Historier om bæredygtighed: Genbrug på St Christopher’s Inn, Barcelona

At passe på klimaet, mens du rejser, behøver ikke at være hårdt arbejde, især ikke når dit hostel gør, hvad de kan for at beskytte vores planet. Når de gør benarbejdet for dig, kan du læne dig tilbage og nippe til din sangria velvidende, at du bidrager til det fælles bedste.

I denne serie, Hostelworld’s Sustainability Stories, sætter vi fokus på hostels, der gør en ekstra indsats for miljøet, deres lokalsamfund og gæster for at sikre, at vi alle rejser mere ansvarligt.

I sidste afsnit fortalte vi, hvordan Rio Hostel Buritaca giver tilbage til deres lokalsamfund gennem frivilligt arbejde. I denne måned tager vi til Barcelona til et hostel, der skaber innovative genbrugsløsninger for ikke kun at fremme bæredygtighed på deres hostel, men også i deres by.

Mød St Christopher’s Inn, Barcelona

Fyldt med kultur, gotisk arkitektur og både strand- og storbyferiestemning er Barcelona for mange den perfekte europæiske getaway.

På grund afsin popularitet har byen været udsat for overturisme, og regeringen har indført regler for at begrænse antallet af turister, der besøger byen, f.eks. et loft over guidede ture, begrænsning af udlejere, der udlejer til feriegæster, og indførelse af skat for krydstogtpassagerer. Disse politikker ser ud til at virke og gøre det mere behageligt at bo i byen for de lokale, men der er stadig meget arbejde, der skal gøres.

Som ansvarlig rejsende er det vigtigt at overveje, hvilken indflydelse dit overnatningssted har på det lokale klima og samfund, og Eco-Warrior HOSCAR-vinderen, St Christopher’s Inn, sikrer, at du kan gøre netop det.

St Christopher’s Inn Barcelonaligger på toppen af den berømte gågadeLas Ramblas og er den perfekte base for din rejse til middelhavsmetropolen . De erkendt for deres innovative genbrugsinitiativer, og vi talte med vandrerhjemmets manager, Ferran Esteller, og F&B Manager, Jonny Bower, for at høre alt om, hvordan de sikrer, at gæsterne nyder en mere bæredygtig siesta ,når debesøger Barcelona .

Genbrug afmere end emballage

Når du hører genbrug, tænker du måske “ja, ja, fortæl mig noget, jeg ikke ved.” For mange, især i de vestlige lande, er genbrug en del af hverdagen; papir, plastik, pap, glas.

Det gør de også på St Christopher’s, men ud over de genbrugsspande, der står rundt omkring på vandrerhjemmet, har de indført teknologi, der opsamler brusevand og genbruger det som toiletvand! Gæsterne opfordres til at bruge mindre vand med enkle ændringer som trykknapper på brusere for at stoppe unødvendig brug, reducere vandforbruget og spare energi.

Apropos energi, så er det meste af vandrerhjemmet drevet af solpaneler, der er installeret på taget. Så mens du nyder synet af Sagrada Familia, nyder dit hostel solen til at drive dit ophold.

Mindremadspild

Da man indså, at mange gæsters øjne var større end deres maver efter enEstrellafor meget aftenen før, gik St Christopher’s fra en all-you-can-eat-morgenbuffet til at tage forudbetalinger for at reducere mængden af madspild .

I deres bar, Belushi’s, har de gjort 20 % af menuen vegansk for at begrænse de emissioner, der skabes af mad. Har du fået for meget tapas? Tag det med… i bionedbrydelige madbeholdere, som gæsterne får udleveret. Patatas Bravo! Hvis du stadig har rester tilbage, når du tjekker ud, kan du lægge dem i maddelingskurven til andre rejsende.

Bestil en øl, der giver tilbage til havet

Atstrejfe rundt ide brostensbelagte gader på jagt efter den perfekte paella kan gøre en tørstig. Tag til Belushi’s og fåen Ocean Beer, som giver 100 % af overskuddet til projekter, der rydder op i havet! St Christopher’s samarbejdermed bryggeriet om at øge bevidstheden om stigende havniveauer og plastforurening på Barcelonas travle strande.

Sådan kanrejsende komme i gang

Vi ved, at vores rejsende gerne vil hjælpe hostels, der skaber positive forandringer, og St Christopher’s Inn Barcelona gør netop det. Ved at bo der alene tager du et bæredygtigt standpunkt, især når vi ved , at hostelser mere miljøvenlige end hoteller i første omgang!

Når du er på besøg, kan du deltage i deres gratis gåture, leje en cykel, støtte de lokale virksomheder, de promoverer, og deltage i deres Love the Planet-kampagne for at være opmærksom på dit energiforbrug og affald.

🏠F or at booke dit ophold på St Christopher’s Inn Barcelona, klik her.

Download Hostelworld-appen, så du kan begynde at møde folk, så snart du booker


Du kan måske også lide… 🤩

💚 Fra rev til redning: de 10 bedste destinationer for frivilligt arbejde inden for havbevarelse

💚 Bør vi stadig besøge naturskønne steder?

💚 Bæredygtige historier: Frivilligt arbejde på Rio Hostel Buritaca

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top