De bedste vandrerhjem i Rio de Janeiro

Language Specific Image

Sådan finder du de bedste hostels i Rio de Janeiro til din rejse

Der er intet sted som Rio. Med sine storslåede landskaber, åbensindede mennesker og urban-beach-livsstil har byen alt, hvad en backpacker nogensinde har bedt om – inklusive de bedste hostels.

For at sikre, at du træffer det bedste valg for din rejse (og for din pengepung), har vi håndplukket de 14 bedste hostels i Rio de Janeiro til denne guide. Fra en lokal, direkte til din rejseliste. Du skal være velkommen.

Lad os først minde dig om, hvorfor denne by også er kendt som den vidunderlige by – “Cidade Maravilhosa” på portugisisk. Rio vil forbløffe dig med den ikoniske strandpromenade i Copacabana, Kristus Frelseren, Ipanema-stranden og meget mere. For ikke at nævne, at det er fødestedet for samba, den musikalske genre, der er en national kulturarv for det brasilianske folk.

Med så meget at byde på tænker du måske: “Hvordan i alverden finder jeg det bedste hostel i Rio de Janeiro?”

Desuden ved vi, at Rio kan være en dyr by. Men frygt ikke, kære backpacker – vi har din ryg. At booke en seng på et hostel er den bedste måde at spare penge på, mens du møder mennesker fra hele verden.

Fra de bedste hostels i Rio de Janeiro for solorejsende til de bedste for par. Fra Ipanema til Copacabana – vi har det hele. Og prikken over i’et: Alle bedømmelser af hostels i denne guide er baseret på anmeldelser fra rigtige rejsende.

Klar til at komme i gang med dit brasilianske eventyr? “Partiu!” (aka: Lad os komme af sted!)

Hop direkte til:

 1. Bedste hostels i Rio de Janeiro for solorejsende
 2. De bedste hostels i Rio de Janeiro for par
 3. Bedste hostels til fester i Rio de Janeiro
 4. Bedste hostels i Ipanema, Rio de Janeiro
 5. Bedste hostels i Copacabana, Rio de Janeiro
 6. De bedste af de øvrige hostels i Rio de Janeiro

Bedste hostels i Rio de Janeiro for solorejsende

Til alle solo-backpackere derude: At have et hostel i Rio som din legeplads vil forbedre din rejse på så mange måder. Du vil være sammen med folk med samme interesser, du vil få de bedste tips, og hvis du vil have venner, vil der altid være nogen, der er villige til at tage med dig på et sejt eventyr.

Discovery Hostel

best hostels in Rio de Janeiro - Discovery Hostel

Jeg mener, Discovery Hostels formål er at “fokusere på at skabe en fantastisk social atmosfære, så du kan møde mennesker og udforske denne fantastiske by!”. Hvad mere kan en solo-backpacker bede om? Der er mere: De har vundet Hoscar for ‘bedste hostel i Brasilien’ tre gange, deres beliggenhed er super central, de tilbyder et fuldt udstyret køkken, har venligt personale og A/C (tro mig, hvis du tager til Rio om sommeren, får du brug for det!)

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Gratis linned
 • Perfekt atmosfære

🏠 Adresse: Rua Benjamin Constant, 26

🏘 Kvarter: Glória

🚍 Nærmeste station: Glória (metrostation)

Book dit ophold på Discovery Hostel nu

Che Lagarto Hostel Ipanema

best hostels in Rio de Janeiro - Che Lagarto Hostel Ipanema

Du ved, at dit hostel har den rette backpacker-stemning, når de tilbyder gratis caipirinhas hver eneste aften! Der er ingen bedre måde at få nye rejsevenner på, end når man kan “skåle” sammen, ikke sandt? Che Lagarto har en fantastisk beliggenhed – kun en blok fra Ipanema-stranden og fem minutter fra Lagoa og Leblon. Det er omgivet af barer, banker, indkøbscentre og restauranter. De har et fælles køkken, gratis linned, rengøring tre gange om dagen og… A/C! 😛

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Fantastisk beliggenhed
 • Venligt personale
 • Perfekt atmosfære

🏠 Adresse: Rua Paul Redfern, 48

🏘 Kvarter: Ipanema

🚍 Nærmeste station: Jardim de Alah (metrostation)

Book dit ophold på Che Lagarto nu

De bedste hostels i Rio de Janeiro for par

Du tænker måske ikke på Rio som en romantisk by, men du kommer til at blive overrasket. Forestil dig dette: du og din elskede deler en frisk kokosvand, mens I lytter til en gadekunstner, der spiller Bossa Nova (brasiliansk blød jazz) og ser solnedgangen ved Ipanemas strand … ikke dårligt, vel? Og selvfølgelig afslutte dagen på jeres private værelse på det bedste hostel for par i Rio de Janeiro, I har valgt. Ah, o amor….

Aquarela do Leme

best hostels in Rio de Janeiro - Aquarela do Leme

Hvis den fantastiske tagterrasse med udsigt til Copacabana-stranden ikke får dig til at forelske dig i dette hostel, ved jeg ikke, hvad der vil. Nej, vent, jeg ved det godt. Her er listen: fantastisk gratis morgenmad, dejligt personale, venlig atmosfære, balkon med udsigt på hvert eneste værelse… Aquarela do Leme har også smukke private værelser, hvis du vil forkæle dig selv eller din elskede!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Balkon på alle værelser
 • Super rent

🏠 Adresse: Ladeira Ary Barroso, 21

🏘 Kvarter: Leme

🚍 Nærmeste station: Cardeal Arcoverde (metrostation)

Book dit ophold på Aquarela do Leme nu

Selina Rio

Best hostels in Rio de Janeiro - Selina Rio

Oh-wow-look-at-this-room! Selina vil tage din romantiske backpackerrejse til et nyt niveau med de smukkeste private værelser. Deres helt nye hostel er for nylig åbnet i Lapa, det mest bohemeagtige kvarter i Rio. Hvis du er en digital nomade, vil du finde det perfekte sted at indhente det forsømte i deres coworking space. Derudover har de døgnåben reception og sikkerhed, vaskefaciliteter og linned inkluderet.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Coworking space
 • Kæledyrsvenligt
 • Bar / Restaurant

🏠 Adresse: R. Visc. de Maranguape, 9

🏘 Kvarter: Centrum

🚍 Nærmeste station: Cinelândia(metrostation)

Book dit ophold på Selina Rio nu

De bedste party-hostels i Rio de Janeiro

Hvis du kan lide at feste og have det uendeligt sjovt, så gør dig klar til at få dit livs oplevelse. Som karnevalets land har Brasilien masser at byde på, når det gælder fest, og Rio har et godt ry, ikke sandt? På med danseskoene (eller klipklapperne), det er tid til at have det sjovt, og vælg det bedste partyhostel i Rio de Janeiro til dig!

Bøger Hostel

best hostels in Rio de Janeiro - Books Hostel

“At bo på ‘Books’ er bestemt ikke bare et ophold, men en oplevelse.” – siger en gæst i sin anmeldelse på vores hjemmeside. Stemningen er helt sikkert det, der gør Books så specielt, et perfekt sted at feste og blive venner med ligesindede fra hele verden, inklusive deres supervenlige personale! For ikke at nævne deres centrale beliggenhed, gratis morgenmad, køkken, regelmæssige rundvisninger og sækkestole med Netflix som kur mod tømmermænd.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Bar med happy hour caipirinhas
 • Perfekt atmosfære

🏠 Adresse: Rua Francisco Muratori, 10

🏘 Kvarter: Santa Teresa

🚍 Nærmeste station: Glória (metrostation)

Book dit ophold på Books Hostel nu

Lemon Spirit Hostel

best hostels in Rio de Janeiro - Lemon Spirit Hostel

Hvis dit mål er at feste på stranden, har vi stedet til dig. Lemon Spirit ligger 3 minutters gang fra Leblon-stranden og 10 minutters gang fra Ipanema-stranden. De har en bar med billige caipirinhas og et fantastisk udendørsområde, som er det perfekte sted at starte aftenen eller slappe af i en af hængekøjerne efter en nat med fest.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Fantastisk beliggenhed
 • Bar og udendørsområde
 • Perfekt atmosfære

🏠 Adresse: Rua Cupertino Durão, 56

🏘 Kvarter: Leblon

🚍 Nærmeste station: Jardim de Alah (metrostation)

Book dit ophold på Lemon Spirit nu

Pura Vida

Best hostels in Rio de Janeiro - Pura Vida

Pura Vida ved, hvordan man har det så sjovt, at de arrangerer events og fester hele året rundt. Vandrerhjemmet ligger i en bygning, der tidligere var et lille slot fra begyndelsen af forrige århundrede – du kan forestille dig, hvor rummeligt det er! De har selvfølgelig en bar og et sejt personale, der kan hjælpe dig med at booke aktiviteter, og der er kun 5 minutters gang til Copacabana-stranden.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Bar
 • Grillområde
 • Fantastisk beliggenhed

🏠 Adresse: Rua Saint Roman, 20

🏘 Kvarter: Copacabana

🚍 Nærmeste station: Cantagalo (metrostation)

Book dit ophold på Pura Vida nu

Bedste hostels i Ipanema, Rio de Janeiro

“Høj og solbrun og ung og dejlig, pigen fra Ipanema går, og når hun går forbi, siger alle, hun går forbi, ah…” Kvarteret, der inspirerede til en af de mest ikoniske brasilianske sange nogensinde, Girl from Ipanema, vil også smelte dit hjerte. Vælg dit hostel, vælg din yndlingsstrand og bare slap af.

Ipanema Strandhus

best hostels in Rio de Janeiro - Ipanema Beach House

Et hostel med rummelige, rene værelser, en pool og en fantastisk beliggenhed i det trendy hjerte af Ipanema med nem adgang til metroen, fantastiske butikker, barer og restauranter. Dette hostel er indbydende, og deres superchillede stemning vil give dig lyst til at forlænge dit ophold. For ikke at nævne det venlige personale, som altid er der for at hjælpe!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Udendørs swimmingpool
 • Kørestolsvenlig

🏠 Adresse: Rua Barao da Torre, 485

🏘 Kvarter: Ipanema

🚍 Nærmeste station: Nossa Senhora da Paz (metrostation)

Book dit ophold på Ipanema Beach House nu

Bonita Ipanema

best hostels in Rio de Janeiro - Bonita Ipanema

Men dette lyserøde hus! Hvordan kan man undgå at blive forelsket? Og så er du i hjertet af Ipanema, hvor der er masser at lave, 5 minutter fra stranden og med nem adgang til offentlig transport. Du kan regne med, at det søde personale vil give dig tips til mindre overfyldte steder og de bedste steder at drikke og spise.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Udendørs swimmingpool og grillområde
 • Vaskemuligheder

🏠 Adresse: Rua Barao da Torre, 107

🏘 Kvarter: Ipanema

🚍 Nærmeste station: Nossa Senhora da Paz (metrostation)

Book dit ophold på Bonita Ipanema nu

Bedste vandrerhjem i Copacabana, Rio de Janeiro

Du har sikkert hørt om den pragtfulde Copacabana-strand og dens ikoniske fortov. Hvis du vil bo i Rios mest berømte kvarter, behøver du ikke lede længere – vi har muligheder for alle typer backpackere. Velkommen til Copacabana!

Che Lagarto Suite Copacabana Santa Clara

best hostels in Rio de Janeiro, Copacabana - Che Lagarto Hostel

Jeg spiller bolden videre til en af vores anmeldere, en backpacker ligesom dig. “Vi var helt vilde med vores ophold her. Personalet gjorde alt for at hjælpe os og var super venlige. Vi blev overraskede over, hvor søde de var, og det gjorde virkelig vores oplevelse her til noget særligt. Jeg kan ikke anbefale det nok! Morgenmaden var også god. Det er kun en kort gåtur fra Copacapana, og gaden føles ret sikker.” Slet ikke dårligt!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Fantastisk beliggenhed
 • Gratis håndklæder
 • Hjælpsomt personale

🏠 Adresse: Rua Santa Clara, 304

🏘 Kvarter: Copacabana

🚍 Nærmeste station: Siqueira Campos (metrostation)

Book dit ophold på Che Lagarto nu

Walk on the Beach Hostel

best hostels in Rio de Janeiro - Walk on the Beach Hostel

Hvis du vil have det sjovt og møde det venligste og rareste personale, er dette dit hostel. Beliggenheden er et højdepunkt med mange restauranter, butikker og supermarkeder i nærheden. Du kan spare lidt ved at købe din egen mad og lave mad i vandrerhjemmets køkken. Og har vi nævnt, at det ligger mindre end 5 minutter fra den berømte Copacabana-strand?

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Bar
 • Udveksling af bøger
 • Fantastisk beliggenhed

🏠 Adresse: Rua Dias da Rocha, 85

🏘 Kvarter: Copacabana

🚍 Nærmeste station: Siqueira Campos (metrostation)

Book dit ophold på Walk on the Beach Hostel nu

De bedste af de øvrige hostels i Rio de Janeiro

Du ved, at du har valgt den rigtige backpacking-destination, når der er uendeligt mange gode hostels! Den vidunderlige by vil ikke holde op med at forbløffe dig med sin skønhed, kultur, stemning – og selvfølgelig de helt rigtige steder at overnatte. Her er vores sidste tips til flere af de bedste hostels i Rio de Janeiro.

Mambembe Hostel

best hostels in Rio de Janeiro - Mambembe Hostel

Et roligt og lille hostel, men stadig super tæt på det pulserende Lapa, kun et par metrostationer fra strande og berømte vartegn. På Mambembe har du det ideelle sted at møde andre rejsende, få venner og have det sjovt. Stemningen vil få dig til at føle dig hjemme. Og de tilbyder gratis morgenmad!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Vaskemuligheder
 • Spillelokale og terrasse

🏠 Adresse: Rua Joaquim Murtinho, 251

🏘 Kvarter: Santa Teresa

🚍 Nærmeste station: Cinelândia (metrostation)

Book dit ophold på Mambembe Hostel nu

Villa 25 Hostel & Suiter

best hostels in Rio de Janeiro - Villa 25 Hostel & Suites

Hvem elsker ikke et dejligt, rent sted? Gutterne på Villa 25 ved, hvordan man ruller, og de sørger for, at dette boutique-hostel altid er superrent og pænt, samtidig med at der stadig er en venlig atmosfære. De har også en pool, en bar og en restaurant. Og for at gøre det endnu bedre, er personalet i topklasse! En af vores anmeldere skriver: “Personalet var utroligt hjælpsomt og gjorde alt for at hjælpe dig og gøre dit ophold mere behageligt.”

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Udendørs swimmingpool
 • Super rent
 • Kørestolsvenlig

🏠 Adresse: Rua Gago Coutinho, 25

🏘 Kvarter: Largo do Machado

🚍 Nærmeste station: Largo do Machado (metrostation)

Book dit ophold på Villa 25 Hostel & Suites nu

Terra Brasilis

best hostels in Rio de Janeiro - Terra Brasilis

Et øjebliks påskønnelse af dette cool trædæk med en smuk udsigt over Rios centrum – en ægte perle, som ikke alle får lov til at opleve. Terra Brasilis har gratis morgenmad, gode offentlige transportforbindelser, der kan tage dig overalt, venligt personale og ligger 5 minutters gang fra Santa Teresa, et dejligt kunstnerisk og bohemeagtigt kvarter i Rio. Meget chill.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Bar
 • Gratis morgenmad
 • Terrasse med udsigt

🏠 Adresse: Rua Murtinho Nobre, 156

🏘 Kvarter: Santa Teresa

🚍 Nærmeste station: Glória (metrostation)

Book dit ophold på Terra Brasilis nu

Fortsæt med at læse 👇🏼

⭐️ Latina-rejsende, der vil fremkalde alvorlig rejselyst

⭐️ Fantastiske hostels til mindre end £10

⭐️ 25 steder, du skal besøge, før du fylder 25

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top