Hostelworld.com – “Tag a Diva” – Tietosuojailmoitus (“Ilmoitus”)

Katso käyttöehdot täältä.

Hostelworld.com Limited (jäljempänä “yritys“, “me“, “meitä” tai “meidän”) kerää ja käsittelee henkilötietojasi “Tag a Diva” -kilpailun (jäljempänä “kilpailu“) yhteydessä. Teemme tämän noudattaen sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisia velvoitteitamme. Tässä ilmoituksessa selitetään, mitä sinua koskevia henkilötietoja kerätään, mihin tarkoituksiin niitä käytetään, kolmansille osapuolille, joille niitä voidaan luovuttaa, ja miten voit käyttää henkilötietojasi koskevia oikeuksiasi.

Tätä ilmoitusta on luettava yhdessä kilpailun ehtojen kanssa (saatavilla täällä), sillä osa tässä ilmoituksessa käytetyistä termeistä on määritelty kyseisissä ehdoissa.

Kerätyt henkilötiedot

Kilpailuun osallistujat

Jos olet kilpailuun osallistuja, keräämämme ja käsittelemämme sinua koskevat henkilötiedot voivat sisältää muun muassa seuraavia tietoja:

  • nimesi, sukunimesi ja/tai Facebook-käyttäjätunnuksesi tai Instagram-tunnuksesi; ja
  • jos sinut julistetaan kilpailun voittajaksi kilpailun ehtojen mukaisesti, sinun on ilmoitettava sähköpostiosoitteesi, osoitteesi, passitietosi, ikäsi, asuinmaasi ja pankkitilitietosi sekä sisältösi, kuten kuvat ja sosiaalisen median tarinat tai videot. Huomaa, että jos et anna edellä mainittuja tietoja, sinua ei oteta mukaan kilpailuun, tai jos olet kilpailun voittaja, emme ehkä voi antaa sinulle palkintoa.

Osallistujien ystävät

Jos ystäväsi merkitsee sinut kilpailupostauksen kommenttiin, ainoat henkilötiedot, joita keräämme sinusta, ovat nimesi ja Facebook-käyttäjätunnuksesi tai Instagram-kahvasi. Jos sinut tägännyt ystäväsi julistetaan kilpailun voittajaksi kilpailun ehtojen mukaisesti, sinun on ilmoitettava osoitetietosi ja passitietosi voidaksesi hyötyä palkinnosta.

Käsittelytarkoitukset ja oikeusperustat

  • Nimeäsi käytetään arvonnan suorittamiseen. Käsittelyn oikeusperusteena on, että se on tarpeen kanssasi tekemämme sopimuksen täyttämiseksi.
  • Jos sinut tai ystäväsi julistetaan kilpailun voittajaksi, etu- ja sukunimeäsi, osoitettasi, sähköpostiosoitettasi ja passitietojasi käytetään palkinnon varaamiseen. Pankkitilisi tietoja käytetään käyttörahan siirtämiseen sinulle. Käsittelyn oikeusperusteena on, että se on tarpeen kanssasi tekemämme sopimuksen täyttämiseksi.
  • Jos sinut julistetaan kilpailun voittajaksi, nimesi, asuinmaasi ja muu sisältösi, kuten kuvat, sosiaalisen median tarinat ja videot, saatetaan ladata verkkosivuillemme ja sosiaalisen median sivustoillemme, mukaan lukien blogiimme, tai niitä saatetaan käyttää sähköisessä uutiskirjeessämme. Tämän käsittelyn oikeusperustana on, että se on oikeutettujen etujemme mukaista markkinointitoimien toteuttamiseksi ja että se on tarpeen kanssasi tekemämme sopimuksen täyttämiseksi.
  • Koska kilpailuun osallistuminen edellyttää sosiaalisen median julkaisun kommentointia ja ystävän merkitsemistä, keräämme linkin Facebook- tai Instagram-sivullesi. Emme kuitenkaan käytä näitä tietoja päästäksemme Facebook- tai Instagram-sivullesi tai ottaaksemme sinuun yhteyttä, ellet ole kilpailun voittaja.

Tietojen vastaanottajat

Voimme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille edellä mainittuihin tarkoituksiin liittyen, mukaan lukien:

  • sosiaalisen median palveluntarjoajille ja muille IT-palveluntarjoajille;
  • sosiaalisen median vaikuttajille, jotka mainostavat kilpailua;
  • toimivaltaisille sääntelyviranomaisille ja -elimille lain vaatimalla tai edellyttämällä tavalla;
  • muille konsernimme jäsenille; ja
  • hostelleille tai matkapalvelujen tarjoajille palkinnon varaamisen yhteydessä.

Säilytys

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen sen tarkoituksen toteuttamiseksi, jota varten ne kerättiin, tai lakisääteisten, sääntelyyn liittyvien tai sisäisten toimintaperiaatteiden mukaisten vaatimusten täyttämiseksi ja tarvittaessa sopimukseenne liittyvien mahdollisten vaateiden tai riitojen käsittelemiseksi.

Siirrot ulkomaille

Edellä mainittuun liittyen saatamme siirtää henkilötietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolelle, mukaan lukien sellaiselle lainkäyttöalueelle, jonka Euroopan komissio ei ole tunnustanut tarjoavan henkilötiedoille Euroopan unionissa säädettyä vastaavaa tietosuojan tasoa. Jos ja siltä osin kuin teemme näin, varmistamme, että käytössä on asianmukaiset toimenpiteet, joilla täytämme tällaisiin siirtoihin sovellettavan lainsäädännön mukaiset velvoitteemme, joihin voi kuulua muun muassa sellaisen siirtoa koskevan sopimuksen tekeminen, joka sisältää Euroopan komission tätä tarkoitusta varten hyväksymät “vakiosopimuslausekkeet”, tai Amerikan yhdysvaltoihin tehtävien siirtojen osalta sen varmistaminen, että siirto kuuluu EU:n ja Yhdysvaltojen välisen yksityisyydensuojan (EUUS Privacy Shield) piiriin. Jos haluat lisätietoja toimenpiteistä, joita olemme toteuttaneet tässä suhteessa, ota yhteyttä osoitteeseen socialsquad@hostelworld.com.

Oikeutesi

Sinulla on tietyissä olosuhteissa ja tietyin rajoituksin seuraavat henkilötietojasi koskevat oikeudet:

  • oikeus saada pääsy henkilötietoihin;
  • oikeus pyytää henkilötietojesi oikaisemista ja/tai poistamista;
  • oikeus rajoittaa henkilötietojesi käyttöä;
  • oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä;
  • oikeus saada meille antamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa tai oikeus vaatia meitä toimittamaan kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle; ja
  • jos henkilötietojesi käsittely perustuu siihen, että olet antanut suostumuksesi, oikeus peruuttaa suostumuksesi käsittelyyn milloin tahansa.

Jos haluat käyttää jotakin edellä mainituista oikeuksistasi, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen socialsquad@hostelworld.com.

Valitukset

Jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla olemme käyttäneet tietojasi tai käsitelleet oikeuksiasi, sinulla on oikeus tehdä valitus Irlannin tietosuojavaltuutetulle(info@dataprotection.ie) tai paikalliselle valvontaviranomaiselle.

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top