Ooo La La! Hvor kan man bo i Paris på en herlig fransk storbyferie?

Language Specific Image

Paris er med sine forbløffende monumenter, drømmeagtige arkitektur og lækre køkken et ægte højdepunkt på ethvert europæisk eventyr. De romantiske træk er langt fra den eneste grund til at besøge byen, og du behøver bestemt ikke at vente på din sjæleven for at slentre ned ad de brostensbelagte gader. For at citere Audrey Hepburn: Paris er altid en god idé (og vi stoler på hendes dømmekraft!).

Den franske hovedstad er inddelt i tyve distrikter, kaldet arrondissementer. Ved første øjekast kan nummereringen virke forvirrende, men byen er indrettet lidt som en pain aux raisins, mmmm pain aux raisins *drools.* Byens hjerte er arrondissement 1, og derefter hvirvler de forskellige områder af Paris ud med uret, indtil du finder nummer 20 helt ude på østsiden af byens centrum.

Du kan virkelig ikke gå galt i byen med et ophold i Paris, da hvert område har sin egen charme og atmosfære. For at hjælpe dig med at beslutte, hvor du skal bo i Paris, har vi lavet en guide til byens bedste kvarterer. Tænk på dette som den ultimative Paris-guide, der dækker de bedste ting at lave, spisesteder og hostels at bo på i hvert område, så planlægningen af dit parisiske eventyr bliver lige så let som un, deux, trois!

 1. Le Marais (3/4)
 2. Quartier Latin (5./6.)
 3. Bastille/Oberkampf (11. Arrondissement)
 4. Montmartre (18.)
 5. Belleville (19.)

Le Marais (3/4th)

Where to Stay in Paris - Les Marais (3/4th)

Shh, Les Marais er et ~ikke så~ hemmeligt sted! ?: @organicphobrotha

Le Marais er et af de ældste kvarterer i Paris og en stor favorit blandt rejsende. Området ånder af den typiske parisiske charme, som besøgende så desperat flokkes om at opleve, med sine små shoppinggader flankeret af høje hvide bygninger. Du kommer ikke til at sulte i Le Marais, da der er et stort antal lækre restauranter at vælge imellem, både traditionelle og hippe nytilkomne.

En tur gennem de smalle gader i Le Marais bringer dig let et par århundreder tilbage i tiden til en tid, hvor de adelige familier i Paris boede i disse huse. Le Marais er et af de mest cool områder i Paris, hvilket gør det til et absolut must at besøge under ethvert parisisk eventyr.

Hvor kan man spise i Le Marais?

Where to eat in Les Marais

Smukke blå babyer! ?: @bootcafe

Where to eat in Les Marais

Hot diggedy dawg! ?: @foodandguilty

 • L’as Du Fallafel – Det eneste sted i Paris, hvor man kan få falafel, i hjertet af det jødiske kvarter – men vær forberedt på at stå i kø! – fra 5 euro
 • Breizh Café – Den saltede karamelcrepe vil være stjernen i dine maddrømme (og Instagram-feed) resten af dit liv – fra €4,50
 • Kraft Hot Dog – Gourmet-hotdogs, et af områdets hipster-hotspots – fra €4
 • Boot Café – Gemt væk bag en traditionel blå butiksfacade serverer denne lille café tilsyneladende den bedste kaffe i Paris, og der er gang i den! – fra 3,50 euro
 • Candelaria – Et populært sted for mexicanske tacos og cocktails – fra €3,80

Ting at lave i Le Marais

Things to do in Les Marais

Tager du Pic(asso)? ?: @marynegau

Things to do in Les Marais

Grønne mål! ??: @rachelng

 • Rue des Rosiers – Denne charmerende gade ligger i hjertet af det berømte jødiske kvarter. Den er fuld af farverige butiksfacader og vidunderlige markedsboder.
 • Jardin Anne Frank – Gemt væk bag de travle gader i Le Marais ligger Jardin Anne Frank, som er det perfekte sted at trække sig tilbage med en bog eller holde en lille picnic.
 • Places Des Vosges – Dette er den ældste plads i Paris, og den anses også for at være en af de smukkeste. Den blev bygget mellem 1605 og 1612 og er omgivet af majestætiske røde murstensbygninger, hvoraf en af dem var Victor Hugos palæ.
 • Maison de Victor Hugo – Lige i hjørnet af Places Des Vosges ligger den berømte forfatter Victor Hugos (Les Misérables) palæ, som kan besøges – de permanente samlinger er gratis at besøge.
 • Musée Picasso – Beundrere af Picassos kunst skal lægge vejen forbi, da museet giver et overblik over alle Picassos værker. – €12

Hvor skal man bo i Le Marais

Where to stay in Les Marais

Dette hostels gårdhave er en drøm! ?: @_saberhagen

 • MIJE Fourcy Fauconnier Maubuisson – Denne bygning fra det 17. århundrede er et hostel GOALS med sin vidunderlige, løvdækkede gårdhave, der giver os en smag af det klassiske Paris. Indgangspartiet med brosten og den mørke trætrappe giver dette fantastiske hostel en rustik karakter. Vi får lyst til at bryde ud i sang, et lille nummer fra Skønheden og Udyret måske?
 • Auberge Flora – Dette trendy og superchikke hostel ligger lige i hjertet af Le Marais. Det er et af de bedste steder at bo i Paris, hvis du vil have et væld af ikoniske attraktioner lige uden for døren.

Vandrerhjem i Le Marais | Billige flyrejser

Quartier Latin (5/6th)

Where to Stay in Paris - Quartier Latin (5/6th)

Rød himmel om natten, hyrdernes fryd! ? ?: @luxuriousrachel

Latinerkvarteret er et af de mest berømte områder i Paris og ligger i det5. og6. arrondissement i Paris. Navnet Quartier Latin betyder “latinkvarteret” og kommer af, at der i middelalderen blev talt meget latin blandt de lærde, der boede i området… Okay, hold op med at døse hen, vi er færdige med historietimen!

Området er hjemsted for mange skoler og universiteter, for ikke at nævne charmerende bistroer og fremragende kunstbiografer til alle jer kulturnørder!

Hvor kan man spise i Quartier Latin?

Where to eat in Quartier Latin

Sig ost (og skinke og tomat!) ?: @_eunbishin

Where to eat in Quartier Latin

At være voksen betyder at kunne spise kage til morgenmad ? Strada Café ? @lesprecieuxmoments

 • Restaurant Heureux Comme Alexandre – Ostefondue-afhængige bør skynde sig til denne restaurant for at få deres ubeskriveligt velsmagende oste-fix – Fra €18
 • Il Covo – En lille italiensk bar/restaurant, der serverer gode pastaretter – Fra €15
 • Le Petit Journal Saint Michel – Selvom maden er god, ligger den virkelige attraktion i kælderen: en jazzbar! – Den første drink koster 11-15 euro (for studerende, ellers 18-20 euro), hvilket inkluderer koncerten, og yderligere drinks koster 7-10 euro stykket. De laver også takeaway-sandwiches og hotdogs.
 • Strada Café – En hyggelig café i skandinavisk stil, som serverer små bidder og kaffe. – Fra 2 euro
 • Au P’tit Grec – Hvis du kun kan besøge ét crêperie i Paris, så lad det være dette. Helligecrepe, de er gode! – Fra 4 euro

Ting at lave i Quartier Latin

Things to do in Quartier Latin

Ruller på en flod ? @louloubln

Things to do in Quartier Latin

U-bog-lig charmerende! ?: @utoking2me

 • La Sorbonne – Det smukke Sorbonne husede universitetet i Paris indtil 1970.
 • Quai St. Michel – Denne gade langs kanalen har uden tvivl nogle af de bedste udsigter i Paris, især om natten. Den nærliggende Notre-Dame-kanal er helt oplyst og vil få dit hjerte til at smelte.
 • Shakespeare and Company – Denne boghandel er den mest berømte i Paris; træd indenfor og rejs tilbage i tiden til en æra, hvor dine litterære helte gik i netop disse gader.
 • Pantheon – Denne neoklassiske bygning med sin iøjnefaldende kuppel er et af de klassiske monumenter i Paris og fungerer som mausoleum for berømte navne som Rousseau og Voltaire. – Gratis for unge under 26 år, 9 € for almindelig adgang.
 • Jardin du Luxembourg – Denne park grænser op til Quartier Latin, så vi tæller den med. Denne store park har imponerende springvand og statuer, og dens storhed gør den til en af de mest spektakulære parker i Paris.

Hvor skal man bo i Quartier Latin

Where to stay in Quartier Latin

For evigt ung og glad i hjertet! ?

 • Young & Happy Hostel Quartier Latin – Dette farvestrålende hostel var det første uafhængige hostel i Paris, ikke sandt! Kig efter den knaldrøde dør, og husk at tjekke det underjordiske køkken med synlige mursten.
 • Marignan – Det elegante røde design og funky interiør gør Hotel Marignan til en drømmedestination for enhver Paris-besøgende.

Vandrerhjem i Quartier Latin | Billige flyrejser

Bastille/Oberkampf (11.)

11th Arrondissement

*strålende solnedgang ikke garanteret* ?: @anncharlote

Hjertet af det parisiske natteliv findes i det 11. arrondissement, klemt inde mellem Le Marais og Belleville. Det er et af de tættest befolkede områder i hele Europa, og det har medført et væld af barer, restauranter, koncertsteder og butikker. I den sydlige del af kvarteret finder du mange barer med latinamerikansk tema. I mellemtiden er området omkring Rue Oberkampf mere for den eksklusive hipster med mange vinbarer og restauranter, der ubesværet forener overklassen med lysets bys mere rå indflydelse. Dette er helt sikkert et af de sejeste områder i Paris!

Hvor skal man spise i 11. Arrondissement

Where to eat in 11th Arrondissement

Rise ‘n Shine! ? ?: @cafeoberkampf

Where to eat in 11th Arrondissement

Parisisk perfektion! ?: @melody_barabe

 • Café Oberkampf – denne café er berømt for sin kaffe og fantastiske brunch, og du vil få mange likes på Instagram – fra 7 €
 • Les Par igotsI den modsatte ende af Place du Republique finder du Les Parigots, hvor entrecoten er det stof, parisiske drømme er lavet af – fra 15 €
 • Le Perchoir – Denne restaurant har en af de sejeste tagbarer i Paris (den har også en fantastisk tagbar i Le Marais)
 • Cafe Chilango – En lokal favorit til prisvenlig mexicansk mad – fra €7
 • Ober Mamma – Populær italiensk restaurant med store vinduer og traditionelle detaljer på væggene. Pizzaerne og pastaerne er lækre. – Fra 9 euro

Ting at lave i 11. Arrondissement

Things to do in 11th Arrondissement

Du almægtige, denne kirke er himmelsk! ?: @hardrye

Things to do in 11th Arrondissement

Og hvis du lukker øjnene… ? @oliveiraoseas

 • Place de la République – Denne plads ligger lige midt i det3., 10. og 11. arrondissement. Den plejede at være en port til byen og rummer et monument, der ærer republikken.
 • Bastillen – Bastillen var et berømt fængsel i Paris – stormningen af fængslet den 14. juli 1789 betød starten på den franske revolution.
 • Cirque d’Hiver Dette sted, der tidligere hed Cirque Napoléon, har set sin del af cirkus, events og udstillinger gennem årene. Det afholder stadig regelmæssige shows.
 • Eglise Saint-Ambroise – Bygget mellem 1863 og 1868 er denne katolske kirke imponerende AF.
 • Musée Édith Piaf – Hvis du efter at have besøgt hendes fødested og grav (på Père Lachaise) vil fortsætte din Piaf-pilgrimsrejse, kan du tage til Edith Piaf-museet, hvor du kan finde ud af mere om hendes liv og arbejde og besøge hendes private lejlighed.

Hvor skal man bo i 11. Arrondissement

Where to stay in 11th Arrondissement

 • Absolute Paris Boutique HostelDette hostel handler om beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed! De farverige værelser ligger praktisk lige ved siden af fem metrolinjer, som tager dig til alle de vigtigste steder på ingen tid.

Vandrerhjem i Paris | Billige flyrejser

Montmartre (18th)

Where to Stay in Paris - Montmartre (18th)

Paris ser smuk ud i lyserødt! ?: @amaranta_b

Montmartre er mest berømt for sine kunstnere og den ikoniske Sacre Coeur. Området ligger på en bakke og har udsigt over det meste af Paris. Montmartre er det perfekte område til at fare vild i en labyrint af snoede gader. Gå ind og ud af kunstbutikker og gallerier, og glem ikke at sætte dig ned sidst på dagen med et glas vin for at se Paris forvandle sig til “Lysets by”. Ooo la lovely!

Kunst er indgroet i Montmartres DNA. Mange berømte beboere har boet i Montmartre, såsom Van Gogh og Picasso. Mange kunstnere bor her stadig, men de fleste af dem lever af turismen til området og sælger deres kunst til rejsende, der ønsker at tage et stykke af Paris med hjem.

Hvor kan man spise i Montmartre?

Where to eat in Montmartre

Ø-vibes på @alohacafe.paris

Where to eat in Montmartre

Paris har en pizza i mit hjerte! I Bocca al Lupo ? ?: @lauriedvt

 • Le Ruisseau – Gode burgere i et cool barmiljø – Fra €13
 • Aloha Café – Hipster-paradis. Kaffen serveres i smukke pastelfarvede kopper, og tropisk tapet pryder væggene – Fra €2,50
 • Le Boucan – En afslappet bar med brætspil, bordfodbold og en fotoautomat: Hvad mere kan man ønske sig af en bar? – Cocktails fra €8
 • Piccolo Rosso Trattoria Pulicinella – Her kan du få træovnsbagte pizzaer og traditionel pasta. – Fra 11 euro
 • In Bocca al Lupo – Endnu et stykke italiensk himmel! Afslappet restaurant med gode pizzaer – Fra €8,5

Ting at lave i Montmartre

Things to do in Montmartre

Voulez vous coucher avec moi? ?: @alyonalata

Things to do in Montmartre

I ❤️ Brød ?: @s_1sol

 • Place du Tertre – Dette er malernes plads i Paris, hvor du finder dusinvis af kunstnere, der udstiller deres værker.
 • MoulinRouge – Moulin Rouge er den mest berømte kabaret i Paris. Bygningen med den røde vindmølle blev etableret i 1889 og har fået to film opkaldt efter sig. Du kan stadig se shows her.
 • Musée de Montmartre – Det ældste hus i området rummer Montmartres museum, som er dedikeret til bydelens historie.
 • Cimetière de Montmartre – Hvis du ikke synes, at kirkegårde er værd at bruge tid på, har du tydeligvis aldrig været i Paris. Denne kirkegård er det mindre kendte alternativ til Père Lachaise.
 • Le Mur des je t’aimeFøler du dig lidt #ForeverAlone? Tag hen til denne mur, hvor ordene “Je t’aime” (jeg elsker dig) er indskrevet 311 gange på 250 sprog.

Hvor kan man bo i Montmartre

Where to stay in Montmartre

Snoozin’ ??: @josephtiew

Plug-inn Montmartre Boutique HostelEt dejligt boutique-hostel med et fællesområde med synlige mursten og en snoet trappe. Alle værelser har eget bad og toilet, og der er gratis wifi i hele bygningen.

Vandrerhjem i Montmartre| Billige flyrejser

Belleville (19th)

Where to Stay in Pairs - Belleville (19th)

Belleville føles som at træde ind i et Picasso-maleri ? ?: @devydevcat

Hvor de tidligere kvarterer er kendt for deres popularitet blandt turister, er Belleville helt sikkert lidt uden for alfarvej. Navnet Belleville betyder “smuk landsby”, og det er bestemt passende!

Området er en smeltedigel, hjemsted for mange etniciteter, hvilket fører til et pulserende bykvarter, som også huser en af Paris’ Chinatowns. Billigere huslejer førte til en tilstrømning af kunstnere og studerende, hvilket betyder, at bydelen er spækket med kunstgallerier og cool restauranter. Det ses som det nye hipsterområde i Paris, hvor priserne stadig er overkommelige.

Hvor kan man spise i Belleville?

Where to eat in Belleville

YUM ? @triplettes

Where to eat in Belleville

Kaffe og magasiner, magasiner og kaffe ? @rubytv

 • Triplettes – Bar og bistro med gode bruncher – Fra €12,50
 • Le Comptoir – En lille bistro, der serverer hjemmelavet fransk mad, en sand favorit blandt de lokale
 • Wenzhou – Gode Shanghai-svineboller og andre traditionelle kinesiske retter – Fra €1
 • Aux Folies – Den altid fyldte berømte bar, hvor Édith Piaf plejede at optræde – Fra €4
 • Café Cheri(e) – En lille hipstercafé med knaldrødt ydre, som er særlig populær på sommerdage på grund af den store udendørs terrasse.

Ting at lave i Belleville

Things to do in Belleville

En farverig drøm bliver til virkelighed! ?: @b.a.d.a.b.o.u.m

Things to do in Belleville

Fanget med røde (og grønne og lilla) hænder! ?: @klmsng

 • Gadekunst på Rue Dénoyez – Rue Dénoyez er et af Paris’ bedste steder for gadekunst. De farverige urbane kunstværker passer ubesværet ind i det multikulturelle område.
 • Marché de Belleville – De lokale strømmer til dette marked (der afholdes hver tirsdag og fredag) for at finde de bedste friske råvarer, kød og tekstiler. Det er et af de billigste markeder i Paris, så skynd dig, før gentrificeringen indhenter det!
 • Place Saint Marthe – Denne charmerende plads er stedet, hvor du finder det bedste natteliv, restauranter og barer i Belleville. Når solen skinner, er de udendørs terrasser fyldt med lokale, der dyrker en ægte parisisk sport: at kigge på folk.
 • Édith Piafs fødested – Når du tænker på parisisk musik, tænker du på Édith Piaf. Den legendariske sangerinde boede i Belleville hele sit liv, og du kan finde en mindeplade om hendes fødested på Rue de Belleville 72.
 • Parc de Belville – Hvad er et parisisk arrondissement uden sine parker? Denne park er formet af sine lange stier flankeret af træer og nogle af de bedste udsigter over byen. Gå heller ikke glip af Buttes-Chaumont, en anden af vores yndlingsparker i Paris.

Hvor skal man bo i Belleville

Where to stay in Belleville

Hostel på taget GOALS! ? ?: @lauren.austin

LesPiaules – Også kaldet “det mest parisiske hostel”, ligger Les Piaules i en renoveret art deco-bygning og kombinerer cool komfort med retrovibes. Med en cool AF-tagterrasse, der serverer parisisk håndværksøl, vil du føle dig hjemme her.

Føler du dig mere sikker på, hvor du skal bo i Paris? Lad os vide, hvilken del af Paris du har besluttet dig for i kommentarerne nedenfor, også selv om det ikke er på listen!

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top