Tjekkiet ud i festen! De 11 bedste partyhostels i Prag til alle vilde rejsende

Language Specific Image

Sådan finder du de bedste partyhostels i Prag

Har du nogensinde undret dig over, hvordan det er at besøge en by, der er halvt middelalderligt eventyrland og halvt natklub i hele byen? Prag er en af de mærkeligste og mest vidunderlige backpacking-destinationer, hvor det er helt i orden at drikke en øl kl. 10 om formiddagen. Den er rig på historie og fuld af fantastiske vartegn, som man kan udforske, men byen giver den virkelig gas, når solen går ned. Kæmpe natklubber, live jazzbarer og irske pubber dækker hvert et hjørne, og alkohol er uhyrligt billigt. Kender du den berygtede grønne væske, der kaldes Absint? Prag er dens hjemby … så ja, det bliver en vild oplevelse.

De bedste partyhostels i Prag er det perfekte udgangspunkt for din legendariske bytur, og mange tilbyder pubcrawls og tilbud på drinks for at forberede dig på Prags vilde natteliv. De henvender sig til alle slags festaber, med stemninger, der spænder fra afslappede pre-drinks til berusede vandreture. De fleste af de bedste partyhostels i Prag ligger i det trendy kvarter Vinohrady eller lige i centrum af den gamle bydel. Man kan sagtens gå rundt i byen, og det er også nemt at komme rundt med byens sporvogne, så du går aldrig glip af de bedste klubber og barer!

Hop direkte til:

  1. Bedste billige partyhostels i Prag
  2. Bedste partyhostels i Prag for solorejsende
  3. De bedste af de øvrige partyhostels i Prag

Bedste billige partyhostels i Prag

Vi forstår det godt, du vil ikke have alle dine penge til at gå til et hostel, når du kunne bruge de ekstra småpenge på endnu en drink eller indgang til en klub. Heldigvis for dig er de bedste partyhostels i Prag til at betale og giver dig med garanti starten på en fed aften.

Hostel ELF

best party hostels in prague, outdoor terrace at Hostel ELF

Vil du bare nyde en øl eller ti med dine medfester, mens du indsnuser nogle fede vibes? Hostel ELF vil give dig netop det. Deres udendørs gårdhave har graffitibeklædte vægge, der er pyntet med grønne planter, og det er den perfekte ramme for afslappede rejsende til at læne sig tilbage og mingle med nogle øl på slæb. Det er et ideelt sted at socialisere og spille nogle drukspil, før man går ud for at udforske Prags legendariske natteliv. De har sjove aktiviteter som boozy party Jenga og truth or dare, og de regelmæssige happy hours i baren hjælper dig med at spare lidt småpenge. Om morgenen har de din ryg med gratis morgenmad indtil kl. 11 om lørdagen, så du kan få de meget tiltrængte zzzz’er.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Happy hours
 • Gratis (og udvidet) morgenmad
 • Udendørs terrasse
 • 20 minutters gang til Prags gamle bydel
 • Bar og café

🏠 Adresse: Husitska 11, 130 00 Prag 3

🏘 Kvarter: Žižkov

🚍 Nærmeste stationer: Florenc og Prags hovedbanegård

Book dit ophold på Hostel ELF nu!

Tjekkisk kro

best party hostels in prague, bar at Czech Inn

Har du brug for lidt tid til dig selv mellem de hårde fester? Czech Inn er dit go-to hostel i Prag, hvor du kan nyde Prags natteliv, mens du nyder den afslappede kultur på hostellet. Det ligger i det supercool kvarter Vinohrady, hvor du ikke vil have svært ved at finde en hipster-ølhave. Deres bar er et godt sted at tage en forfriskning, da de har daglige happy hours, regelmæssige ølsmagninger, pubquizzer og karaokeaftener. Når du har sluppet tømmermændene og er klar til at se nogle seværdigheder, kan du tage på en af deres gratis gåture. Kvarteret er omgivet af cool barer og klubber, men hvis du vil besøge de berømte steder, er der kun 10 minutter med sporvognen ind til centrum af byen. Så er der fest!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Bar og café
 • Natlige begivenheder
 • Hurtig offentlig transport til byens centrum
 • Nærliggende barer, klubber og ølhaver
 • Gratis vandretur

🏠 Adresse: Francouzska 76

🏘 Kvarter: Vinohrady

🚍 Nærmeste station: Náměstí Míru

Book dit ophold på Czech Inn nu!

Brix Hostel

best party hostels in prague, people playing ping pong at Brix Hostel

Personalet på Brix Hostel er stolte af at skabe den ultimative Prag-oplevelse, som går langt ud over bare at tilbyde en seng at sove i (eller besvime på i fuldskab). Det er et af de bedste partyhostels i Prag, hvor de rejsende kan mingle på livet løs i hostellets bar, i den behagelige lounge eller på den livlige udendørs terrasse. De rejsende, der kommer til Prag for at feste, vil blive glade for at vide, at Brix forbereder dig på Prags vilde natteliv med gode tilbud på drinks og happy hours hver dag. De tilbyder også aktiviteter som pubcrawls og sightseeingture, så du har styr på både dag og nat. Når du er færdig med at feste, er der behagelige sovesale og rummelige private værelser, der venter på dig!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Regelmæssige aktiviteter som pubcrawls
 • Bar på stedet med tilbud på drinks
 • Gratis morgenmad
 • Gratis håndklæder

🏠 Adresse: Roháčova 132/15

🏘 Kvarter: Žižkov

🚍 Nærmeste stationer: Flora og Praha Masarykovo nadrazi

Book dit ophold på Brix Hostel nu!

Hostel One Hjem

best party hostels in prague, communal meal at Hostel One Home

Kan du lide at udforske om dagen og feste om natten? Så vil du elske Hostel One Home, som lever efter dette motto! Her er masser af aktiviteter, hvor man kan drikke, mens man går ture, pubcrawls og fester på flodbredden. Fra vandrerhjemmet er det supernemt at komme ind til byen, med det astronomiske ur kun 11 minutters gang væk og 20 minutters gang til den berømte Karlsbro, hvor der er natklubber overalt. Der er en grund til, at det kaldes hjem – masser af tidligere gæster har elsket den utroligt indbydende atmosfære og den sociale scene. Det bedste af det hele er, at du kun har en kort gåtur til nogle af byens største klubber!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Fester på flodbredden
 • Vandreture
 • Natklub
 • Gratis middage

🏠 Adresse: Hybernska 22, Prag 1

🏘 Kvarter: Central/Old Town

🚍 Nærmeste station: Prag Masarykovo nadrazi

Book dit ophold på Hostel One Home nu!

Bedste partyhostels i Prag for solorejsende

Prag er et af de bedste steder i verden at feste som solorejsende, takket være de vilde klubber og barer og de utroligt sociale hostels. Vandrerhjemsaktiviteter som barcrawls, pubquizzer og drukspil er perfekte for alle festaber og sociale sommerfugle.

Hostel One Prag

best party hostels in prague, sofas in Hostel One Prague

Uanset hvilken type nat du har planlagt, har Hostel One Prague dækket dig ind. Det er ikke kun et af de bedste partyhostels i Prag, men det fik også en HOSCAR 2020 for at være det bedste hostel i verden for kvindelige solorejsende! Hvis du har lyst til at drikke en drink, kan du gå nedenunder til deres egen bar The Rave Cave, og så er det bare at hoppe på natklub med dine nye hostelkammerater. Hvis du har brug for en friaften efter din druktur, kan du hænge ud i fællesrummet og se en film eller endda starte en jamsession. Eller hvis du bare vil nyde en god samtale og en drink over en gratis middag, er den mulighed der også! Vandrehjemmet ligger i Žižkovs kantede kvarter, hvor du finder masser af barer som Tiki Taky og Bukowski’s Bar lige uden for døren.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Bar
 • Terrasse
 • Gratis middage
 • Livligt kvarter
 • Aktiviteter om aftenen

🏠 Adresse: Cimburkova, 8

🏘 Kvarter: Žižkov

🚍 Nærmeste station: Prag Masarykovo nadrazi

Book dit ophold på Hostel One Prague nu!

Ohøj! Hostel

best party hostels in prague, tables and chairs at Ahoy! Hostel

Hvis det eneste, du vil, er at udforske den gamle bydels største og bedste klubber og barer, så er Ahoy! Hostel et godt valg. Det er et af de bedste partyhostels i Prag for solorejsende, da du er lige midt i byen – der er kun 8 minutters gang til den berygtede 5 etagers natklub Karlovy Lazne og 12 minutters gang til Karlsbroen og dens mange nattelivssteder. Hvis du ikke ved, hvordan du skal tilbringe natten, så tag med vandrerhjemmets besætning på en barcrawl, en tur i ølhaven eller til en vild fest på flodbredden. Vandrerhjemmet ligger i en fantastisk bygning fra det 17. århundrede med masser af chillout-zoner og meget rummelige sovesale. Når tømmermændene er forsvundet, kan du deltage i en af deres aktiviteter i dagtimerne, f.eks. en guidet tur til Prags borg, eller spise en fælles familiemiddag.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis vandretur
 • Super tæt på populære natklubber og barer
 • Daglige aktiviteter
 • Pubcrawl

🏠 Adresse: Na Perstyne 10

🏘 Kvarter: Den gamle bydel

🚍 Nærmeste station: Mustek

Book dit ophold på Ahoy! Hostel nu!

The Madhouse Prag

best party hostels in prague, big group of backpackers drinking at The Madhouse Prague

Dette legendariske partyhostel i Prag lever op til sit ry, og kun de vildeste backpackere samles her for at få et uforglemmeligt ophold i Prag. De beskriver sig selv som et “stort hus, der deles med 40 af dine nyeste bedste venner”, og personalet her gør virkelig en ekstra indsats for at vise deres gæster den vilde side af Prag – tag med dem på ture til ølhaver og pubcrawls for at se det med egne øjne! Hvis du har brug for et hvil efter din uundgåelige flerdages druktur, kan du tilbringe en nat her og mingle over familiemiddage, filmaftener og ølpong (hundehår hjælper altid 😉). Beliggenheden er helt i top, lige i den gamle bydel med døgnåbne pizza-, burrito- og kebabsteder i nærheden. Halleluja!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Arrangementer hver aften
 • Social atmosfære
 • Gåafstand til populære barer og klubber
 • Familiemiddage

🏠 Adresse: Spalena 39

🏘 Kvarter: Den gamle bydel

🚍 Nærmeste station: Narodni trida

Book dit ophold på The Madhouse Prague nu!

De bedste af de øvrige partyhostels i Prag

Prag er nattelivets paradis, så det er ingen overraskelse, at der er masser af hostels, der vil have dig til at feste hårdt. Her er et par stykker mere..

Hostel Downtown

best party hostels in prague, lounge area with table football at Hostel Downtown

Hvis du har planer om at besøge alle barer og klubber i Prag og har brug for et godt sted at bo, hvorfor så ikke bo på Hostel Downtown? Det ligger centralt i den gamle bydel, kun få minutters gang fra byens bedste barer, og den cool klub Karlovy Lazne ligger kun 8 minutter væk. Der er også masser af chancer for at socialisere med dine kollegiekammerater, da vandrerhjemmet arrangerer aktiviteter som pubcrawls og fuldemandsture, som er lige så sjove, som de lyder. Når du trænger til et velfortjent hvil, vil vandrerhjemmets farverige design og rummelige, komfortable sovesale sende dig glad i seng.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Aftenarrangementer
 • Gratis ‘vandring i beruset tilstand’
 • Gåafstand til populære barer og klubber
 • Gratis håndklæder

🏠 Adresse: Národní 19

🏘 Kvarter: Den gamle bydel/Ny bydel

🚍 Nærmeste stationer: Národní třída

Book dit ophold på Hostel Downtown nu!

Post Hostel Prag

best party hostels in prague, people doing shots at Post Hostel Prague

Post dig selv lige nu til dette funky partyhostel med postkorttema i Prag. Her løber du aldrig tør for ting at lave, hvad enten det er at tage med på en pubcrawl, socialisere med andre gæster over en drink eller spille bordfodbold med den frække kat. Selv personalet er altid klar på en aften i byen eller bare en omgang shots i fællesrummet! Tjek det cool Vinohrady-kvarter, eller hop på sporvognen til den gamle bydel. Når du har skabt nogle uforglemmelige drukminder, kan du sende et postkort fra vandrerhjemmet hjem. Sørg dog for, at det er noget, din mor har lyst til at læse – hun gider ikke høre, at du har tilbragt natten fuld på en karaokebar..

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Arrangementer hver aften
 • Drikkelege
 • Tæt på offentlig transport
 • Postservice

🏠 Adresse: Moravská 1530/9

🏘 Kvarter: Vinohrady

🚍 Nærmeste stationer: Náměstí Míru (metro) og Šumavská (sporvogn)

Book dit ophold på Post Hostel Prague nu!

Ohøj! NewTown

best party hostels in prague, dorm room at Ahoy! NewTown

Ohøj! NewTown er det perfekte partyhostel i Prag til en afslappet feststemning. Du finder denne farverige charmetrold i New Town-kvarteret kun få minutter fra fantastiske barer og klubber. Vandrehjemmet arrangerer events som ture til Prags ølhaver og den fantastiske flodbred. De har en café og en bar, hvor man kan få noget at spise efter at have drukket, eller man kan starte natten med at drikke der, mens man danser til et af deres regelmæssige live DJ-sæt! Når det endelig er tid til en god nats søvn, har hver sovesal farverig vægkunst, der får dig til at føle dig hyggelig og rolig (og forhåbentlig får hovedet til at holde op med at snurre).

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Aftenarrangementer
 • Gratis søndagsmiddage
 • Gratis byrundtur
 • Café og bar

🏠 Adresse: Reznicka 17

🏘 Kvarter: Ny bydel

🚍 Nærmeste station: Národní třída

Book dit ophold på Ahoy! NewTown nu!

MeetMe23

best party hostels in prague, bar at MeetMe23

MeetMe? Ja tak! Dette party-hostel er superstylet og føles, som om man går gennem et alternativt hipster-museum. Moderne og farverige statuer, mønstre og genstande dækker væggene på dette sted og vender op og ned på det typiske hostelophold. Der er sørget for pre-game med en funky bar og restaurant på stedet, og hvis stemningen bare er for god, kan du blive hængende og feste på stedets natklub. Vandrerhjemmet ligger lige i udkanten af den gamle bydel og lige ved siden af Prags hovedbanegård. De har endda deres egen app, og hvis du spiller deres spil, kan du vinde en gratis drink fra baren!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Natklub
 • Café, bar og restaurant
 • Gratis håndklæder
 • Tæt på offentlig transport

🏠 Adresse: Washingtonova 23, Praha 1

🏘 Kvarter: Prag 1

🚍 Nærmeste station: Prags hovedbanegård

Book dit ophold på MeetMe23 nu!

Er du modig nok til at tage fat på de bedste partyhostels i Prag, eller har du boet på nogle af dem på listen? Lad os vide det i kommentarerne.

Download Hostelworld-appen for at finde dit perfekte partyhostel i Prag!

Fortsæt med at læse:

🌟 21 af de bedste partyhostels i verden til 24/7-slagsmål

🌟 De bedste hostels i Amsterdam: den ultimative liste over billige overnatningssteder

🌟 Tid til en Buda-fest! De bedste partyhostels i Budapest til alle vilde rejsende

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top