De bedste (og mest velsmagende) britiske madfestivaler

Language Specific Image

Elsker du festivaler? Elsker du mad? Så kan du godt glæde dig. Vi har snuset rundt i Storbritannien og fundet de bedste lækre, savleværdige festivaler, som du kan sætte tænderne i. Vær forberedt på at få maven til at rumle, når du kaster dig over de bedste (og mest velsmagende) britiske madfestivaler.

Madfestivaler i Storbritannien 2019

Madfestivaler i Storbritannien

Sted

Datoer

Røget og uskåret Bath, Brockenhurst og Lyndhurst 15. juni, 6. juli og 27. juli 2019
Den store fest Cotswolds 23. august – 25. august 2019
Aldeburgh Madfestival Snape 28. september-29. september 2019
North East Chilli Festival Blyth 5. juli – 7. juli 2019
Pommery Seafood Festival Weymouth Harbour 13. juli – 14. juli 2019
Isle of Wight Hvidløgsfestival Sandown 17. august – 18. august 2019
Elsk det naturlige, elsk det økologiske TBC TBC
Carnaby Street Eat London TBC
Meatopia London 30. august – 1. september 2019
Vegfest London 26. oktober – 27. oktober 2019

Madfestivaler uden for London

Røget og uskåret

Placering: Bath, Brokenhurst, Lyndhurst

Dato: 15. juni –6. juli – 27. juli 2019

Pris: £42

Hjemmeside: http://www.smokedanduncut.com

En fantastisk blanding af musikere, hjemmelavet street food, lokale øl og cocktails. Smoked and Uncut er berømt for sine store pop-up restaurantfester i familiestil og inviterer nogle af Storbritanniens bedste kokke til at kreere en fænomenal menu til fællesborde.

</x></x>https://youtu.be/CmKDr9sxqTk

Den store fest

Placering: Cotswolds

Dato: 23.-25. august 2019

Pris: TBC

Hjemmeside: https://thebigfeastival.com

Denne madfestival har virkelig det hele! En episk række af kokke i verdensklasse, madlavningskurser, table sessions og selvfølgelig Alex James’ ostecenter – hvem elsker ikke et helt område dedikeret til ost! Du kan booke på stedet, og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet med fire møder om dagen. Gå ikke glip af det her!

Aldeburgh madfestival, Suffolk

Beliggenhed: Snape, Suffolk

Dato: 28.-29. september 2019

Pris: £8

Hjemmeside: https://www.aldeburghfoodanddrink.co.uk/

Aldeburgh beskrives som en festival for de ægte madelskere og er en fejring af kvaliteten og variationen af madprodukter i Suffolk. Omgivelserne i sig selv er et besøg værd med det betagende landskab ved Alde-floden og Suffolks kyst. Med mere end 100 boder med mad og drikke fra hele regionen fejrer festivalen sit 14. år som en kulinarisk destination.

North East Chilli Festival

Placering: Blyth, Northumberland

Dato: 5. – 7. juli 2019

Pris: £34 weekendpas

Hjemmeside: https://www.chillifest-ne.co.uk/

Har du brug for lidt krydderi i dit liv? Tag til North East Chilli Festival for at få dit krydrede fix denne sommer. Med alt fra vanedannende chutneys, røget salt og chilichokolade er denne festival perfekt til at fylde krydderiskabet op og få nogle gode ideer til, hvordan du kan pifte din madlavning op! Baseret på strandpromenaden kan du nyde fantastiske livebands, chilispisningskonkurrencer og stand-up-komik for 34 pund for hele weekenden. Så det virkelige spørgsmål er, hvor meget krydderi du kan klare?

</x></x>https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=FB7Zprfy-mQ

Pommery skaldyrsfestival

Placering: Weymouth Havn, Dorset

Dato: 13.-14. juli 2019

Pris: Gratis

Hjemmeside: http://www.dorsetseafood.co.uk/

Hvis din forestilling om himlen er frisk fisk og skaldyr på kysten i solskin, så behøver du ikke lede længere. Denne begivenhed er den største gratis skaldyrsfestival i Storbritannien og en perfekt måde at udforske Weymouths historiske havn på. Du vil ikke kun få en bedre forståelse af de fisk og skaldyr, der er til rådighed, men også opleve nye og spændende måder at spise disse velsmagende stykker fra havet på. Ingen kedelig laks her! Uanset om du bare er glad for at vandre, smage og nyde god mad og lokale produkter, drikke Nyetimber (en af festivalens sponsorer) og se bådene sejle forbi eller lytte til fiske- og skaldyrseksperter, der debatterer fremtiden for vores have, er der noget for enhver smag.

Pommery Seafood Festival

Isle of Wight Hvidløgsfestival

Sted: Sandown

Dato: 17.-18. august 2019

Pris: Weekend – £20

Hjemmeside: http://garlicfestival.co.uk/

Mmmm hvidløg! Hvis du ikke skammer dig over at indrømme, at du elsker at putte hvidløg på næsten alt, så er en tur til Isle of Wight helt sikkert på sin plads. Fra den bedste kylling Kiev nogensinde til sorte hvidløgsbrownies – denne festival tager det ydmyge hvidløgsfed og forvandler det til omdrejningspunktet i hver eneste ret. Over 25.000 mennesker deltager i festivalen, som finder sted i badebyen Sandown, så det kunne være en dejlig lille ferie… bare glem ikke at pakke nogle ekstra stærke mintpastiller!

Madfestivaler i London

Elsker naturligt, elsker økologisk

Placering: TBC

Dato: TBC

Pris: TBC

Denne festival handler om mere end bare lækker økologisk mad. Målet er at lære dig, hvordan du ser ud og føler dig bedst. Med så mange økologiske og naturlige fødevarer på markedet nu om dage er dette en fantastisk måde at prøve en række forskellige produkter på. Du kan ofte prøve, før du køber, hvilket er nøglen til en god madfestival! I tråd med temaet om at elske sig selv, hvorfor så ikke prøve kræfter med nogle yoga-sessioner. Sidst, men ikke mindst, kan du forkæle dig selv med nogle økologiske skønhedsprodukter på din vej til at blive en sundere og gladere person!

Spis på Carnaby Street

Beliggenhed: Carnaby Street

Dato: TBC

Pris: Gratis adgang

Hjemmeside: https://www.carnaby.co.uk/street-eat/

Dette er den perfekte sommerdag i London. Carnaby Street er på det seneste blevet et centrum for det globale køkken, og denne festival er en mulighed for at smage noget lækkert mad til en brøkdel af den normale pris! Fra den spanske tapasfavorit Brindisa til den uimodståelige krabberestaurant Claw – udvalget af madboder får mundvandet til at løbe. Saml dine venner og fyld de fælles spiseborde i det fri, og smag dig rundt i verden!

Carnaby Street Eat

Meatopia

Dato: 30. august –1. september 2019

Sted: Tobacco Docks, London

Pris: TBC

Hjemmeside: https://meatopia.co.uk/

Ingen overraskelser her, denne madfestival handler om kød og kun kød. Baseret i den gamle Tobacco Dock og fyldt med grillkul, der steger førsteklasses udskæringer af topkvalitet. Meatopia byder også på fantastiske slagterdemonstrationer, livebands og endda lidt live-teater for at holde dig underholdt. Barerne er fyldt med et stort udvalg af øl, vin og spiritus, og nu på sjette år er denne festival en kødelskers drøm! Forbered dig på nogle seriøse kødsvedeture efter denne festival.

</x></x>https://youtu.be/ipZ4tBKaVWQ

Vegfest

Placering: Olympia, London

Dato: 26.-27. oktober 2019

Pris: TBC

Hjemmeside: https://www.vegfest.co.uk/

Denne festival er en veggie-extravaganza. Glem alt om svamperisotto, Veg fest åbner dine øjne for en ny måde at lave vegetarisk mad på. Udforsk den veganske madlandsby, lyt til foredrag fra veganske vloggere og komikere, og gå ikke glip af living raw-zonen, hvor du kan få nogle meget praktiske tips. Hvis du er kødspiser og overvejer at blive veganer, så kan denne festival helt sikkert overtale dig. Vegfest er inspirerende og eklektisk, fantastisk anderledes og informativ.

Savler du allerede? Uanset hvad du foretrækker (#MeatTheWorld eller #VeggieTheWorld), så forkæl dine smagsløg og nyd festlighederne.

Hvis du har brug for et sted at bo, så tjek vores hostels i London her.

Om forfatteren:

Sophie Watkiss rejser normalt steder, hvor mad er en topprioritet. Sophie er mest tilfreds, når hun lever af en rygsæk og vågner op nye steder. Hun er altid på udkig efter at flygte fra London og finde et sted uden for alfarvej.

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top