Kroppscoachens episka road trip i Kalifornien

Language Specific Image

Efter mat och träning är resor en av mina största passioner i livet. Att utforska en ny plats, träffa nya människor och upptäcka ny mat och nya kulturer är det bästa som finns. Så när Hostelworld frågade mig om jag ville samarbeta med dem på ett episkt äventyr och skapa fantastiskt fitnessinnehåll längs vägen, var jag inte sen att tacka ja!

Resor har varit en stor del av mitt liv sedan jag var liten, då mamma och pappa brukade ta med mig och min bror på camping i södra Frankrike. Jag visste redan som liten att jag ville resa och att oavsett vilken karriär jag skulle välja så skulle resor utgöra en stor del av mitt liv. Från min jordenruntresa med ryggsäck genom Asien och Australien när jag var 18 år, till en helg i Rom nyligen eller en jobbresa till Dublin, fortsätter resor att vara en så stor del av mitt liv. Det bästa sättet att träffa nya människor och få autentiska reseupplevelser är att bo på vandrarhem.

För att inspirera andra att resa gav jag mig ut på en episk resa med Hostelworld. Jag började i San Francisco och körde längs Kaliforniens kust tillsammans med min bror och bästa vän, hela vägen till San Diego. Längs vägen bodde vi på några fantastiska vandrarhem, filmade massor av nya träningspass, lagade god mat och förhoppningsvis inspirerade vi andra att hålla sig smala när de reser.

För mig handlar den här resan om att kombinera mat, träning och resor och att visa människor att man kan ha roligt, ge sig ut på nya äventyr och ändå hålla sig i form och frisk.

Varför just USA?

Förutom att vara en av världens mest ikoniska roadtrips är Kaliforniens västkust en speciell plats för mig. År 2010 var jag 25 år och kände mig lite vilsen och osäker på vad jag ville göra med mitt liv. Jag hade gått ut universitetet med en examen i idrottsvetenskap, men jag hade ingen riktig riktning och hade vad jag kallade min “kvartslivskris”. Så i stället för att sitta och låtsas söka jobb som vi inte ville ha bestämde jag och en vän oss för att ge oss ut på ett stort äventyr. Vi började i Kanada och cyklade hela vägen till Mexiko – längs Pacific Coast Highway.

Det var en otrolig resa och när jag ser tillbaka hjälpte den mig definitivt att få lite fokus och ta reda på vad jag ville göra. Att se nya saker och träffa olika människor har hjälpt mig att forma den jag är idag och min cykelresa i Amerika var en stor vändpunkt för mig.

När jag kom tillbaka från resan var jag mer energisk och kände en fantastisk känsla av prestation, och det var ungefär vid den här tiden som jag bestämde mig för att hitta ett sätt att göra min passion för träning till en karriär. Det var egentligen början på resan mot att skapa Body Coach, och här är vi nu! Det är helt galet när jag ser tillbaka på de senaste åren, jag har publicerat 5 bästsäljande böcker, haft en fitness-DVD på första plats och krossat världsrekordet för världens största HIIT-träningspass någonsin.

Så det ska bli jättekul att komma tillbaka och göra om en del av det jag gjorde 2010. I hemlighet är jag glad över att jag inte kommer att cykla den här gången, utan istället kommer att stanna till längs vägen och filma nya träningspass på fantastiska platser, träffa nya människor och visa min publik att resor och fitness kan gå ihop och vara roligt.

Du kan följa min episka road trip med Hostelworld här på webbplatsen och på mina sociala mediekanaler – inklusive Instagram, Facebook och YouTube.

Vandrarhem

San Francisco: Hi San Francisco City Centre

Hi San Francisco City Centre har fortfarande inslag av sitt tidigare liv som ett boutiquehotell från 1920-talet. Med moderna bekvämligheter och massor av organiserade gruppaktiviteter är HI perfekt för ensamresenärer.

Boka ett rum i Hi San Francisco City Centre

Pescadera Hi Pidgeon Point

HI Pigeon Point ligger på en klippa på platsen för en 115 fot hög, fungerande fyr, omgiven av natur och har en bubbelpool som du kan njuta av under stjärnorna.

Boka ett rum i Hi Pidgeon Point

Monterey: Hi Monterey

HI Monterey ligger vid norra gränsen av Big Sur-kusten med direkt tillgång till staden och härlig närliggande natur.

Boka ett rum i Hi Monterey

San Luis Obispo: HI San Luis Obispo

HI San Luis Obispo är ett charmigt, vänligt vandrarhem med känslan av ett B&B.

Boka ett rum i Hi San Luis Obispo

Santa Barbara: The Wayfarer

The Wayfarer ligger vid Urban Wine Trail och har en daglig gratis frukost, ett gemensamt kök och en pool på plats. Detta eleganta, designledda vandrarhem kommer att omvända även den största hotellmissbrukaren.

Boka ett rum på The Wayfarer

Los Angeles: Frihand

Freehand LA är verkligen ett unikt vandrarhem i centrala LA, med rymliga sviter, pool och bar på taket, fitnesscenter och en butik. De två cocktailbarerna på plats är stadens snackis och LA-borna köar runt kvarteret för att få komma in på detta spännande vandrarhem.

Boka ett rum på Freehand

Los Angeles: HI Santa Monica

Beläget precis vid stranden kan du praktiskt taget rulla från din säng till havet och njuta av den ikoniska Santa Monica-sanden. Med en stor innergård perfekt för att umgås, HI Santa Monica är det bästa stället att träffa andra resenärer.

Boka ett rum i Hi Santa Monica

San Diego USA Vandrarhem San Diego

Den färgglada inredningen på detta centralt belägna vandrarhem har spanskinspirerade vibbar och exklusiva avskilda pods perfekt för avkoppling efter en dag med att utforska staden.

Boka ett rum i USA Hostels San Diego

Följ Joes road trip på Instagram här.

Fortsätt att läsa: ⬇️

🌟 De bästa ställena att bo på i San Diego

🌟 Bästa vandrarhemmen i USA

🌟 Bästa platserna för en varm vintersemester i USA

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Skrolla till toppen