11 hostels, som alle musikelskere vil elske

Language Specific Image

At rejse rundt i verden er en af livets største glæder, men hvis du er ligesom mig eller de rejsende, jeg har mødt, er musikken lige så vigtig. Hvis du er typen, der konstant har sange snurrende rundt i hovedet og trommer pulserende i årerne, så er du heldig! Gør dig klar til at rocke og rulle ind på et af disse fede musikhostels!
Sky Backpackers – Dublin, Irland

Hvor mange gange i dit liv har du haft mulighed for at bo i et tidligere indspilningsstudie, som kunstnere som U2, Van Morrison og Def Leppard har brugt? Det lyder skørt, men det kan du faktisk! Sky Backpackers Hostel kan være præcis det, når du besøger Dublin. Der foregår altid noget sjovt, hvad enten det er gratis pandekageaften, spil eller irsk dans!
Sant Jordi Hostel Rock Palace – Barcelona, Spanien

Har du nogensinde været ude at rejse og tænkt: “Gid jeg bare kunne jamme lige nu”? Desværre kan dine instrumenter hjemmefra være lidt svære at tage med på dine rejser. Men du skal ikke bekymre dig, for på det utrolige Sant Jordi Hostel Rock Palace er værelserne lydisolerede, og guitarsamlingen kalder på dig! Og selvfølgelig skader swimmingpoolen på taget og dampbadet heller ikke … alt dette i et af de bedste områder i Barcelona.
Vila Rock Hostel – Sao Paulo, Brasilien

Tre ord: den udsigt! Brasilien er kendt for sin utrolige natur, og Vila Rock Hostel følger helt sikkert trop. Du kan sidde og slappe af på terrassen med en fantastisk udsigt over byen, eller dele dine rejseeventyr med dine kammerater omkring poolbordet. Temaet for vandrerhjemmet er rock n’ roll, og med en gæstebedømmelse på 9,9/10 ved du, at du får en god oplevelse. Statistikkerne lyver ikke!
Castle Rock Hostel – Edinburgh, Skotland

Okay, først og fremmest ligger vandrerhjemmet i hjertet af det smukke Edinburgh – lige ved Edinburgh Castle (9,8/10 i placering!) og har alt det sædvanlige vandrerhjemsudstyr. Kunstværkerne omkring vandrerhjemmet er sublime, og pejsen er varm. Den gamle bygning er fuld af karakter og har en fantastisk lounge med jukebox og klaver, når de spontane jamsessions tager fart!
Music Hall – Lissabon, Portugal

Portugal har så mange fantastiske hostels, at der er nok at vælge imellem, men musikelskere bør helt sikkert tage et kig på Music Hall. Music Hall Lisbon Hostel ligger kun en kort gåtur fra Marques of Pombal Metro Station og er den ideelle base, når man er på ferie i Lissabon. De musikalske kunstværker vil tale til din sjæl, møblerne er delvist lavet af vinylplader og musikinstrumenter, og der er fællesområder, der er specielt lavet til at lytte til musik! Det bedste af det hele er, at der er nogle særlige snacks til rådighed for alle dem, der er villige til at synge for dem.
Casa de la Musica Hostel – Budapest, Ungarn

Budapest er allerede kendt for sine utrolige badefester og ruinbarer, så man ved bare, at deres hostels vil være fantastiske. Casa de la Musica lever op til hypen. Det er rummeligt og ligger lige i nærheden af de bedste ting at se som den berømte Kædebro og gøre (og selvfølgelig de bedste feststeder) i byen. Men det er ikke alt. Værelserne er tematiserede (nogle har musikalske twists), og den akustiske livemusik vil berolige din sjæl.
Rock N Bowl – Bristol, England

Rock and roll. Rock og bowl. Dette hostel ligger i det vestlige England, så det er perfekt for dem, der tager en pause fra det travle London-liv for at besøge Cornwall, Bath, Wales og meget mere. Ud over alle de sædvanlige faciliteter er der en bowlingbane på stedet (deraf navnet), en natklub med livemusik og dans, karaokefaciliteter, pool- og bordtennisborde og endda deres eget pizzeria! Bands, DJ’s, bowling og pizza. Vind!
Generator – London, England

Generators afdeling i London er spektakulær. Den ligger tæt på centrum af alle de steder, man håber at finde på en tur til London, og den er meget populær blandt besøgende. Det er tæt på West End for dem, der gerne vil se et show. Baren er velassorteret og livlig, og vandrerhjemmet har endda et dedikeret spillerum. Hver aften er stedet fyldt med liv, og vandrerhjemmet arrangerer jævnligt akustiske aftener med levende musik.
Mosaic House – Prag, Tjekkiet

Denne her er en skønhed. Mosaic House har en utrolig atmosfære og masser af prisvindende miljøvenlige funktioner. Der er 41 private værelser med eget badeværelse. Vandrehjemmet har sin egen musikbar, La Loca, og er perfekt til rejsende, der ønsker et sted med feststemning. Dets moderne design og utrolige beliggenhed (10 minutters gang fra Prags Karlsbro) betyder, at det bør være øverst på din liste, hvis du skal til Prag!
Rock&Wood – Shanghai, Kina

Rock and Wood er her for at hjælpe dig med at have det så sjovt som muligt, mens du rejser rundt i Shanghai. Beliggenheden er fantastisk, og atmosfæren vil hjælpe dig med at slappe af efter en travl rejsedag. Vandrehjemmet har en fredfyldt have, hvor du kan slappe af, og det bedste af det hele er, at der er en musiklounge, hvor du og dine medrejsende kan nyde lidt rock and roll-magi. Den billige morgenmad og projektorskærmene skader heller ikke 😉
Banana Bungalow Hollywood – Los Angeles, USA

Vi er nødt til at inkludere et hostel i verdens underholdningshovedstad! Når du er i Los Angeles, er du aldrig mere end en kort afstand fra et spillested med levende musik. Selve vandrerhjemmet er udstyret med en retro-stemning og vil holde dig godt underholdt med alle de forskellige live-musik-, danse- og comedy-shows, der tilbydes. Prisbilligt, sjovt, og du kan ikke slå det californiske solskin!

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top