Tid til en Buda-fest! De bedste partyhostels i Budapest til alle vilde rejsende

Language Specific Image

Hvad er et partyhostel i Budapest?

Når man hører om de bedste festbyer i verden, er Budapest i hvert fald på listen, hvis ikke den topper den. Budapest er hjemsted for de berømte ruinbarer (forladte steder omdannet til trendy drikkesteder), den episke Sziget Festival og festerne i de termiske bade, og uanset hvor du ender, vil du få en god aften, også selvom det er på et pizzeria tidligt om morgenen. Heldigvis for os backpackere er de bedste partyhostels i Budapest skræddersyet til at give dig den bedste nattelivsoplevelse, mens du bor der. Tænk på barcrawls, tilbud på drinks, klubaftener, bådfester og endda shot trains (men helt ærligt, i Budapest er listen uendelig)! Så er du forberedt på legenderne, som er Budapests partyhostels?

Hop direkte til:

 1. De generelt bedste party hostels i Budapest
 2. Bedste billige partyhostels i Budapest
 3. Bedste partyhostels i Budapest for solorejsende
 4. De bedste af de øvrige party hostels i Budapest

Samlet set bedste vandrerhjem i Budapest

 1. Retox Party Hostel – generelt bedste partyhostel i Budapest
 2. The Hive Party Hostel Budapest – bedste partyhostel i Budapest tæt på nattelivet
 3. Grandio Party Hostelbedste partyhostel i Budapest med bar

Bedste billige partyhostels i Budapest

Der ser ud til at være en tendens – Budapests bedste partyhostels er ofte de billigste. Det viser, at man ikke behøver luksusindkvartering for at have en fed tid! Tjek de bedste billige party hostels i Budapest nedenfor, men vær advaret, der er ingen vej tilbage..

Grandio Party Hostel

best party hostels budapest, people drinking in Grandio Party Hostel garden

📸:@travelchickaz

Når folk tænker på det ultimative partyhostel i Budapest, er Grandio helt sikkert med i toppen. Deres motto er trods alt “at sove er overvurderet”! Hver aften er der en ny fest; vær forberedt på “all-you-can-drink”-festbåde, udklædningsfester, pubcrawls og open mic-aftener. Vandrerhjemmet har en stor gårdhave med en meget billig bar, der er fyldt med alle dine festlige favoritter. Stemningen her kan variere fra en afslappet eftermiddagsdrink til en fuldbyrdet fest, så du kan altid blive overrasket. Enten starter du festen her, eller også bliver du hele natten (og næste morgen). Hvad der er endnu bedre, er, at et ophold her er meget billigt, så der er flere penge til drinks!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Aktiviteter om natten
 • Bar og restaurant
 • 10 minutters gang til de bedste barer og klubber
 • Massiv gårdhave

🏠 Adresse: Nagy Diofa Utca 8

🏘 Kvarter: Distrikt 7/Erzsébetváros

🚍 Nærmeste station: Blaha Lujza ter

Book dit ophold på Grandio Party Hostel nu!

The Hive Party Hostel Budapest

best party hostels budapest, dorm room in the hive hostel

Du har sikkert hørt alt rygtet: The Hive er et af de bedste partyhostels i Budapest! Udstyret med deres helt egen ruinbar og tagbar, vil du opdage, at festen er lige inden for murene. Tag med de andre travle hostelbier på daglige aktiviteter som eventyrhuler, termiske spadage, partybåde og pubcrawls. Vandrerhjemmets køjer er rummelige og stilfulde, så du får ekstra svært ved at stå op om morgenen, når du har danset natten lang på The Hives natklub. Hvis det ikke er nok, er du omgivet af Budapests bedste barer, med den berømte ruinbar Szimpla Kert 5 minutters gang væk. Har du brug for et stort måltid for at fordøje gårsdagens fejltagelser? Vandrerhjemmet kan lave et festmåltid til dig i deres restaurant. Skynd dig af sted til The Hive!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Café, bar og restaurant
 • Natklub
 • Bar på taget og ruinbar
 • Fællesrum
 • Transport til lufthavnen
 • Aktiviteter hver aften
 • Få minutter fra mange berømte barer og klubber

🏠 Adresse: Dob utca 19

🏘 Kvarter: Distrikt 7/Erzsébetváros

🚍 Nærmeste station: Blaha Lujza ter

Book dit ophold på The Hive Party Hostel Budapest nu!

Island Hostel Budapest

best party hostels budapest, table football in common area at Island Hostel Budapest

Hvis du vil have en unik oplevelse af Budapest, så overvej at bo på dette hostel på Margaret Island, der ligger i Donau-floden mellem Buda og Pest. I dagtimerne kan du udforske øen på en cykel eller endda på en elektrisk scooter, som du kan leje på vandrerhjemmet. Slap af på den store terrasse med udsigt over Donau-floden og øens parker med en cocktail i hånden. Om sommeren kan du nyde en velsmagende burger fra restauranten og et pust shisha til at tage dig ud på natten. Hvis du synes, at en afslappet fest uden pres er sjovt, så er dette ultrabillige hostel vinderen!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Terrasse med grill
 • Udlejning af cykler
 • Sæsonbestemt bar og restaurant
 • Fællesrum
 • Transport til lufthavnen

🏠 Adresse: 1138 Budapest

🏘 Kvarter: 1138 Budapest Margitsziget Sirály Csónakház

Book dit ophold på Island Hostel Budapest nu!

Retox Party Hostel

best party hostels in budapest, bar area at retox party hostel

To ord: shot train. Dette hostel er hjemsted for Budapests berømte Jäger-tog, og hvis ikke det alene lyder som en vild nat, så ved vi ikke, hvad der gør. Her kan du lære andre festglade mennesker at kende til happy hour i baren i gårdhaven eller bare slappe af over nogle videospil. Vandrerhjemmet har en ideel beliggenhed, kun 3 minutters gang fra “Budapests Broadway”, hvor du finder gode barer og attraktioner som Ungarns statsopera. Når solen går ned, lyser dette sted virkelig op, og du kan deltage i nogle af deres natlige aktiviteter som pubcrawls, open mic nights og Alcoholympics (for de hårdnakkede)! Heldigvis for dig har de ikke check ud-tider, så du kan ride tømmermændenes selvhad lige ud på eftermiddagen.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis håndklæder
 • Fællesrum
 • Bar
 • Udlejning af cykler
 • Lufthavnstransport
 • Aktiviteter om aftenen
 • Happy hour

🏠 Adresse: O utca 41

🏘 Kvarter: Terézváros

🚍 Nærmeste station: Oktogon

Book dit ophold på Retox Party Hostel nu!

De bedste partyhostels i Budapest for solorejsende

Solorejsende kan glæde sig til at bo på de bedste partyhostels i Budapest. Omgivet af en fantastisk social scene og natteliv i dagevis, vil du få venner, så snart du træder ind ad døren til hostellet.

Hostel One Budapest

best party hostels budapest, bar area at Hostel One Budapest

Selvom de lover fester og pubcrawls hver aften, kan du trøste dig med, at du kan være social uden at bo på et hardcore partyhostel. Hvilket er godt, når du virkelig har brug for en god nats søvn! Hostel One ligger i det 7. distrikt, så du kan lære byen at kende til fods, da Fisherman’s Bastion kun er 30 minutters gang væk, og der er masser af barer få minutter fra hostellet. Hostel One tilbyder gratis gåture hver dag samt gratis middage hver aften, så du kan lære dine hostelkammerater at kende i ædru tilstand. Tag derefter ud i natten på deres pubcrawls eller natlige fester, hvem ved, hvor det vil føre dig hen!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis byrundture
 • Fællesrum
 • Bar
 • Opbevaring af rygsække
 • Aktiviteter om aftenen

🏠 Adresse: Rumbach Sebestyen utca 6

🏘 Kvarter: Distrikt 7/ Terézváros

🚍 Nærmeste station: Astoria

Book dit ophold på Hostel One Budapest nu!

Wombats City Hostel Budapest

best party hostels in budapest, backpackers at wombats city hostel budapest reception

Gratis og alkohol – to ord, der tilsammen skaber den perfekte kombination for rowdy backpackere, og som giver Wombats en velfortjent plads blandt de bedste partyhostels i Budapest. På Wombats bliver du budt velkommen med en gratis drink for at få gang i festen, før du starter natten på WomBAR til happy hour og lidt boogie, og derefter rammer de bedste barer og klubber lige uden for hosteldøren. Hvis du har brug for en pause fra Budapests natteliv, kan du blive til en af deres filmaftener med gratis pasta, hvor du kan socialisere med andre solorejsende. Når du er klar til at udforske den kulturelle side af Budapest, kan du gå bare 5 minutter til metrostationen Opera, der tager dig rundt i byen til steder som Museum of Fine Arts.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis pasta
 • Fællesrum
 • Bar
 • Opbevaring af rygsække

🏠 Adresse: Kiraly utca 20

🏘 Kvarter: Distrikt 7/Erzsébetváros

🚍 Nærmeste stationer: Bajcsy-Zsilinszky ut & Opera

Book dit ophold på Wombats City Hostel Budapest nu!

Vitae Hostel

best party hostels in budapest, dorm room at vitae hostel

Føl dig hjemme på denne hybrid af fest og socialt hostel, hvor dine hostel-venner vil være som familie (som du vil drikke dig fuld med). Vandrehjemmet har familiemiddage og pubcrawls hver aften, et spillerum og en minibiograf. Udnyt deres mange aktiviteter, herunder open mic-aftener, vinkurser og fælles hostel-fester. Sødt! Hvis du har været på farten i et stykke tid eller bare vil have et mindre festmiljø, er dette måske det perfekte sted. Det ligger super tæt på House of Terror Museum og den berømte ruinbar Szimpla Kert!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Tagterrasse
 • Spillelokale
 • Dampbad
 • Transport til lufthavnen
 • Aktiviteter om aftenen
 • Få minutter fra berømte barer

🏠 Adresse: Erzsebet korut 50

🏘 Kvarter: Distrikt 7/ Terézváros

🚍 Nærmeste station: Oktogon

Book dit ophold på Vitae Hostel nu!

De bedste af de øvrige partyhostels i Budapest

Der er så mange fantastiske party hostels i Budapest, at vi ikke kan lade være med at nævne et par stykker mere!

Meander Hostel

best party hostels in budapest, common area at Meander Hostel

Selvom det er mere et socialt hostel end et festhostel, vil du stadig helt sikkert finde en feststemning. Hvis du gerne vil have en vild tid i Budapest, samtidig med at du får en god nats søvn, så er Meander svaret. Personalet vil gerne hjælpe dig med at se og gøre så meget i Budapest som muligt og vil give dig en oversigt over de steder, du skal besøge. Men det er om natten, at stedet bliver levende – deltag i deres familiemiddage hver aften, hvor du kan socialisere med andre gæster, og deltag derefter i en af deres mange pubcrawls, fælles hostel-fester eller champagnebådsfester. Baren på stedet har også karaokeaftener og pints til 1 euro. Held og lykke, hvis det lykkes dig at drikke mere end personalet på en aften i byen!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Fællesrum
 • Terrasse
 • Transport til lufthavnen
 • Café, bar og restaurant
 • Spillelokale
 • Aktiviteter om aftenen

🏠 Adresse: Ó Utca 37

🏘 Kvarter: Terézváros

🚍 Nærmeste station: Oktogon

Book dit ophold på Meander Hostel nu!

Avenue Hostel

best party hostels in budapest, dorm room at Avenue Hostel

Chic møder sjov på dette festlige hostel i Budapest. Med den perfekte beliggenhed har du de bedste barer og restauranter kun et par skridt væk. Hvis du har brug for lidt kultur mellem drukturene, ligger det ungarske nationalmuseum 20 minutters gang derfra. Når dagen er omme, kan du tage en drink eller ti i vandrerhjemmets bar, før du tager byen med storm. De har sørget for, at du er dækket ind til næste dags tømmermænd med spa-ture og yogaklasser, og hey, pubcrawls – eftersom hundehår er den bedste kur mod tømmermænd! Fik vi også nævnt gratis morgenmad?

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Café og bar
 • Udlejning af cykler
 • Lufthavnstransport
 • Daglige/natlige aktiviteter

🏠 Adresse: Oktogon tér 4

🏘 Kvarter: Oktogon

🚍 Nærmeste station: Terézváros

Book dit ophold på Avenue Hostel nu!

Meininger Budapests store markedshal

best party hostels in budapest, private room in Meininger Budapest Great Market Hall

Du kommer aldrig til at drikke dig sulten på Meininger’s Budapest hostel, for det ligger lige ved siden af den berømte Store Markedshal! Her kan du prøve alle de ungarske retter, du kan tænke dig (og som du aldrig har hørt om). Dette enorme hostel har en super bekvem beliggenhed i gåafstand til Pests centrum. Desuden er der masser af sociale rum, et spillelokale og en bar, hvor du kan hygge dig med andre gæster, før du går på ruinbarerne og krydser Donau-floden om natten.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Bar
 • Spillelokale
 • Opbevaring af rygsække
 • Terrasse

🏠 Adresse: Csarnok ter 2

🏘 Kvarter: Belso Ferencvaros

🚍 Nærmeste station: Fovam ter

Book dit ophold på Meininger Budapest Great Market Hall nu!

Vi er måske blevet en smule berusede af at skrive dette, så forestil dig, at du rent faktisk tager derhen! Denne liste over de bedste partyhostels i Budapest vil få dig til at slippe din vilde side løs, når du besøger denne utroligt sjove by. I mange tilfælde behøver du ikke engang at forlade hostellet for at få en helvedes nat.

Har du boet på et af disse partyhostels? Hvad synes du om det? Del dine tanker nedenfor.

Fortsæt med at læse:

🌟 Hvor man kan bo i Budapest: en guidetil kvarteret

🌟 15 ting, du kan lave gratis i Budapest

🌟 Verdens bedste partyhostels, hvor der er gang i den 24/7!

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top