Road trip fra Bangalore: Et syvsidet alternativ til Den Gyldne Trekant

Language Specific Image

Det siger sig selv, at det vil tage dig årevis at opleve bare en forsmag på alt det smukke og spændende, Indien har at byde på. Med 29 stater, 7 unionsterritorier og 3,3 millioner kvadratkilometer spænder Indien fra fredfyldte, bølgende grønne landskaber til tørre ørkener, gyldne strande og summende storbyer. Hvis du gerne vil krydse fire indiske stater af på din bucket list, får du her et overblik over syv unikke og vidunderlige destinationer til den ultimative biltur fra Bangalore. Denne enorme køretur vil tage dig i en sløjfe fra Bangalore til de bedste steder at besøge i Sydindien. Vi kan endda hjælpe dig med at leje en bil!

Denne tur vil helt sikkert skabe et hjem i dit hjerte og dine minder for evigt…

Bangalore/Bengaluru

Best Road Trip from Bangalore

Hvorfor starte din biltur fra Bangalore? Bangalore er det travle og travle kosmopolitiske knudepunkt midt i det sydlige Indien. Bangalore er hovedstad i delstaten Karnataka og kaldes “Silicon Valley of India”, og det er tech-industriens (og universitetets) fortjeneste, at byen år efter år tiltrækker en voksende ung befolkning, som holder den evigt trendy. Bangalore er en by, der er stolt af sin drikke- og gå ud-kultur, og det vrimler med tagbarer, hvor vejret er så guddommeligt, at man kan slappe af i timevis. De fantastiske craft ale-pubber og øltårne er også et besøg værd.

På den anden side af byen finder du Commercial Street – kernen i Bangalores traditionelle shoppingdistrikt. Gå på opdagelse i timevis, og tag det så roligt og slå dig ned på den meget elskede kæde MTR for at få en masala dosa (eller du kan endda tage på McDonalds ved siden af for at få en McPaneer… fordi kultur)!

Flygt fra Bangalores travlhed for en dag, og besøg de smukke Nandi Hills, hvor I kan tage på picnic eller vandretur. Men lad hellere dine snacks blive i bilen, ellers kan du komme til at ofre dem til aberne.

Vandrerhjem i Bangalore | Billige flyrejser

Hampi

Best Road Trip from Bangalore - Hampi

Best Road Trip from Bangalore - Hampi

Næste stop, Hampi, ligger omkring 170 km nord for Bangalore. Denne gamle by var engang hjemsted for Vijayanagara-imperiet, før den blev erobret og lagt i ruiner i det 16. århundrede. I dag er Hampi på UNESCO’s verdensarvsliste og er verdener væk fra den støjende, hurtige stemning i Indiens storbyer. Alkohol er ikke tilladt i nærheden af templerne, og restauranterne serverer kun (lækker) vegetarisk mad. Stå op før daggry og oplev ruinerne, når de er smukkest – du vil sikkert møde en bus med lokale turister med samme idé og en markedsbod, der serverer chai, mens du ser solopgangen over det utrolige landskab.

Vandrerhjem i Hampi | Billige flyrejser

Goa

Best Road Trip from Bangalore - Goa

Halvvejs oppe ad Indiens vestkyst ligger Goa – landets feststat. Goa tiltrækker både lokale og internationale festaber og er berømt for sine strandfester, sit portugisisk-influerede køkken og sin hedonistiske atmosfære. Strandhytter ligger i kilometerlange rækker langs kysten, hvor du kan bestille cocktails og snacks (tænk på stegte pakoras og nudelskåle) direkte til din liggestol. Når solen går ned over Det Arabiske Hav, kan du vandre nordpå langs stranden for at besøge Goas livligste natteliv som Anjuna Beach, der er hjemsted for Goas berygtede trancefester, som har lokket eventyrlystne backpackere til siden 1960’erne.

Vandrerhjem i Goa | Billige flyrejser

Mysore/Mysuru

Best Road Trip from Bangalore - Mysore/Mysuru

📷JenniferGale

Mysore, også kaldet “The City of Palaces”, kan prale af en række smukke bygninger, men ingen mere end det storslåede Mysore Palace. Det var engang hjemsted for den kongelige familie Wadiyar og er Sydindiens svar på Taj Mahal. Mysore Palace er en smuk verdensarvsbygning, som er åben for offentligheden og tilbyder guidede ture, hvor man kan få et historisk indblik i bygningens fantastiske arkitektur, hvilket gør det til et must på enhver rejsendes Indien-bucketliste. Besøg det søndag aften, hvis du har mulighed for det, for at se paladset blive oplyst mod nattehimlen af over 100.000 lys.

Vandrerhjem i Mysore | Billige flyrejser

Kerala

📷: Jennifer Gale

Best Road Trip from Bangalore - Kerala

📷: @pranavnair27

Man siger, at variation er livets krydderi, og en af de (mange) smukke ting ved Indien, især takket være landets størrelse, er den måde, landskabet forandrer sig omkring dig, når du kører fra den ene stat til nabostaten. Ingen biltur fra Bangalore er komplet uden et stop i Kerala! Fra det støjende bybillede i Bangalore og støvede, forrevne klippeformationer i Hampi, på landets sydligste punkt, giver Karnataka plads til det fredelige, tropiske Kerala med sine bølgende bakker toppet med smaragdgrønne teplantager. Tag på en bådtur og sejl forsigtigt gennem Kollams bagvand, hvor bønder og fiskere har arbejdet ved de palmeomkransede kanaler i århundreder.

Vandrerhjem i Kerala | Billige flyrejser

Pondicherry/Pudicherry

Best Road Trip from Bangalore - Pondicherry/Pudicherry

📷: @clifordshelton

Best Road Trip from Bangalore - Pondicherry/Pudicherry

📷: @_edna_mode_

Fra den ene kystlinje til den anden tager den næste del af turen dig til Tamil Nadu og det tidligere fransk-koloniserede område, der i daglig tale kaldes “Pondy”. De maleriske smalle gader med træer og arkitektur og kirker fra kolonitiden giver byen et fransk præg, som ikke findes andre steder i Indien, hvor veje stadig kaldes rues , og bagerier, der sælger croissanter, er fyldt med både lokale og turister i weekenden.

En tur til Pondicherry er ikke komplet uden et besøg i Auroville, opkaldt efter den indiske filosof og nationalist Sri Aurobindo. Auroville er et kontantløst bysamfund, hvor folk med spirituelle tilbøjeligheder lever og arbejder sammen i jagten på en guddommelig bevidsthed under vejledning af grundlæggerens (“The Mother”) lære. Turister kan besøge Auroville i en dag for at høre om filosofien, tage en tur rundt i byen og købe beboernes håndlavede nipsgenstande i gavebutikken.

Vandrerhjem i Pondicherry | Billige flyrejser

Chennai

Best Road Trip from Bangalore - Chennai

📷: @manuvikraman

Tamil Nadus hovedstad er højlydt, farverig og munter og kan prale af en misundelsesværdig dikotomi mellem det traditionelle og det moderne, lige fra maden til moden og arkitekturen. Der er lige så mange højhuse som religiøse bygninger, og nogle af Sydindiens bedste kulinariske delikatesser kan findes lige så ofte i gadeboderne som på nogle af byens luksusrestauranter. Til morgenmad kan du smage en idli (en slags blød riskage, der er milevidt fra den Snack-a-Jack-variant, du tænker på) sammen med en sød, mælkeagtig kaffe, der er populær i Chennai og andre steder. Til frokost kan du tage til Chennais Junior Kappana og få en thali (et udvalg af karryretter, chutneys og ostemasse serveret med brød og ris) og få din frokost serveret på et bananblad blandt en summende skare af andre foodies.

Vandrerhjem i Chennai | Billige flyrejser

Så der har du det, en enorm cirkel af en biltur fra Bangalore, der er perfekt for alle, der ønsker at udforske de mere ukendte byer i Sydindien. Har du brug for at leje en bil til din tur? Det kan vi hjælpe dig med her. 🚗

Vandrerhjem i Indien| Billige flyrejser

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top