Book et ophold på Generator Paris eller London og få en gratis drink hos os

Language Specific Image

Paris og London er ret magiske på denne tid af året: psykedeliske julelys, de bedste NYE-fester og gløgg ved frokosttid. Som om du havde brug for endnu en undskyldning for at booke din rejse til to af Europas sejeste hovedstæder, har vi slået os sammen med Generator for at give en gratis drink* væk med hver eneste booking til deres hostels i Paris og London
Du skal blot booke et ophold med ankomst når som helst mellem den 7. december og den 28. februar, så får du en voucher til en gratis øl, vin eller sodavand, når du tjekker ind. Det bliver ikke mere socialt end i en hostelbar, så sammen med den gratis drink får du sandsynligvis også nogle nye rejsekammerater. Find ud af mere om hostels, og book dit ophold nedenfor

Generator Paris

Generator Paris Hostel
Generator Paris er dekoreret med vintagefund fra lokale loppemarkeder og har en enorm tagterrasse med nogle af byens bedste udsigter. Det er et must for designbevidste rejsende, der vil udforske den franske hovedstad. Hostellet ligger midt i det hippe Canal Saint-Martin-kvarter, hvor du finder cool kunstgallerier, vintagebutikker og eklektiske caféer. Og hvis du vil tage skridtet fuldt ud og opgradere til et privat værelse, får du din egen private tagterrasse og hængekøje.
Baren: Få en gratis drink i vandrerhjemmets underjordiske bar “Le Club”, som er blevet ombygget fra en gammel parkeringsplads og har vintage metrosæder. Forvent cool musik og drinks blandet af eksperter.
Sovesalefra: £19
Private værelser fra: £75
Book nu

Generator London

Generator London Hostel
‘Hallo, ‘hallo, ‘hallo. Generator Londonligger i en tidligere politistation, og den fantastiske beliggenhed betyder, at du er i gåafstand fra hovedstadens mest ikoniske seværdigheder: Soho med sit verdensberømte natteliv og billige restauranter; Primrose Hill med sin panoramaudsigt og Regent’s Canal; og kulturelle steder som British Museum og Wellcome Collection. Du vil elske kombinationen af industrielt design og livlige farver, og de sociale rum er perfekte til at møde andre rejsende og udveksle historier og tips.
Baren: En ikonisk London Routemaster-bus, der også fungerer som DJ-pult? Vi er med! Generator Londons bar er et fremragende sted at starte sin aften med happy hour hver dag fra kl. 17 til 19 og en hyggelig, afslappet atmosfære.
Sovesalefra: £15
Private værelser fra: £57
Book nu

Hvad skal jeg læse næste gang?

*Vilkår og betingelser – Gælder kun Generator Paris og Generator London hostels. Alle Hostelworld-kunder, der ankommer fra den 7. december 2016 til den 28. februar 2017, kan få en gratis drink (fadøl, husets vin, husets punch eller sodavand) i Generator-baren på stedet. Der udleveres en voucher ved check-in på vandrerhjemmet, som skal fremvises i baren for at indløse den gratis drink. En voucher pr. person; en drink pr. person; ingen kontanter. Mistede vouchere vil ikke blive genudstedt.

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top