De 10 bedste vandrerhjem i Christchurch, New Zealand

Language Specific Image

Hvis du planlægger at rejse til New Zealand, må du ikke gå glip af den næststørste by på Sydøen, Christchurch. Denne pulserende by har den perfekte blanding af urban arkitektur og kreativitet. Vær klar til at opdage fantastiske bygninger, gadekunst, venlig lokalbefolkning og smukke landskaber. Hop på en cykel eller en dobbeltdækkerbus for at besøge byens historiske centrum eller flygte til den nærliggende botaniske have. Uanset om du rejser alene, med din bedre halvdel eller med en gruppe venner, vil vi gerne sikre os, at du har det sjovt undervejs… Derfor viser vi dig nogle af de bedste hostels i byen.

Vi har hostels med de fedeste barer og restauranter, dejlige udendørs terrasser, hængekøjer, hyggelige haver… hvor du vil kunne møde backpackere fra hele verden. Gør dig klar til at booke din næste rejse på et øjeblik efter at have læst denne guide til de bedste hostels i Christchurch.

Hop direkte til:

 1. Bedste hostels i Christchurch for solorejsende
 2. Bedste hostels i Christchurch for par
 3. Bedste hostels i Christchurch til fester
 4. Bedste hostels i Christchurch centrum
 5. Bedste hostels i Christchurch med private værelser

Bedste hostels i Christchurch for solorejsende

JailhouseOvernatning Christchurch

Best hostels in Christchurch - jailhouse christchurch new zealand

Jailhouse Accommodation Hostel blev bedømt som nr. 1 i New Zealand og Oceanien ved Hoscars i 2009 og 2013, og for at være ærlig er det ikke svært at se hvorfor. Dette finurlige og hyggelige hostel er indrettet i et historisk tidligere fængsel. Det ligger kun få minutter fra kunstcentret, Canterbury Museum, Christchurch Art Gallery og den botaniske have. Når du er færdig med at udforske byen, vil du være glad for at vende tilbage til dette fantastiske hostel, drikke en kop kaffe eller en drink med andre backpackere, nyde en filmaften i biografrummet eller grille.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Café
 • Spillelokale
 • GRILL
 • Udveksling af bøger
 • Udflugts-/rejsedisk

🏠 Adresse: 338 Lincoln Rd, Addington, Christchurch , Christchurch, New Zealand

🏘 Kvarter: Addington

🚊 Nærmeste station: Addington Village

Book dit ophold på Jailhouse Accomodation Christchurch

Det gamle landsted Christchurch

Best hostels in Christchurch - the old country house Christchurch

The Old Countryhouse er et prisbelønnet hostel, hvor du vil føle dig som i et andet hjem. Du vil kunne møde rejsende fra hele verden i de hyggelige fællesområder, den kølige have… Gå i saunaen (ja) eller i boblebadet (du drømmer ikke) efter en dag, hvor du har udforsket omgivelserne. Fik vi også nævnt, at vandrerhjemmet arrangerer superhyggelige grillfester?

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Brætspil
 • GRILL
 • Spabad og sauna
 • Udendørs terrasse

🏠 Adresse: 437 Gloucester Street , Christchurch, New Zealand

🏘 Kvarter: Phillipstown

🚊 Nærmeste station: Gloucester St

Book dit ophold på The Old Countryhouse Christchurch Hostel

Bedste hostel i Christchurch for par

Hvad med at prøve et hostel med din bedre halvdel? Du får den supercoole atmosfære, som kun findes på hostels, mens du nyder hyggen i et privat værelse og forhåbentlig lidt romantik!

Dorset House Backpackers Hostel

Best hostels in Christchurch - Dorset House Backpackers

Dorset House Backpackers Hostel ligger i en dejlig stille have nær den smukke Hagley Park. Dette historiske, renoverede hus er det perfekte sted at nyde kvalitetstid med sin bedre halvdel, mens man rejser og udforsker byen. Atmosfæren på vandrerhjemmet er super afslappet, og du kan slappe af, når du kommer tilbage til dit hyggelige værelse, eller hygge dig med andre backpackere i haven eller i loungen.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Have
 • Gratis bykort
 • Billardbord
 • Bar og café

🏠 Adresse: 1 Dorset Street, PO Box 25350 , Christchurch, New Zealand

🏘 Kvarter: Byens centrum

🚊 Nærmeste station: Victoria St

Book dit ophold på Dorset House Backpackers

All Stars Inn på Bealey Hostel

Best hostels in Christchurch - All stars Inn on Bealey

Dette er det bedste hostel, hvor du kan få det privatliv og den luksus, du har brug for på rejsen. Alle private værelser har håndklæder, 32 tommer smart-tv, køleskab, eget badeværelse og te- og kaffefaciliteter… Det lyder som en drøm, ikke? For ikke at nævne den enorme udendørs terrasse, hvor du vil møde backpackere fra alle steder. Advarsel: Du får aldrig lyst til at forlade dette fantastiske sted.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Bar og restaurant
 • Udendørs terrasse
 • Brætspil
 • Billardbord
 • GRILL

🏠 Adresse: 263 Bealey Avenue , Christchurch, New Zealand

🏘 Kvarter: Edgeware

🚊 Nærmeste station: All Stars Inn på Bealey

Book dit ophold på All Stars Inn on Bealey Hostel

Bedste party-hostels i Christchurch

Hvis du leder efter et sikkert sted at efterlade din rygsæk, mens du fester hele natten, har vi noget til dig. Tag et kig på disse hostels, og lad os feste!

Kiwi Basecamp Hostel

Best hostels in Christchurch - Kiwi Basecamp Hostel

Dette hostel ligger mellem de smukke bjerge og havet og er det venligste sted for backpackere i hele verden. Hvad med at vågne op hver morgen med friskbagt brød og en GRATIS morgenmad? Hvis du ikke er et morgenmenneske (ligesom mig), hvad så med en GRATIS pastaret mandag til fredag? (Jeg ved ikke med dig, men vi er ret sultne nu). Du vil også kunne nyde fantastiske grillaftener med andre rejsende på den supercool udendørs terrasse. Det lyder som en god plan!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Udendørs terrasse
 • Gratis morgenmad
 • Brætspil
 • 24 timers reception og sikkerhed

🏠 Adresse: 69 Bealey Ave, Christchurch , Christchurch, New Zealand

🏘 Kvarter: Merivale

🚊 Nærmeste station: Bealey Ave

Book dit ophold på Kiwi Basecamp Hostel

JUCY Snooze Hostel

Best hostels in Christchurch - Jucy Snooze Christchurch hostel

Du finder alt, hvad du har brug for, når du bor på JUCY Snooze Hostel. Og lad os fortælle dig, at dette er stedet, hvor du helt sikkert vil have det sjovt! Du er velkommen til at slappe af, læse, arbejde (digitale nomader, det her er for jer) i en af de seje Pods, sofaer eller hængekøjer. Fællesområderne er enorme, og det er umuligt ikke at møde backpackere fra hele verden, selv hvis du prøvede. Er du sulten? Der er et supermarked og gode restauranter lige uden for døren.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Bar
 • Brætspil
 • Udendørs terrasse
 • GRILL

🏠 Adresse: 5 Peter Leeming Road, Christchurch Airport , Christchurch, New Zealand

🏘 Kvarter: Bishopdale (nær Christchurchs internationale lufthavn)

🚊 Nærmeste station: Memorial Ave

Book dit ophold på JUCY Snooze Christchurch Hostel

Bedste hostels i Christchurch centrum

Du kunne ikke være mere centralt med disse hostels – barer, klubber, restauranter, butikker og seværdigheder – du finder alt kun få minutter fra hostels.

Urbanz Christchurch Hostel

Best hostels in Christchurch - urbanz Christchurch

Denne smukt renoverede bygning i loftstil er det perfekte sted at være midt i begivenhedernes centrum. Du finder de vigtigste attraktioner og steder som papkatedralen, den historiske New Regent Street, Avon River og de sejeste barer og restauranter, kun få minutters gang fra vandrerhjemmet. Fik vi også nævnt baren på stedet med byens billigste øl?! Du kan også slappe af i den store lounge med poolbord, SKY satellit-tv og pejs.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Bar
 • Spillelokale
 • Brætspil
 • Udveksling af bøger

🏠 Adresse: 273 Manchester Street , Christchurch, New Zealand

🏘 Kvarter: Byens centrum

🚊 Nærmeste station: Gloucester St

Book dit ophold på Urbanz Christchurch

YMCA Christchurch

Best hostels in Christchurch - ymca christchurch

Du kunne ikke være mere centralt, selv hvis du prøvede! Dette seje hostel ligger ved siden af kunstcentret og den botaniske have i Christchurch. Du kan gå rundt i byen, udforske de vigtigste steder og gå på hyggelige barer og restauranter uden at bruge noget på offentlig transport. Du kan også nyde den udendørs terrasse, udfordre dig selv på deres klatrevæg, slappe af i baren eller holde dig i form i vandrerhjemmets fitnesscenter.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Klatrevæg og fitnesscenter
 • Udendørs terrasse
 • Bar & café & restaurant

🏠 Adresse: 12 Hereford Street Christchurch 8011, P O Box 2004 Christchurch 8140

🏘 Kvarter: Byens centrum

🚊 Nærmeste station: Canterbury Museum

Book dit ophold på YMCA Christchurch

YHA Rolleston House Hostel

Best hostels in Christchurch - yha Rolleston House

Rolleston House Hostel ligger i et renoveret historisk hus fuld af karakter, så du vil føle dig hjemme. Fede butikker, gode restauranter, sjove barer og natklubber, Hagley Park og de bedste museer. Du finder bogstaveligt talt alt, hvad du har brug for, blot et par minutter væk i Art District. Personalet vil også give dig deres bedste tips, så du kan nyde byen så meget som muligt. Du kan også tage et kig på YHA Christchurch hostel, dets lillebror, som ligger kun en gade væk!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Brætspil
 • Udlejning af cykler
 • Gratis parkering
 • Rejsekontor

🏠 Adresse: 5 Worcester Boulevard

🏘 Kvarter: Byens centrum

🚊 Nærmeste station: Canterbury Museum

Book dit ophold på YHA Rolleston House Hostel

Bedste hostels i Christchurch med private værelser

Hvis du er den fødte rejsende, men gerne vil have lidt privatliv, mens du udforsker verden, skal du ikke bekymre dig. Disse hostels har superhyggelige private værelser, som er helt perfekte til dig.

Foley Towers Hostel

Best hostels in Christchurch - Foley Towers hostel

Uanset om du rejser alene eller med venner, vil dette hostel give dig det privatliv, du har brug for, mens du er på farten, takket være de superhyggelige, fuldt udstyrede værelser. Du kan slappe af i den søde have med en drink eller en bog efter en lang dag på opdagelse i byen (sørg for at få en plads i hængekøjen før alle andre). Nyd grillen på terrassen, som er perfekt til at møde andre backpackere og få de bedste rejsetips.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Udendørs terrasse
 • Gratis bykort
 • Cykelparkering
 • Udveksling af bøger

🏠 Adresse: 208 Kilmore Street, Christchurch, New Zealand

🏘 Kvarter: Byens centrum

🚊 Nærmeste station: Manchester St

Book dit ophold på Foley Towers Hostel

Around The World Backpackers Hostel

Best hostels in Christchurch - around the world backpackers

Dette lille og hjemlige hostel ligger kun 10 minutter fra byens centrum og den centrale busstation, perfekt til at udforske byen i løbet af dagen. Vandrehjemmet tilbyder GRATIS håndklæder, te og kaffe, så du kan starte dagen på den bedst mulige måde. Du kan også slappe af i en af hængekøjerne i haven, nyde en grillaften på den udendørs terrasse med andre rejsende eller bare slappe af i dit superhyggelige private værelse.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Udendørs terrasse
 • GRILL
 • Udveksling af bøger
 • Brætspil

🏠 Adresse: 314 Barbadoes Street , Christchurch, New Zealand

🏘 Kvarter: Byens centrum

🚊 Nærmeste station: Gloucester St

Book dit ophold på Around The World Backpackers Hostel

Vi håber, at de hostels, vi har valgt, kan hjælpe dig med at opdage dette smukke land. Fortæl os i kommentarerne, hvis du har boet på et af vores anbefalede hostels, eller hvis du gerne vil dele et hostel, som du synes, andre backpackere ikke bør gå glip af i Christchurch.

Fortsæt med at læse 👇🏼

⭐️ De bedste hostels i New Zealand

⭐️ Bedste vandrerhjem i Auckland

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top