De bedste hostels i Koh Samui for enhver backpacker

Language Specific Image

Sådan finder du de bedste hostels i Koh Samui til din rejse

Der er mange grunde til, at Koh Samui er en af de vigtigste rejsedestinationer i Thailand, og det betagende krystalklare vand, der omgiver øen, er kun en af dem. Her finder du områder for enhver type backpacker: vandfald, billig og lækker mad, templer, store markeder og den ene fantastiske strand efter den anden – alt dette er kun en motorcykeltur væk fra dit hostel.

Den nordøstlige del af øen (Bo Put) har lufthavnen, de vigtigste moler og to backpacker-områder: Bangrak og Chaweng. Det første, som ofte kaldes Big Buddha på grund af den massive statue, ligger meget tæt på lufthavnen og har mange hostels og restauranter. Chaweng er festens centrum med mange barer og store strandfester – nogle af dem på hostels!

Når du kører mod den sydlige del af øen, finder du alle slags strande (store berømte som Lamai Beach og afsondrede, næsten øde strande), det største vandfald (Na Mueang) og fantastiske steder at udforske.

Men lad os stoppe snakken og finde dit perfekte hostel i Koh Samui!

Hop direkte til:

Bedste hostels i Koh Samui for solorejsende

At rejse alene i Thailand (med billige priser, sikkerhed og god transport) er en drøm, der går i opfyldelse – og Koh Samui er ingen undtagelse. Den afslappede solo-backpacker vil finde fred på de mere afsidesliggende strande, og de, der er her for at feste, vil få mange oplevelser at fortælle om.

Chill Inn Beach Cafe & Hostel

best hostels in koh samui - Chill Inn Beach Cafe & Hostel

Dette hostel er den ultimative backpackerdrøm: Det ligger lige ved stranden og tilbyder gode faciliteter og en fantastisk atmosfære. Chill Inn Beach Cafe & Hostels ejere, Shane og Pop, får alle til at føle sig velkomne og holder en uformel chat hver aften for at hjælpe med tips om øen. Efter chatten kan du vælge at hænge ud ved fællesområderne eller tage en billig transfer til Chaweng Beach for at feste med dine nye hostel-venner.

Højdepunkter på vandrerhjemmet

 • Ved stranden
 • Transport til Chaweng Beach
 • Bar og restaurant

🏠 Adresse: 438/118 Moo 1, Maret

🏘 Kvarter: Lamai Strand

Book dit ophold på Chill Inn Beach Cafe & Hostel nu

P & T Hostel

best hostels in koh samui - P & T Hostel

P & T Hostel er et af den slags steder, der ikke behøver meget for at være godt. Værelserne er funktionelle og rene, personalet er venligt og hjælpsomt, og restauranten serverer lækker mad. Alt dette, kombineret med backpackervenlige priser og sjove rejsende, gør dette til et udsøgt sted at bo, mens man er på Koh Samui. Her kan du leje en motorcykel i receptionen, få gode insidertips og så har du alt, hvad du behøver for at udforske øen på bedste vis.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Udlejning af motorcykler
 • Rejsedisk
 • Bar og restaurant

🏠 Adresse: 73/46-47 Moo 4

🏘 Kvarter: Bangrak

Book dit ophold på P & T Hostel nu

Us Hostel

best hostels in koh samui - Us Hostel

Leder du efter et trendy og køligt sted at bo? Så er Us Hostel, et containerhostel, lige noget for dig. Ud over de fantastiske fællesområder, swimmingpoolen og baren har stedet en munter atmosfære, der er skabt af personalet og gæsterne. Det ligger i et afslappet boligområde nær Fisherman’s Village og et lokalt marked, men stadig tæt nok på Chaweng, hvis du vil feste.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Swimmingpool
 • Stilfulde fællesområder
 • Bar og restaurant

🏠 Adresse: 165/192 Moo1

🏘 Kvarter: Bangrak

Book dit ophold på Us Hostel nu

De bedste hostels i Koh Samui for par

Koh Samui er en af de store bryllupsrejsedestinationer i Thailand og er perfekt for par, der enten søger et roligt paradis eller store fester og en masse sjov. Her kan du bo på resort-lignende hostels til rimelige priser, nyde lækre måltider og udforske øen på scooter med din elskede.

The Boardroom Beach Bungalows

best hostels in Koh Samui - The Boardroom Beach Bungalows

Forestil dig, at du vågner op, forlader din bungalow og efter et par skridt når frem til en smuk thailandsk østrand. Det lyder godt, ikke?! Det er muligt på The Boardroom Beach Bungalows, et dejligt hostel omgivet af planter og med bambusbungalows, der gør det svært at forlade stedet. Det er det perfekte sted for backpackerparret, der ønsker et afslappende tilflugtssted på den til tider skøre ø Koh Samui.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Beliggenhed ved stranden
 • Have
 • Rejsekontor

🏠 Adresse: 21/1 Moo 4, Banrak

🏘 Kvarter: Bangrak

Book dit ophold på The Boardroom Beach Bungalows nu

P168 Hostel

best hostels in koh samui - P168 Hostel

P168 Hostel ligger tæt på det vilde liv, men langt nok væk til at gøre det til et roligt sted at bo, og det er et godt valg for par, der ønsker et afslappet og moderne hostel. De fleste af de private værelser har en smuk havudsigt, mens sovesalene byder på køjesenge med tv, lys og stikkontakt. Det venlige personale kan hjælpe dig med at udforske øen, og vandrerhjemmets restaurant og café serverer lækker mad.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Tagetage
 • Private værelser med udsigt
 • Bar og restaurant

🏠 Adresse: 155/58 Chaweng Beach Road, Moo2

🏘 Kvarter: Chaweng Strand

Book dit ophold på P168 Hostel nu

Bedste party-hostels i Koh Samui

Koh Samui er en ø med hostels for enhver smag, og Chaweng Beach er stedet for de festglade. Her finder du enorme barer og strandklubber, så gør dig klar til at skabe nogle af de vildeste minder i dit liv!

Liquid Lounge Hostel

best hostels in koh samui - Liquid Lounge Hostel

Liquid Lounge Hostel er det perfekte sted at bo, hvis du er på udkig efter en fest i Koh Samui. Her kan du starte natten i den interne bar, hvor vi regner med, at du vil få nye venner. Tag til Chaweng Beach-området for en vild aften, og når du har lyst, kan du tage tilbage til vandrerhjemmet og hvile dig i en behagelig seng. I løbet af dagen kan du kurere tømmermændene ved at slappe af i fællesområderne eller tage ud på en bådtur – en forfriskende svømmetur er den perfekte måde at lade op til natten på!

Vandrehjemmets højdepunkter

 • Bar med musik
 • Rejsedisk
 • Individuelt lys og stikkontakt

🏠 Adresse: 11/3 Moo 2, Chaweng Beach Road

🏘 Kvarter: Chaweng Strand

Book dit ophold på Liquid Lounge Hostel nu

Samui Backpacker

best hostels in koh samui - Samui Backpacker

Samui Backpacker ligger kun to minutters gang fra Full Moon Party Pier – men festen kan starte på vandrerhjemmet, hvis du vil. Her bliver de varme thailandske nætter endnu bedre, når man hænger ved poolen, spiller bordtennis og pool, møder rejsende fra hele verden og lytter til upbeat musik.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Swimmingpool
 • Pool- og bordtennisborde
 • Bar

🏠 Adresse: 76/1 Moo 4

🏘 Kvarter: Bangrak

Book dit ophold på Samui Backpacker nu

Ubox Hostel Samui

best hostels in koh samui - Ubox Hostel Samui

Ubox Hostel Samui er et containerhostel med masser af komfort. Det ligger i Chaweng Beach, det har et dejligt personale, fantastiske senge, det er fyldt med venlige backpackere og har endda en swimmingpool til de dovne eftermiddage. Så forvent utrolige nætter enten i baren eller i Chaweng med dine Ubox Hostel-partnere.

Højdepunkter på vandrerhjemmet

 • Swimmingpool
 • Bar
 • Stilfulde fællesområder

🏠 Adresse: 162/74 Moo 2

🏘 Kvarter: Chaweng Strand

Book dit ophold på Ubox Hostel Samui nu

På vandrerhjemmet

best hostels in koh samui - At Hostels

At Hostel ligger lige i hjertet af Chaweng Beach og passer perfekt til backpackeren, der gerne vil feste og få nye venner. Den forfriskende swimmingpool og de store sovesale med sengepuder gør det lettere at kurere natten før. Mens baren og fællesområderne er perfekte til at møde nye venner til den næste store aften.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Swimmingpool
 • Pod-senge
 • Bar og restaurant

🏠 Adresse: 166/39 Moo 2

🏘 Kvarter: Chaweng Strand

Book dit ophold på At Hostel nu

Bedste vandrerhjem på stranden i Koh Samui

Din seng på Koh Samui kan være kun få skridt fra hvidt sand og det klare blå hav – og du kan få det til rimelige priser, selv på den populære Chaweng Beach. Mange hostels på øen ligger lige ved stranden, og nogle har endda deres egne stole og parasoller til en stressfri pendling fra sengen til sandet.

Tiki Tiki Beach Hostel

best hostels in koh samui - Tiki Tiki Beach Hostel

Spil lidt pool, drik en kold øl, fortæl andre backpackere din bedste rejsehistorie, lej en kajak eller bare lig på en gratis solseng på en af Samuis bedste strande. Alt dette er muligt på Tiki Tiki Beach Hostel, et hostel ved stranden, som enhver backpacker, der elsker havet, øjeblikkeligt vil forelske sig i. Og kirsebærret på toppen af kagen? Parret, der ejer Tiki Tiki, donerer noget af vandrerhjemmets overskud til velgørenhed 😍.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Swimmingpool
 • Beliggenhed ved stranden
 • Pool- og bordtennisborde

🏠 Adresse: 441/14 Tambon Maret Hovedvej

🏘 Kvarter: Hua Thanon Beach

Book dit ophold på Tiki Tiki Beach Hostel nu

Lub d Koh Samui

best hostels in koh samui - Lub d Koh Samui

Denne prisbelønnede hostelkæde har åbnet en afdeling på Samui, og det har givet backpackere en mulighed på næste niveau på øen. Lub d Koh Samui er et hostel ved stranden i Chaweng Beach med en fed pool og en strandklub, der samler mange rejsende på udkig efter en sjov tid. Alle vandrerhjemmets faciliteter er nye og funktionelle, vandrerhjemmet tilbyder sovesale og private værelser, og det hjælpsomme personale og de venlige gæster vil gøre dette sted til dit hus i paradis.

Højdepunkter på vandrerhjemmet

 • Beliggenhed ved stranden
 • Swimmingpool
 • Bar og restaurant

🏠 Adresse: 159/88 Moo 2

🏘 Kvarter: Chaweng Strand

Book dit ophold på Lub d Koh Samui nu

De bedste af de øvrige hostels i Koh Samui

Koh Samui har fantastiske hostels, så her har vi endnu et par fremragende muligheder, hvis du stadig er ubeslutsom og sidder på hegnet.

Casa Luna

best hostels in koh samui - Casa Luna

Dette farverige hostel vil byde dig velkommen med åbne arme og masser af plads! Fra de rummelige sovesale til den store bar og restaurant, i Casa Luna vil du aldrig føle dig trængt – noget en backpacker begynder at værdsætte efter et stykke tid på farten. Restauranten tilbyder lækker autentisk mad til gode priser, og personalet vil hjælpe dig rundt på øen. Det ligger tæt på lufthavnen og hovedmolen, så det er også et praktisk sted at overnatte, hvis man har travlt med at komme fra et sted til et andet.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Rummelige sovesale
 • Rejsedisk
 • Bar og restaurant

🏠 Adresse: 25/13 Moo 4

🏘 Kvarter: Bangrak

Book dit ophold på Casa Luna nu

Sirin Samui Boutique Hostel

best hostels in koh samui - Sirin Samui Boutique Hostel

Sirin Samui Boutique Hostel leger ikke med begrebet “boutique” og tilbyder et førsteklasses hostel, der blander resort-lignende faciliteter med en hostel-stemning. Det ligger på den mere afslappede strand Choeng Mon og er et sted, hvor man kan slappe af ved poolen efter en lang dag, spille lidt pool med rejsende fra hele verden og derefter gå til køjs i en behagelig og rolig seng. Det fælles køkken er også praktisk, hvis du mangler en ikke-krydret ret hjemmefra.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Swimmingpool
 • Spillelokale
 • Fælles køkken

🏠 Adresse: 59/158 Moo 5 Tambon

🏘 Kvarter: Choeng Mon Strand

Book dit ophold på Sirin Samui Boutique Hostel nu

Jeg håber, at jeg har hjulpet dig med at finde dit perfekte hostel i Koh Samui. Nu kan du slappe af og bare fokusere på at tælle minutterne, indtil du bader i det uforlignelige blå vand.

✨ Udvalgt billede: @marionavalencia

Fortsæt med at læse!

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top