De 5 bedste hostels i Vancouver i 2023

Sådan finder du de bedste hostels i Vancouver til din rejse

Vancouver er en kystmetropol i den vestlige canadiske region British Columbia, kendt for sine grønne initiativer, kulturelle mangfoldighed og fantastiske livskvalitet.

Storbymennesker, naturelskere og strandløver vil alle finde noget, der passer til deres rejsesmag i Vancouver. Byens udstrakte centrum er et paradis for foodies med adgang til alle de retter, hjertet kan begære, samt alle de canadiske klassikere (jeg er ret sikker på, at det er et turistkrav at spise poutine mindst én gang om dagen). Du finder også fantastiske museer, finurlige barer og masser af bryggerier til alle jer, der elsker håndværksøl.

Tag SkyTrain ud af byen for at opdage fantastiske naturlandskaber – det er trods alt Canada! Pak vandrestøvlerne, hvis du vil prøve kræfter med nogle af de fantastiske, grønne stier i Metro Vancouver. Hvis du besøger byen om sommeren, vil du endda kunne nyde byens mange strande. Canada er ikke ligefrem kendt som en stranddestination, men temperaturerne i Vancouver er kendt for at nå op på 30 grader i juli-august!

Når det gælder hostels, vælger Vancouver kvalitet frem for kvantitet. Byen har ikke så mange, men hey, når de er så gode, hvorfor skulle man så have brug for flere?

Læs videre for at finde ud af, hvordan du finder de bedste hostels i Vancouver!

Spring direkte til:

 1. Bedste hostels i Vancouver for solorejsende
 2. Bedste hostels i Vancouver for par
 3. Bedste hostels i Vancouver til fester
 4. Bedste hostels i Vancouver med private værelser
 5. Bedste hostels i Vancouvers centrum

Bedste hostels i Vancouver for solorejsende

Samesun Vancouver

Solorejsende elsker de daglige aktiviteter, der arrangeres af det fantastiske personale på dette hostel, og de siger, at det er det perfekte sted i Vancouver at komme i kontakt med andre backpackere. Der er arrangementer hver aften i deres Beaver Bar, hvor du også kan nyde en generøs happy hour og Samesuns næsten berømte koreanske pommes frites. Når du beslutter dig for at gå ud, er du kun få skridt fra Granville Entertainment District, Vancouvers førende nattelivssted, hvor backpackere og lokale fester natten lang. Du skal ikke bekymre dig om at forstyrre dine roomies sidst på natten – de kapselformede senge betyder, at solorejsende får det sociale aspekt ved at bo på et kollegium med masser af privatliv også. Win win!

best hostels in Vancouver - beaver brew

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Fantastisk beliggenhed
 • Gratis byrundture

🏠 Adresse: 1018 Granville St, Vancouver, BC V6Z 1L5

🏘 Kvarter: Central

🚍 Nærmeste station: Vancouver City Centre (SkyTrain, Canada Line)

Book dit ophold på Samesun Vancouver!

De bedste hostels i Vancouver for par

HI Vancouver centrum

Dette hostel ligger i et smukt boligkvarter i West End. De rummelige dobbeltværelser med eget badeværelse er perfekte til par, der ønsker et mere roligt ophold uden at gå glip af action. Ud over at have et spillerum, et fælles bibliotek og en solbeskinnet (nogle gange) udendørs gårdhave tilbyder HI Vancouver Downtown også prisvindende aktiviteter og ture i byen. Deres gratis morgenmad, der serveres hver dag, er også en fornøjelse – kom tidligt for at sikre, at du ikke går glip af friskbagte muffins!

best hostels in vancouver- HI Vancouver Downtown

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Udlejning af cykler
 • Fuld kontinental morgenmad
 • Gruppeudflugter

🏠 Adresse: 1114 Burnaby St, Vancouver, BC V6E 1P1

🏘 Kvarter: West End

🚍 Nærmeste station: Yaletown-Roundhouse (SkyTrain, Canada Line)

Book dit ophold på HI Vancouver Downtown!

Bedste party-hostels i Vancouver

HI Vancouver Central

HI Vancouver Central serverer deres all you can eat-morgenmad gratis, for som de siger: “Du har bedre steder at bruge de penge – som på øl”! Vores gæster beskriver atmosfæren på dette hostel som “sindssyg”, “social” og “sjov”. Det ligger i hjertet af Granville Streets pub- og klubkvarter, så man kan roligt sige, at man aldrig vil have svært ved at finde en drukkammerat her – især hvis man tager med på en af vandrerhjemmets legendariske pubcrawls! Det er også betryggende at vide, at de tager sikkerhed lige så alvorligt, som de gør fest, med 24-timers sikkerhed, skabe, der passer til rygsække og adgang til værelserne med nøglekort.

best hostels in vancouver - HI Vancouver Central

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Fremragende natteliv
 • Private badeværelser
 • Udveksling af bøger

🏠 Adresse: 1025 Granville St, Vancouver, BC V6Z 1L4

🏘 Kvarter: Central

🚍 Nærmeste station: Vancouver City Centre (SkyTrain, Canada Line)

Book dit ophold på HI Vancouver Central!

Bedste hostels i Vancouver med private værelser

YWCA Hotel

Budgetvenlige private værelser er dette hostels force. Her kan du bo i hjertet af Downtown Vancouvers underholdningsscene og nyde en livlig hosteloplevelse uden at skulle give afkald på luksusen ved din egen plads. Hvert værelse er rent, rummeligt og har sit eget toilet og minikøleskab. Når du bor her, får du også adgang til deres topmoderne fitnesscenter – hvilket du måske vil sætte pris på, hvis du har vænnet dig til at smøre alt ind i ahornsirup. Du kan også være sikker på, at pengene fra din booking går til en god sag – at hjælpe sårbare enlige mødre og unge familier.

best hostels in vancouver - YWCA Hotel

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Superkomfortable senge
 • Kaffebar på stedet
 • Gæstekøkken

🏠 Adresse: 733 Beatty Street, Vancouver, BC V6B 2M4

🏘 Kvarter: Chinatown

🚍 Nærmeste station: Stadium-Chinatown Station (SkyTrain, Expo Line)

Book dit ophold på YWCA Hotel!

Bedste vandrerhjem i Downtown Vancouver

Cambie Hostel – Seymour

Cambie Hostel ligger i hjertet af Downtown Vancouver, omgivet af populære attraktioner, barer og gode madsteder. Vandrerhjemmet er lille, men har flere travle fællesområder, så du vil ikke have problemer med at møde andre rejsende. Der er en bar nedenunder, som er åben til sent og viser live sport fra hele verden, samt en mexicansk grill – var der nogen, der sagde tacos og tequila? Men vandrerhjemmets stjerne er måske den lodne, venlige Cambie-kat! Hun ligger ofte og slumrer i chill room’et, er altid klar på en krammer og er certificeret til at kurere hjemve.

best hostels in vancouver - Cambie Hostel - Seymour

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Taphus på stedet
 • Lækker mad
 • Pool-borde

🏠 Adresse: 515 Seymour Street, Vancouver, BC V6B 3H6

🏘 Kvarter: Downtown

🚍 Nærmeste station: Granville Station (SkyTrain, Expo Line)

Book dit ophold på Cambie Hostel!

Fortsæt med at læse 👇🏼

⭐️ Bedste hostels USA

⭐️ De bedste steder at besøge i januar (USA)

⭐️ Backpacking USA

Føler du dig inspireret? Eller måske har du boet på et af disse fantastiske hostels i Vancouver før? Fortæl os det nedenfor i kommentarerne!

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top