Bliv selv fransk: De bedste hostels i Paris

Sådan finder du de bedste hostels i Paris til din rejse

Undrer du dig over, hvor du finder de bedste hostels i Paris? Fra højderne på Montmartre til de gode vibes i Quartier Latin eller de smukke gader i Le Marais – vi har udvalgt de 12 bedste hostels i Lysets By til dig. Sindssyge tagterrasser, hyggelige sovesale, trendy terrasser, de fedeste barer, private luksusværelser, gratis morgenmad … listen er uendelig. Læs denne vandrerhjemsguide grundigt, og du vil snart forstå, hvorfor “Paris altid er en god idé”.

Paris tiltrækker backpackere, der vil have en smagsprøve på den afslappede kultur, de romantiske gader og det lækre køkken. Metro- og bussystemet i Paris er fantastisk, så uanset hvilket hostel du vælger, vil du kunne suse rundt i byen og krydse de bedste attraktioner af på din liste.

Hop direkte til:

 1. De generelt bedste hostels i Paris
 2. Bedste hostels i Paris for solorejsende
 3. Bedste party-hostels i Paris
 4. Bedste billige hostels i Paris
 5. Bedste hostels i Paris for par
 6. De bedste af de øvrige hostels i Paris

Best Hostels in Paris - les piaules view @tabithabrd

📷: @tabithabrd

De generelt bedste hostels i Paris

 1. Les Piaules – bedste hostel i Paris for solorejsende
 2. St Christopher’s Inn Gare du Nord – bedste partyhostel i Paris
 3. Absolute Paris Boutique Hostel – bedste hostel i centrum af Paris
 4. Le Village Montmartre by Hiphophostels – bedste billige hostel i Paris

Bedste hostels i Paris for solorejsende

Ah, at være i Paris som solorejsende – der er virkelig ingen bedre måde! Du kan bruge uendelig meget tid på at vandre gennem Haussmann-boulevarderne og slentre gennem gallerierne, mens du gumler på lækre desserter. Så bo på et hostel i Paris, der er ideelt til socialt samvær og solo-afslapning.

Les Piaules

best hostels in paris, Les Piaules hostel social area

Hvis du ønsker at bo på et af de bedste hostels i Paris, er dette uden tvivl det mest parisiske hostel af alle. Denne fuldt renoverede art deco-bygning blev åbnet af tre parisiske rejsende, som tydeligvis ved, hvad de laver. Det har den sejeste bar med et kurateret udvalg af lokale øl, en tagterrasse med en fantastisk udsigt over Paris, ekstra hyggelige køjesenge (vent til du tester madrasserne), flersproget personale, der giver dig de bedste tips om byen, en délicieux og badass morgenmad, hylder fulde af bøger, gratis Wi-Fi, der gør alle dine følgere misundelige … For ikke at nævne, at du er i hjertet af Belleville, kun et par minutter væk fra de bedste steder i byen at feste. Du har alt, hvad du behøver for at få den bedste solotur til Paris. Og voilà!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Fællesrum
 • Dampbad
 • Café, bar og restaurant
 • Vintage-stemning

🏠 Adresse: 59, Boulevard de Belleville, 75011

🏘 Kvarter: Belleville

🚉 Nærmeste station: Belleville

Book dit ophold på Les Piaules nu!

Generator Paris

best hostels in paris, generator paris ping pong table

Uanset om du vælger en hyggelig sovesal eller et luksuriøst privat værelse, kan du aldrig gå galt i byen med et ophold på Generator Paris. Beliggende nær Le Canal Saint-Martin og kun 5 minutter fra den smukke Parc des Buttes-Chaumont (Indiana Jones kunne sagtens være filmet i de vanvittige landskaber), vil du være i hjertet af handlingen. Der er også kun en kort gåtur til metroen, så du kan se Eiffeltårnet og Grand Palais på ingen tid! Når du er færdig med dine daglige eventyr, kan du snuppe en drink i baren med dine nye hostelvenner og slappe af på tagterrassen med den bedste udsigt over byen. Ah, det gode liv.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Café, bar og restaurant
 • Tagterrasse
 • Mini supermarked
 • Opbevaring af rygsække

🏠 Adresse: 9-11 Place du Colonel Fabien, 75010

🏘 Kvarter: 10. arrondissement

🚉 Nærmeste station: Colonel Fabien

Book dit ophold på Generator Paris nu!

Hotel Madrigal

best hostels in paris, Hotel Madrigal dorm room

Dette stilfulde AF boutique hostel ligger i hjertet af det 15. distrikt, lige ved siden af Montparnasse togstation. Mærk zen-stemningen strømme gennem de beroligende fællesrum, og nyd et luksuriøst måltid i deres elegante bar og restaurant, som er perfekt til socialt samvær. Gå derefter på opdagelse i Montparnasse-kvarteret, som har en rig historie som hjemsted for berømte forfattere, digtere og malere. Snup nogle bøger i Latinerkvarteret, og læs i en af hostellets behagelige lounges. Her kan du udforske attraktioner som de uhyggelige Paris-katakomber eller få den bedste udsigt over byen fra Montparnasse-tårnet. Metroen ligger lige ved siden af, så Paris’ bedste attraktioner er supernemme at komme til. Dette hostel har alt, hvad en solorejsende har brug for til en afslappende stund.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Café, bar og restaurant
 • Internetcafé
 • Terrasse
 • Ideelt kvarter

🏠 Adresse: 32 Boulevard Pasteur

🏘 Kvarter: Montparnasse

🚉 Nærmeste station: Pasteur

Book dit ophold på Hotel Madrigal nu!

De bedste party-hostels i Paris

Paris er velsignet med et pulserende natteliv, og de bedste partyhostels i Paris forbereder dig på en fantastisk aften. De mest populære party-kvarterer i Paris er Oberkampf og Belleville. Mens du er på disse steder, så kig forbi Aux Folies bar og Panic Room club – de er store hits!

St Christopher’s Inn Gare du Nord

best hostels in paris, St Christopher’s Inn Gare du Nord bar

Dette er et af de mest populære hostels i Paris, og det er ikke svært at se hvorfor. Lad os prøve at fremhæve de bedste ting ved dette fantastiske sted. Hvad med den fedeste bar og klub i byen (med rabat på drinks og mad), himlen for backpackere på budget, ikke? Rejsende, der er på udkig efter en stor aften, behøver ikke lede længere end til den fantastiske hostelbar Belushi’s. Når stemningen er ustoppelig, er klubben åben til kl. 5 om morgenen – bare vent, til du mærker groovet! Christopher’s er et af de bedste hostels i Paris, hvis du er en selskabelig festabe, der gerne vil møde nye mennesker og have det sjovt. Og for rejsende, der har brug for en lille pause efter en lang dag i denne smukke by, kan du slappe af med en drink (eller to) og en kæmpe burger. Fik vi også nævnt, at morgenmaden er GRATIS?!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Aftenarrangementer som temafester og tilbud på drinks
 • Gratis morgenmad
 • Gratis byrundtur
 • Café, bar og restaurant
 • Natklub

🏠 Adresse: 5, Rue de Dunkerque, 75010

🏘 Kvarter: Gare du Nord

🚉 Nærmeste station: Gare du Nord

Book dit ophold på St Christopher's Inn Gare du Nord nu!

JO&JOE Paris – Gentilly

best hostels in paris, JO&JOE Paris – Gentilly private room

Er du klar til at feste i Paris? JO&JOE er et partyhostel, der er lige så smukt som selve kærlighedens by. Vandrehjemmet gør dig klar til Paris’ natteliv med en DJ-scene, udendørs gårdhave og endda en ølvæg, hvor du kan hælde din egen øl op og starte festen! Deres private værelser med unikt tema er altid klar til Insta, med skæve designs, en-suite og private balkoner, og deres budgetvenlige sovesale er stilfulde, rene og hyggelige. Og lad os slet ikke komme i gang med den utrolige have – hvad kunne være mere romantisk end at nippe til vin under eventyrlys og den parisiske stjernehimmel? Man kan roligt sige, at vi er faldet pladask for JO&JOE!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis byrundtur
 • Café, bar og restaurant
 • Fællesrum
 • Dampbad

🏠 Adresse: 89 Avenue Paul Vaillant Couturier, 6 Etage

🏘 Kvarter: Gentilly

🚉 Nærmeste station: Gentilly

Book dit ophold på Jo&Joe Paris - Gentilly nu!

De 3 ænder i Eiffeltårnet by Hiphophostels

best hostels in paris, The 3 Ducks Eiffel Tower by Hiphophostels bar

Sæt kulør på dit parisiske eventyr ved at bo på dette stemningsfulde partyhostel i Paris. The 3 Ducks har en funky bar, som også er et socialt knudepunkt for gæsterne. Tag en øl og et spil bordfodbold med dine værelseskammerater, før du tager ud til de nærliggende barer som Monsieur Le Zinc – La Motte og Zero de Conduite (en skør bar, der serverer drinks i sutteflasker!) The 3 Ducks er ikke kun et af de bedste hostels i Paris, det er også et af de ældste. Dette historiske sted, der kan dateres tilbage til det 18. århundrede, er for nylig blevet renoveret for at kunne tilbyde de rejsende det bedste. Sørg for at slappe af på den fantastiske udendørs terrasse, og hvis du er heldig, kan du også nyde udsigten til Eiffeltårnet fra din sovesal! Det er kun 15 minutters gang væk.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Gratis byrundtur
 • Café og bar
 • Terrasse

🏠 Adresse: 6 Place Etienne Pernet, 75015

🏘 Kvarter: 15. arrondissement

🚉 Nærmeste station: Félix Faure

Book dit ophold på The 3 Ducks Eiffel Tower by Hiphophostels nu!

Bedste billige hostels i Paris

Paris er desværre ikke en af de superbillige byer, som vi backpackere drømmer om. Men heldigvis hjælper hostels dig med at spare nogle penge, så du kan bruge dem på andre ting – måske som baguettes og macarons?

Le Village Montmartre af Hiphophostels

best hostels in paris, Le Village Montmartre by Hiphophostels dorm room with guitar

Det perfekte sted for hemmelige romantikere. Kan du forestille dig, at denne lille søde by kun ligger et par minutter fra Le Sacré Coeur, Le Moulin Rouge og Le Mur des Je t’aime? Okay, vi er solgt! Vi kan allerede se dig for os i hjertet af Montmartre, hvor du udforsker de smukke gader, slentrer gennem de søde butikker, stopper ved Place du Tertre og beundrer kunstnernes malerier og den fantastiske udsigt. Prøv den gratis parisiske morgenmad på vandrerhjemmet efter en god nats søvn (i de komfortable sovesale eller et luksuriøst privat værelse), hop på en gratis vandretur, og slap af på den smukke udendørs terrasse. Bliv ikke overrasket over velkomstdrinken i baren, den er på husets regning! Santé!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Gratis byrundtur
 • Café og bar
 • Terrasse

🏠 Adresse: 20 Rue d’Orsel, 75018

🏘 Kvarter: Montmartre

🚉 Nærmeste station: Barbès – Rochechouart

Book dit ophold på Le Village Montmartre by Hiphophostels nu!

Le Regent Hostel Montmartre by Hiphophostels

best hostels in paris,Le Regent Hostel Montmartre by Hiphophostels private room

Du har måske bemærket, at Hiphophostels er ved at skabe sig et navn, når det gælder de bedste hostels i Paris, og Le Regent er bare endnu et kvalitetsvalg på listen. Dette hostel handler om at skabe et afslappende og venligt miljø, så du kan opleve Paris på samme måde som de lokale. Slap af i fællesområdet med andre rejsende, tag en bog og læg fødderne op på en af de hyggelige sækkestole, hav det sjovt i spillelokalet eller skriv dine tanker på tavlen. Med en beliggenhed mellem Montmartre og Pigalle vil du elske at udforske kunstgallerierne, caféerne og butikkerne på Montmartres bakker og nyde det underjordiske natteliv et par skridt nede i det 9. og 18. arrondissement. Vores favoritter er Le Carmen (en 2-etagers villa omdannet til den sejeste klub), La Machine du Moulin Rouge til en vild nat (indtil kl. 7 om morgenen, ja tak) eller Le Pigallion til fest med fantastiske DJ’s.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Fællesrum
 • Spillelokale
 • Lufthavnstransport
 • Udveksling af bøger

🏠 Adresse: 37 Boulevard Rochechouart, 75009

🏘 Kvarter: Montmartre

🚉 Nærmeste station: Barbès-Rochechouart

Book dit ophold på Le Regent Montmartre by Hiphophostels nu!

De bedste hostels i Paris for par

Findes der et bedre sted i verden for par end Paris? Det tror vi ikke. De bedste hostels for par i Paris giver den mest romantiske oplevelse, mens du er fortryllet af kærlighedens by. Det er trods alt la vie en rose!

MIJE Marais

best hostels in paris, MIJE Marais hostel twin room

Denne bygning fra det 17. århundrede i Le Marais vil ikke skuffe dig. Du vil føle dig hensat til det franske landskab, når du træder ind i den smukke gårdhave … og bare vent, til du er kommet ind i det smukke familiepalæ! Det er et af de bedste hostels i Paris, hvis du vil føle, at du er rejst tilbage i tiden. Trætag, store vinduer, moderne værelser, overdådig trappe, très chic spisestue (perfekt til at nyde din gratis kontinentale morgenmad), fællesrum fyldt med bøger, du kan tage fat i, gratis bagageopbevaring … Hvad mere kan du få brug for? Vi tror, det er umuligt ikke at blive vildt forelsket i dette sted, så hvorfor ikke omfavne det?

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Fællesrum
 • Terrasse
 • Restaurant

🏠 Adresse: 6 rue de Fourcy, 75004

🏘 Kvarter: Le Marais

🚉 Nærmeste station: Saint-Paul

Book dit ophold på Mije Marais nu!

Yooma Urban Lodge

best hostels in paris, Yooma Urban Lodge hostel red room with bunk beds and double bed

Dette smarte tilflugtssted ligger i det 15. arrondissement og er det bedste hostel i Paris for backpackere, der vil udforske de mere alternative dele af Paris, mens de stadig er i centrum. Par vil elske de private værelser. De er elegante, farverige og moderne, og de er designet af kunstnerne Ora ïto og Daniel Buren. Vandrerhjemmet er vært for midlertidige og permanente kunstudstillinger, som du kun behøver at gå til lobbyen for at se. Yooma er så meget mere end bare et sted at bo, de har en bar, café, restaurant, fitnessrum og endda en kokkeskole! Det bedste af det hele er, at der kun er 15 minutters gang til Eiffeltårnet, så du kan se det oplyst i al sin pragt fra vinduet. Hvor romantisk!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Café, bar og restaurant
 • Fitnesscenter
 • Rum til kunst
 • Have på taget

🏠 Adresse: 51 Quai de Grenelle

🏘 Kvarter: BeauGrenelle

🚉 Nærmeste station: Champ de Mars Tour Eiffel

Book dit ophold på Yooma Urban Lodge nu!

Caulaincourt Montmartre by Hiphophostels

best hostels in paris, Caulaincourt Montmartre by Hiphophostels lounge area

Du kommer til at elske denne Insta-drøm af et hostel. Indvendigt ser det ud, som om det er taget ud af et indretningsmagasin, med så mange fotoværdige fællesområder. Nyd en romantisk gratis morgenmad (Nutella-croissanter, anyone?), og gå så videre og udforsk, hvad Paris har at byde på. Tag nogle billeder af dig og din SO i det smukke Montmartre-kvarter, mens I går op til Sacre Coeur for at få en fantastisk udsigt over byen. Hostellet ligger lige i nærheden af metroen, så du nemt kan udforske det smukke Latinerkvarter og museer som Louvre og Musée d’Orsay på et øjeblik. At bo her vil give dig seriøse stilpoint, det er trods alt Paris!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Gratis håndklæder
 • Opbevaring af rygsække
 • Tæt på offentlig transport

🏠 Adresse: 2 Square Caulaincourt 75018

🏘 Kvarter: Montmartre

🚉 Nærmeste station: Lamarck – Caulaincourt

Book dit ophold på Caulaincourt Montmartre by Hiphophostels nu!

De bedste af de øvrige hostels i Paris

Her er endnu et par très chic hostels i Paris, som du kan føje til din liste..

Absolute Paris Boutique Hostel

best hostels in paris,Absolute Paris Boutique Hostel bar area

Dette graffitibeklædte hostel er et af de mest elskede og bedste i Paris og får konstant fantastiske anmeldelser. Men hvorfor? Kan det være den gratis morgenmad og caféen på stedet? Måske er det den fantastiske beliggenhed ved siden af den supercentrale bydel Canal St Martin? Måske de komfortable og rummelige sovesale med en-suite badeværelser? Det eneste, vi ved, er, at vi bliver ved med at komme tilbage! Beliggenheden er uovertruffen, kun 15 minutters gang til Oberkampf Street, hvor man finder noget af det bedste natteliv. Hvis du vil udforske mere af Paris eller Frankrig, er der kun 15 minutters gang til Gare Du Nord. Har du lyst til en flugt til den franske riviera?

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Café
 • Sen udtjekning
 • Opbevaring af rygsække

🏠 Adresse: 1 Rue de la Fontaine au Roi, 75011

🏘 Kvarter: Canal St Martin

🚉 Nærmeste station: Goncourt

Book dit ophold på Absolute Paris Boutique Hostel nu!

FIAP Jean Monnet

Best hostels in Paris - Fiap Jean Monnet hostel

Hvis du vil have mest muligt ud af din rejse til Paris og møde rejsende fra hele verden, er du i gode hænder. Fra den udendørs terrasse, det gigantiske skakbræt, de hyggelige sovesale, bordtennis til de ugentlige arrangementer – alt er lavet til, at du kan socialisere og møde nye mennesker. Du får også gratis håndklæder, frisk sengelinned, sikkerhedsskabe, bykort, Wi-Fi og gratis morgenmad oveni! Dette fantastiske hostel ligger i det 14. arrondissement, et par metrostationer fra det livlige Saint-Germain-des-Prés, der er fuld af cool barer og internationale studerende. Sørg for at gå gennem de smukke franske haver i Le Jardin du Luxembourg i løbet af dagen og tag en pause på en af de ikoniske grønne metalstole. Kun fredelige, gode vibes.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Bar og restaurant
 • Fællesrum
 • Terrasse

🏠 Adresse: 30 Rue Cabanis, 75014

🏘 Kvarter: 14. arrondissement

🚉 Nærmeste station: Glacière

Book dit ophold på FIAP Jean Monnet nu!

The People Hostel – Paris 12

best hostels in paris, The People Hostel – Paris 12 outdoor terrace

Denne parisiske drøm kalder på dig! Det lyse og luftige interiør og den smukke tagterrasse vil stjæle dit hjerte. Du finder dette getaway i det 12. arrondissement, tæt på Bercy Gardens og Cinematheque Francaise (fransk filmmuseum). Du er forkælet med valgmuligheder i vandrerhjemmets bar, hvor du kan tage en drink med op på den grønne tagterrasse og nyde den utrolige udsigt over Paris. Når al sightseeing (eller bare afslapning) er overstået, kan du putte dig i den hyggelige sovesalsseng med masser af opbevaringsplads, sengelys, ladestation og et privat gardin. Drøm sødt!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Terrasse
 • Bar
 • Opbevaring af rygsække
 • Fællesrum

🏠 Adresse: 28 Boulevard de Reuilly

🏘 Kvarter: 12. arrondissement

🚉 Nærmeste station: Dugommier

Book dit ophold på The People Hostel - Paris 12 nu!

🌟

Hvad venter du på? De bedste hostels i Paris venter på dig! Allez, allez, det er tid til at booke din rejse! Giv os lidt fransk attitude: Hvis du har nogle tips at tilføje om de bedste hostels i Paris, så skriv en kommentar nedenfor 👇

Download Hostelworld-appen for en hurtig og problemfri bookingoplevelse!

Fortsæt med at læse:

🌟 Kunstelskere: oplev de bedste museer i Paris til billige penge (eller gratis)!

🌟 De bedste hostels i Nice til alle slags rejsende

🌟 De bedste hostels i London til et stort britisk eventyr

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top