Billige romantiske rejser i Europa

At rejse verden rundt med rygsæk er noget af det mest inspirerende, man kan gøre med sin tid og sine penge, men på et eller andet tidspunkt har alle brug for at slappe af. For dem, der føler sig særligt romantiske, har vi sammensat en liste over ti billige romantiske rejser, der helt sikkert vil give dig brownie-point hos din kæreste. Det er tid til at lægge rygsækken fra sig, genskabe forbindelsen og ændre tempoet.

Sshh!... This is a secret

Discover the "next hot backpacker destination" this 2024.

Just so you know, we will be able to see if you open our emails to help us monitor the success of our marketing campaigns. You will find further details in our data protection notice.

Billige romantiske rejser, Storbritannien

1. Sø-distriktet

Lake District er uden tvivl et af de smukkeste hjørner af England, et sted, hvor man virkelig kan koble af og tilbringe uforstyrret tid med den eneste ene. Klatre op på toppen af Scafell Pike, Englands højeste bjerg, og nyd områdets betagende natur og glitrende søer. Det er ikke underligt, at folk som Beatrix Potter og William Wordsworth fandt uendelig inspiration i og blandt dette storslåede landskab.

Bo på Derwentwater Independent Hostel, som ligger i hjertet af Lake District. Det 230 år gamle palæ er omgivet af sin egen skov og et vandfald med en fantastisk udsigt over søen. Hyg dig og nyd den friske landluft.

cheap romantic getaways - lake district 📷 Les Haines

2. Peak District

Peak District ligger i midten af England og er hjemsted for nogle af Englands mest attraktive landskaber samt flere typiske britiske landsbyer og byer. Hvis I er madelskere, kan I tage til Bakewell og smage den berømte Bakewell pudding, der er dækket af en overdådig vaniljecreme.

Bo på YHA Ilam Hall, en stor victoriansk gotisk National Trust-herregård, der ligger i en 84 hektar stor park lige ved floden Manifold. Mens du er der, kan du gå fra Ilam Park til Stepping Stones i Dovedale. Oplev det sydlige Peak Districts kalkstenslandskab, og få øje på det smukke dyreliv.

cheap romantic getaways - peak district 📷 YHA Ilam Hall,

3. Bath

Fantastiske Bath har været et centrum for velvære siden romertiden. Hvis du og din partner trænger til at slappe lidt af, så er dette byen for jer. Med de eneste naturlige varme kilder i Storbritannien kan du booke dig ind på Thermae Bath Spa – glem ikke at booke i forvejen! Besøg de velbevarede ruiner af de oprindelige romerske bade, som blev bygget omkring år 70, hvor 1.170.000 liter dampende kildevand stadig fylder badene hver dag.

Bo på St Christopher’s Inn Bath, der ligger lige i hjertet af den verdensarvslistede by blandt de maleriske middelalderbygninger.

cheap romantic getaways - bath 📷 Pedro Szekely

Billige romantiske udflugter, Skotland

4. Isle of Skye

Isle of Skye’s Fairy Pools blev for nylig kåret som Storbritanniens mest romantiske feriedestination, så det ville være uhøfligt at udelade den fra vores liste. Fairy Pools ligger ved foden af Black Cuillins nær Glenbrittle og består af en række lavtliggende vandfald og krystalklare bassiner. Selvom vandet unægtelig er koldt – det er jo Skotland! – kan mange modige besøgende ikke modstå en dukkert. Turen til bassinerne er lige så smuk som bassinerne selv, en rundtur på 2,4 km, der er blevet vurderet til at være “kort” i længden og “medium” i sværhedsgrad.

cheap romantic getaways - isle of skye 📷 rebecca.lisa8

Bo på Skyewalker Hostel, hvor du vil være omgivet af uspoleret naturlig skønhed. Der er en strand i gåafstand, hvor man jævnligt kan se hvaler, delfiner og hajer samt Skyes berømte ørne.

cheap romantic getaways - Skyewalker Hostel

5. Edinburgh

Pak en picnic med alle dine yndlingsgodter og en fornem flaske vin (med skruelåg!), og gå op på toppen af Edinburghs berømte Arthur’s Seat. Det bliver ikke mere romantisk end en picnic på toppen af en udslukt vulkan. Holyrood Park ligger kun en kort gåtur fra byens Royal Mile, og i 251 miles højde over havets overflade kan du nyde en enestående udsigt over byen.

Bo på The Baxter, et specialbygget hostel med en unik stil. Med et moderne, elegant og levende interiør vil du med glæde slappe af her, mens du vandrer rundt i det gamle Edinburgh.

cheap romantic getaways - Edinburgh 📷 Dimitry B

6. Fort William

Fort William ligger i det vestlige skotske højland ved bredden af Loch Linnhe og er kendt som porten til Ben Nevis, Storbritanniens højeste bjerg. Nevis Range Mountain Resort har alt fra skiløjper til skovstier, perfekt hvis du er på udkig efter noget seriøst udendørs sjov.

Bo på Glen Nevis Youth Hostel, hvor du kan nyde et moderne åbent opholdsrum med brændeovn og panoramaudsigt over bjergene. Den perfekte krog at hygge sig i efter en dag i det fri.

cheap romantic getaways - fort william 📷 ozimanndias8

Billige romantiske rejser, Europa

7. Warszawa

Warszawa kan virke som et skævt valg til romantik, men den restaurerede markedsplads med smukke pastelfarvede bygninger, snoede gader og tegnebogsvenlig mad (vælg ikke en forret, for så kommer du ikke igennem hovedretten) gør byen til det perfekte sted til en romantisk weekend.

Bo på DREAM Hostel Warsaw på grund af beliggenheden, baren og morgenmaden, der vil gøre dig klar til en dag med udforskning. Det er den perfekte base at vende tilbage til for at få en eftermiddagslur efter en god frokost. Hvis du vil have det lidt sjovere, kan du besøge den irske bar lige ved siden af og nyde et brassband og borddans. Det bliver ikke mere polsk end det!

cheap romantic getaway - warsaw 📷 Giuseppe Milo

8. Paris

Det er umuligt at lave en liste over romantiske rejser i Europa uden at medtage selve kærlighedens by, Paris. Paris er den perfekte by at fare vild i – begynd at gå og se, hvor du ender. Tag en spadseretur ned ad Seinen og tjek markedsboderne ud; se det verdensberømte Eiffeltårn lyse op ved solnedgang; gå op ad trappen til Montmartres Sacre Coeur og køb en flaske øl af gadesælgerne for at nyde udsigten over byen. Alt dette, mens du mæsker dig i franske kager, kaffe og selvfølgelig vin!

Bo på Le Regrent Montmartre og få en misundelsesværdig udsigt over Paris midt i begivenhedernes centrum. Kun få øjeblikke fra Moulin Rouge og Pigalle er du godt placeret til at suge det parisiske liv til dig.

cheap romantic getaway - paris 📷 Pexels

9. Porto

Far vild i det middelalderlige Ribeira-distrikt fyldt med snoede brostensbelagte gader, der fører dig forbi en række boutique-butikker og uafhængige caféer. Kystbyen Porto er berømt for sine store broer og sin portvin. Imponer din bedre halvdel ved at stoppe på O Diplomata, et af de travleste steder i Portos Baixa, og nyd de bedste pandekager i byen. Vælg mellem seks dejvarianter og et vildt udvalg af toppings. Ren nydelse.

cheap romantic getaway - porto 📷 Pexels

Bo på Selina Porto, og book en suite for at gøre dit ophold lidt ekstra specielt. Med en beliggenhed i Ribiera er du i hjertet af byens liv. Glem ikke at booke en havne- og vintur!

cheap romantic getaway - selina porto

📷 S elina Porto

10. Valencia

Som Spaniens tredjestørste by tilbyder Valencia den perfekte balance mellem kosmopolitisk liv og romantisk tilbagetrækning. Gå på opdagelse i de fantastiske 9 kilometer lange Turia-haver, et flodleje, der er blevet til et grønt bælte, som går lige gennem byen. Brug tiden på at nyde den lokale mad, se den ekstravagante arkitektur og slentre langs den lange strandstrækning i det gamle kvarter.

Bo på Rooms Ciencias, hvor du kun er en spytklat væk fra noget af det bedste, Valencia har at byde på.

cheap romantic getaway - valencia 📷 Rooms Ciencias

Fortsæt med at læse 👇🏼

⭐️ De smukkeste bjerge i verden

⭐️ Eventyrdestinationer, der får kæben til at falde ned

⭐️ Sådan håndterer du rejsetræthed

Om forfatteren:

Jeg hedder Freya og er freelanceskribent og forbruger-PR-konsulent. Jeg har arbejdet i rejsebranchen i tre år og nyder at skrive om alle de vidunderlige ting, vores verden har at byde på, i håb om at inspirere andre rejsende. Jeg bor i London, og mine hobbyer er at skrive, læse, se film, gå ture, spise, shoppe og selvfølgelig at rejse. Tjek min hjemmeside www.freyabugeja.co.uk, eller følg mig på Twitter og Instagram under @fb_comms.

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top