De 8 bedste vandrerhjem i Chicago

Language Specific Image

Sådan finder du de bedste hostels i Chicago til din rejse

Den blæsende by har meget at byde på: uanset om du er til arkitektur, sport, stand-up komik eller pizza, så synes Chicago at være den bedste til det hele. Byen er dog stor, og det kan føles meget overvældende at lede efter de bedste hostels i Chicago. Hvis du vil være tæt på hovedattraktionerne, skal du tjekke de bedste hostels i Downtown Chicago, også kendt som byens centrum, perfekt til dig, der skal til Chicago for første gang og gerne vil have en generel fornemmelse af byen. De bedste hostels ligger i River North, som naturligvis ligger nord for Chicago-floden og byder på arkitektoniske højdepunkter som Cob Towers i Marina City og hovedattraktioner som Navy Pier eller Magnificient Mile, Chicagos shoppingmekka. Hvis du vil se de bedste upcoming komikere og den ikoniske Cloud Gate, er Loop dit bedste bud.

Den nordlige del af Chicago tilbyder på den anden side en mere autentisk og mindre turistpræget oplevelse. Tag et kig på de bedste hostels i Chicagos hipsterkvarter, Wicker Park, der er fyldt til randen med caféer, kunstgallerier, plade- og genbrugsbutikker og gadekunst. Hvis du er mere den naturelskende type, så book et hostel i Chicagos Lincoln Park, hvor du nemt kan nå en kæmpe zoologisk have og strandene ved Lake Michigan. Endelig, hvis du besøger den vindblæste by på grund af de tidligere elskelige tabere, vil Wrigleyville og dets stadion være perfekt for dig.

Hostels i Chicago giver god værdi for pengene. Du kan forvente omkring 20 pund pr. nat, hvis du bor i centrum, og ned til 10 pund eller endnu mindre, når du begynder at kigge på det nordlige Chicago. De fleste af dem inkluderer også gratis morgenmad, så du kan gemme dine mønter til en deep dish pizza!

Dette er de bedste hostels i Chicago, fra de bedste partyhostels til de bedste hostels for solorejsende, du vil helt sikkert finde dit perfekte match.

Indhold

  1. De bedste hostels i Chicago for solorejsende
  2. De bedste hostels i Chicago for par
  3. Bedste festhostels i Chicago
  4. Bedste hostels i Chicago med private værelser
  5. Bedste hostels i centrum af Chicago

Bedste hostels i Chicago for solorejsende

HI Chicago

Best Hostels In Chicago - HI Chicago

📸 @valerieivashko

 • Gratis morgenmad og WiFi
 • Linned og håndklæder inkluderet
 • Miljøvenlig
 • Pubcrawls og gratis gåture

HI Chicago er et af de bedste hostels i Chicago Downtown for solorejsende takket være den fantastiske beliggenhed (meget tæt på de største attraktioner som den berømte Cloud Gate (den skinnende bønne!)) og alle de aktiviteter, der arrangeres her hver dag. Pubcrawls, Toms berømte gratis gåture og udflugter til de bedste jazz- og bluesklubber i byen gør det meget nemt at møde folk på HI Chicago! Udnyt de store fælleskøkkener (et på hver etage!) og lav et lækkert måltid. Du kan også slappe af i fællesrummet, se tv, spille brætspil eller udfordre dine nye venner til et spil pool eller bordtennis. Hvem kommer til at vinde?

Adresse: 24 E Congress Parkway, Loop, centrum af Chicago

Nærmeste metrostation: Library (orange linje), La Salle (blå linje)

Book dit ophold på Hostelling International Chicago nu

Chicago Getaway Hostel

Best Hostels In Chicago - Getaway hostel

 • Gratis morgenmad og WiFi
 • Sengelinned og håndklæder inkluderet
 • Miljøvenlig
 • Bordfodbold og poolbord

Vil du føle dig som i den ikoniske musical Chicago? Så må du ikke gå glip af dette 20’er-inspirerede hostel, hvor du kan booke private eller delte værelser. Chicago Getaway Hostel arrangerer ugentlige sociale events, som gør det nemt at møde nye mennesker! Nyd et spil bordfodbold, en film i Media Room (popcorn inkluderet!) eller en saftig grillaften. Gør dig klar til at høre ‘Wonderwall’ blive spillet en million gange takket være de gratis guitarer, eller nyd en stille stund i den hyggelige lounge. På Chicago Getaway Hostel kan du virkelig få det hele (den jazz!).

Adresse: 2616 W Arlington Place, Lincoln Park, det nordlige Chicago

Nærmeste metrostation: Fullerton (rød linje)

Book dit ophold på Chicago Getaway Hostel nu

De bedste hostels i Chicago for par

Holiday Jones

Best Hostels In Chicago -Holiday Jones

 • Gratis morgenmad (bagels!) og WiFi
 • Linned og håndklæder inkluderet
 • Café og restaurant i huset
 • Dampbad

Bagels til morgenmad. Det er alt, hvad du behøver at vide om Holiday Jones, et af de bedste hostels i Chicago. Vandrerhjemmet ligger i hipsterkvarteret Wicker Park og tilbyder et hipt og industrielt sted med en intern kaffebar (der også sælger empanadas!) og et fællesrum med bordfodboldbord og brætspil, hvis du vil have en hyggelig aften!

Adresse: 1659 W Division Street, Wicker Park, det nordlige Chicago

Nærmeste metrostation: Division (blå linje)

Book dit ophold på Holiday Jones nu

De bedste partyhostels i Chicago

Wrigley Hostel

Best Hostels In Chicago - Wrigley Hostel

 • Gratis morgenmad (pandekager!) og WiFi
 • Sengelinned og håndklæder inkluderet
 • Grillterrasse på taget
 • Pubcrawls, gratis gåture og strandudflugter

Dette farverige hostel i Chicago har alt, hvad du har brug for! Morgenmad og WiFi, men også ugentlige grillaftener, pubcrawls, vandreture og strandudflugter! Du kommer ikke til at kede dig på Wrigley Hostel. For ikke at nævne det fantastiske fællesrum med poolbord, dartskive og bordtennisbord – perfekt til at møde nye venner, som du kan udforske Chicago med, eller måske endda tage til en Cubs-kamp på Wrigley Stadium!

Adresse: 3514 N Sheffield Avenue, Wrigleyville, North Chicago

Nærmeste metrostation: Addison (rød eller blå linje)

Book dit ophold på Wrigley Hostel nu

Bedste hostels i Chicago med private værelser

Found Hotel Chicago River North

Best Hostels In Chicago - Found Hotel Chicago River North

 • Gratis WiFi
 • Håndklæder inkluderet
 • Karaoke-lounge
 • Bar og café i huset

Found Hotel er et af de bedste hostels i Chicago Downtown takket være de rummelige og velindrettede værelser. Beliggenheden er genial, men hvis du ikke har lyst til at gå ud, kan du stadig få en bid mad og en drink på Mason restaurant, en latte på Mason&Mason coffee shop eller slå dig løs i Blind Dragon karaoke lounge. Found Hotel tilbyder også gratis lufthavnstransport og et veludstyret køkken. Hvis du leder efter en hoteloplevelse til hostelpriser, vil vi sige, at du har fundet det!

Adresse: 613 N Wells Street, River North, centrum af Chicago

Nærmeste metrostation: Grand (rød og blå linje, ‘L’)

Book dit ophold på Chicago Hotel River North nu

Urban Holiday Lofts

Best Hostels In Chicago - urban holiday lofts

 • Gratis morgenmad og WiFi
 • Linned og håndklæder inkluderet
 • Filterkaffe til rådighed hele dagen
 • Spillelokale med Wii

Hvis du vil opleve hipster-Chicago, er Urban Holiday Lofts dit bedste bud. Vi taler om Wicker Park, et ombygget pakhus i samme bygning som et økologisk madmarked og filterkaffe hele dagen. Hvad mere kan man ønske sig? Nå ja, gratis WiFi, kontinental morgenmad og computerbrug… Tjek! Stram mandekøllen, og book et privat loft med eget eller delt badeværelse.

Adresse: 2014 W Wabansia Avenue, Wicker Park, det nordlige Chicago

Nærmeste metrostation: Damen (blå linje)

Book dit ophold på Urban Holiday Loft nu

De bedste hostels i centrum af Chicago

FieldHouse Jones

Best Hostels In Chicago - FieldHouse Jones

 • Gratis WiFi
 • Linned og håndklæder inkluderet
 • Egen café, bar og restaurant
 • Bordfodbold

Dobbelte køjesenge, værelser med eget bad og toilet, fantastisk design og smukke private lejligheder gør FieldHouse Jones til et af de bedste hostels i Chicago Downtown. Bygningen var tidligere et mejerilager, men nu er det et trendy hostel, hvor du kan slappe af i den interne kaffebar eller i de perfekt indrettede fællesrum. FieldHouse Jones ligger utroligt tæt på L-toget, den brune og den røde linje og er helt sikkert blandt de bedste hostels i Chicago, når det gælder beliggenhed.

Adresse: 312 W Chestnut Street, River North, centrum af Chicago

Nærmeste metrostation: Chicago (Brown Line)

Book dit ophold på FieldHouse Jones nu

Frihånd Chicago

Best Hostels In Chicago - freehand Chicago

📸 @rach.bires

 • Gratis morgenmad og WiFi
 • Sengelinned og håndklæder inkluderet
 • Egen café, bar og restaurant
 • Fitnesscenter

Freehand Chicago føles mere som et hotel end et hostel og er et af de bedste hostels i Chicago Downtown. Det er designet af et luksusdesignfirma og tilbyder både private værelser og sovesale, hvor sidstnævnte er små for stadig at give dig en hotelfornemmelse med en hostelpris! Du kan træne i fitnesscentret, drikke en kop kaffe på Café Integral eller nyde en prisbelønnet cocktail på Broken Shaker – alt sammen uden at forlade dit hostel! Og når du beslutter dig for at gå udenfor, kan du nyde den utrolige beliggenhed, der gør det muligt at gå stort set overalt i Chicago.

Adresse: 19 E Ohio Street, River North, centrum af Chicago

Nærmeste metrostation: State & Grand (rød linje)

Book dit ophold på Freehand Chicago nu

Nu hvor du kender til de bedste hostels i Chicago, er det tid til at planlægge resten af din rejse!

For flere af de bedste hostels i USA:

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top