De bedste vandrerhjem i Sydney

Language Specific Image

Sådan finder du de bedste hostels i Sydney til din rejse:

Sydneys kultur er virkelig mangfoldig, og backpackere fra hele verden forelsker sig i forskellige hjørner af Sydney af en lang række årsager. Uanset om du jagter den australske afslappede livsstil eller det pulserende byliv, har Sydney noget for alle typer backpackere. Elskere af havet vil være i den akvatiske himmel, når de først får øje på den verdensberømte Bondi Beach. Denne del af Sydney er især kendt for den populære tv-serie “Bondi Rescue” og er elsket af backpackere.
Sydney har en lang række charmerende træk, som tiltrækker rejsende fra hele verden. Den “Instagram-berømte” Bondi Icebergs-pool, som du sikkert har set mange gange, mens du scroller gennem dit feed, Sydney Opera House og Taronga Zoo, hvor du kan se nogle af de bedste havneudsigter, for blot at nævne nogle få.
Når man rejser til landet down under, løber omkostningerne op, og før man ved af det, har man brugt lidt (meget) mere end sit rejsebudget (ups). Men frygt ej, vi har lavet en liste over vores bedste hostels i Sydney, som giver dig mulighed for at bruge færre penge på overnatning og flere på aktiviteter under din rejse – det lyder som et rigtig godt tilbud.

Hop direkte til:

 1. Bedste hostels i Sydney for solorejsende
 2. Bedste hostels i Sydney for par
 3. Bedste hostels til fester i Sydney
 4. Bedste hostels i Sydney centrum
 5. De bedste af de øvrige hostels i Sydney

Bedste hostels i Sydney for solorejsende

Tænker du på en hurtig solotur? Eller måske planlægger du et langt eventyr rundt i Australien? Når du rejser alene, er det at bo på hostel den perfekte måde at a) spare penge på overnatning og (vigtigst af alt) b) møde ligesindede rejsende undervejs. At skabe nye minder med de mennesker, du møder undervejs, kan være en af, hvis ikke det bedste ved at rejse.

Vågn op! Sydney Central

Best hostels in Sydney for solo travellers Wake Up!
En ting, jeg altid kigger efter, når jeg rejser alene, er vandrerhjemmets nærhed til byens centrum eller de vigtigste transportforbindelser. Det afhænger selvfølgelig meget af, hvad mine planer er for landet, men generelt, når jeg tager til en ny by, er det et stort plus for mig at være tæt på (helst i gåafstand) byens centrum eller transportforbindelser. Vågn op! Sydney Central ligger kun 7 minutters gang fra hovedbanegården (point!). Dette afslappede hostel tilbyder også sovesale til både mænd og kvinder. Et perfekt valg for dem, der gerne vil feste natten lang med aktiviteter hver dag i ugen, herunder beer pong-turneringer, levende musik, pubcrawls og gratis pizza (ja, du læste rigtigt, gratis pizza!). For ikke at nævne, at Wake Up! Sydney Central har vundet flere branchepriser, bl.a. som “Most Popular Hostel in Sydney” 3 år i træk. Placeringen, standarden, begivenhederne og anerkendelsen, som dette hostel har under bæltet, gør det til en rigtig udfordrer, når det kommer til at vælge et hostel til dit soloeventyr.
Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis Wi-Fi
 • 24-timers reception
 • Natklub
 • Jobtavle
 • HÆVEAUTOMAT

🏠 Adresse: pitt Street 509
🏘 Kvarter: Haymarket
🚍 Nærmeste station: Central togstation
Få mere at vide om Wake Up! Sydney Central

Summer House Backpackers Sydney

Best hostels in Sydney for solo travellers Summer house backpackers
Det er også vigtigt at finde et hostel inden for dit budget. Summer House Backpackers Sydney har ikke bare styr på det, men ligger også kun en kort gåtur fra Westfield Tower, Darling Harbour og Kings Cross Train Station. Kings Cross er kendt for sit vilde natteliv, hvor du vil blive forkælet med sjove pubber og klubber, hvor du kan feste, indtil dit hjerte er tilfreds, før du går (snubler) tilbage til din sovesal. Selvom det ligger i det vilde Kings Cross-distrikt, ligger selve vandrerhjemmet på en stille gade et par minutter fra det travle natteliv, hvilket giver rejsende mulighed for at få lidt fredfyldt søvn efter en nat ude. Strandelskere kan glæde sig over, at vandrerhjemmet kun ligger to stop fra den berømte Bondi Beach … det er en win-win-situation! Det er vigtigt at bemærke, at dette hostel kun er for internationale gæster mellem 18 og 35 år.
Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis morgenmad
 • Udendørs terrasse
 • 24-timers sikkerhed
 • Shuttle-bus

🏠 Adresse: 153 Forbes Street
🏘 Kvarter: Woolloomooloo
🚍 Nærmeste station: Kings Cross togstation
Få mere at vide om Summer House Backpackers Sydney

Backpackers HQ

Best hostels in Sydney for solo travellers Backpackers hq
Backpackers HQ er et smukt renoveret hostel, der ligger i hjertet af Kings Cross, og er et godt valg for dem, der rejser alene. Tæt på de livlige caféer, barer og natklubber i Kings Cross er de rejsende i gåafstand til de fleste aktiviteter. Desuden har vandrerhjemmet en fantastisk udsigt over byen, efter sigende superhurtigt ubegrænset Wi-Fi (så du kan holde dit ‘gram opdateret) og både private værelser og sovesale. Uanset hvad din foretrukne rejsestil er, kan Backpackers HQ være det perfekte hostel for dig. Fik jeg nævnt, at du også får gratis morgenmad (mums!)? Det er vigtigt at bemærke, at dette hostel kun er for internationale gæster mellem 18 og 35 år.
Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis morgenmad
 • Udflugtsskranke
 • Udveksling af bøger

🏠 Adresse: 174 Victoria St
🚍 Nærmeste station: Kings Cross togstation
Få mere at vide om Backpackers HQ

Bedste hostels i Sydney for par

Hvis du vælger at bo på et hostel, når du rejser med din partner eller en ven, er det en god måde at socialisere med andre rejsende på, og du kan også vælge at bo på et privat værelse. At bo i et privat værelse med eget bad på et hostel er den perfekte kombination af privatliv og socialt samvær.

Bondi Backpackers

Best hostels in Sydney for solo travellers bondi backpackers
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed! Bondi Backpackers skuffer bestemt ikke i denne kategori. Elegant beliggende overfor en af de mest berømte strande i verden, Bondi Beach, er dette hostel en surfers drøm. Strandelskere er begejstrede for den fantastiske udsigt fra taget – et perfekt sted til solnedgangsdrinks efter en dag i den australske sol (siger jeg bare). Når du bor på Bondi Backpackers, har du nem adgang til Bondi Beach, men der er også mange søde hipstercaféer og -barer lige rundt om hjørnet fra din seng (det kan man da kalde praktisk). Bondi Backpackers tilbyder også gode private værelser, der giver mulighed for lidt ekstra privatliv. At bo her har andre fordele, som giver dig mulighed for at leve som en lokal, såsom yogaklasser på taget, personlige træningssessioner og gratis leje af surfbræt. Sidst, men ikke mindst, er der grillaften på taget hver fredag aften. Hvis du er på udkig efter et socialt, venligt og sjovt hostel, mens du nyder de australske bølger, så er Bondi Backpackers måske det perfekte valg for dig. Det er vigtigt at bemærke, at dette hostel kun er for 18 personer.
Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis Wi-Fi
 • Udendørs terrasse
 • Lufthavnstransport
 • Jobtavle
 • Sen udtjekning

🏠 Adresse: 110 Campbell Parade
🏘 Kvarter: Bondi Beach
🚍 Nærmeste station: Bondi Beach, Campbell Pde Stand C busstoppested
Få mere at vide om Bondi Backpackers

Sydney Harbour YHA

Best hostels in Sydney for solo travellers bondi backpackers
Forestil dig at bo på et hostel med udsigt til ikke bare Sydney Opera House, men også Sydney Harbour Bridge. Troede du ikke, det var muligt? Lad mig introducere dig til Sydney Harbour YHA. Dette hostel ligger lige i hjertet af Sydney og kan (som du kan se) prale af en fantastisk panoramaudsigt over nogle af byens mest berømte vartegn. Mens de fleste udsigter over disse vartegn har en høj pris, er dette hostel i en liga for sig med sin budgetvenlige indkvartering. Det er en god mulighed for par, da deres private værelser er moderne og et godt sted at slappe af efter en lang dag på opdagelse. Og så er det jo også skønt at dele et par drinks med sin partner eller rejsekammerat på tagterrassen med den særlige udsigt!
Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis Wi-Fi
 • Udendørs terrasse
 • Jobtavle
 • Spil – herunder bordfodbold og poolbord
 • Sikkerhedsskabe

🏠 Adresse: cumberland Street 110
🏘 Kvarter: The Rocks
🚍 Nærmeste station: Circular Quay
Få mere at vide om Sydney Harbour YHA

Bedste party-hostels i Sydney

Noget af det bedste ved at vælge at bo på vandrerhjem på din rejse er de forskellige aktiviteter, du kan finde gennem vandrerhjemmene, såsom pubcrawls og quizaftener. Hostelevents er en god måde at få nye venner på og lære byens bedste natteliv at kende.

Base Sydney!

Best party hostels in Sydney Base Sydney
Med vandrerhjemmets egne ord “enhver rejsende har brug for en base!”, og hvad er bedre end en base, der ligger lige i hjertet af Sydney, tæt på pubber, klubber og restauranter. Base Sydney! tilbyder både private værelser og sovesale, så uanset om du vil have dit privatliv for dig selv efter en lang nat, eller du gerne vil dele en sovesal, er du dækket ind. Dette moderne hostel har skabe, air-con (tro mig, det bliver din bedste ven i sommernætterne) og et ungt, venligt personale, som gerne giver dig råd om de bedste steder at tage hen. Vandrerhjemmet er også vært for en række forskellige arrangementer i løbet af ugen, f.eks. deres temafester onsdag aften. For ikke at nævne baren The Scary Canary, som ligger lige ved siden af Base Sydney, og som har en særlig drink hver aften (ja, hver aften)
Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • 24-timers reception
 • HÆVEAUTOMAT
 • Restaurant og bar
 • Shuttle-bus
 • Natklub

🏠 Adresse: 447 Kent Street
🏘 Nærmeste station: Town Hall togstation
🚍 Find ud af mere om Base Sydney!

Mad Monkey Coogee Beach

Best Party hostels in Sydney Mad Monkey Coogee Beach
Mad Monkey Hostels har et solidt ry i Asien som de store partyhostels, og de har nu åbnet dørene i Australien. De ligger på Coogee Beach, og deres festlige og sociale atmosfære er, hvad rejsende fra hele verden elsker dem for. Og at blive mødt hver morgen af en fantastisk udsigt over stranden er noget af en kur mod tømmermænd. Vandrehjemmet tilbyder en kombination af sovesalstyper fra blandede køn til kun for kvinder samt private værelser, nogle endda med balkon og havudsigt. Bondi Beach ligger kun en kort gåtur væk, og hvis du elsker sport, finder du et nærliggende tenniscenter, en golfklub og en cricketbane. Selve vandrerhjemmet har en restaurant og en bar, som også er gode steder at møde nye venner.
Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis morgenmad
 • Udendørs terrasse
 • Jobtavle
 • Restaurant og bar

🏠 Adresse: 186 Arden Street
🏘 Kvarter: Coogee Beach
🚍 Nærmeste station: Arden Street busstoppested
Få mere at vide om Mad Monkey Coogee Beach

Bedste hostels i Sydney centrum

Sydney Central YHA

Best Party hostels in sydney Sydney central YHA
En god måde at få nye venner på og møde rejsende fra hele verden er ved at hænge ud i vandrerhjemmets fællesrum eller spillelokale. Ikke alene ligger det lige i nærheden af Central Station, men det har også en pool på taget … og hvem kan modstå en pool-fest om sommeren? Og udsigten over byen fra tagterrassen er en ekstra bonus. Hvis beliggenheden og tagterrassen (plus oppustelige dyr) ikke allerede har solgt dig, vil aktivitetsprogrammet, som dette hostel er vært for, herunder pizzaaftener, vandreture og australske grillfester, for at nævne nogle få, måske gøre det!
Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis morgenmad
 • Udendørs terrasse
 • Jobtavle
 • Spil og fællesrum
 • natklub

🏠 Adresse: 11 Rawson Place
🏘 Nærmeste station: Hovedbanegården
🚍 Få mere at vide om Sydney Central YHA

De bedste af de øvrige hostels i Sydney

Se nærmere på et par ekstra hostels, som vi syntes skulle fremhæves på grund af deres unikke karakter.

The Pod Sydney

Best hostels in Sydney The pod Hostel
For dem, der leder efter lidt mere privatliv end den typiske sovesal, uden at skulle betale prisen for et privat værelse, kan hostels i pod-stil være den perfekte balance. The Pod Sydney er en blanding af industriel og moderne inspireret arkitektur, hvor hver seng kan omdannes til en privat pod – ved hjælp af et gardin. Det ligger kun 10 minutters gang fra byens centrum, så rejsende er i gåafstand fra nogle af byens bedste attraktioner og tæt på offentlig transport. Tidligere rejsende er begejstrede for sikkerheden, renligheden og ekstraudstyret – såsom gratis shampoo.
Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis Wi-Fi
 • Sikkerhedsskabe
 • Sen udcheckning
 • Shuttle-bus
 • Udflugtsskranke

🏠 Adresse: Niveau 6, 396 Pitt Street
🏘 Nærmeste station: Museum Station, Downing Centre, Stand B
🚍 Få mere at vide om The Pod Sydney

Railway Square YHA

Best hostels in Sydney Railway Square YHA
Hvis du er på udkig efter noget lidt anderledes under dit ophold i Sydney, så er Australiens eneste hostel, der ligger inde i en jernbanestation, måske lige det perfekte hostel, du har ledt efter! Dette unikke og centralt beliggende hostel i Sydney har gode transportforbindelser (det ligger bogstaveligt talt inde i Central Station), samt en liste over steder, der kan udforskes til fods. Det er bygget på den tidligere Platform Zero, og du kan nyde dit ophold i de moderniserede jernbanevogne. Selve vandrerhjemmet har mange andre gode faciliteter, bl.a. en spa-pool (ja, for pokker!), både et indendørs og udendørs fællesområde (så meget plads til aktiviteter) og gode vandrerhjemsarrangementer, så du kan komme ud og møde ligesindede rejsende.
Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis Wi-Fi
 • Aircondition
 • 24 timers reception
 • Lufthavnstransport
 • Jobtavle

🏠 Adresse: 8-19 Lee Street
🏘 Nærmeste station: Central Station
🚍 Få mere at vide om Railway Square YHA

Asylum Sydney Backpackers hostel

Best hostels in Sydney Asylum sydney backpackers hostel
Jeg ved ikke med dig, men når jeg rejser, savner jeg mine gode drenge derhjemme (meget!). Forestil dig at kunne bo på et hostel OG få din dosis af pelsede krammere under samme tag fra hostelhunden? Det lyder som et godt tilbud, synes jeg. Med en beliggenhed i Kings Cross er du tæt på en række natteliv og restauranter. Desuden er der enten sovesale med kun et køn eller blandede sovesale. Og så er der gratis morgenmad. Jep, du læste rigtigt, du får gratis morgenmad under dit ophold. Dette hostel lyder som en drøm for rejsende, der elsker hunde.
Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis morgenmad
 • Jobtavle
 • Udendørs terrasse
 • Shuttle-bus

🏠 Adresse: 201-203 Brougham Street
🏘 Kvarter: Kings Cross
🚍 Nærmeste station: Kings Cross togstation
Find ud af mere om Asylum Sydney Backpackers Hostel
Vi håber, at denne guide kan hjælpe dig med at finde de perfekte hostels til din rejse til Sydney. Fortæl os i kommentarerne, hvis du har boet på et af vores anbefalede hostels, eller hvis du gerne vil dele et hostel, som du synes, andre backpackere ikke bør gå glip af. Nyd Australien, makker!

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top