Fede ting at lave i Camden væk fra turistfælderne

Selvom storhedstiden i 1960’erne og 1990’erne er forbi, har Camden stadig så meget at byde på, uanset om det er for London-borgere, der har boet der længe, eller besøgende, der er våde bag ørerne. Mød læderagtige punkere, dystre gothere og patchouli-olierede hippier på din vej til nogle af disse fremragende Frugl-favoritter. Lad dig ikke narre af de endeløse turistfælder, der er stadig masser af fede ting at lave i Camden for den kræsne besøgende..

Yumchaa

Best Things to Do in Camden - Yumchaa

Hvis du har brug for et sted at komme væk fra travlheden på markedet, som ligner din mormors stue, men med lidt mere slidte møbler, så er Yumchaa det rette sted. Der er et stort udvalg af te, kattebløde, overdådige kager og lækre baguetter, uanset om du skal have en hurtig bid mad og en kop kaffe eller vil fordybe dig i en god bog hele dagen.

Sshh!... This is a secret

Discover the "next hot backpacker destination" this 2024.

Just so you know, we will be able to see if you open our emails to help us monitor the success of our marketing campaigns. You will find further details in our data protection notice.

Åbningstider: Mandag – fredag 9.00 – 18.00; lørdag og søndag 8.30 – 19.00 (Parkway) 9.00 – 18.30 35/37 Park Way, (The Old Palmer’s Pet Shop), NW1 7PN og 91/92, Camden Lock Place, Upper Walkway West Yard, NW1 8AF

Oberst Fawcett

Best Things to Do in Camden - Colonel Fawcett

Gemt væk på Randolph Street, tæt på Camden Road station, tilbyder denne fremragende boutique boozer stort set alt, hvad man kan ønske sig af en pub i det 21. århundrede. Den har et større udvalg af gin end din tre gange fraskilte tante Marjorie, en prisbelønnet steg, billige frokoster på hverdage (tærte med kylling, porre og skinke, sennepsmos, grønkål og korianderkrydret grønt, knust hvede, yoghurt og ristede mandler for kun 7,50 pund) og et brag af en fest fredag/lørdag aften uden nogensinde at blive ubehageligt mæt.

Åbningstider: Mandag – torsdag middag – midnat; fredag middag – 01.00; lørdag 11.00 – 01.00; søndag middag – 23.00. 1 Randolph Street, Camden, NW1 0SS

Green Note

Best Things to Do in Camden - Green Note

Dette smukke lille musiksted er nu en fast bestanddel af Camden Town, og det bringer det bedste inden for roots, akustisk musik og verdensmusik til sin boutique-scene med den lækreste veganske og vegetariske (sandsynligvis også roots) mad ved siden af. Billetterne koster sjældent mere end en ti’er, og du kan nyde rullende ragtime og forførende sensuel jazz eller noget larmende indavlet bluegrass.

Åbningstider: Mandag – torsdag/søndag kl. 19-23; fredag/lørdag kl. 19-24. 106 Parkway, London NW1 7AN

Casa Tua

Best Things to Do in Camden - Casa Tua

Væk fra de stenede teenage-goth-horder er der plads til ægte middelhavsklasse i Camden. Denne lille kaffebar og restaurant byder på alle slags lækkerier, hvad enten det er autentisk fremragende kaffe, elegante vine eller overbærende Banoffee Pie. Giuseppe og Francesco er gennemgående varme værter og er altid glade for at introducere besøgende til deres seneste lækre import. Alt sammen serveret med en elegant charme og et endeløst jazz-soundtrack på deres gammeldags grammofonplade.

Åbningstider: 9.00 – 23.00176Royal College St, London NW1 0SP

The Forge

Best Things to Do in Camden - The Forge

Siden åbningen i 2009 har The Forge været indbegrebet af Camden Towns livlighed, charme og eklekticisme og har samlet mangfoldigheden af Londons eklektiske musikscene under ét tag med en kapacitet på 300 – hvilket gør det til en intim ramme og en favorit blandt både musikere og musikelskere. Som en non-profit organisation går alt, hvad The Forge modtager, tilbage til et stadigt voksende program, herunder DJ- og klubaftener, comedy, børnearrangementer, kunstudstillinger og workshops.

Åbningstider: Tirsdag – torsdag 10.00 – 24.00; fredag – lørdag 10.00 – 01.00; søndag 10.00 – 22.30. 3-7 Delancey St, London NW1 7NL

Forfatningen

Best Things to Do in Camden - The Constitution

Denne klassiker ved kanalen i Camden er den perfekte pub, uanset årstiden. Om sommeren kan du nyde deres karakteristiske ølhave og en beskidt burger, mens du om vinteren kan varme dig nede i kælderen med deres festaftener fulde af soul, ska og rock ‘n’ roll. Den har også lige fået en makeover, så forvent nogle autentisk gnavne stamgæster fra den gamle skole midt i det smukke nye interiør.

Åbningstider: Mandag – lørdag 11.00 – 24.00, søndag 12.00 – 22.30. 42 St Pancras Way, London NW1 0QT

Vores sorte hjerte

Best Things to Do in Camden - Our Black Heart

Denne rocker- og punkpub ligger gemt væk på Greenland Place og er en god mellemstation mellem Camden-klassikeren World’s End og den nye opkomling Brewdog. Baren er udsmykket med stilfulde tatoveringsinfluerede kunstværker, serverer fremragende rom, øl og cocktails og har en konstant højlydt og vred jukeboks. Ovenpå er der jævnligt gode aftener med Josie Long’s Lost Treasures, aktivistkomikeren Chris Coltranes Lolitics og en række ørehængende metal- og rockbands.

Åbningstider: Mandag/tirsdag kl. 15.00-23.30 Onsdag/torsdag kl. 15.00-01.00; fredag/lørdag kl. 12.00-02.00; søndag kl. 12.00-23.00. 2-3 Greenland Place, NW1 0AP

Etcetera Teater

Best Things to Do in Camden - Etcetera Theatre

Dette fantastiske lille teater, der ligger over den fantastiske pub Oxford Arms, er vært for de bedste Fringe-produktioner samt impro, stand-up og et par store navne, der afprøver nyt materiale. Hold øjnene åbne, for du kan se en af morgendagens stjerner indtage scenen eller endda en som Simon Amstell, der gennemgår nyt materiale før en ny turné.

265 Camden High St, London NW1 7BU

Joe’s

Best Things to Do in Camden - Joe’s

Hvis du vil have lidt god, gammeldags, no-nonsense weekendhygge, så er Joe’s nok det bedste valg i Camden. Lige over for The Roundhouse byder Joe’s på godt humør, fremragende hotdogs, perfekte rock ‘n’ roll-spillelister og en politik om, at man kun må være over 21 år for at holde de kække unge palookaer ude.

Åbningstider: 17.00 – 03.00, hver dag. 78 – 79 Chalk Farm Road, NW1 8AR

Camden Comedy Club

Best Things to Do in Camden - Camden Comedy Club

Så længe vi kan huske, har The Camden Head haft comedy i det øverste lokale, men i de sidste 12 måneder er det blevet forvandlet af arrangøren Lucy Danser. Klubben kører nu syv aftener om ugen, hvor fredag og lørdag aften byder på nogle af de største talenter i London og internationalt, mens der resten af ugen er et overflødighedshorn af komiske glæder og intriger, herunder work-in-progress-shows fra store tv-navne, improviseret comedy og vanvittige comedy-eksperimenter.

Åbningstider: 19.00-23.00 hver dag. 100 Camden High St, London NW1 0LU

Gæsteindlæg af Frugl Ben. ‘For flere gode lokale events og tilbud, der foregår i London hver dag, tjek Frugl

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top