Hostel van de week: Ostello Bello Grande, Milaan

Language Specific Image

1_OxkOnWK

Het is de drievoudige winnaar van de prijs “Beste hostel in Italië” tijdens onze jaarlijkse Hoscars en heeft een 9,6 “Superb” beoordeling van onze klanten. We denken dat we wel kunnen zeggen dat Ostello Bello Grande de crème de la crème van het hostel is – of moeten we zeggen…poshteling 😉

Aanschouw de nieuwste en grootste aanwinst van de Ostello familie; het is luxueus, levendig en heeft zoveel freebies inclusief handdoeken, kluisjes, koffie, thee ontbijt EN diner! Klinkt het te mooi om waar te zijn? Neem een kijkje op hun Instagram om te zien wat voor verrukkelijks er allemaal te wachten staat.

2_p8ocAcd

Daarnaast ligt het hostel op 100 meter van het Centraal Station en naast de opkomende wijk Isola. Letterlijk vertaald als “eiland”, is Isola een stadswijk met een lokaal hart – er zijn bohemienachtige brasserieën, vlooienmarkten en een overvloed aan straatkunst van lokale kunstenaars. Het is ook het centrum van het alternatieve “la Movida” en staat bekend om zijn jazz, sushi en coole artsy publiek, dus zorg ervoor dat je blijft hangen om de magie ‘s avonds te zien ontvouwen.

3_S7bQxRH

Ostello Bello heeft die essentiële ying & yang die je zoekt in een hostel. Je kunt je nacht beginnen met gratis Italiaanse “Apertivo” en eindigen in de 24-uurs bar van het hostel, of je kunt #Netflix&Chill op de drie lommerrijke terrassen versierd met hangmatten, BBQ’s en een moestuin waar je groenten kunt plukken voor je eigen maaltijden. Binnen is er een lounge met pingpong en feestavonden, en muziekinstrumenten als je zin hebt in een beetje tokkelen op een gitaar of een after-hours bonding sesh rond de piano (cue gênante vertolking van Vanessa Carlton’s ‘A Thousand Miles’).

4_3Z9Ewvr

Informatie is grenzeloos in dit hostel met het meertalige en super bereisde personeel dat altijd klaar staat om de beste plaatselijke hangouts uit te leggen. Bovendien kun je er gratis laptops gebruiken en gratis afdrukken voor je volgende instapkaart of tickets – bonus! Dus laat de woekerhotels links liggen voor een authentieke ervaring in Ostello Bello Grande, zoals deze enthousiaste reizigers deden:

“Fenomenaal! Dit hostel zet een nieuwe standaard voor anderen om te volgen. Naast alle gewone faciliteiten en diensten die je van een goed hostel krijgt, is er hier iets heel speciaals. Het personeel lacht en begroet je met een welkomstdrankje, ze doen hun werk met veel enthousiasme. Je kunt hier gratis ontbijten en dineren en als je wilt kun je op elk moment zelf iets koken met de ingrediënten die in de keuken beschikbaar zijn. Locatie is perfect, slechts een paar minuten lopen van het treinstation.” “Hield van het dakterras met hangmatten! Perfect om de jetlag weg te slapen!”

“Geweldige locatie, coole sfeer en behulpzaam personeel. Gezellige gemeenschappelijke ruimtes en een mooie stadstuin waar je wat groenten uit kunt halen. Ik heb er een geweldig weekend gehad en ga zeker terug!”

Milaan zelf is een erg dure stad, dus het Ostello Bello Grande is een uitkomst. Ik zat in een gemengd 5-persoonsbed met een eigen badkamer en het was waarschijnlijk de coolste kamer die ik ooit heb gezien (een TRIPLE stapelbed!). Omdat Milaan zo duur is, heeft Ostello Bello zich toegelegd op het geven van uitstel aan vermoeide reizigers. Ze bieden veel dingen gratis aan! Ik wou dat ik er langer was, maar helaas waren ze op de laatste etappe van mijn reis. Bedankt Ostello Bello Grande personeel!”

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll naar boven