Ugens vandrerhjem: Khaosan World Asakusa Ryokan Hostel, Tokyo

Language Specific Image

Hvad får man, når man renoverer et kærlighedshotel fra 1980’erne? Svaret er et smart lille hostel i det stemningsfulde Asakusa-distrikt i Tokyos centrum. Området var tidligere et stort red light-distrikt, og de gamle teatre og barer er der stadig, og det ligger kun få minutter fra det berømte Tokyo Skytree, Sensoji-templet og shoppinggaden Nakamise.
Photo 1
Tokyo er hot, når det gælder hostels, så hvorfor vælge Khaosan? Tja, selv om det er en ryokan (en traditionel japansk kro), er dele af vandrerhjemmet indrettet med et underligt, men opløftende sci-fi-surrealistisk tema! Der er en lysende, gennemsigtig jacuzzi tilbage fra de gode gamle dage, og du kan endda vælge værelser med lysstyring og spejlvægge. Kinky!
Photo 2
Dette hostel er megasocialt og ideelt, hvis du rejser alene. Der er en bar med en gratis Sake ved ankomsten, et køkken, spiseplads og et episk fællesrum med bøger, en massagestol og gratis te og kaffe! Hvis det ikke var nok til at overbevise dig, er det overordentlig venlige personale kendt for at “gøre” hosteloplevelsen med deres 9,0-rating fra vores glade kunder. Her er, hvad de havde at sige:
“STOR oplevelse. Alt gik utroligt glat, var meget let at finde ud af, og alle var så venlige! Vandtrykket/temperaturen i bruserne er også fantastisk.”
“Jeg havde en virkelig god tid på dette hostel!!! Jeg kom alene til turen og kom ud med nogle fantastiske nye venner og historier! 🙂 Jeg ser frem til at komme her igen! Alle var så venlige og hjælpsomme!”
“Det bedste hostel, jeg har boet på, så rent, personalet var så hjælpsomt og så tæt på alt, hvad man kunne ønske sig i Asakusa! Vil helt ærligt anbefale det til alle, der er på vej til Tokyo.”
Photo 3
Photo 4
Vælg mellem blandede sovesale, superior-værelser med eget bad og toilet, eller slå dig løs med et “Deluxe Party Maisonette”-værelse! Book her

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top