De bedste vandrerhjem i Perth, Australien

Language Specific Image

Vestaustralien bliver ofte overset på grund af østkystens højdepunkter, men er hjemsted for nogle af landets mest ekstraordinære naturvidundere. Modige rejsende til staten vil blive belønnet med stor uberørt vildmark, fjerntliggende strande og ærefrygtindgydende klippeformationer. Læg dertil en afslappet lokalbefolkning, god mad og livlige byer, og WA bliver hurtigt et must-see.

Sådan finder du de bedste hostels i Perth til din rejse

Europæiske rejsende kan nu flyve direkte fra London til Perth, hvilket gør det til en perfekt base for at starte din Australien-rejse og en chance for at opdage den spektakulære skønhed i WA.

I det nordlige WA er Ningaloo Reef et uspoleret, turistfrit rev, der giver Great Barrier kamp til stregen. Mod syd møder vinmarkerne havet ved Margaret River, et internationalt surfspot, som også er en enklave af moderne boutique-vingårde.

Fremantle, en havneby kun en halv time fra Perth, er WA’s svar på Byron Bay, fyldt med uafhængige caféer, der køber lokale ingredienser, stræder med butikker fulde af miljøvenlige varer og hjemsted for et af Australiens bedste bryggerier, Little Creatures.

Rottnest Island, der er hjemsted for quokkaen (det nuttede pungdyr, der er stjerne på utallige Insta-selfies), er let at nå med færge og har 63 strande, vandrestier og udsigtspunkter, hvor man kan se hvaler.

Perth selv har store strandstrækninger, der virker øde i sammenligning med Sydney eller Gold Coast. Cottlesloe, Mosman og Swanbourne er nogle af de bedste.

Hvis du hellere vil jage ferskvand, så tag til en af de snesevis af klippebassiner og vandfald i det omkringliggende område som Injidup Natural Spa. Denne store, rolige pool har brusende bølger, der forvandler den til – du gættede det – en naturlig spa. Du behøver dog ikke at forlade byen for at mærke naturen. King’s Park er en stor oase i den indre by med oprindeligt buskland og botaniske haver, der giver dig mulighed for at komme tæt på australsk flora som banksia og eukalyptus.

Og maden er heller ikke at kimse ad. Hvis du har en kræsen ven, så tag dem med til Theo & Co, hvor der er over 50 pizzavarianter på menuen. The Rosemount Hotel er et fantastisk sted med levende musik og en ølhave, og Old Lane Street Eats har billige asiatiske favoritter som bao, satay og karry.

Perth har et godt udvalg af hostels med kvalitetsfaciliteter og bekvemme beliggenheder. De fleste ligger i Northbridge eller langs stranden. Perths hostels er ofte enkle, men rene med venligt personale. Mange hostels i Perth accepterer langtidsgæster, og du kan finde sovesale med en blanding af lokale og rejsende.

Så hvad venter du på? Læs videre for at finde de bedste hostels i Perth til alle typer rejsende!

Hop direkte til:

 1. De bedste hostels i Perth for solorejsende
 2. De bedste hostels i Perth for par
 3. Bedste hostels i Perth til fester
 4. De bedste af de øvrige hostels i Perth

Bedste hostels i Perth for solorejsende

Hostel G

Dette splinternye hostel er ultramoderne med de førsteklasses faciliteter, vi er vant til at se på større kædehostels i hele Europa. Med 290 senge og værelsestyper baseret på alle typer rejsende – fra solo til familie – vil du føle dig tryg og godt tilpas. Gå ikke glip af et besøg i Nostalgia Box, et museum med over 100 konsoller, hvor du kan kæmpe om Sonic the Hedgehog eller Crash Bandicoot.

best hostels in Perth - Hostel G

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Helt nye, moderne faciliteter
 • Central beliggenhed

🏠 Adresse: stirling Street 80

🏘 Kvarter: Northbridge

🚍 Nærmeste station: Perth

Book dit ophold på Hostel G nu

Mummas Hostel

Med pølsegrill om tirsdagen, gratis pizza og pool om lørdagen og gratis pandekager søndag morgen er der masser af muligheder for at møde andre rejsende på Mumma’s Hostel (og få nogle gratis ting, mens du er i gang). Moderne indretning og fantastiske faciliteter som et spillerum, Nespresso-kaffe og et stort køkken sikrer, at dit ophold bliver behageligt. Sørg for at gå ned ad William Street i Northbridge for at udforske kommende WA-designere.

best hostels in Perth - Mumma's Hostel

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Spillelokale
 • Håndklæder inkluderet

🏠 Adresse: aberdeen Street 75-77, Northbridge

🏘 Kvarter: Northbridge

🚍 Nærmeste station: Perth

Book dit ophold på Mumma's Hostel nu

Wickham Retreat Backpackers

Solorejsende vil elske dette lille hostel, der føles mere som et stort fælleshus. Personalet er hjælpsomt, afslappet og vil gerne give dig personlige anbefalinger af ting, du kan lave. Med en gratis bus til CBD lige rundt om hjørnet, vil du tage imod deres tips. Gratis morgenmad, pasta og tøjvask er ekstra bonusser, der gør dette til et af de bedste vandrerhjem i Perth. Besøg Perth City Farm Market om lørdagen for at købe produkter og varer fra lokale detailhandlere, og nyd regelmæssig musik og kunstforestillinger.

Best hostels in Perth - Wickham Retreat Backpackers

@jonasjos

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Billardbord
 • Gratis vaskeriservice
 • Veranda

🏠 Adresse: 25-27 Wickham Street, East Perth

🏘 Kvarter: East Perth

🚍 Nærmeste bus: Royal Street, gul kat til byen

Book dit ophold på Wickham Retreat Backpackers nu

The Hive Hostel

Der er en sjov og afslappet stemning på Hive Hostel. Det er et enkelt og jordnært sted med et stort køkken og et spillelokale, hvor man kan hygge sig sammen. Det ligger tæt på byen med nattelivet lige uden for døren. En advarsel – det kan være højlydt om natten. Tjek det gratis Art Gallery of WA for en utrolig samling af australske kunstneres værker.

Best hostels in Perth - The Hive Hostel

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Central beliggenhed
 • Stort udendørs område

🏠 Adresse: stirling Street 55

🏘 Kvarter: Perth

🚍 Nærmeste station: Perth

Book dit ophold på The Hive Hostel nu

De bedste hostels i Perth for par

The Shiralee Hostel

Shiralee ligger kun 10 minutters gang fra byen og er med god grund et af de bedst bedømte hostels i Perth. Vandrerhjemmet er nyrenoveret og er et af de få i Perth, der har private værelser. Huset i føderationsstil har to fløje, den ene med sovesale og den anden med private værelser, så du virkelig kan slappe af og nyde dit privatliv. Hyggelige terrasseområder og gratis madaftener giver dig også en chance for at mingle med andre gæster – det bedste fra begge verdener!

Best hostels in Perth - The Shiralee Hostel

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis cykeludlejning
 • Private værelser
 • Gratis håndklæder

🏠 Adresse: brisbane Street 107, Northbridge

🏘 Kvarter: Northbridge

🚍 Nærmeste bus: Beaufort street

Book dit ophold på The Shiralee Hostel nu

Spinner’s Backpackers

Denne familieejede virksomhed har en social, venlig stemning uden at være et partyhostel. Spinner’s tiltrækker mange langtidsrejsende på grund af den afslappede atmosfære og den fremragende beliggenhed, kun fem minutters gang fra byen. Ejerne bruger tid på at sørge for, at faciliteterne er rene, sikre og komfortable. Herfra kan man besøge Perths China Town på Roe Street og få god og billig mad.

best hostels in Perth - Spinner's Backpackers

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Billardbord
 • Kaffemaskine
 • Aircondition

🏠 Adresse: 342 Newcastle Street, Northbridge

🏘 Kvarter: Northbridge

🚍 Nærmeste station: Perth

Book dit ophold på Spinner's Backpackers nu

Ozi Inn Backpackers

Dette lille, venlige hostel ligger i hjertet af Northbridge, tæt på restauranter og natteliv. Faciliteterne er basale, men der er alt det nødvendige, plus 24-timers check-in, gratis afhentning i lufthavnen og regelmæssige middagsaftener. Hvis du er på besøg om sommeren, kan du tjekke en af de udendørs biografer, der dukker op over hele byen. Northbridge Piazza i nærheden har et gratis program, eller besøg King’s Park Moonlight Cinema, hvor du kan medbringe mad, tæpper og vin eller betale for det hele på stedet.

best hostels in Perth - Ozi Inn Backpackers

📷 @k3rsa

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Afhentning i lufthavnen
 • Central beliggenhed

🏠 Adresse: 282 Newcastle St, Northbridge

🏘 Kvarter: Northbridge

🚍 Nærmeste station: Perth

Book dit ophold på Ozi Inn Backpackers nu

North Lodge Backpackers

Hvis du leder efter ro og privatliv, er dette maleriske hostel i en smuk gammel skolebygning lige noget for dig. Det har lidt af en B&B-stemning med personlig pleje fra ejeren, der sikrer, at alt er rent og velplejet. De rejsende holder sig lidt mere for sig selv, så det er ikke et socialt hostel, men hvis du er ude efter alenetid med din partner, er det perfekt.

best hostels in Perth - North Lodge Backpackers

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Håndklæder og linned inkluderet
 • Vågen afstand til byens centrum

🏠 Adresse: 225 Beaufort Street

🏘 Kvarter: Perth

🚍 Nærmeste station: Perth

Book dit ophold på North Lodge Backpackers nu

Bedste party-hostels i Perth

Billabong Backpackers Resort

Billabong er et af de bedste backpacker-hostels i Perth med masser af fælles aktiviteter, der hjælper dig med at mingle og møde andre rejsende. Poolen, volleyballbanen, gratis morgenmad og middage til 5 dollars gør det ret svært at blive på værelset, når al aktiviteten foregår udenfor. Beaufort Street er proppet med butikker, caféer og barer. Hvis du vil spise billigt, kan du snuppe et stykke pizza på Mack Daddy’s New York Slice.

best hostels in Perth - Billabong Backpackers Resort

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Swimmingpool
 • Værelser med eget bad og toilet
 • Volleyballbane

🏠 Adresse: 381 Beaufort Street, Northbridge

🏘 Kvarter: Northbridge

🚍 Nærmeste station: East Perth

Book dit ophold på Billabong Backpackers Resort nu

Ocean Beach Backpackers

Beliggende lige ved Cottesloe Beach, kan du bogstaveligt talt falde ud af din sovesal og ned i sandet. Ocean Beach Backpackers har en fantastisk stemning til at møde andre rejsende. Supervenligt personale og en meget social atmosfære betyder, at det er et naturligt partyhostel. Hvis du sover let eller tidligt, er dette ikke vandrerhjemmet for dig. Sørg for at få fish and chips fra Amberjacks, mens du slapper af på stranden.

best hostels in Perth - Ocean Beach Backpackers

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Beliggenhed ved stranden
 • Gratis udlejning af surfbrætter og cykler
 • Værelser med eget bad og toilet

🏠 Adresse: 2 Eric Street, Cottesloe Beach

🏘 Kvarter: Cottesloe Beach

🚍 Nærmeste bus: Marine Parade

Book dit ophold på Ocean Beach Backpackers nu

Western Beach Lodge

En super imødekommende besætning, beliggenhed ved stranden og et internationalt publikum gør dette til et ret episk hostel til at møde andre mennesker. Du kommer nok til at tilbringe det meste af din tid på stranden, men hvis du ikke gør det, er der et spillerum, et stort fællesområde og en grill. Scarborough Beach har imponerende bølger, så prøv at surfe, hvis du aldrig har prøvet det, eller gå en tur på stranden, der er fyldt med caféer, barer og restauranter.

best hostels in Perth - Western Beach Lodge

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Beliggenhed ved stranden
 • Gratis cykeludlejning

🏠 Adresse: 6 Westborough Street, Scarborough

🏘 Kvarter: Scarborough

🚍 Nærmeste bus: Scarborough Beach Road

Book dit ophold på Western Beach Lodge nu

De bedste af de øvrige hostels i Perth

Shannon House

Hvis du ønsker at blive i Perth i mindst en uge, så er Shannon House en fantastisk mulighed. Det ligger i Subiaco, et livligt område med gastropubber, shopping og Subiaco Arts Centre, og du har adgang til alt, hvad du behøver til et længere ophold. Faciliteter af høj kvalitet som et stort, professionelt køkken, Foxtel og vaskeri giver dig hjemlig komfort.

best hostels in Perth - Shannon House

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Grill og pizzaovn
 • Bordtennis
 • Gårdhave

🏠 Adresse: 23 Coolgardie Street, Subiaco

🏘 Kvarter: Subiaco

🚍 Nærmeste station: Corrimal Station

Book dit ophold på Shannon House nu

Beatty Lodge

Beatty Lodge er et roligt kvalitetshostel 10 minutter fra byen, og det er afslappet og komfortabelt. Det ligger lidt væk fra det pulserende liv, men med swimmingpool, minifitnesscenter og udflugtsskranke er der masser at tage sig til. Gordon Street Bar i West Perth er en tidligere garage med en baggård, hvor du kan få en kop kaffe eller en drink om aftenen.

best hostels in Perth - Beatty Lodge

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Fuld udflugtsskranke
 • Gratis SIM-kort ved check-in
 • Swimmingpool

🏠 Adresse: 235, Vincent Street

🏘 Kvarter: West Perth

🚍 Nærmeste station: Leederville

Book dit ophold på Beatty Lodge nu

Coolibah Lodge

Coolibah Lodge ligger tæt på Northbridge og byens natteliv og har mulighed for to enkeltsenge og sovesale med tre, fire, seks og otte senge. Der er en hyggelig, familiær stemning med en blanding af backpackere og lokale. Denne del af Perth har utrolig gadekunst – besøg Lemon Lane i Claremont eller Mary Street i Highgate for at se nogle af de levende værker, der er udstillet.

best hostels in Perth - Coolibah Lodge

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Central beliggenhed

🏠 Adresse: 194 Brisbane Street, Northbridge

🏘 Kvarter: Northbridge

🚍 Nærmeste station: Perth

Book dit ophold på Coolibah Lodge nu

Perth City YHA

YHA-kæden er en klassiker af en grund og har fremragende faciliteter med swimmingpool, fitnesscenter, rummeligt køkken og café på stedet. Der er værelser med to enkeltsenge, dobbeltsenge, eget bad og familieværelser, så der er plads til alle, uanset hvilken gruppe du er i. Der er rent og har en fantastisk beliggenhed. Herfra kan du vandre ad Coogee Beach Trail, der er bygget op omkring et skibsvrag. Du kan både dykke og snorkle omkring vraget, som har ligget der siden 1905.

best hostels in Perth - Perth City YHA

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Swimmingpool
 • Fitnesscenter
 • Stort køkken

🏠 Adresse: 300 Wellington Street

🏘 Kvarter: Perth

🚍 Nærmeste station: Perth

Book dit ophold på Perth City YHA nu

Haus Indkvartering

Dette hostel i det travle Northbridge er roligt og praktisk med rummelige private værelser og sovesale. De tilbyder private ture for at vise dig byen. Vil du have fisk og skaldyr uden at gå fallit? Brooklyn Lounge i nærheden serverer østers til 2 dollars om fredagen. De har også superbillig mad på Tight Ass Tuesdays.

best hostels in Perth - Haus Accommodation

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Private værelser
 • Private ture

🏠 Adresse: 42 Francis Street

🏘 Kvarter: Northbridge

🚍 Nærmeste station: Wellington Street

Book dit ophold på Haus Accommodation nu

Heksens hat

Dette karakterfulde hostel har fået sit navn fra det iøjnefaldende edwardianske tårn på forsiden. Personalet er supervenligt og giver gerne lokale tips og råd, ligesom de jævnligt arrangerer grillfester og events for deres gæster. Det er et lavmælt hostel, men ikke desto mindre venligt; det har en hyggelig, hjemlig stemning, der er sjov uden at være vild. Og hvis du stadig ikke er overbevist, vil de lade deres prisskab tale 😉.

best hostels in Perth - The Witch's Hat

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Vaskeri

🏠 Adresse: 148 Palmerston Street, Northbridge

🏘 Kvarter: Northbridge

🚍 Nærmeste station: East Perth

Book dit ophold på The Witch's Hat nu

Er du klar til at udforske WA, eller har du allerede et yndlingshostel i Perth i tankerne? Fortæl os det i kommentarerne!

Fortsæt med at læse

🌟 De bedste hostels i Sydney, der passer til enhver stil

🌟 De bedste hostels i Melbourne til alle typer rejsende

🌟 Den ultimative guide til backpacking i Australien

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top