10 af de bedste skatespots i Barcelona, og hvordan du finder dem

Language Specific Image

De mange forskellige skatespots i Barcelona gør byen til en af de bedste i verden for rejsende, der elsker at skate. Der er ikoniske street spots, solrige skateparks og supercool skatebarer. Bortset fra alle de fantastiske hostels i Barcelona er det også den eneste by i verden, hvor du finder et skatehostel – komplet med rampe, boards og professionelle skatergæster. Tro os, du er nødt til at opleve den unikke skatekultur i Barcelona for at forstå, hvor speciel den er.
På vores seneste tur til BCN udfordrede vi en flok rejsende på vores hostel til at mestre nogle opfindsomme skatetricks med hjælp fra de professionelle skatere Barney Page og Nisse Ingemarsson. Se videoen nedenfor for at se, hvordan de klarede sig, eller rul videre for at se 10 af de bedste adresser til skating i Barcelona.

  1. Macba

Dette er nok det mest berømte street skating-spot i Barcelona og et overgangsritual for enhver skater, der passerer gennem byen. Det bedste ved Macba er den eklektiske blanding af mennesker, du møder. Skating er koncentreret omkring en stor, lang ledge plus et par andre mindre features såsom “The Big 3”-trappen.
Adresse: Plaça dels Àngels, 1, 08001 Barcelona

  1. Barcelona Sants Station

Dette ikoniske sted ligger lige uden for hovedbanegården med granitbænke til grinding og en massiv metalskulptur i nærheden. Noget af granitten er blevet slidt væk på grund af for meget brug, men du kan stadig finde masser af steder, hvor du kan lave tricks. Travlheden på stationen bidrager til stedets energi, og det faktum, at det er delvist overdækket, betyder, at man kan blive ved med at skate selv i den skarpe middagssol.
Adresse: Plaça dels Països Catalans, 08014 Barcelona

  1. Nevermind Bar

Skate Barcelona - Nevermind Bar
Denne fede bar har sin egen skate bowl ude bagved, og det er et godt sted at møde andre skatere. Nevermind Bar er kendt for sin venlige atmosfære, og du vil sandsynligvis gå derfra med nogle insidertips til, hvor du kan skate i Barcelona.
Adresse: Carrer d´Escudellers Blancs 3, 08002 Barcelona / Carrer Tallers 68, 08001 Barcelona

  1. Skatepark de Les Corts

Dette er et af de nyeste skatespots i Barcelona, og det er en skønhed. Det faktum, at det ligger under en viadukt, bidrager til den cool urbane æstetik, og du finder nogle fine ramper, trapper og andre features til at perfektionere dine moves. Skatepark de Les Corts vil være en fantastisk kulisse til enhver skatevideo.
Adresse: Av. d’Albert Bastardas 11, L’Hospitalet de Llobregat, 08906 Barcelona

  1. Stranden

Skating in Barcelona (c) Joao camilo
@jcamilophotography
En af grundene til, at Barcelona er så populært et sted, er de smukke strande – det er det, der adskiller byen fra alle de andre byer i Europa for skatere. Tag til La Barceloneta, hvor du kan cruise langs glatte boulevarder, før du køler ned med en dukkert i havet.

  1. Parc del Fòrum

Dette er Barcelonas skatespot, der bliver ved med at give. Parc del Fòrum er helt enorm, og du vil blive ved med at finde seje detaljer, jo mere du går på opdagelse – fra trapper til metalafsatser til en fuldblods skatepark gemt væk. Det er et afslappende sted at tilbringe dagen – medbring en picnic, nogle venner og dit badetøj. Parken blev oprindeligt bygget til Universal Forum of Cultures og er stadig vært for nogle af byens største festivaler, så tjek altid på forhånd for at sikre dig, at du kan få adgang til det hele.
Adresse: Plaça del Fòrum 1, 08019 Barcelona

  1. Sant Jordi Sagrada Familia Hostel

Sant Jordi Sagrada Familia skate hostel Barcelona (c) Joao Camilo / Sant Jordi
@jcamilophotography / Sant Jordi Sagrada Familia
Har du lyst til at bo på et designhostel med egen skaterrampe, boards til leje og personale, der kan vise dig et trick eller to? Så skal du tjekke Sant Jordi Sagrada Familia, som ligger centralt i nærheden af nogle af de bedste skatespots i Barcelona. Vandrerhjemmet er populært blandt professionelle skatere som Luan de Oliviera og Evan Smith, så måske får du endda en snak med en af dine skatehelte på de regelmæssige hostelaftener!
Adresse: Carrer del Freser 5, Barcelona 08026
Book nu

  1. Plaça de la Universitat

Universitat er et af de mest berømte street spots i hjertet af Barcelona. Det smukke ved Universitat er, at der er 3 separate ledges ryg mod ryg, hvilket betyder, at du kan lave en lang række tricks i en enkelt line. Og der er altid masser af tilskuere til at hjælpe dig med at forbedre dit spil.
Adresse: Plaça de la Universitat, 08007 Barcelona

  1. Skatepark De La Mar Bella

Best Barcelona Skate Spots - Skatepark De La Mar Bella
Skatepark De La Mar Bella ligger lige ud til havet og er omgivet af palmer, og det er et af de mest afslappede steder at skate i Barcelona. Du finder smukt kurvede bowls og ramper med masser af plads til bmx-ere, skatere og alt andet derimellem.
Adresse: Av. del Litoral, 106, 08005 Barcelona

  1. Paral-lel

Dette sted er gennemsyret af skatehistorie og var engang et af Barcelonas mest berømte street spots med sjove ledges og trapper. Det er nu blevet omdannet til en skatepark, og selvom mange lokale er utilfredse med denne beslutning, er det stadig et godt sted at skate.
Adresse: Av. del Parallel, 49, 08004 Barcelona

Vandrerhjem i Barcelona

Har vi overset nogle af dine yndlingsskatespots i Barcelona? Fortæl os det i kommentarerne, og del et par tips med andre skatere i fællesskabet.

Leder du efter andre måder at holde dig underholdt på i Barcelona?

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top