De bedste hostels i Bogota til din rejse

Sådan finder du de bedste vandrerhjem i Bogota

Bogota er en fantastisk by, der vil gøre dig målløs med sine livlige gader, utrolige kultur, lækre mad og venlige lokalbefolkning. Det er det perfekte sted at lære den colombianske kultur at kende og opleve dens autenticitet bare ved at gå rundt i gaderne og nyde byen på den måde, de lokale gør.

Du kan vælge at bo i La Candelaria, det historiske kvarter i byen. Eller i Chapinero, et trendy område fyldt med barer og restauranter, hvor du vil være tæt på alt det, du gerne vil se, mens du er i Bogota.

Quinta Camacho er også et meget interessant område, det er lidt mere stille end resten af byen, men du finder stadig barer, caféer og restauranter. Hvis du er på udkig efter et mere bohemeagtigt og kunstnerisk sted at bo, er kvarteret La Macarena det rette sted for dig.

Her er vores liste over de bedste hostels i Bogota, fra partyhostels til de bedste hostels for solorejsende – vi garanterer, at du finder det perfekte hostel til din rejse. Vamonos!

Hop direkte til:

 1. Bedste hostels i Bogota for solorejsende
 2. Bedste hostels i Bogota for par
 3. Bedste hostels i Bogota til fester
 4. Bedste hostels i Bogota med private værelser
 5. Bedste hostels i Bogotá centrum
 6. De bedste af de øvrige hostels i Bogota

Bedste hostels i Bogota for solorejsende

Republica Hostel Bogota

best hostels in Bogota - Republica Hostel Bogota

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Yoga-undervisning
 • Dampbad
 • Terrasse

Republica Hostel Bogota giver dig mulighed for at leve som en lokal, mens du opholder dig i Bogota. Beliggende i Zona G, det gastronomiske distrikt i Bogota, kan du nemt udforske de bedste kaffebarer, restauranter og selvfølgelig byens natteliv.

Personalet er virkelig venligt og hjælpsomt, og de vil give dig de bedste tips til at udforske området. Sidst på dagen kan du bare slappe af i vandrerhjemmets bar og sludre om din dag med andre rejsende.

Adresse: Carrera . 12 ##68-

Sådan kommer du derhen: Tag den grønne shuttlebus i lufthavnen, kaldet ‘Alimentador’, som kører dig gratis til ‘El Dorado Terminal’. Når du kommer frem, kan du købe et forudbetalt kort, som du kan bruge i Transmilenio (røde busser). Busserne kører indtil kl. 23. Husk at spørge i terminalen om den hurtigste rute til “Flores Station”, da den varierer afhængigt af tidspunktet på dagen.

Book dit ophold på Republica Hostel Bogota nu

Alegrias Hostel Bogota

best hostels in Bogota - Alegrias Hostel Bogota

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Fantastisk beliggenhed
 • Pejs
 • Hængekøjer
 • Spansk- og salsakurser

Alegrias Hostel ligger i det historiske kvarter La Candelaria, tæt på de vigtigste seværdigheder i Bogota. Dette venlige hostel har den perfekte stemning til, at du kan møde andre mennesker og fordybe dig i den colombianske kultur med spansk- og salsakurser.

Nyd den gratis morgenmad og hængekøjerne i det udendørs område. Hvis du har lyst til at forkæle dig selv, kan du endda bestille massage, hårklipning, manicure og pedicure direkte på vandrerhjemmet!

Adresse: Calle 9 #02-13

Sådan kommer du derhen: Du kan enten tage en taxa eller en bus. Fra lufthavnen vil taxaen koste dig omkring 25.000 COP. Hvis du beslutter dig for at tage bussen, vil det tage omkring en time. Tag først den gratis grønne bus fra lufthavnen, og tag derfra den røde bus til Station Universidades.

Book dit ophold på Alegrias Hostel nu

Masaya Hostel Bogota

best hostels in bogota - Masaya Hostel Bogota

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Bar/restaurant
 • Hængekøjer
 • Levende musik
 • Salsaundervisning

Masaya Hostel ligger i Candelaria-distriktet i Bogotas historiske centrum og vil give dig en ægte fordybelse i colombiansk kultur. Du kommer til at bo i et traditionelt kolonihus og have det sjovt med salsakurser, live colombiansk musik og kunstudstillinger.

Baren/restauranten og de tre udendørsområder er gode til at socialisere med andre gæster. Vi er sikre på, at du vil finde en partner at nyde dansetimerne med!

Adresse: Carrera 2 #12-48

Sådan kommer du derhen: Fra centrum kan du tage den nordgående colectivo, mærket ‘Terminal’ fra Carrera 10 et sted mellem Calles 19 og 26. Du kan også tage en bus eller colectivo fra Calle 13 vest for Av Caracas.

Book dit ophold på Masaya Hostel nu

Bedste hostels i Bogota for par

Aurora Hostel

best hostels in Bogota - Aurora Hostel

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Fantastisk beliggenhed
 • Udlejning af cykler
 • Udendørs terrasse

Aurora Hostel ligger i Quinta Camacho, den gamle del af Chapinero, hvor du finder charmen ved de gamle colombianske huse blandet med det livlige natteliv i kvarteret.

Vandrerhjemmet er virkelig hjemligt, og du og din partner kan nyde lidt privatliv til en lille romantisk tid i Bogota. Du vil stadig kunne møde andre rejsende i fællesområderne.

Hvis du virkelig vil tage romantikken til et andet niveau, skal du sørge for at booke det private værelse med en suite og en vertikal have. Ja, vertikal have, du læste rigtigt!

Adresse: Carrera . 10a #67-

Sådan kommer du derhen: Fra lufthavnen kan du tage Transmilenio-bussen indtil stationen “las Flores”
stationen “las Flores”, og derfra er der kun 400 meter til vandrerhjemmet. Du kan også tage en taxa, som vil koste omkring 30.000 COP for at komme til Quinta Camacho.

Book dit ophold på Aurora Hostel nu

Chapinero Hills Hostel

best hostels in Bogota - Chapinero Hills Hostel

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Fantastisk beliggenhed
 • Vandrehjemmets køkken

Nogle af de bedste ting ved Bogota sker mellem turistattraktionerne. Bogota er en by fuld af liv, som man virkelig skal fordybe sig i for at forstå kulturen.

Chapinero Hills Hostel ligger i Chapinero, et kvarter kendt for sin mangfoldighed, trendy kultursteder og autentiske Bogota-vibes. Du vil være perfekt placeret til at udforske museer, plazaer, teatre og eksperimenterende barer og restauranter.

Start dagen med en frisk, hjemmelavet morgenmad lavet af kokken Cesar, og tag derefter ind til byen efter hostelpersonalets fantastiske tips. Her er garanti for en kulturel og romantisk ferie!

Adresse: Calle 65 #8-31

Sådan kommer du derhen: Hvis du rejser fra El Dorado International Airport i bil, kan du tage følgende rute: Avenida el Dorado > Carrera 50> Avenida Calle 63> Carrera 16. Det tager cirka 50 minutter (13).

Book dit ophold på Chapinero Hills Hostel nu

De bedste hostels til fester i Bogota

Botanico Hostel Bogota

best hostels in Bogota - Botanico Hostel Bogota

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Terrasse
 • Tropisk have
 • Tv-stue med pejs
 • Gratis morgenmad

Botanico Hostel Bogota er berømt for sit smukke hus fra kolonitiden, den store tropiske have og den fantastiske udsigt over byen. Terrassen er kendt for at være vært for fantastiske fester, hvor rejsende fra hele verden mødes.

Se, hvad denne rejsende har at sige:

“Jeg elskede mit ophold på Botánico Hostel! Personalet var så venligt og meget venligt. Nattelivet på vandrerhjemmet er sjovt, og selv folk fra andre vandrerhjem kom for at deltage i det sjove. Som en kvindelig solorejsende fik jeg nogle gode venner og havde en dejlig tid. Sengene var sååååå behagelige og havde gardiner, så man kunne være helt privat :)”

Haven vil være dit yndlingssted at slappe af efter en nat med fest!

Adresse: Carrera 2 #9 -87

Sådan kommer du derhen: Hvis du kommer fra lufthavnen, kan du tage en taxa til vandrerhjemmet. Den normale pris er 25.000 COP (ca. 10US). Hvis du foretrækker at tage en bus, kan du tage en “transmilenio alimentador” fra lufthavnen til stationen “Portal Dorado”. Derfra kan du tage en bus med bogstavet “J” til stationen “Universidades” eller “Las Aguas”.

Book dit ophold på Botanico Hostel Bogota nu

Fatima Hostel

best hostels in Bogota - Fatima hostel

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Salsaundervisning
 • Bar/Restaurant
 • Beliggende i byens centrum

Fatima Hostel har den bedste stemning, man kan ønske sig, når man rejser alene. Restauranten/baren er ofte vært for fester, der er åbne for offentligheden, perfekt til at møde lokale og få en autentisk colombiansk oplevelse. Du vil også være lige i centrum, tæt på Bogotás højdepunkter!

For at gøre din morgen lettere efter at have festet i hostelbaren, tilbyder Hostel Fatima en supersund morgenmad med traditionel colombiansk frisk frugt.

Adresse: Calle 12c #2-24

Sådan kommer du derhen: Du kan tage en taxa fra lufthavnen eller en bus, der kører til “Germania” og stå af ved19. gade, ved Carrera Tercera.

Book dit ophold på Fatima Hostel nu

Bedste hostels i Bogota med private værelser

Grafitti Hostel Bogota

best hostels in Bogota - Grafitti Hostel Bogota

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Fantastisk beliggenhed
 • Salsaundervisning
 • Venligt personale

Grafitti Hostelsmål er at få dig til at forelske dig i Bogota, mens du bor på et fantastisk hostel til en rimelig pris. Rejsende har bedømt det som “fabelagtigt”, så det kan man ikke argumentere imod!

Nyd vandrerhjemmets fantastiske beliggenhed i hjertet af La Candelaria-kvarteret. Fællesområderne er fulde af aktiviteter, så det varer ikke længe, før du har fået nye rejsevenner.

Adresse: Carreca 3 N 11 – 32

Sådan kommer du derhen: Du kan komme til vandrerhjemmet med Transmilenio (en rød bus), og den nærmeste station er Las Aguas. Vandrehjemmet foreslår dog, at du tager en taxa eller bestiller afhentning i lufthavnen, hvilket de gerne arrangerer for dig til en god pris!

Book dit ophold på Graffiti Hostel nu

El Pit Hostel

best hostels in Bogota - El Pit Hostel

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Vandrerhjemmets bar og restaurant
 • Yoga-undervisning
 • Cykeltur
 • Madlavningstimer

El Pit Hostel ligger i Macarena, et af de mest traditionelle kvarterer i Bogota, kendt for at være bohemisk, kunstnerisk og ekstremt fuld af liv. Der findes ikke noget bedre sted at bo, mens man udforsker alt, hvad dette pulserende område har at byde på. Der er så mange caféer, restauranter og barer, men gå ikke glip af det berømte Mercado de Las Pulgas (loppemarked).

Vandrehjemmet tilbyder cykelture, madlavningskurser og yogakurser, perfekt til at møde andre ligesindede rejsende. Afslut din perfekte dag med at spise middag på vandrerhjemmets restaurant, mens du nyder en øl med dine nye rejsekammerater i baren. Salud!

Adresse: Carrera 5 # 26C-82

Sådan kommer du derhen: Du kan tage en bus ved navn Alimentador i hverdagene, L10-bussen om lørdagen og L97-bussen om søndagen og på helligdage. De stopper alle meget tæt på vandrerhjemmet.

Book dit ophold på El Pit Hostel nu

Bedste hostels i Bogota centrum

Fernweh Photography Hostel

best hostels in Bogota - Fernweh Photography Hostel

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Fotogalleri
 • Fantastisk beliggenhed
 • Social stemning
 • Udendørs område med bålplads

Fernweh Photography Hostel er en sand perle for backpackere, der elsker at fotografere. De har deres eget galleri med utrolige rejsebilleder, der kan inspirere dig. Hvis du forelsker dig i et foto, kan du endda købe det og tage det med hjem som en superautentisk souvenir.

Du kommer til at bo i hjertet af byen, La Candelaria. Så det er det perfekte sted at udforske de mest interessante dele af byen, som El Chorro de Quevedo. Det er det sted, hvor Bogota blev grundlagt tilbage i 1538.

Adresse: Carrera 2 #9-46

Sådan kommer du derhen: Fra lufthavnen kan du tage en gratis bus kaldet “Alimentador” til Portal Transmilenio El Dorado. Derfra tager du en Transmilenio (en rød bus) og står af ved “Las Universidades Station”. Det vil kun tage dig 7 minutter at gå til vandrerhjemmet!

Book dit ophold på Fernweh Photography Hostel nu

Anandamayi Hostel

best hostels in Bogota - Anandamayi Hostel

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Have
 • Gratis morgenmad
 • Fantastisk beliggenhed

Anandamayi Hostel er et sandt paradis for dem, der leder efter en afslappet og afslappende tid i Bogota. Når du har brugt dagen på at udforske byen, kan du komme tilbage til en smuk have med vandfald, fiskedamme og endda kolibrier, der kan lide at hænge ud der.

Lige som man troede, at det ikke kunne blive mere idyllisk, har de også et loft, hvor man kan se solopgangen og høre klokkerne fra de gamle kirker.

Adresse: Calle 9 #2 -81

Sådan kommer du derhen: Det nærmeste busstoppested ligger kun to gader væk – tag Transmilenio (rød bus) og stå af ved stoppestedet Avenida Jimenez. Hvis du kommer med taxa, så mind chaufføren om, at den gamle bydel hovedsageligt er for fodgængere, så de bør tage Calle 9-ruten fra Avenida Circunvalar.

Book dit ophold på Anandamayi Hostel nu

De bedste af de øvrige hostels i Bogota

Hostel Sue Candelaria

best hostels in Bogota - Hostel Sue Candelaria

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Vandrerhjemmets bar
 • Udveksling af bøger
 • Grillplads

Navnet ‘Sue’ kommer fra det gamle Chibcha-sprog og betyder rejsende. Hostel Sue blev skabt af backpackere, ligesom os, og de tager deres mission om at tilbyde backpackere den bedste colombianske oplevelse til en overkommelig pris meget alvorligt!

Du kan forvente gratis morgenmad, hostelbar med billige drinks, fælleskøkken og daglige aktiviteter, hvor du kan udforske Bogota. Hvis du er rigtig heldig, kan du endda få gratis adgang til de bedste fester i Bogota!

Adresse: Carrera 3 # 12c-18

Sådan kommer du derhen: Du kan tage en taxa fra lufthavnen for omkring 30.000 COP. De har også deres egen Sue-bil til at hente dig, til samme pris som en taxa.

Book dit ophold på Hostel Sue Candelaria nu

12:12 Hostel

best hostels in Bogota - 12:12 Hostel

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Udveksling af bøger
 • Terrasse
 • Internt rejsebureau

12:12 Hostel vil poppe op i dit Instagram-feed med sit supercool interiør fuld af bøger og cykler. Men bøgerne er der ikke kun til pynt, det er et bibliotek, og du kan også bytte bøger med andre gæster, hvilket gør det til den perfekte undskyldning for at starte en samtale.

Det store fællesbord er også ideelt til at tale med andre gæster under middagen.

Hvis du har brug for lidt vejledning til at udforske Bogota, har 12:12 sit eget rejsebureau med mange muligheder for aktiviteter og hjælpsomt personale, der er klar til at give dig de bedste tips.

Adresse: Calle 67 #4-16

Sådan kommer du derhen: En taxa vil koste dig omkring fra lufthavnen til vandrerhjemmet. Hvis du vil hentes af en privat bil, kan vandrerhjemmet arrangere det for dig.

Book dit ophold på 12:12 Hostel nu

Fortsæt med at læse!

Har du boet på et fantastisk hostel i Bogota, som ikke er på listen? Fortæl os det i kommentarerne! 👇

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top