De 11 bedste hostels i Los Angeles

Language Specific Image

Sådan finder du de bedste hostels i Los Angeles til din rejse

Hostels i Los Angeles er spredt ud over hele byen og tilbyder mange forskellige muligheder afhængigt af formålet med din rejse. Venice Beach, Beverly Hills og Hollywood er blandt de mest populære destinationer i byen og er både sikre og underholdende. Los Feliz er kendt for sine hippe butikker og restauranter, og den berømte Griffith Park ligger kun en kort tur nordpå fra mange af hostels. Ligesom de fleste andre storbyer er Los Angeles ikke billig; mad er lidt dyrere end i London, Storbritannien, og prisen for en seng på de bedste vandrehjem ligger mellem 26-50 USD pr. nat. LA har måske nok storbypriser, men den har også storbyoplevelser, og et af disse fremragende hostels er den mest overkommelige og autentiske måde at nyde dem på! Læs videre for at finde de bedste hostels i LA til solorejsende, par, fester, med private værelser, i downtown og meget mere!

Indhold

   1. De bedste hostels i Los Angeles for solorejsende
   2. De bedste hostels i Los Angeles for par
   3. Bedste party-hostels i Los Angeles
   4. Bedste hostels i Los Angeles med private værelser
   5. Bedste hostels i centrum af Los Angeles
   6. De bedste af de øvrige hostels i Los Angeles

Bedste hostels i Los Angeles for solorejsende

Podshare

The best hostels in Los Angeles - Best hostels in Los Angeles for solo travellers- podshare

Podshare er et specialbygget hostel, som er perfekt til solorejsende. Du får din egen pod, komplet med ladestation, tv og læselampe. Det er også et godt sted til kreativt arbejde, da der er plads til at optage fotos og video på en grøn skærm, optage lyd og afholde Skype-interviews. Hvis du kommer til LA på forretningsrejse, er dette stedet for dig.

Højdepunkter

 • Udendørs terrasse
 • Gratis WiFi
 • Netflix /Hulu
 • Køkken

🏠Adresse: 1617 Cosmo Street, Hollywood

🏘 Kvarter: Hollywood

🚍 Nærmeste station: Hollywood/Vine

Book dit ophold på Podshare nu

Venice Beach Hostel

Venice Beach Hostel er også et godt valg for alle solorejsende. Personalet er utroligt venligt, og selve vandrerhjemmet har en hjemlig, inkluderende stemning. Alle vil være villige til at give dig tips og råd om, hvordan du får mest muligt ud af din tid i LA. Stranden ligger en kort gåtur væk, og der er masser af unikke butikker, restauranter og barer i området. Nyd lidt gratis morgenmad med dine nye venner, og lej derefter en cykel og kør en tur langs Venice Beach.

Højdepunkter

 • Gratis morgenmad
 • Gratis te og kaffe hele dagen
 • Gratis afhentning i lufthavnen

🏠 Adresse: 716 Washington Boulevard, Venice

🏘 Kvarter: Venedig

🚍 Nærmeste station: Forbundet med et netværk af busruter, linje 1 (Washington Boulevard) er den nærmeste og krydser med seks metrolinjer og fem Santa Monica Big Blue Bus-linjer

Book dit ophold på Venice Beach Hostel nu

De bedste hostels i Los Angeles for par

USA vandrerhjem Hollywood

The best hostels in Los Angeles - Best hostels in Los Angeles for couples - USA Hostels Hollywood

USA Hostels Hollywood er rummeligt, farverigt og venligt. Du og din kæreste har mulighed for at booke jer ind på en sovesal eller et privat værelse, alt efter hvor meget privatliv I ønsker, og de smukke indendørs og udendørs loungeområder giver jer masser af plads til enten at blande jer med andre rejsende eller have jeres eget sted. Beliggenheden er virkelig det, der gør USA Hostels Hollywood til et fantastisk sted for par; du vil være lige mellem Hollywood Boulevard og Sunset Strip, hvilket betyder, at der er masser at lave, se og spise sammen!

Højdepunkter

 • Gratis komedie
 • Ugentlige grillfester
 • Fuldt udstyret køkken

🏠 Adresse: 1624 Schrader Blvd, Hollywood

🏘 Kvarter: Hollywood

🚍 Nærmeste station: Hollywood/Highland eller Hollywood Vine på Metro Red Line

Book dit ophold på USA Hostels Hollywood nu

Orange Drive Hostel

Orange Drive Hostel er stolt af at bevare en afslappet atmosfære, selv om de er omgivet af en lang liste af attraktioner. Det er det perfekte sted for dig og din partner at udforske LA’s vidundere og stadig have et afslappende sted at slappe af, når I har fået nok af La-La Land. Der er gode forbindelser med offentlig transport, så du kan udforske Los Angeles-området yderligere, og der er masser af shopping, restauranter og natteliv, som du kan nå til fods. I vil føle jer som et kendispar, når I slentrer gennem Hollywood!

Højdepunkter

 • Gratis morgenmad (all-you-can-make vafler og pandekager)
 • Grill på terrassen
 • Aircondition

🏠 Adresse: 1764 North Orange Drive, Hollywood

🏘 Kvarter: Hollywood

🚍 Nærmeste station: Hollywood/Highland

Book dit ophold på Orange Drive Hostel nu

De bedste party-hostels i Los Angeles

Samesun Venice Beach

The best hostels in Los Angeles - best party hostels in Los Angeles - Samesun Venice Beach

Samesun Venice Beach er et godt valg, hvis du kommer til LA på grund af nattelivet. Venice Beach er fantastisk både dag og nat, gaderne er fyldt med unge mennesker, og barerne har ofte flere happy hours i løbet af natten. Samesun Venice Beach ligger ikke kun perfekt for at nyde alt, hvad området har at byde på, men har også sin helt egen restaurant og bar, hvor gæsterne kan nyde happy hour-priser på drinks hele dagen!

Højdepunkter

 • Gratis morgenmad
 • Gratis WiFi
 • Live-bands

🏠 Adresse: 25 Windward Ave, Venedig

🏘 Kvarter: Venedig

🚍 Nærmeste station: Forbundet med flere busser, herunder linjerne 1, 3 og 33

Book dit ophold på Samesun Venice Beach nu

Banana Bungalow Hollywood

The best hostels in Los Angeles - Best party hostels in Los Angeles - banana bungalow

Banana Bungalow Hollywood ligger lige ved Hollywood Boulevard og er det perfekte sted til en god fest. Den er omgivet af pubber og natklubber (Cahuenga-korridoren har over 28 alene!), og vandrerhjemmets personale kan hjælpe dig med at få gratis billetter til tv-shows og særlig adgang til Hollywood-klubber. Er det ikke nok for dig? Banana Bungalow Hollywood har deres egne grillfester, levende musik, limousineture i partybusser, pubcrawls, pokeraftener og billardturneringer. Tiki-loungen har en så indbydende stemning, at du måske også ender med bare at hænge ud der!

Højdepunkter

 • Gratis morgenmad
 • Gratis WiFi
 • Live-bands

🏠 Adresse: 5920 Hollywood Boulevard, Hollywood

🏘 Kvarter: Hollywood

🚍 Nærmeste station: Hollywood/Vine

Book dit ophold på Banana Bungalow Hollywood nu

Bedste hostels i Los Angeles med private værelser

Hej Los Angeles Santa Monica

The best hostels in Los Angeles - Best hostels in Los Angeles with private rooms - santa monica

Hi Los Angeles Santa Monica har det hele, og det er ikke bare noget, vi siger. Det ligger en gade væk fra det gyldne sand på Santa Monica-stranden, omgivet af berømte caféer, restauranter og pubber, lige i nærheden af Expo Line ind til downtown LA og har fantastiske indendørs og udendørs loungeområder. Personalet er fantastisk, vandrerhjemmet er rent og pænt, og der er daglige GRATIS aktiviteter, som hjælper dig med at udforske LA med dine nye venner. De private værelser er et af de områder, hvor Hi Los Angeles Santa Monica virkelig brillerer; værelserne har en afslappet stemning og er meget rummelige, for ikke at nævne, at der er AC! Hvis du også får gratis morgenmad, er du klar til en uforglemmelig californisk oplevelse.

Højdepunkter

 • Gratis morgenmad
 • Gratis WiFi
 • 24 timers reception

🏠Adresse: 1436 2nd Street, Santa Monica

🏘 Kvarter: Santa Monica

🚍 Nærmeste station: Downtown Santa Monica, Metro Expo Line

Book dit ophold på Hi Los Angeles Santa Monica nu

De bedste hostels i Los Angeles centrum

Freehand Los Angeles

The best hostels in Los Angeles - Best hostels in downtown Los Angeles - freehand hostel

Gør dig klar til dit livs oplevelse på Freehand Los Angeles. Ikke alene er dette hostel enormt, det er også professionelt indrettet, så hver en kvadratcentimeter ser fantastisk ud. Det ligger i Downtown LA i gåafstand fra et eklektisk udvalg af unikke attraktioner, restauranter, barer og natteliv! Leder du efter mere? Det har også en lobbybar og en pool og bar på taget med en 360 graders udsigt over downtown LA – det er ret uvirkeligt.

Højdepunkter

 • Gratis WiFi
 • Pool og bar på taget
 • 24 timers fitnesscenter

🏠Adresse: 416 West 8th Street, centrum

🏘 Kvarter: Downtown LA

🚍 Nærmeste station: 7th Street/Metro Center

Book dit ophold på Freehand Los Angeles nu

De bedste af de øvrige hostels i Los Angeles

Melrose Hostel

Melrose Hostel er et nyt hostel, der vil hjælpe backpackere med at få den bedst mulige oplevelse i Los Angeles uden at sprænge banken. Det har en førsteklasses, hjemlig atmosfære og er rent og komfortabelt. Du vil elske den lækre gratis morgenmad, tagterrassen (med udsigt) og den indbydende lounge. Det ligger også centralt blandt nogle af de bedste attraktioner i området, herunder Thai Town, Koreatown, Downtown LA, Hollywood, Griffith Observatory, The Grove, Universal Studios og mange flere! Den centrale beliggenhed betyder også, at der er gode transportforbindelser, så man kan komme rundt i resten af byen.

Højdepunkter

 • Gratis morgenmad
 • Gratis WiFi
 • Aircondition

🏠Adresse: 646 N Western Ave, Hollywood

🏘 Kvarter: Hollywood

🚍 Nærmeste station: Vermont/Beverly

Book dit ophold på Melrose Hostel nu

Banana Bungalow West Hollywood

The best hostels in Los Angeles - banana bungalow west hollywood outdoor tikki lounge

Banana Bungalow West Hollywood ligger på Melrose Strip på den vestlige side af Hollywood, lige i udkanten af Beverly Hills. Dette farverige hostel har masser at lave og handler om at bringe internationale mennesker sammen. Der er jævnligt gratis grillaftener, pubcrawls, comedyaftener, ture og karaokeaftener, så du kan komme ud i byen med dine nye venner. Banana Bungalow West Hollywood arrangerer også ture med rabat og shuttlebus til Disneyland, Six Flags Magic Mountain, L.A./Hollywood City Tours, Venice Beach og stjernernes hjem. Du får travlt!

Højdepunkter

 • Gratis morgenmad
 • Gratis grill
 • Terrasse

🏠Adresse: 603 N, Fairfax Ave

🏘 Kvarter: Fairfax

🚍 Nærmeste station: Hollywood/Highland. Betjenes af busser, tag 217 vest til Fairfax fra Hollywood and Highland station

Book dit ophold på Banana Bungalow West Hollywood nu

Surf City Hostel

Surf City Hostel er perfekt til dem, der gerne vil tilbringe dagene på stranden og nætterne i baren, på natklubben, på restauranten eller i biografen. Der er både sovesale og private værelser, og der er hyggelige loungeområder, hvor du kan hænge ud med dine hostelkammerater, når du ikke har tæerne i sandet. Og med gratis morgenmad og udlån af bodyboards er der lagt op til en god oplevelse!

Højdepunkter

 • Gratis morgenmad
 • Gratis WiFi
 • Gratis bodyboards

🏠 Adresse: 26 Pier Avenue, Hermosa Beach

🏘 Kvarter: Redondo Beach

🚍 Nærmeste station: Betjenes af flere busruter, herunder 130, Beach Cities Transit 109 og Commuter Express 438

Book dit ophold på Surf City Hostel nu

Fortsæt med at læse:

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top