Nyd din mellemlanding med 48 timer i verdens bedste stopover-byer

Language Specific Image

Hvis du begiver dig ud på en episk rejse på tværs af mange tidszoner, er der stor sandsynlighed for, at du får en af de der mellemlandinger, hvor du sidder fast i lufthavnen i et par timer og prøver at finde ud af valutakursen og underholder dig selv med at kigge på alle de andre i transit. Men hvis du ikke har travlt, hvorfor så ikke planlægge en mellemlanding? Uanset om du er på vej til Sydney via Singapore eller New York via Reykjavik, så forestil dig, hvor meget mere fantastisk din rejse vil være, hvis du tilføjer en ekstra destination til din rejseplan. Vi har spurgt nogle af vores yndlingsrejsebloggere (og en af vores egne Hostelworld-folk), om de kan anbefale nogle fantastiske ting at spise, se og lave i verdens bedste stopover-byer.

  1. Kuala Lumpur
  2. Bangkok
  3. Reykjavik
  4. Shanghai
  5. Los Angeles
  6. Dubai
  7. Singapore
  8. Hong Kong
  9. New Delhi
  10. Doha

Kuala Lumpur

Anbefalet af David fra Travelsewhere

Hvis man vil have en smagsprøve på multikulturalismen i Sydøstasien, er det svært at komme uden om Kuala Lumpur (eller bare KL). Den malaysiske hovedstad er en vidtstrakt by, der kombinerer en smule råhed med en hel masse kulturel nysgerrighed.

Stopover cities - Petronas Towers Kuala Lumpur

Ting at lave i Kuala Lumpur på et stopover

Intet besøg i KL er komplet uden en tur til de ikoniske Petronas Towers. Gå ud på Skybridge (41 etager op), der forbinder de to, og i godt vejr kan du få en ret speciel udsigt. Tårnene er noget af et syn fra jorden, men de er bedst om natten takket være et blændende lysdisplay.

Hvis du vil opleve en anden side af Malaysia, kan du besøge kvarterer som Little India eller Chinatown. Når man går rundt i gaderne i disse områder, begynder man at forstå, hvor forskelligartet KL, og faktisk Malaysia, er.

Den revitaliserede flodbred langs Klang-floden er også et besøg værd. Her finder du smukke vartegn som Jamek-moskeen i Kuala Lumpur og Sultan Abdul Samad-bygningen.

Flygt fra byen mellem dine stopover-flyvninger med et besøg i de legendariske Batu-huler. Disse store kalkstenshuler er hjemsted for en række hinduistiske templer og bevogtes af en 42 meter høj statue af en hinduistisk gud.

Men helt ærligt, du kan bruge hele din tid i Kuala Lumpur på at mæske dig i lækker malaysisk mad – og du kan finde god mad fra hele landet på natmarkeder og endda i indkøbscentre.

Det virker måske mærkeligt, men tag til food courts i indkøbscentre som KLCC, og nyd sammen med de lokale must-have-retter som den nationale risret Nasi Lemak eller lækre Char Kway Teow-nudler. Hvis du er til noget mere krydret, kan du overveje Rendang-karry eller Laksa-nudelsuppe. Til dessert kan du prøve Cendol, en lækkerbisken med iskold kokosmælk og grønne gelénudler – det lyder mærkeligt, men det er lækkert og godt til at køle ned med.

Derfor skal du tilføje Malaysia til din bucket list med det samme

Hvor kan man bo i Kuala Lumpur på et stopover?

Populære steder at bo i KL er Brickfields og Chinatown, men især Bukit Bintang på grund af shopping og barer. Det er nemt at komme rundt i byen med tog og monorail, for ikke at nævne Uber.

Book dit stopover hostel i Kuala Lumpur

Stopover cities Mingle Hostel Kuala LumpurMingle Hostel Kuala Lumpur har til huse i et tidligere klubhus fra 1920’erne i Chinatown-distriktet

Bangkok

Anbefalet af Elle fra This Is Yugen

Fra glitrende wats til barer på tagterrasser – Bangkok byder på mange måder at genoplive dit humør på mellem flyveturene.

Stopover cities - Bangkok

Ting at lave i Bangkok på en mellemlanding

Der er mere end 400 templer eller ‘wats’ spredt ud over Bangkok, hver med sin egen unikke ærefrygtindgydende arkitektur.

Spørgsmålet er, hvilke templer der skal stå øverst på listen, hvis man kun er på stopover? Baseret på deres skønhed, kulturelle betydning og vigtighed inden for den buddhistiske religion foreslår jeg, at du inkluderer Wat Arun, Wat Pho, Wat Saket, Wat Phra Kaew og Loha Prosat på din stopover-rute.

Det bedste er, at alle disse templer ligger i centrum af det gamle Bangkok og inden for 30 minutters gåafstand fra Khao San Road. Under dit besøg skal du huske på, at disse templer er hellige steder, så du skal klæde dig passende, uden shorts eller afslørende toppe.

Sørg for at tjekke Adhere the 13th (en lille live bluesbar) og Hippie de Bar (en bar med retro-tema, som er populær blandt det lokale alternative publikum).

Hvis du er ude efter en mere afslappet aften, kan du gå over til tagbaren Eagles Nest (lige over for Wat Pho). På Eagles Nest kan du #treatyoself til en traditionel thailandsk middag på bredden af Chao Phraya-floden, mens Wat Arun glitrer mod dig fra den anden side af floden.

10 markeder i Bangkok, du skal besøge

Hvor kan man bo i Bangkok på et stopover?

Khao San Road er et af de bedste områder at bo i Bangkok. Hvis du lider af jetlag (eller bare er i humør til en sjov aften i byen), så betyder et ophold på Khao San Road, at du også er centralt placeret i forhold til alle de bedste barer. Khao San Road har et eklektisk natteliv for alle, der vil se ud over de “billige drinks, plastikstole og Top 40-hits”, der ligger langs hovedvejen.

Tjek vores foretrukne hostels i Bangkok

Stopover cities Mad Monkey Hostel BangkokMad Monkey hostel ligger kun få minutter fra festcentrum Khao San Road i Bangkok

Reykjavik

Anbefalet af David fra Travelsewhere

Der er få lande, der er så elskede som Island, og turismen er boomet i de sidste fem år. Det skyldes til dels, at man ved at tage et par dage i landets hovedstad Reykjavik kan håbe på at se og udforske det, der gør denne ø så speciel.

Stopover cities - Hallgrimskirkja Reykjavik

Ting at lave i Reykjavik på et stopover

Reykjavik er ganske vist en lille by, men det kan sagtens lade sig gøre at udforske den til fods på en dag eller deromkring. Et perfekt sted at starte er den monumentale kirke Hallgrimskirkja og dens tårn med udsigt over hele byen til de nærliggende fjorde.

Et andet imponerende moderne vartegn er den markante koncerthal Harpa ved byens havnefront. Det er også ret hyggeligt at slentre rundt om søen Tjörnin og se det nærliggende parlament.

Reykjavik er også hjemsted for flere museer, fra Þjóðminjasafnið om nationens historie til det … usædvanlige, som Icelandic Phallological Museum med sin usandsynlige samling af penisser.

Det gode ved at besøge Reykjavik med et stopover-fly er, at det er porten til resten af landet. Fra Reykjavik er det nemt at kombinere forskellige dagsture eller ture for at se mere af denne vidunderlige ø. Du kan endda besøge den berømte Blå Lagune-spa, når du kommer til og fra lufthavnen, som mange rejsende gør.

Den mest almindelige tur er Golden Circle-ruten, som giver et indblik i øens rå skønhed og omfatter de mægtige varme kilder i Geysir, den majestætiske nationalpark Thingvellir og det brusende Gullfoss-vandfald.

Alternativt kan man tage på bådture fra Reykjavik og opleve det lokale dyreliv, hvad enten man beundrer de søde søpapegøjer eller tager ud for at se på hvaler. Det er nemt at fylde et to- eller tredages stopover op med denne slags ture.

Hvad angår barer, caféer og restauranter, så start med Laugavegur-gaden og dens utallige tilbud, herunder Le Bistro eller Lebowski Bar.

De eventyrlystne kan teste deres mod og sanser med hakarl, som i bund og grund er råddent hajkød. Skyl det hurtigt ned med brennivin, en islandsk snaps, tro mig! Mere fornøjelig islandsk mad inkluderer lammesupper og den lokale variant af yoghurt kaldet skyr.

Sådan kan du nyde Island på et budget: tips, tricks og gratis ting at lave

Hvor kan man bo i Reykjavik på et stopover?

Reykjavik er ikke en stor by, men det er bedst at bo nogenlunde mellem centrum, Hallgrimskirkja og den nordlige havnefront. Så er du tæt på attraktioner, mad og natteliv.

Book dit stopover-hostel i Reykjavik

Stopover cities Kex Hostel ReykjavikKEX Hostel har til huse i en gammel kiksefabrik i hjertet af Reykjavik

Shanghai

Anbefalet af Elle fra This Is Yugen

Hvis du har en mellemlanding i Shanghai, så hold fast i dit lommetørklæde, for Shanghai er uden tvivl en af de mest spændende byer i verden. Blandt byens skarpe lys er alting muligt. En simpel gåtur gennem en park kan føre dig til at deltage i enhver form for aktivitet, fra baglæns power walking til fælles karaoke.

Stopover flights - Shanghai

Ting at lave i Shanghai på et stopover

Medmindre du har udholdenhed og/eller fart som Superman, er det umuligt at opleve alt, hvad byen har at byde på, på en mellemlanding. Når det er sagt, kan du opleve højdepunkterne på hjul.

Det siges, at man ikke rigtig har været i Shanghai, medmindre man har gået på Bund. Bund har fået sit navn fra hindi og er et havneområde i det centrale Shanghai, der fungerer som byens stolthed. Efter min mening er den bedste måde at opleve Bund på at blive oppe hele natten for at se solopgangen bag skylinen fra Bund kun ledsaget af lokale tai chi-grupper.

Shanghai er hjemsted for utallige bemærkelsesværdige nattelivssteder, der gør det til en leg at blive oppe hele natten (med alkohol). Der er et svimlende udvalg af barer, der imødekommer enhver tænkelig niche.

Vil du have billige drinks og popmusik? Så tag til Perry’s i Huaihai Lu. Vil du feste som en berømthed og sippe cocktails fra et boblebad på en tagterrasse? I så fald skal du besøge Vue Bar på toppen af Hyatt on the Bund.

Når du har sundet dig efter din aften i byen, er det tid til at tage en tur ud til den bedst bevarede gamle vandby i Shanghai, Zhujiajiao. Dette gamle område bygget på et system af kanaler tilbyder en rolig flugt fra det travle centrum

Hvor kan man bo i Shanghai på et stopover?

Når du skal vælge et sted at bo under din mellemlanding, er du på rette sted, hvis du er i nærheden af en metrostation. Det skyldes, at Shanghais metrosystem er billigt, nemt at bruge og strækker sig over hele byen.

Book dit stopover-hostel i Shanghai

Stopover cities - Mingtown Nanjing Road Youth Hostel ShanghaiMingtown Nanjing Road Youth Hostel ligger tæt på både Bund og en metrostation, hvilket gør det perfekt til dit stopover i Shanghai

Los Angeles

Anbefalet af Annabel fra Hostelworld

Los Angeles er en fantastisk stop over-by på grund af den store mængde gratis ting, man kan lave, hvilket betyder, at man kan få et stop over på første klasse til en økonomipris.

Stopover cities -LACMA Los Angeles

Ting at lave i Los Angeles på et stopover

Der er masser af grunde til at besøge Los Angeles, især at LA er den eneste by i verden, hvor man virkelig kan få det hele. Fede surfsteder? Ja tak. Grungy håndværksbryggerier? Det kan du tro! Hvad med museer i verdensklasse og Hollywoods prangende charme? Bare træd denne vej, min ven! I LA er mulighederne virkelig uendelige.

Kulturnørderne blandt jer bør helt sikkert tage til LACMA (Los Angeles County Museum of Art) og vandre mellem de berømte lygtepæle – det perfekte fotomotiv selvfølgelig!

Hvis du er til fusionsrestauranter, så er et besøg på Badmaash et absolut must! Denne trendy amerikanske/indiske fusionsrestaurant i det funky downtown-distrikt serverer friske retter som Tikka Masala Poutine og Badass Chicken Tikka.

Hvis du ikke er overvældet af Hollywoods glitrende verden, og du leder efter noget lidt mere alternativt, så tag til Arts District og tag på en tur med håndværksøl og gadekunst, der starter ved Angel City Brewery. Skål!

Hvor kan man bo i Los Angeles på et stopover?

En ting, der gør LA til en perfekt stopover-by, er lufthavnens nærhed til byens fantastiske strande. Som en vidtstrakt storby forventer man måske, at LA’s lufthavne ligger længere ude af byen, men man bliver glædeligt overrasket over at finde den californiske kystlinje kun et stenkast fra LAX Airport.

Med gode strande følger god indkvartering, og nogle af Los Angeles’ bedste hostels ligger lige på stranden. For at vælge dit perfekte LA-hostel skal du først beslutte, hvilken slags strandstemning du leder efter. Den første af LA’s berømte strande er Santa Monica – mondæn og elegant med eksklusive restauranter og butikker langs stranden og den ikoniske mole med neonfarvet tivoli. Her anbefaler jeg, at du vælger HI Santa Monica, et farverigt hostel lige ved stranden.

Den anden berømte strand i LA er den altid skæve Venice Beach. Højlydt, hektisk og med utallige medicinske marihuanaforretninger langs gangbroen er Venice Beach helt sikkert den mere kantede af de to strande. Venice Beach byder rejsende på en vild gratis skatepark, utrolig gadekunst og velsmagende AF-billig mad. Jeg anbefaler Samesun Venice Beach hostel, som bogstaveligt talt ligger på Venice Beach med en spektakulær udsigt over palmerne og det blå vand.

Book dit stopover hostel i Los Angeles

Stopover cities - Samesun Venice Beach hostel Los AngelesSamesun Venice Beach hostel ligger lige ved strandpromenaden og tæt på Los Angeles lufthavn

Dubai

Anbefalet af Rohan fra Travels of a Bookpacker

Dubai er en populær mellemlandingsby, og lufthavnen er et travlt knudepunkt for flyvninger over hele verden. Så næste gang du skal flyve igennem, så overvej at stoppe en dag eller to for at udforske denne internationale metropol. 80% af UAE’s befolkning er immigranter, hvilket gør Dubai til en af de mest internationale byer i verden, og det viser sig i alt fra udbredelsen af engelsk til smeltediglen af kulturer og mad.

Stopover cities - Dubai

Ting at lave i Dubai på et stopover

At gå rundt i Dubai kan nogle gange føles som en rejse til fremtiden, og intet stopover i Dubai ville være komplet uden et besøg i nogle af de imponerende skyskrabere. Verdens højeste bygning – Burj Khalifa – ligger lige ved siden af verdens største indkøbscenter, og man kan nemt bruge et par timer på at fortabe sig i storheden. En tur op i Burj Khalifa er imponerende, men en smule dyr – sørg for at bestille billetter i forvejen.

Udover det største indkøbscenter har Dubai en række andre meget imponerende indkøbscentre, og Ibn Battuta Mall er bestemt et must-see. Inspireret af den arabiske opdagelsesrejsende, som det er opkaldt efter, er hver hal i shoppingkomplekset tematiseret omkring et område af verden, som han udforskede. Shop dig forbi den gigantiske elefant i den indiske hal, og se med ærefrygt på det moske-inspirerede loft i den store persiske hal (ironisk nok fyldt med en Starbucks-café!)

I betragtning af antallet af skyskrabere i denne by kan man godt tro, at der ikke er noget udendørs at nyde – men Dubai har nogle fantastiske parker, haver og hvide sandstrande. Hvis du er der på den rigtige årstid, skal du sørge for at tjekke den utrolige Dubai Miracle Garden og Jumeirah Beach.

Book dit stopover hostel i Dubai

Stopover cities - At The Top hostel DubaiSe det bedste af Dubai fra dette hostel på 16. etage – At The Top

Singapore

Anbefalet af Sophie fra Adventures of Soph

Hvis du endnu ikke er blevet velsignet med en mellemlanding i SingaporesChangi-lufthavn, er du nødt til at genoverveje dine rejseplaner. Lufthavnen er en ferie i sig selv, men hvad de fleste ikke er klar over, er, at Singapore er så meget mere end bare en virkelig cool lufthavn. En mellemlanding i Singapore vil få dig til at træde ind i magiske landskaber som de ikoniske Gardens by the Bay og blive vidne til et overraskende kulturchok i Little India. 48 timer er lige præcis nok til at se alt det, der er værd at bemærke, og du vil helt sikkert længes efter mere.

Stopover flights -Singapore

Ting at lave i Singapore på et stopover

Stå tidligt op og se dagen begynde på den anden side af bugten med Marian Bay Sands, der tårner sig op over skylinen. Fortsæt til Gardens by Bay, og lad dig tryllebinde, før turistgrupperne ankommer. Du bør også sigte efter at være en af de første, der går ind i Cloud Forest, når den åbner kl. 9 om morgenen – det er et totalt drømmelandskab.

Du må ikke gå glip af en tur ud til Little India, hvor alle dine sanser bliver vækket til live. Det vil føles, som om du er trådt ind i en helt anden verden. Når mørket falder på, kan du gøre som udlændingene og tage til Timbre , et hawker-center, der kombinerer lokal kunst og mad, du kan dø for.

Hvis du har lyst til en udsigt fra oven uden prisen på Marina Bay Sands, så er Level33 stedet at være. Denne utrolige cocktailbar har en fantastisk udsigt og er et godt sted at se lysshowet i haven.

Hvor kan man bo i Singapore på et stopover?

Hvis du er på jagt efter natteliv, så er Clarke Quay og Boat Quay de bedste områder til at få gang i boogien. Hvis du derimod vil have en mere kulturel oplevelse, vil Arab Street og Little India vække din nysgerrighed. Singapore er en af de byer, hvor man kan gå mest, så uanset hvor du går hen, vil du nemt kunne komme til og fra.

Book dit stopover hostel i Singapore

Stopover cities -MET A Space Pod SingaporeMET A Space Pod hostel på Boat Quay har en perfekt beliggenhed til din mellemlanding i Singapore

Hong Kong

Anbefalet af Sophie fra Adventures of Soph

HongKong er et af de steder, hvor man helst vil have en vinduesplads på flyet, især hvis man flyver om natten. Denne tætbefolkede by lyser op som et juletræ om natten og er en af de bedste ting ved Hongkong.

Stopover flights - HongKong

Ting at lave i Hong Kong på en mellemlanding

Hong Kong er en destination, der arbejder døgnet rundt, så du har uendeligt mange ting at lave og masser af tid til at gøre det. Med en mellemlanding på mindst 48 timer kan du kaste dig over de kulinariske lækkerier og fordybe dig i de farverige traditioner. Eller du kan udleve dine barndomsdrømme og besøge det lykkeligste sted i verden, Disneyland.

Hop på Star Ferry fra Tsim Sha Tsui til Hong Kong Island og tag op til Victoria Peak for at få den mest utrolige udsigt over byen. Du kan købe nogle friske Nike-sko på Ladies Market i Mong Kok og gå en tur gennem Goldfish Markets for at få en idé om, hvor bizarre tingene kan være her.

Hong Kong er så kulturelt mangfoldig, at det er et paradis for alle madelskere, og en rejse er ikke komplet uden at prøve boblevafler, en varm ananasbolle eller autentisk fransk toast.

Hvis du er en ivrig fotograf eller bare gerne vil have det perfekte Instagram-billede, må du ikke gå glip af at tage Hong Kong Tramway til Yick Fat Building. Det vil ikke kun se fantastisk ud på dit net, men det vil også give dig et indblik i, hvordan levevilkårene er i Hong Kong.

10 hotspots i Hongkong, som du ville være skør at gå glip af

Hvor kan man bo i Hong Kong på et stopover?

Alt er kompakt i Hongkong, så uanset hvor du befinder dig, er du garanteret tæt nok på attraktioner eller i nærheden af en togstation. De to hovedområder er Kowloon og Hong Kong Island, som nemt kan forbindes med Star Ferry.

Hvis du vil have den ægte Hong Kong-oplevelse, så er Kowloon der, hvor byen virkelig kommer til live, mens Hong Kong Island er designet til at give en byfornemmelse med mere glitter og glamour.

Book dit stopover hostel i Hong Kong

Stopover cities - Hop Inn on Carnarvon Hong KongDet drømmende Hop Inn on Carnarvon ligger perfekt i Kowloon til dit stopover i Hongkong

New Delhi

Anbefalet af Rohan fra Travels of a Bookpacker

Indien er et af de mest unikke og forskelligartede lande på planeten. Det ville tage årevis at se alt, hvad det har at byde på, men en mellemlanding i New Delhi er en god måde at få en smagsprøve (bogstaveligt og billedligt talt) på denne farverige nation.

Stopover cities - New Delhi

Ting at lave i New Delhi på en mellemlanding

Delhi er kendt for at være beskidt, varm og kaotisk, men et hurtigt stopover er en god måde at nyde nogle af de utrolige dele af byen på uden at blive overvældet. Tjek vejret, download en taxa/rickshaw-app og find et centralt sted at bo, så er du klar til et uforglemmeligt ophold i Indiens pulserende hovedstad.

Nogle af de populære seværdigheder i Delhi er Lotus-templet, Jama Masjid-moskeen og Det Røde Fort. Disse tre kan nemt fylde en dag med sightseeing og viser en bred vifte af arkitektur, religioner og historie.

Hvis du vil fordybe dig i Indiens seværdigheder og lyde, kan du gå en tur gennem Old Delhi og Chandni Bazaar, hvor du kan se alt fra gademad, der bliver tilberedt, til køer, rickshaws, vogne og biler, der kæmper om pladsen på de overfyldte veje.

For mad og natteliv skal du tage til landsbyen Haus Khaz, en labyrint af små gader med restauranter, barer og kunstneriske butikker. Om dagen er området også et godt sted på grund af den omkringliggende park, søen og de historiske grave og moskeen, som er gratis at besøge.

Hvis dit ophold i Delhi er længere end en dag, bør du helt sikkert overveje den 4 timer lange tur sydpå for at se Indiens mest ikoniske bygning, Taj Mahal. Udsigten til Taj Mahal ved solopgang er uforglemmelig, og det er værd at tage transport natten over eller blive en nat i Agra for at slippe for menneskemængderne og se på, mens marmorstrukturen bades i gyldent lys. Det er virkelig en oplevelse, man kun får én gang i livet.

Planlægger du at rejse til Indien? Læs dette, før du booker

Hvor kan man bo i New Delhi på et stopover?

Connaught Place og de omkringliggende kvarterer er et populært område for turister og lokale og byder på et stort udvalg af overnatnings-, mad- og transportmuligheder.

Book dit stopover-hostel i New Delhi

Stopover cities - Hindustan by Backpackers Heaven New DelhiHindustan by Backpackers Heaven hostel ligger i gåafstand fra Connaught Place og New Delhi Railway station og er perfekt til din mellemlanding

Doha

Anbefalet af LC fra Birdgehls

Qatars hovedstad Doha ligger strategisk placeret i Den Persiske Golf og er en af de hurtigst voksende byer i verden.

I løbet af det sidste årti er den blevet et hotspot for expats, der ønsker at drage fordel af de lave eller ikke-eksisterende skattesatser, og Qatar Airways-kunder, der har booket sig ind på langdistance stopover-flyvninger og ønsker at strække benene, mens de udforsker en ny by.

Stopover cities - Doha - camel

Ting at lave i Doha

Doha er stadig et relativt lille sted i et lillebitte land, så man kan nå at se en masse på to-tre dages ophold.

Selv om Qatar er et islamisk land, hvor sharialoven håndhæves, har det stadig et ret anstændigt natteliv (undtagen under ramadanen, hvor klubberne er lukkede). Mange af hotellerne har deres egne vandhuller, f.eks. W Doha og Trader Vic’s på Hilton.

Du kan ikke besøge Doha uden at tjekke en souq (marked) ud. Souq Waqif er værd at besøge – her er restauranter med retter fra hele Mellemøsten, billig gademad og varer, der sælges i forskellige butikker – husk at prutte om prisen for at få en fair pris.

Museum of Islamic Art er også et besøg værd, ikke kun på grund af de smukke værker, men også på grund af bygningen, som i sig selv er et kunstværk.

Jeg anbefaler også, at man tager ud i Qatars ørken. Qatars indlandshav er værd at opleve sammen med Richard Serras gigantiske skulptur East-West/West-East.

Hvis du skal noget, så prøv at sætte tid af til at køre ud i sandklitterne i en 4WD. Det er lige så spændende som at køre i verdens bedste rutsjebane. Bare sørg for at tage af sted med lokale eksperter – vær ikke en af de turister, der prøver det på egen hånd, kun for at køre fast i sandet!

Hvor kan man bo i Doha?

Jeg vil anbefale at bo i enten West Bay, som ligger i hjertet af byen, eller Pearl-Qatar, en kunstig ø, hvor mange udlændinge bor. Det er ret nemt at komme rundt i byen – der er busser (som kører gratis i centrum) og taxaer overalt.

Book dit stopover hostel i Doha

Stopover cities- Qatar Youth Hostels DohaQatar Youth Hostel i Doha

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top