De 6 bedste hostels i Byron Bay

Sådan finder du de bedste hostels i Byron Bay til din rejse:

Den maleriske kystby, Byron Bay, er et hit blandt backpackere fra Australien og resten af verden. Byen er kendt for sine fantastiske strande, og hvordan kunne vi glemme det ikoniske fyrtårn, der elegant troner på toppen af Cape Byron. Byron Bay ligger i sådan en smuk del af Australien og er det perfekte sted for fotoelskere. Bortset fra strandene kan Byron også prale af en række finurlige caféer, en boho-livsstil og er et paradis for festivalelskere.

Men lad dig ikke narre af Byrons tilbagelænede, hippieagtige livsstil – Byrons natteliv er noget helt særligt. Du finder adskillige pubber og barer, der passer til mange forskellige rejsende, fra levende musik til sportsbegivenheder. Prøv at udforske nogle af de mange markeder, som Byron har at byde på, tag en surflektion, udforsk et kunstgalleri eller tag en tur i varmluftballon.

Når man rejser med rygsæk, kan tingene hurtigt løbe op, og det er ingen undtagelse at flygte til landet down under. Frygt ikke, for vi har samlet en liste over vores bedste hostels i Byron Bay for at hjælpe dig med at vælge det allerbedste hostel til dig, så du kan få mest muligt ud af din rejse.

1. Vågn op! Byron Bay

Best hostels in Byron Bay for solo travellers Wake up!

Hvis tanken om at vågne op til en kort gåtur på 2 minutter til stranden kildrer din fantasi, så er Wake Up! Byron Bay være det perfekte hostel for dig. Dette moderne indrettede hostel har en blanding af sovesale, herunder sovesale med aircondition for både mænd og kvinder. Det fantastiske interiørdesign er et udtryk for den moderne minimalistiske livsstil. Ud over at være ekstremt æstetisk har vandrerhjemmet også et par gode og gratis faciliteter, herunder gratis pandekager om søndagen (drømmen!), gratis leje af surf- og paddleboards, gratis yogatimer og gratis personlig træning, for blot at nævne nogle få. De mange forskellige events, som Wake Up! Byron Bay tilbyder, gør det til en perfekt mulighed for solorejsende til at møde nye venner og blive involveret i den afslappede Byron Bay-livsstil.

Vandrerhjemmets højdepunkter:
– Gratis Wi-Fi
– Air-conditioning
– Fantastisk central beliggenhed
– Jobtavle
– Udendørs terrasse

🏠 Adresse: 25 Childe St
🚍 Nærmeste busstation: Belongil Fields

Sshh!... This is a secret

Discover the "next hot backpacker destination" this 2024.

Just so you know, we will be able to see if you open our emails to help us monitor the success of our marketing campaigns. You will find further details in our data protection notice.

Book dit ophold på Wake Up! Byron Bay

2. Aquarius Backpackers

Best hostels in Byron Bay for Solo travellers Aquarius Backpackers

At dase ved poolen under den australske sol og nippe til en cocktail eller øl … kan livet blive meget bedre? Hvad nu, hvis vi fortalte dig, at du på Aquarius Backpackers Byron Bay får gratis (yip, gratis!) måltider hver aften, plus billige drinks med rabat (det er et stort kryds i vores bog). Vandrerhjemmet ligger kun 150 meter fra hovedstranden, så uanset om du er mere til strand eller pool, er begge dele lige uden for døren (bogstaveligt talt). Vandrerhjemmet er vært for en række aktiviteter, der giver solorejsende mulighed for at komme ud og møde andre rejsende, alt imens de udforsker en ny by!

Vandrerhjemmets højdepunkter:
– Gratis Wi-Fi
– Swimmingpool
– Fantastisk central beliggenhed
– Gratis måltider
– HÆVEAUTOMAT
– Spillelokale

🏠 Adresse: 16 Lawson St
🚍 Nærmeste busstation: Jonson Street busterminal

Book dit ophold på Aquarius Backpackers

3. Byron Bay Beach Hostel

Best hostels in Byron Bay for Couples Byron Bay Beach Hostel

Mens du kan finde andre hostels, der ligger en kort gåtur fra stranden, kan du ikke slå Byron Bay Beach Hostels beliggenhed. Kun 50 meter fra vandrerhjemmet ligger Byrons hovedstrand med fødderne i sandet. For rejsende, der ønsker at tilbringe dagen med at fange stråler og bølger, er dette hostel et godt valg. Som om beliggenheden ikke er imponerende nok, har Byron Bay Beach Hostel også en café og bar på taget, hvor du kan nyde den dejlige havbrise, mens du møder andre rejsende. Uanset om du foretrækker at bo i sovesale eller private værelser, har dette hostel det hele. Det er for nylig blevet bygget og har en moderne minimalistisk stemning. Det ligger på hjørnet af en energisk gade, så rejsende har masser af valgmuligheder, når det gælder butikker, restauranter og ting at lave i området.

Vandrerhjemmets højdepunkter:
– Gratis Wi-Fi
– Swimmingpool
– Udendørs terrasse
– Udveksling af bøger
– Fantastisk central beliggenhed

🏠 Adresse: 23 Lawson St
🚍 Nærmeste busstation: Jonson Street busterminal

Book dit ophold på Byron Bay Beach Hostel

4. Byron Bay YHA

Best hostels in Byron Bay with private rooms Byron Bay YHA

Velkommen til den tropiske himmel. Efter at have åbnet dørene i begyndelsen af 2018 har Byron Bay YHA været et hit blandt rejsende – som har bedømt vandrerhjemmet til over 9 point på vores hjemmeside! For rejsende, der lægger stor vægt på privatliv under rejsen, tilbyder Byron Bay YHA fantastiske private værelser med eget bad og aircondition (din bff om sommeren i Aus), som tilbyder den perfekte blanding af privatliv og socialisering. Vandrerhjemmet har en moderne industriel atmosfære, hvor du kan smække fødderne op og slappe af ved poolen efter en travl dag med udforskning. Byron Bay YHA har en førsteklasses beliggenhed tæt på både populære surfstrande og barer og er et godt valg for rejsende, der ønsker at være centralt placeret og midt i det hele.

Vandrerhjemmets højdepunkter:
– Gratis Wi-Fi
– HÆVEAUTOMAT
– Udendørs terrasse
– Sikkerhedsskabe
– 24-timers sikkerhed

🏠 Adresse: 7 Carlyle St
🚍 Nærmeste busstation: Jonson Street ved Carlyle St

Book dit ophold på Byron Bay YHA

5. Lord Byron

Best hostels in Byron Bay with Private rooms The Lord Byron

For rejsende, der sætter pris på en ekstra smule komfort og glamour, når de er i udlandet, er The Lord Byron et godt bud på glamour på et budget. Deres private værelser er æstetisk lette at se på og utroligt designede. The Lord Byron lever ikke kun op til sine royale standarder med hensyn til faciliteter, men det ligger også i hjertet af Byron Bay, hvilket giver nem adgang til de bedste strande og aktiviteter i byen! Rejsende, der ønsker at flygte til den smukke Byron Bay for en afslappende ferie med en gnist af luksus, tror vi, at du er faldet over den perfekte indkvartering for dig.

Vandrerhjemmets højdepunkter:
– Gratis Wi-Fi
– Swimmingpool
– Aircondition
– Transport til og fra lufthavnen
– Sen udcheckning

🏠 Adresse: 120 Jonson St
🚍 Nærmeste busstation: Jonson Street ved Carlyle St

Book dit ophold på The Lord Byron

6. Cape Byron YHA

Best hostels in Byron Bay Cape Byron

Cape Byron er det perfekte sted for strandelskere og er et centralt, prisvenligt hostel i centrum af Byron Bay. Slap af i en hængekøje ved poolen, læs en bog med en øl i hånden, eller gå ned ad vejen til de fantastiske strande i Byron Bay. Vandrerhjemmet arrangerer mange aktiviteter for at opmuntre rejsende til at mingle med hinanden, herunder vin- og osteaftener, ugentlige grillfester og gratis gåture til det Insta-berømte fyrtårn.

Vandrerhjemmets højdepunkter:
– Gratis Wi-Fi
– Tæt på stranden
– Swimmingpool
– Udveksling af bøger
– Udflugts- og rejsedesk

🏠 Adresse: Byron St &, Middleton St
🚍 Nærmeste busstation: Jonson Street busterminal

Book dit ophold på Cape Byron YHA

Fortsæt med at læse 👇🏼

⭐️ Bedste vandrerhjem i Australien

⭐️ Bedste vandrerhjem i Sydney

⭐️ Job til rygsækrejsende i Australien

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top