Ugens hostel: Generator Berlin Mitte

Language Specific Image

Alle har brug for et über hostel på en tur til über hippe Berlin! Generator Berlin Mitte ligger i det ældste kvarter i Berlin. FYI, Mitte betyder “midten”, så du kunne bogstaveligt talt ikke få en bedre beliggenhed, hvis du prøvede!


Generator ligger i stressfri gåafstand fra Hackescher Markt, Alexanderplatz og Kunsthaus Tacheles. Læs mere om, hvordan du oplever Berlins kulturelle lækkerier på et budget her.
På et sted, hvor døgnåbne, faldefærdige barer og vilde nattefester i superklubber er normen, kan din FOMO gøre en ende på det, for på Generator er du i festens epicenter både inde og ude. Oranienburger Strasse er Mitte’s knudepunkt for natteliv (mere om Berlins barer her), gallerier, kunst, caféer og restauranter, og det er endda hjemsted for et af Berlins få spøgelser. Ifølge legenden kan du, hvis du hænger ud på Oranienburger Straße 41, se to børneånder løbe langs “Spøgelsesmuren” Der sidder hundredvis af småmønter fast i den smuldrende mørtel, og legenden siger også, at det drilske par opfylder ønsker i bytte for småmønter. Frækt!
Vandrerhjemmet har sin egen smarte bar og et eventlokale i kælderen, så hvis du er til happy hours og underjordiske fester, så er Generator Mitte stedet.De sociale vibes stopper ikke der. Baren går ud i en udendørs gårdhave, og der er en luftig spisestue dekoreret med plantekrukker og et karikaturmaleri af den britiske kunstner Luke Embden. Faktisk er Generator Berlin Mitte fyldt med cool AF-kunst med installationer hængende fra lofterne og vægmalerier på de hvide områder mellem de synlige murstensvægge.


Morgenen efter kan du snuppe en tysk morgenmad og friskbrygget kaffe og slappe af i det hyggelige bibliotek, hvor de har “Netlfix and Chill” hver søndag eftermiddag. Det kan godt være, at det er byen, der aldrig sover, men det er vigtigt at have et behageligt værelse at søge tilflugt i for at få en forfriskende nats søvn. Vælg mellem firesengsværelser, private badeværelser eller sovesale med USB-port og dit eget LED-lys til sen nattelæsning og sovesale kun for kvinder med “gør dig klar”-stationer (se nedenfor!).

Hvis vi ikke har overbevist dig om, at Generator Mitte er psykotisk cool, kan vores kunder måske overbevise dig om det….
“Jeg har rejst en del, og det her var simpelthen det bedste hostel, jeg nogensinde har boet på. Det var rent, moderne, værelserne var smukke – godt oplyste, rummelige og luftige (4 sengs privat). Baren og caféen var den perfekte måde at starte og slutte dagen på med god kaffe og øl, for ikke at nævne personalet. Personalet var så venligt og bare fantastiske mennesker hele vejen rundt. Hvis jeg nogensinde skal bo i Berlin igen, er den eneste grund til, at jeg ikke ville vælge dette hostel, hvis det var fyldt!”
“Sådan et fedt sted for unge mennesker at bo, fabelagtig by. Mødte masser af ligesindede, den bedste tur takket være generatoren!”
“Jeg kan ærligt sige, at mit ophold på Generator Mitte – Berlin var perfekt. Jeg kan varmt anbefale dette hostel til alle, der leder efter et prisvenligt, trendy, rent og sjovt sted at bo. Allerede efter de første fem minutter på hostellet vidste jeg, at jeg ville få det sjovt. Den oplevelse, jeg havde her, giver mig lyst til udelukkende at bo på Generator-hostels, hver gang jeg rejser til Europa. Tak til Tanah i receptionen for at få mig til at føle mig hjemme selv på den anden side af jorden. Indtil næste gang…”
“Jeg plejer ikke at give gode anmeldelser, men jeg havde en af de bedste tider her. Personalet var alle utrolige og super imødekommende. Faciliteterne var også fantastiske, og der blev gjort rent hver dag. Andjelika fik mig til at føle mig hjemme og gav mig masser af gode tips om, hvilke barer og klubber jeg skulle besøge. Erin, Mark, Tana, Meghan og Alice.”
Book her

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top