Bedste vandrerhjem i Edinburgh

Language Specific Image

Hej Edinburgh! Skotlands smukke hovedstad er et af de magiske steder, som man bør besøge mindst én gang. Den summende by er fuld af kultur, historie og charme. Helt ærligt, det er svært ikke at blive forelsket i den naturskønne gamle bydel, der er hjemsted for det berømte slot og andre fantastiske middelalderbygninger. Når du har taget Edinburghs historie og kultur til dig, kan du slentre ind i New Town og besøge de stilfulde butikker og restauranter. Hovedstaden har også ry for at være et godt sted at gå i byen, så hvorfor ikke smage på den lokale whisky og afprøve dine evner som højlandsdanser til lyden af sækkepiberne! Når du vågner (når du vågner) ja, jeg ved, du vil være, du vil være… på et hostel, der er det rigtige for dig. Du behøver ikke gå 800 km ind til byen, der er masser af fantastiske muligheder på de bedste steder. Vores oversigt over de bedste hostels i Edinburgh hjælper dig med at vælge.

1. Castle Rock Hostel

Lige ved Royal Mile ligger Castle Rock Hostel, som er en destination i sig selv, og mange af sovesalene giver gæsterne mulighed for at vågne op til en udsigt over Edinburgh Castle. Dette funky hostel er fyldt med finurlige kunstværker, hyggelige hjørner og et flygel, hvis stemningen er til det! Castle Rock har et stort køkken og flere lounges og er perfekt til socialt samvær. Det venlige personale giver gode råd, og deres meget roste vandreture og pubcrawls er en gæstefavorit. Beliggenheden er vurderet til 9,9, og for de miljøbevidste er Castle Rock CO2-neutralt!

Best hostels in Edinburgh - Castle Rock

Castle Rock

Adresse: 15 Johnston Terrrace, Edinburgh, EH1 2PW

Book dit ophold på Castle Rock nu!

2. Kick Ass Hostel

Hvis du er til fest, skal du ikke lede længere end til dette sted. Baren på stedet er et af de mest populære steder at hænge ud for backpackere, og en pint koster kun £2! Dette hostels beliggenhed på Grassmarket gør, at du er lige midt i det hele, men det, der adskiller dette hostel fra mængden, er det professionelt designede, trendy interiør. Fra små hytter i baren til elegante sovesale, private brusekabiner og dit eget natlys – dette hostel har tænkt på alt. Den store, vintage-inspirerede café på stedet er et godt sted at slappe af og hænge ud, før man tager i byen.

Kick Ass Hostel

Kick Ass Hostel

Adresse: 2 West Port, Edinburgh EH1 2JA

Book dit ophold på Kick Ass Hostel nu!

3. Belford Hostel

Belford Hostel ligger i en ombygget kirke i Edinburghs West End. Glasmosaikvinduer i vandrerhjemmets fællesrum skaber en autentisk stemning, og hyggelige karnapper i nogle af værelserne er perfekte til en læsepause om eftermiddagen. Du kan ikke gå galt i byen med Belfords udendørs grillområde, som er eksklusivt for gæsterne og et godt sted at møde andre rejsende. Beliggenheden er meget tæt på Haymarket station, så du kan udforske resten af Edinburgh. Det er også praktisk i gåafstand fra den smukke, gamle Dean Village og Water of Leith.

Belford Hostel

Adresse: 6-8 Douglas Gardens, Edinburgh EH4 3DA

Book dit ophold på Bedford Hostel nu!

4. High Street Hostel

Hvis du vil være i hjertet af Edinburgh, skal du ikke lede længere end til High Street Hostel. Det ligger på Blackfriars street, lige ved Royal Mile, og du kan gå til slottet, det skotske parlament og masser af museer. Personalet gør stedet til det, det er, så tøv ikke med at spørge dem om tips over et spil pool. Lad dig ikke narre af den 470 år gamle bygning, der er strømstik og pandelamper ved hver seng, og der er varme brusere døgnet rundt! Den afslappede atmosfære er, hvad dette sted er kendt for, og den gratis te, kaffe og varme chokolade er bare en ekstra godbid!

High Street Hostel High Street Hostel

Adresse: 8-18 Blackfriars St, Edinburgh EH1 1NE

Book dit ophold på High Street Hostel nu!

5. The Baxter Hostel

The Baxter Hostel er et luksuriøst boutique-hostel med en unik stil og karakter. Håndlavede møbler, et skræddersyet køkken og et afslappet loungeområde giver et charmerende sted for backpackere. Det har en fantastisk beliggenhed, kun to minutter fra Waverley Station og 10 minutters gang til den gamle bydel. Alle køjer har deres egen opladningskube, og den gratis morgenmad er en god måde at møde nye mennesker på. Hvis man har brug for en drink sent om aftenen, ligger der en hyggelig pub lige om hjørnet, og der er et supermarked i gåafstand, hvis man har brug for forsyninger.

The Baxter Hostel

The Baxter Hostel

Adresse: 5 W Register St, Edinburgh EH2 2AA

Book dit ophold på The Baxter Hostel nu!

6. CODE Pod Hostel

Denne lille perle ligger gemt lige bag Edinburghs største indkøbscenter. Som du kan se, maksimerer de trendy pod-designede køjer pladsen uden at gå på kompromis med privatlivet. Den fredede røde murstensbygning tilføjer et strejf af historie, mens cool fællesområder og gratis morgenmad er en ekstra bonus til dette moderne bud på et hostel. Det ligger i gåafstand fra alle de store seværdigheder og lufthavnstransportruter, så du kan udforske resten af Skotland. Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det, kan du prøve deres penthouselejlighed med eget badeværelse og din helt egen tagterrasse!

CODE Pod Hostel CODE Pod Hostel

Adresse: 50 Rose St N Ln, Edinburgh EH2 2NE

Book dit ophold på CODE Pod Hostel nu!

7. St Christopher’s Edinburgh

St Christoper’s er ideelt for den solorejsende. Belushi-baren og restauranten på stedet er det perfekte sted for dig at møde andre nomader. Placeret overfor Waverley Station og lige ved Royal Mile, vil du være godt på vej til at opdage byen. Baren skaber en livlig atmosfære, hvor der bestemt opfordres til mingling, og 25% rabat på stedets restaurant gør opholdet endnu sødere. Andre frynsegoder omfatter et fladskærms-tv i den store chill out-lounge, gratis vaskeriservice og selvfølgelig gratis wi-fi!

St Christopher’s Edinburgh Hostel

St Christopher’s Edinburgh Hostel

Adresse: 9-13 Market St, Edinburgh EH1 1DE

Book dit ophold nu!

8. Edinburgh Backpackers

Edinburgh Backpackers er et pålideligt hjem en vej hjemmefra for alle, der ønsker at gå 500 miles gennem denne fortryllende by. Beliggende på Edinburghs mest funky gade, er det super tæt på transportforbindelser og en række butikker, pladeforretninger, caféer, pubber og klubber, så du kan tjekke ind og derefter se det bedste, Edinburgh har at byde på. Med denne centrale beliggenhed, supervenlige personale, hyggelige køjer og rejsende fra hele verden, kan vi vædde på, at du vil forlænge dine Edinburgh-eventyr for at blive her lidt længere.

Adresse: 65 Cockburn St, EH1 1BU, Edinburgh, Skotland

Book dit ophold nu!

Har du boet på et af de bedste hostels i Edinburgh? Hvad synes du om den skotske hovedstad? Fortæl os det i kommentarfeltet.

Fortsæt med at læse 👇🏼

⭐️ De bedste hostels i Skotland

⭐️ Backpacking i Skotland

⭐️ Gratis ting at lave i Edinburgh

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top