilei hostel

Lær de studerendes hotspots og billige spisesteder at kende ved at bo i nærheden af Polytechnic University of Valencia! Dette hostel ligger kun en kort gåtur fra La Malvarrosa-stranden, så det er perfekt til backpackere, der har brug for en dosis D-vitamin og spansk solskin. Forkæl dig selv med et spansk måltid i baren og restauranten på stedet, eller træn i fitnesscentret. Tilgængelig offentlig transport tager dig direkte ind til byens centrum. For at bo her skal du have et REVAJ-kort (Valencian Network of Youth Hostels) til €5 (€10 for personer over 30 år).

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Fællesrum
 • Terrasse
 • Udlejning af cykler
 • Café, bar og restaurant
 • Spillelokale med billardbord

🏠 Adresse: Av. de los Naranjos, s/n

🏘 Kvarter: Algiros

🚍 Nærmeste station: Tarongers

Book dit ophold på Albergue Juvenil Colegio Mayor Galileo Galilei nu!

Når du har fundet de bedste hostels i Valencia, booker du forhåbentlig et fly lige nu! Byen med solskin og strande, sangria og dans venter på dig.

Har du boet på et af disse hostels i Valencia? Hvad synes du om det? Del det nedenfor!

Fortsæt med at læse:

🌟 Valencias gamle bydel: en budgetguide

🌟 De bedste hostels i Spanien for enhver backpacker

🌟 Fiestas, tapas og playas: Den komplette rejseguide til Spanien for backpackere

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top