Det ultimative vandrerhjem hænger

Language Specific Image

Hvad er der ikke at elske ved hostels? Fantastiske sovesale med masser af plads, smarte AF-private værelser med en-suite badeværelser, tagterrasser, pools… Og vi har ikke fortalt dig om de fantastiske sociale rum endnu! Det er her, magien sker: det er vandrerhjemmets sociale hjerte. Glem alt om trætte gamle fællesrum, i dag er disse chill out-områder design-ledede og turboladede! Sprog er aldrig en barriere på et hostel, og du vil møde rejsende fra hele verden, som du kan dele dine eventyr med, få venner og måske endda møde dit livs kærlighed(eller en berømt rapper)!
Uanset om du bare har lyst til at slappe af, drikke en øl, spille pool eller læse, er der helt sikkert et socialt rum på vandrerhjemmet, der er skabt til dig:

Til festdyret: Generator Kings Cross, London


Man må bare elske Laaaandaaaan! Gå til Generators chill out-område for at slappe af og socialisere med andre rejsende, mens du nyder en pizza, eller bliv varm og komfortabel på puderne i det skjulte gule rum. Baren er det bedste sted at få gang i festen med et anstændigt udvalg af Londons bedste drinks og et poolbord – tilsæt en fantastisk rød dobbeltdækkerbus, der også fungerer som DJ-pult, og du har definitionen af e-p-i-c!
Flere gode ting:

 • Traditionel engelsk morgenmad – endnu bedre end hair of the dog til at kurere tømmermænd!
 • Fantastisk central beliggenhed ved siden af King’s Cross
 • Biografrum

Til den grønne, finurlige opdagelsesrejsende: Ecomama, Amsterdam


Så snart du træder ind på Ecomama, vil du føle, at du er blevet pakket ind i et varmt og hyggeligt tæppe! Slap af med en kop kaffe i den boho-chikke lille café, før du går ind i det KÆMPE chill out-område med massive lædersofaer, hvor du kan lytte til de gamle sange på pladespilleren. Brug et øjeblik på at komme i kontakt med naturen i den finurlige have, før du laver mad til dine nye venner i fælleskøkkenet, hvor de lange træborde kan rumme en sulten flok. Gemt væk i hjørnet finder du et ægte tipi-telt dekoreret med lyskæder. Leve. Den. Drømmen!
Flere gode ting:

 • Ecomama er dedikeret til grønne og bevidste rejser, så du kan sove roligt velvidende, at du gør din del for planeten
 • Deres kager er økologiske og hjemmelavede og så lækre
 • Sovesale kun for kvinder med “gratis tøsegodter”

Til den seje storbymenneske: Casa Gracia, Barcelona


Hvis du er den slags rejsende, der lever og ånder for Instagram, vil dette hostel helt sikkert gøre dig og dine følgere glade!
Casa Gracia er fuld af værelser og rum, hvor du kan fare vild, og de er alle smart og stilfuldt indrettet: en bar, som du aldrig ville forvente at finde på et hostel, en eventyrlig gårdhave, et bibliotek fyldt med klassikere og et hyggeligt socialt rum med massive sofaer!
Flere gode ting:

 • Baren og restauranten er det perfekte sted for alle, der har brug for et Instagram-klart måltid og en fantastisk cocktail
 • Ligger i det mest trendy kvarter i Barcelona
 • Ugentlige “gastrokreative” events – fra Lomography-workshops til brunch og Vermut

For hipster-elskere: Wallyard Concept Hostel, Berlin


Bare se på de sofaer! Intet ved dette sted er “mainstream” – afslappet interiør møder kærlighed til eventyr, møder kunst, møder urban jungle. Dette sted er det perfekte kompromis mellem moderne design og “home sweet home”: Nyd en hjemmelavet morgenmad i loungen eller i den naturskønne baggård. Eller snup en espresso og skype dine kære fra kunstsalonen for at fortælle dem, hvor fantastisk Berlin og dette hostel er!
Flere gode ting:

 • Udlejning af cykler
 • Kaffe i barista-stil
 • De bedste insidertips til vilde nætter i Berlin

For et strejf af fransk klasse: Les Piaules, Paris


Les Piauleser for nylig åbnet i hjertet af byen og er stedet at blive set i Paris. Det afslappede sted er en blanding af en klassisk parisisk bistro med et industrielt præg. Om vinteren kan du hygge dig ved den autentiske brændeovn, eller hvis vejret er godt, kan du gå op på taget og beundre den fantastiske udsigt over Paris. Glem ikke at forevige minderne med dine medrejsende i fotoboksen! BRB bestiller lige en ‘apéritif’ og et dejligt glas fransk vin for at slappe af ‘à la française’ – Au revoir!
Flere gode ting:

 • Utrolig udsigt over Paris
 • Billige bistroer, cool franske butikker og boulangerier lige uden for døren
 • Sej morgenmad

For rejsende på første klasse: Lissabon Destination Hostel, Lissabon


Se bare denne kæmpestore vinterhave, hvor lyset filtreres ind gennem taget og ud på terrassen. Det er det perfekte sted at møde andre rejsende eller bare slappe af, og det er udstyret med et poolbord, et biografrum, en Nintendo Wii – og selvfølgelig Mario Kart – og en bar, der er åben hver aften. Både rolig og optimistisk, dette er en blinder!
Flere gode ting:

 • Omgivet af nogle af Lissabons bedste nattelivssteder
 • Dampbad til at bringe nedkølingen op på et nyt niveau af afslappethed
 • Beliggende PÅ togstationen – det er, hvad vi kalder gode forbindelser!

For adrenalinjunkier: Livingstone backpackers, Zambia


Dette er bestemt ikke et gennemsnitligt socialt sted: Se bare den krystalklare pool og klatrevæggen! Efter en dag fuld af rafting, bungee jumping og safari vil du være glad for at komme tilbage til denne fredelige oase for rejsende med frodige tropiske haver og en bar, hvor du kan koble dig på feriestemningen.
Flere gode ting:

 • Grill og fuldt udstyret bar
 • Book vilde aktiviteter som mikroflyvning, helikopterflyvning, elefantture, løveture, næsehornsture, gepardture, Devil’s Pool, kulturelle ture og meget mere direkte i vandrerhjemmets reception
 • Hvis du vil helt tæt på de fantastiske omgivelser, kan du tjekke ind på campingpladsen

For alle, der har brug for havets vitaminer: Selina hostels Bocas del Toro, Panama


PARADIS-ALARM! Dette hostels sociale rum ligger direkte ud til havet, så du kan faktisk hoppe direkte i det krystalklare hav efter at have nydt en gratis, sund og lækker morgenmad eller en gratis session med yoga på taget.
Du kan deltage i de gratis daglige aktiviteter for at møde andre rejsende, som Bocas barcrawl, film- og popcornaften, salsakurser og Caribbean Day Party (hver lørdag). Eller bare tilbringe dagen med at solbade på dækket i de fantastiske hængekøjestole med fødderne dinglende over havet … udleve drømmen, amirite?
Flere gode ting:

 • Det omkringliggende område er det bedste – du er på en tropisk ø, folkens!
 • Tag en vandtaxi fra vandrerhjemmets private kaj og tag på øhop – inviter dine nye vandrerhjemskammerater med, så bliver det billigt som ingenting!
 • Leje af surfbræt

Til de madglade: Soul kitchen, Sankt Petersborg


Soul Kitchen kender betydningen af mad og drikke lavet med L-O-V-E! Køkkenet er en 5* restaurant værdig og er fuldt udstyret med alt, hvad du behøver for at tilberede et godt måltid. Eller også kan du vente på, at den russiske kok tilbereder en 3-retters middag med lokale specialiteter til dig og dine hostelkammerater. Er det ikke nok? Rengøringspersonalet bager den mest fantastiske hjemmelavede æbletærte hver morgen – jeg savler allerede. Efter al den mad kan du læne dig tilbage og slappe af i den finurlige tv-stue, der er udstyret med mac-bøger og gratis Wi-Fi, eller i læseloungen, der er dekoreret med guirlander og lyskæder.
Flere gode ting:

 • Skævt og ubesværet cool design
 • Lær at lave fantastiske traditionelle retter med en lokal kok
 • Skabe under sengen og privatlivsgardiner i sovesalene

For det indre barn: Hub New Lisbon, Lissabon


Nej, du drømmer ikke, dette er en BALL PIT i voksenstørrelse! Og hvis du finder gummianden, mens du er dernede og chiller med dine medrejsende, tilbyder vandrerhjemmet dig en gratis barregning! Jeg gentager: Gratis barregning! Men det er ikke det hele: babyfodborde, videospil, en fantastisk bar og gårdhave – alt ved dette hostel er designet til at gøre din indre Peter Pan glad!
Flere gode ting:

 • Ideel beliggenhed i hjertet af byen nær Bairro Alto
 • Gratis WiFi og morgenmad!
 • Etage kun for kvinder

Til den urbane skater: Sant Jordi Sagrada Familia, Barcelona


Det sociale rum er fyldt med behagelige siddepladser og en skateboardrampe – ja, du læste rigtigt: en SKATEBOARDRAMPE! Udsmykket med de absolut sejeste skateboards, du nogensinde har set, er dette det perfekte sted at arbejde på dine kickflips! Hvis du ikke er til show-off *blink blink*, kan du bare slappe af i de store røde puder eller tage en drink i baggården, som er dekoreret af lokale gadekunstnere.
Flere gode ting:

 • Alle værelser er rummelige og har private skabe, store vinduer og aircondition
 • Tæt på det mest ikoniske monument i Barcelona: la Sagrada Familia
 • Grillaftener!

For biografgængere: King Kong, Rotterdam


ADVARSEL: Du får aldrig lyst til at forlade King Kong, når du først har opdaget den fantastiske biograf, der er fyldt med de bedste film og de mest behagelige puder og GRATIS Netflix og popcorn! Chill på terrassen om sommeren, og hvis du tager derhen med dine bedste venner, kan du booke den KÆMPE sovesal, som har sit eget chill space med skøre hængekøjer.
Flere gode ting:

 • Luksus morgenbuffet
 • Den rummelige Loft Dorm (delt badeværelse) kan rumme op til 48 personer, fordelt på unikke og trendy ‘rum’, herunder en gammeldags gymnastiksal.
 • Gratis printservice, så du aldrig behøver at betale 25 pund for at printe et boardingkort igen!

For Star Trek-nørderne: Space Inn Taipei, Taiwan


GEEK ALERT: Vandrehjemmet har et design, der er helt ude af denne verden, og som ligner et rumskib på en prik. Du vil blive betaget af det futuristiske look, de galaktiske vægophæng og skydedørene.
Sæt dig godt til rette i en af rumkabinerne og spil brætspil med andre rejsende, eller udfordr dem til et spil gratis baby foot eller air hockey! Lev længe og med fremgang, rejsende!
Flere gode ting:

 • Udveksling af bøger
 • Gratis vandreture
 • Sovesale kun for mænd og kun for kvinder
Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top