Ugens vandrerhjem: Ark Hostel, Osaka, Japan

Ark Hostel1-15-11 Edobori, Nishi-ku, Osaka, Japan

Denne restaurant med sømandstema åbnede i juli og har allerede fået en superbedømmelse på 9,3. Den ligger i Higobashi nær centrum af Osaka i Japan, den overmoderne by, der er kendt for sit energiske natteliv, jordnære lokalbefolkning og imponerende arkitektur. Og hvis du elsker mad, har du ramt jackpot – dette er et sted, der opfordrer dig til at løsne bæltet et par takker og “kuidaore” (‘spis til du falder om’). Vores slags by!

Vandrerhjemmet har blandede sovesale og sovesale til kvinder, alle indrettet i en moderniseret japansk stil med tatami-gulve. Køjesengene er ikke bare kæmpestore, de har også smarte gardiner, læselamper og stikkontakter, så du kan få lidt tid til dig selv med en god bog eller sejle ind i en hyggelig, dyb søvn. Hvert værelse har eget badeværelse, og Arks badeværelser er så muntre, som de kan blive, og de er alle udstyret med hårtørrer, shampoo, balsam OG sæbe – forkælet!

bathrooms

Og hvem kunne glemme den hyggelige spisestue, caféen og fællesrummet med et tv, der er åbent 24 timer i døgnet!

Her er, hvad vores rejsende havde at sige:

“Et af de bedste hostels, jeg nogensinde har boet på, helt nyt, meget komfortabelt og helt nyt. Beliggenheden er en kort togtur ind til hjertet af Osaka!”

“Helt nyt hostel. Fantastisk sted at møde venner fra hele verden.”

“Alt var bare perfekt. Sengene er super behagelige”

Book nu

dorm

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top