Historier om bæredygtighed: LGBTQIA-inkludering på Modal Hostel

Vandrerhjem byder en bred vifte af rejsende velkommen. Faktisk mener 83% af Hostelworlds kunder, at vandrerhjem er ekstremt eller meget inkluderende. Men hvordan? Og hvordan sikrer de, at alle føler sig trygge ved at være sig selv uden diskrimination? Som en del af Hostelworlds Sustainability Stories deler vi de hostels, der ikke bare er indbydende, men som også gør en ekstra indsats for at skabe en mere inkluderende verden.

Rejser skubber os ud af vores komfortzoner for at opleve nye ting, være modige og udfordre vores normale rutiner. Men når det kommer til den indkvartering, vi bor i, har vi brug for det modsatte, at føle os godt tilpas og velkomne på de steder, vi behandler som midlertidige hjem. For at det kan ske, skal indkvarteringen være inkluderende – ikke kun for os, der sover der, men også for personalet og det bredere samfund.

I sidste afsnit hørte vi, hvordan St Christopher’s Inn Barcelona fremmer bæredygtighed gennem innovative genbrugsløsninger. I denne måned tager vi en tur til USA, til Greenville, South Carolina, for at møde et hostel, der styrker LGBTQIA-samfundet og skaber plads til, at rejsende og lokalbefolkningen kan fejre, hvem de er.

Mød Modal Hostel

Greenville i South Carolina udnævnes jævnligt til den venligste by i USA. Byen ligner en location for en Hallmark-film, og en tur hertil vil få dig til at sluge den lækre mad og blive opslugt af den voksende kunstscene.

Modal Hostel er et kulturelt knudepunkt fyldt med museer og med Appalachian Mountain-stierne lige uden for døren. Modal er et moderne hostel i boutique-stil med eget kunstgalleri og kaffebar/bar, og det er et mødested for både kreative, eventyrelskere og digitale nomader.

Selvom Greenville kan prale af sydstatsgæstfrihed, er byen også gennemsyret af meget konservative værdier og gammeldags syn på seksualitet og identitet. Det er her, Modal er helt anderledes. Modal er en ægte allieret for LGBTQIA-samfundet og er blevet et sted, hvor både lokale og besøgende queers kan gå hen. Fra at være vært for events og velgørenhedsindsamlinger til at give en stemme til dem, der diskrimineres på grund af deres seksualitet. Det er ikke underligt, at de blev kåret til det mest ekstraordinære inkluderende hostel i vores 2021 HOSCARs! Vi satte os ned med vandrerhjemmets ejer og daglige leder, Joe Hindman, for at høre om deres rejse og finde ud af, hvordan du kan blive involveret.

Inspirerer LGBTQIA-personer til at være deres autentiske selv

Joe blev født i Greenville i et strengt religiøst samfund og undertrykte sin egen identitet, indtil han var 25 år, hvor hans erfaringer med at rejse og bo på vandrerhjem gav ham selvtillid nok til at springe ud som homoseksuel. Inspireret til at bygge sit eget hostel derhjemme for at genskabe den følelse for andre, og uden bøssebarer eller mødesteder i sin by, ønskede Joe at skabe et rum for repræsentation og synlighed for forskellige grupper.

Før de åbnede, gjorde Modal det til deres mission at ansætte en mangfoldig arbejdsstyrke og opfordre gæster fra alle baggrunde og identiteter til at besøge stedet. Da Joe sprang ud, mødte han andre, som hævdede, at det, at han var så åben og fortalte om sin identitet, inspirerede dem til at omfavne deres egen. Og da en medarbejder foreslog, at de skulle arrangere en queer-aften, blev Modal stedet for queer-miljøet. Nu afholder de ugentlige queer-aftener hver torsdag for at bringe folk sammen til arrangementer som dragshows.

Støtte til nonprofitorganisationer, der hjælper lokalsamfundet

Da arrangementerne blev populære, stod Modal i spidsen for den første Pride i deres by og afholdt arrangementer i hele juni fra vandrerhjemmet. De er nu det vigtigste mødested for Pride hvert år.

Men de stoppede ikke der. Modal mødte nonprofitorganisationer, der hjælper LGBTQIA-samfundet, og opdagede de bredere problemer, som folk i samfundet står over for. Fra dem, der bliver fordrevet fra deres hjem eller smidt ud af universitetet på grund af deres identitet, til sundhedsstøtte til seksuelt overførte sygdomme. For at øge kendskabet til nonprofitorganisationerne lancerede Modal deres Queer Nonprofit Showcase, en messe på vandrerhjemmet, hvor organisationer kan dele de støttetjenester, de tilbyder.

Modalsamarbejder især med en nonprofit-organisation ,864Pride, som tilbyder mental sundhedsstøtte, mad, tøj og finansiering af sundhedsydelser til LGBTQIA-personer i krise. Da herberger for hjemløse ofte ikke er imødekommende over for eller diskriminerer mennesker med bestemte identiteter, tilbyder Modal en sikker bolig, hvor alle mennesker er velkomne og bliver hyldet. De har hjulpet omkring et dusin mennesker i år og indsamlet penge for at få dem på fode igen, og de har endda tilbudt nogle af dem job. Dette hostels generøsitet kender virkelig ingen grænser!

Forkæmper for queer-kunstnere

Modal blev kåret til årets LGBTQIA-virksomhed af Greenville Chamber of Commerce og arbejdede sammen med kammeret om at skabe et Queer Arts Initiative. Som vi sagde, vrimler Greenville med kunst og kreative, men queer-kunstnere bliver ofte udelukket fra projekter som vægmalerier og forestillinger på grund af den lokale holdning. Modal satte sig for at ændre det ved at oprette et underudvalg i Chamber, som fokuserer på at hjælpe queer-kunstnere med at få en plads ved bordet. De startede med at være værter for kunstnere i galleriet på deres hostel og har nu indsamlet 10.000 dollars til at give kunstnere adgang til ressourcer og til at skabe deres egne shows.

Sådan kan rejsende blive involveret

Modal er et lysende fyrtårn for inklusivitet og mangfoldighed. Selvom de gør så meget for LGBTQIA-samfundet, byder de folk fra alle samfundslag velkommen. Ved at vælge at bo der bidrager du til en virksomhed, der bringer så meget positivitet til verden.

Selve vandrerhjemmet er smukt, og som du kan se, er deres program fyldt med arrangementer! Når du træder ind ad døren, vil du blive præsenteret for deres Queer Art Showcase (hvor kunsten kan købes), arrangementer og en hyggelig kaffebar, hvor rejsende og lokale mingler og får nye venner.

Hvorfor mangfoldighed og inklusion er så vigtigt

Som Joe udtrykte det, rejser vi på vandrerhjem for den sociale kontakt med andre, men den interaktion skal føles sikker. Som rejsende LGBTQIA-person kan diskrimination være lige rundt om hjørnet, men at vide, at du kan være dig selv og føle dig afslappet på dit hostel, er den sande nøgle til en positiv oplevelse. Ingen kultur, race, alder, køn, orientering eller identitet er bedre end andre, vi er alle mennesker, der leder efter den menneskelige forbindelse, når vi navigerer rundt i verden. Og efter vores mening kunne enhver virksomhed tage et regnbuefarvet blad ud af Modals bog.

🏠 For at booke dit ophold på Modal, klik her.

🏳‍🌈 For at blive involveret i deres events eller andre i Greenville, klik her eller følg dem på Instagram.

Download Hostelworld-appen, så du kan begynde at møde folk, så snart du booker


Du kan måske også lide… 🤩

LGBTQIA-venlige hostels, som rejsende elsker

10 sorte rejseskabere, du bør følge for at inspirere din næste rejse

En LGBTQIA-rejsendes tips til at få livslange venner, mens du rejser alene

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top