De epische Californische reis van de lichaamscoach

Na eten en sporten is reizen een van mijn grootste passies in het leven. Een nieuwe plek ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten en nieuw eten en nieuwe culturen ontdekken is het beste wat er is. Dus toen Hostelworld me vroeg of ik met hen wilde samenwerken aan een episch avontuur en onderweg geweldige fitnesscontent wilde creëren, was ik er helemaal klaar voor!

Reizen is al een groot deel van mijn leven sinds ik jong was, toen mijn vader en moeder mij en mijn broer meenamen om te kamperen in Zuid-Frankrijk. Ik wist al op jonge leeftijd dat ik wilde reizen en dat welke carrière ik ook zou kiezen, reizen een groot deel van mijn leven zou uitmaken. Van mijn wereldreis backpacken door Azië en Australië toen ik 18 was, tot een recent weekend in Rome of een werkreis naar Dublin, reizen is nog steeds een groot deel van mijn leven. De beste manier om nieuwe mensen te ontmoeten en authentieke reiservaringen op te doen, is verblijven in hostels.

Om anderen te inspireren om te reizen, begon ik aan een epische reis met Hostelworld. Ik begon in San Francisco en reed langs de Californische kust met mijn broer en beste vriend, helemaal naar San Diego. Onderweg verbleven we in een aantal geweldige hostels, filmden we veel nieuwe workouts, kookten we heerlijk eten en hopelijk inspireerden we mensen om slank te blijven als ze reisden.

Voor mij draait deze reis allemaal om het combineren van eten, fitness en reizen en om mensen te laten zien dat je plezier kunt hebben, op avontuur kunt gaan en toch fit en gezond kunt blijven.

Waarom de VS?

Behalve dat het een van de meest iconische road trips ter wereld is, is de westkust van Californië een speciale plek voor mij. In 2010 was ik 25 en voelde ik me een beetje verloren en onzeker over wat ik met mijn leven wilde doen. Ik was afgestudeerd aan de universiteit met een graad in sportwetenschappen, maar ik had geen echte richting en had wat ik noemde mijn ‘quarter life crisis’. Dus in plaats van te doen alsof we solliciteerden voor banen die we niet wilden, besloten ik en een vriend om op een groot avontuur te gaan. We begonnen in Canada en fietsten helemaal naar Mexico – langs de Pacific Coast Highway.

Het was een ongelofelijke reis en als ik erop terugkijk, heeft het me zeker geholpen om me te focussen en uit te zoeken wat ik wilde doen. Het zien van nieuwe dingen en het ontmoeten van verschillende mensen heeft geholpen om te vormen wie ik nu ben en mijn fietstocht door Amerika was een groot keerpunt voor mij.

Toen ik terugkwam van die reis had ik meer energie en voelde ik een geweldig gevoel van prestatie en rond die tijd besloot ik dat ik een manier zou vinden om mijn passie voor lichaamsbeweging om te zetten in een carrière. Dat was echt het begin van de reis naar het creëren van de Body Coach, en hier zijn we nu! Het is te gek voor woorden als ik terugkijk op de afgelopen jaren: ik heb 5 bestsellers gepubliceerd, een nummer 1 fitness-dvd uitgebracht en het wereldrecord verbroken van de grootste HIIT-workout ooit.

Dus ik sta te popelen om terug te keren en een deel van de route die ik in 2010 heb afgelegd te herhalen. Ik ben stiekem blij dat ik deze keer niet ga fietsen, maar onderweg ga stoppen en nieuwe workouts ga filmen op geweldige locaties, nieuwe mensen ontmoet en mijn publiek laat zien dat reizen en fitness samen kunnen gaan en leuk kunnen zijn.

Sshh!... This is a secret

Discover the "next hot backpacker destination" this 2024.

Just so you know, we will be able to see if you open our emails to help us monitor the success of our marketing campaigns. You will find further details in our data protection notice.

Je kunt mijn epische roadtrip met Hostelworld hier volgen op deze website en op mijn social media kanalen – waaronder Instagram, Facebook en YouTube.

De hostels

San Francisco: Hoi San Francisco Centrum

Hi San Francisco City Centre heeft nog steeds iets van zijn vroegere leven als boetiekhotel uit 1920. Met moderne voorzieningen en veel georganiseerde groepsactiviteiten is HI geweldig voor soloreizigers.

Reserveer een kamer in Hi San Francisco City Centre

Pescadera: Hi Pidgeon Point

HI Pigeon Point ligt bovenop een klif op de plek van een 115 meter hoge, werkende vuurtoren. Het wordt omringd door natuur en heeft een hot tub waar je onder de sterren van kunt genieten.

Boek een kamer in Hi Pidgeon Point

Monterey: Hoi Monterey

HI Monterey ligt aan de noordelijke grens van de kustlijn van Big Sur met directe toegang tot de stad en de prachtige nabijgelegen natuur.

Reserveer een kamer in Hi Monterey

San Luis Obispo: HI San Luis Obispo

HI San Luis Obispo is een charmant, vriendelijk hostel met het gevoel van een B&B.

Boek een kamer in Hi San Luis Obispo

Santa Barbara: De Wayfarer

The Wayfarer ligt aan het Urban Wine Trail en heeft een dagelijks gratis ontbijt, een gemeenschappelijke keuken en een zwembad. Dit chique, design hostel zal zelfs de grootste hotelverslaafde overtuigen.

Boek een kamer in The Wayfarer

Los Angeles: Freehand

Freehand LA is echt een uniek hostel in het centrum van LA, met ruime suites, een zwembad en bar op het dak, een fitnesscentrum en een winkel. De twee cocktailbars op het terrein zijn het gesprek van de dag en de inwoners van LA staan in de rij om naar dit hostel te mogen.

Boek een kamer in Freehand

Los Angeles: HI Santa Monica

Het hotel ligt direct aan het strand en je kunt zo vanuit je bed de oceaan in rollen om te genieten van het iconische zand van Santa Monica. Met een grote binnenplaats die perfect is om te socializen, is HI Santa Monica de beste plek om medereizigers te ontmoeten.

Reserveer een kamer in Hi Santa Monica

San Diego: Verenigde Staten Hostels San Diego

De kleurrijke inrichting van dit centraal gelegen hostel heeft een Spaans geïnspireerde sfeer en exclusieve privacypods die perfect zijn om te ontspannen na een dag de stad verkennen.

Reserveer een kamer in USA Hostels San Diego

Volg Joe’s roadtrip hier op Instagram.

Lees verder: ⬇️

de beste plekken om te verblijven in San Diego

beste hostels in de VS

beste plaatsen voor een warme wintervakantie in de VS

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll naar boven