På tværs af Portugal: den ultimative vandrerhjemsguide

Language Specific Image

Har du lagt mærke til, at alle tager til Portugal lige nu? Det har helt sikkert et øjeblik! Fyldt med fantastiske strande, fængslende historie, lækker mad, livligt natteliv og solbeskinnede dage – alt sammen til en overkommelig pris. Giv os én grund til, at vi ikke skal tage af sted? Listen kunne fortsætte i det uendelige, men du forstår nok, at Portugal har meget at byde på for alle slags rejsende. Vi har udvalgt de bedste steder at overnatte i hele landet, så du kan møde de sejeste mennesker og nyde de mest fantastiske hostels uden timevis af utrættelig planlægning. Så book din billet, og lad være med at bekymre dig om, hvor du skal bo – vi har din ryg! Her er de bedste hostels i Portugal!

Porto og nord

Porto: PILOT Design Hostel & Bar

Pilot Design Hostel and Bar er blevet kåret til det “mest populære hostel i Porto” de sidste to år. Pilot tilbyder en bred vifte af ture, herunder surfture for dem, der jagter bølgerne (du kan endda leje et surfbræt, hvis dit ikke passede i rygsækken!) Pilot er en blanding af design, chill vibes og afslappet atmosfære med sin døgnåbne bar og lounge. Det bedste af det hele er, at det ligger lige i centrum af Porto, med historiske monumenter og et livligt natteliv inden for to minutters gang.

Best hostels in Portugal - PILOT Design Hostel & Bar

🏠 Adresse: Largo Alberto Pimentel, 11

😍 De fedeste funktioner: 24-timers bar og lounge, terrasse, udlejning af cykler og surfbrætter, byture, hostel-app med info fra hostellet og kort over byen

💵 Priser: fra €11.88 / £10.48

👉 Book Pilot Design Hostel and Bar her

Porto: Ja! Porto Hostel

Ja! Porto Hostel er det bedste valg, hvis du vil i kontakt med andre mennesker. Ikke alene er personalet supervenligt, men de arrangementer, fester og middage, som vandrerhjemmet arrangerer, er en fantastisk måde at møde andre rejsende på. Vandrerhjemmet har den perfekte beliggenhed, lige ved siden af Clérigos-tårnet og inden for fem minutters gang fra Palácio da Bolsa og floden. Det lyder, som om du har fundet det perfekte sted til din Porto-tur, ikke?

Best hostels in Portugal - Yes! Porto Hostel

Yes! Porto Hostel lounge

🏠 Adresse: Rua Arquitecto Nicolau Nasoni, 31

😍 Fedeste funktioner: Venligt miljø, hostelaktiviteter hver dag, perfekt beliggenhed

💵 Priser: fra €15,00 / £13,23

👉 Book Yes! Porto Hostel her

Porto: Porto Spot Hostel

Hvad med at tilbringe dine dage i Porto i en smukt renoveret bygning fra 30’erne, designet af en berømt portugisisk arkitekt? Ikke nok med det, Porto Spot Hostel tilbyder en hjemlig stemning, mens der stadig er sociale arrangementer, fester og middage i det fri.

Best hostels in Portugal - Porto Spot Hostel

Porto Spot Hostel bar

🏠 Adresse: Rua Gonçalo Cristóvão, 12

😍 Sejeste træk: Traditionel portugisisk bygning fra 30’erne, smukt design, daglige middage, venligt personale

💵 Priser: fra €18.00 / £15.88

👉 Book The Porto Spot Hostel

Braga: JustGo Hostel

Hvad får man, når man kombinerer en smule rustik charme med slående, moderne design? Braga JustGo Hostel, duh! Udsmykningen af hele bygningen er simpelthen fantastisk (og helt Instagram-godkendt!). Det ligger på hovedgaden, og du kan nyde panoramaudsigten over byen fra vandrerhjemmets fællesområde. Hvis du vil have lidt mere privatliv, kan du få en balkon med den samme fantastiske udsigt i Deluxe Twin-værelserne.

Best hostels in Portugal - JustGo Hostel

🏠 Adresse: Avenida da Liberdade, 546

😍 Fedeste funktioner: Smuk indretning, panoramaudsigt, gardiner og læselamper i alle senge

💵 Priser: fra €14.00 / £12.35

👉 Book JustGo Hostel her

Center

Coimbra: Serenata Hostel Coimbra

Coimbra er en by, der lever og ånder for sin historie. Serenata Hostel Coimbra deler den samme kærlighed til svundne tider og har til huse i det restaurerede tidligere musikkonservatorium i Coimbra. I tråd med den kreative arv er der en række skitser, vægmalerier og dekorative musikinstrumenter. Og så ligger det lige i hjertet af byen.

Best hostels in portugal - Serenata Hostel Coimbra

Serenata Hostel Coimbra bedroom

🏠 Adresse: Largo da Sé Velha, 21/23

😍 De fedeste funktioner: Smuk, historisk bygning, sociale middage og pub-crawls, perfekt beliggenhed, morgenmad, karaoke og spil, bar, overdækket og udendørs terrasse

💵 Priser: fra €15.00 / £13.23

👉 Book Serenata Hostel Coimbra her

Leiria: Most Art Boutique Hostel

Most Art Boutique Hostel ligger i et af de smukkeste kvarterer i Leiria og er særdeles velegnet til kunst- og kulturelskere. Få en sund dosis kreativitet fra vandrerhjemmet, da væggene er udsmykket med værker af lokale kunstnere.

Best hostels in Portugal - Most Art Boutique Hostel

Most Art Boutique Hostel patio

🏠 Adresse: Largo Infantaria 7, 11A

😍 De fedeste funktioner: Udendørs gårdhave, venligt personale, kunst udstillet på vandrerhjemmet

💵 Priser: fra €18,00 / £15,44

👉 Book Most Art Boutique her

Aveiro: Aveiro Rossio Hostel

Ah, Aveiro … Portugals Venedig! Denne smukke by fortjener et udsøgt vandrerhjem, men Aveiro Rossio Hostel beviser, at skønhed ikke kun er overfladisk. Det har en stærk miljøvenlig etos, bruger solpaneler til at opvarme vandet og dekorerer det hjemlige hostel med genbrugsmøbler.

Best hostels in portugal - Aveiro Rossio Hostel

🏠 Adresse: R. João Afonso de Aveiro,1

😍 Cooleste features: udendørs område, miljøvenlig, perfekt beliggenhed, gratis morgenmad

💵 Priser: fra €15,00 / £14,41

👉 Book Aveiro Rossio Hostel her

Serra da Estrela: HI – Serra da Estrela

HI er det vigtigste mødested for dem, der ønsker at nyde de spændende landskaber i Serra da Estrela. Det ligger midt i reservatet, og du kan nyde den fantastiske udsigt eller slappe af med et spil pool i spillerummet, mens du møder andre rejsende.

Best hostels in Portugal - HI - Serra da Estrela

HI - Serra da Estrela bedroom

🏠 Adresse: Penhas da Saude, Apartado 615, S.Lázaro

😍 Fedeste funktioner: Socialt miljø, spillerum, spektakulær udsigt, gratis morgenmad

💵 Priser: fra €11,55 / £8,82

👉 Book HI – Serra da Estrela her

Alentejo

Évora: Hostel Namaste

Læn dig tilbage, slap af, og nyd den gode stemning. Hostel Namaste vil byde dig velkommen, som om du kom hjem. Dette hostel har en have, en terrasse og et fuldt udstyret køkken til kulinariske troldmænd. Hvis dine madlavningsevner er mere brændt toast end ild, så kan du bestille et sundt, lokalt produceret måltid direkte fra hostellets køkken. Carpe diem!

Best hostels in Portugal - Hostel Namaste

🏠 Adresse: Largo Doutor Manuel Alves Branco, 12

😍 De fedeste funktioner: Hjemlig stemning, to udendørsarealer, fuldt udstyret køkken, sunde og alternative forudbestilte måltider

💵 Priser: fra €15,00 / £14,11

👉 Book Hostel Namaste her

Santarém: N1 Hostel Lejlighed og Suiter

Lige i centrum af Santarém finder du byens nyeste hostel. N1 Hostel Apartment and Suites er bygget fra bunden med en industriel og minimalistisk æstetik og er Insta-klar #nofilter. Vandrerhjemmet tilbyder også gratis morgenmad, elektroniske låse og et smukt udendørsområde, hvor du kan slappe af med nye venner.

Best hostels in Pprtugal - N1 Hostel Apartment and Suites

N1 Hostel Apartment and Suites - bedroom

🏠 Adresse: Av. dos Combatentes, 80

😍 Fedeste funktioner: Smuk udsmykning, udendørs område, gratis morgenmad, elektroniske låse

💵 Priser: fra €17,50 / £15,44

👉 Book N1 Hostel Apartment and Suites her

Algarve

Faro: Casa D’Alagoa

Casa D’Alagoa har ry for at have en af de mest indbydende atmosfærer, som med garanti får dig til at føle dig hjemme. Det maleriske byhus ligger i centrum af Faro og er regelmæssigt vært for legendariske Sangria & BBQ-aftener, hvor maden tilberedes af en topkok. Hold øjnene åbne, så får du måske nogle tips!

best hostels in Portugal - Casa D’Alagoa

Casa D’Alagoa garden

🏠 Adresse: Praça Alexandre Herculano, 27

😍 De fedeste funktioner: Måltider tilberedt af en kok på stedet, venligt personale, udendørs område, store tilpassede senge

💵 Priser: fra €16,00 / £14,11

👉 Book Casa D’Alagoa her

Lagos: Sol a Sol Hostel

Klar til strandfester og grillaftener? På Sol a Sol Hostel kan du få begge dele! Der er en kæmpe terrasse med 360° udsigt over byen, så du ved, at solnedgangsbillederne bliver utrolige! Hold dig beskæftiget, og book ture til Benagil-grotten, cykelture og delfinsafari.

Best hostels in Portugal - Sol a Sol Hostel

🏠 Adresse: Rua Lancarote de Freitas, 22

😍 De fedeste funktioner: Kæmpe terrasse med udsigt over byen og havet, hostelaktiviteter, gratis morgenmad, social atmosfære

💵 Priser: fra €15.00 / £13.23

👉 Book Sol a Sol Hostel her

Albufeira: Casa dos Arcos – Boutique hostel og suiter

Vi ved, at du fortjener et sted blandt de adelige, så dette Boutique Hostel er den perfekte løsning. Det ligger i et palads fra det 18. århundrede, som tidligere tilhørte en familie af vicomter, og den oprindelige udsmykning er blevet bevaret med stor ekspertise, så man føler, at man rejser tilbage i tiden. Når du træder ud af vandrerhjemmet, befinder du dig i hjertet af den gamle bydel i Albufeira, lige ved siden af alle de livlige restauranter og barer. Stranden er også kun et minut væk!

Best hostels in Portugal - Casa dos Arcos

🏠 Adresse: Rua 5 de Outubro, 61

😍 De fedeste funktioner: Original indretning i et palads fra det 18. århundrede, perfekt beliggenhed, bar i haven, gratis morgenmad, privat badeværelse på alle værelser

💵 Priser: fra €17,00 / £15,00

👉 Book Casa dos Arcos – Boutique Hostel and Suites her

Sagres: GoodFeeling

GoodFeeling er det ideelle udgangspunkt for at lære strandene omkring Sagres at kende. Vandrerhjemmet ligger faktisk i Raposeira, 10 km væk fra Sagres. Virker det langt? Bare rolig, hver dag tager personalet gæsterne med til strandene i en flok gratis varevogne. Vandrehjemmet tilbyder også stand up paddle boarding-ture, surfing-lektioner og yogakurser, så der er altid noget at lave. Efter en hård dag på vandet (eller på stranden, vi dømmer ikke) er der en smuk terrasse med hængekøjer, et grillområde og en bar, der serverer de bedste mojitos.

Best hostels in Portugal - GoodFeeling

🏠 Adresse: Sitio Eiras de Cima – Raposeira

😍 Fedeste funktioner: Bredt udvalg af aktiviteter, gratis strandtransfer, beachvolleybane, surfudlejning, bar og restaurant på stedet

💵 Priser: fra €15,00 / £13,23

👉 Book GoodFeeling her

Lissabon og Tejo-dalen

Lissabon: Sunset Destination Hostel

Forestil dig dette: Du går en afslappet tur rundt i byen, tager en dukkert i en swimmingpool med udsigt over Tejo-floden og går derefter ud på terrassen for at se solnedgangen, mens du nyder en gratis drink. Knib os i armen, vi må drømme! Sunset Destination Hostel arrangerer også spændende aktiviteter hver dag, har en kok, der laver mad i stor stil, og en byhave, hvor man kan plante buske. For ikke at glemme den supersøde indretning og centrale beliggenhed – vi tror, det er kærlighed ved første blik.Best hostels in Portugal - Sunset Destination Hostel

Sunset Destination Hostel zebra

🏠 Adresse: Cais Sodre Station, Largo Duque de Terceira

😍 De fedeste funktioner: Swimmingpool, terrassebar, gratis morgenmad, gratis drink ved solnedgang

💵 Priser: fra €10.99 / £9.69

👉 Book Sunset Destination Hostel her

Lissabon: Godmorgen Lissabon

Goodmorning Lisbon, der blev kåret som det tredje bedste mellemstore hostel på verdensplan ved Hoscars 2018, er stedet, hvor man socialiserer med ligesindede rejsende, der gerne vil nyde Lissabons seriøst cool vibes. Vandrehjemmet er kendt for aktiviteter som episke cykelture til Belém, vandreture til Sintra og hidsige madlavningskurser. Hvis alt det stadig ikke har overbevist dig, har jeg tre ord til dig: GRATIS NUTELLA-VAFLER!

Best hostels in Portugal - Goodmorning Lisbon

Goodmorning Lisbon lounge

🏠 Adresse: Praça dos Restauradores, 65

😍 De fedeste funktioner: Gratis morgenmad, ture arrangeret af vandrerhjemmet, madlavningskurser, social atmosfære

💵 Priser: fra €14.90 / £13.14

👉 Book Goodmorning Lissabon

Sintra: Den gode vej til Sintra

Beliggende i et majestætisk, renoveret palads i hjertet af Sintra. Nice Way Sintra har en have, som vi er sikre på vil blive dit yndlingshjørne i byen. Med en fantastisk udsigt over Sintra-bjergene, gratis morgenmad og hjælpsomt personale er vandrerhjemmet et perfekt udgangspunkt for at lære regionen at kende.

Best hostels in portugal - Nice Way Sintra

Nice Way Sintra bedroom

🏠 Adresse: Rua Sotto Mayor, 22

😍 De fedeste funktioner: Haveområde, værelser med udsigt over bjergene, gratis morgenmad

💵 Priser: fra €15,40 / £13,59

👉 Book Nice Way Sintra

Estoril: Blue Boutique Hostel & Suites

Hvis du rejser langs Estoril-kysten, så er Blue Boutique Hostel & Suites et obligatorisk stop. Dit hjerte vil smelte over paletten af pastelfarver, de bohemeagtige udendørs terrasser og den frodige botaniske have.

Best hostels in Portugal - Blue Boutique Hostel & Suites

Blue Boutique Hostel & Suites bedroom

🏠 Adresse: Av Marginal, 6538

😍 De fedeste funktioner: Terrasse, haveområde, indendørs og udendørs bar, gratis morgenmad, strandsportstjenester

💵 Priser: fra €13,00 / £11,47

👉 Book Blue Boutique Hostel & Suites her

Øer – Azorerne og Madeira

Funchal: Phil’s Haven

Funchal er blevet det bedste udgangspunkt for at lære øen Madeira at kende. Tjek ind på det hyggelige Phil’s Haven, som kun ligger fem minutter fra den gamle bydel og har en stor have, hvor du kan nyde de solrige dage.

Best hostels in Portugal - Phil’s Haven

🏠 Adresse: Rua do Lazareto, 148

😍 Fedeste funktioner: Gratis morgenmad, central beliggenhed, haveområde

💵 Priser: fra €11,00 / £9,70

👉 Book Phil’s Haven her

Açores: My Angra Boutique Hostel

Her på My Angra Boutique Hostel møder historie design i et utroligt hus fra det 19. århundrede, der er ombygget til at have alle det 21. århundredes bekvemmeligheder. For dem, der ønsker en frisk morgenmad i det fri omgivet af den aromatiske duft af krydderurter og frugttræer, så gå ud i gården. My Angra ligger på Terceira-øerne, som er en del af øgruppen Açores og på UNESCO’s verdensarvsliste, og det vil være meget svært at forlade stedet.

Best hostels in Portugal - My Angra Boutique Hostel

My Angra Boutique Hostel dining room

🏠 Adresse: Rua de São Pedro, 168

😍 Fedeste funktioner: Gratis morgenmad, central beliggenhed, smukt design

💵 Priser: fra €14.00 / £12.35

👉 Book My Angra Boutique Hostel her

📚 Om forfatteren 📚

Gabriella Bianchini er en brasiliansk pige, der lagde hele sit liv i to kufferter for at flytte alene til Italien. Altid klar på museer, at møde mennesker og mad (en masse mad). Hun har et alvorligt tilfælde af Fear of Missing Out, vil gerne være overalt, tale med alle og fotografere alt. Du kan følge hendes eventyr på Instagram.

Pin denne blog til senere!

Crossing Portugal: the ultimate hostel guide

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top