De bedste vandrerhjem i Brisbane, Australien

Mange besøgende passerer Brisbane som en mellemlanding på vej til Gold Coast, Whitsundays eller Great Barrier Reef og sover i en af Australiens bedste byer. Den har altid været afslappet og smuk, men har for nylig oplevet en opblomstring inden for kunst, mad og musik, hvilket gør den til et godt sted at tilbringe et par dage, før man rejser videre. Brisbane er også langt billigere end Sydney eller Melbourne, så du får mere ud af dine penge.

Sådan finder du de bedste hostels i Brisbane til din rejse

Brisbanes hostels er generelt rene og indbydende. Mange har pools og tagterrasser som standard, selv når værelsesfaciliteterne er basale. Temperaturerne i Brisbane er konstant høje året rundt, så det kan godt betale sig at booke værelser med aircondition, især om sommeren. Nogle hostels opkræver betaling for Wi-Fi og linned, så husk at tjekke de nærmere detaljer, når du booker. Brisbane er nem at pendle til med korte afstande og gode transportforbindelser.

De fleste hostels i Brisbane ligger i tre hovedområder: Brisbane CBD, Roma Street og Fortitude Valley, som alle har gode forbindelser til Brisbanes hovedattraktioner.

Brisbane Citys centrum er klyngen af gader omkring Queen Street Mall, det største indkøbscenter med gågader. Flere små stræder er skudt op langs kanten, og de er fyldt med god mad og uafhængige caféer. Felix for Goodness på 50 Burnett Lane laver sunde, nærende måltider og god kaffe. Super Whatnot på Charlotte Street er god til håndværksøl og inspirerede cocktails, mens Red Hook på Eagle Lane er et hul i væggen, der serverer tacos, vinger og hotdogs.

South Bank er et af Brisbanes største trækplastre, som huser byens gallerier og museer langs en menneskeskabt strand. Du må ikke gå glip af GoMA med sin samling af moderne og nutidig kunst.

Lidt længere væk ligger New Farm, en forstad med et livligt, eksklusivt restaurant- og shoppingområde på James Street. New Farm Park er et frodigt grønt område, hvor de lokale samles for at grille ved floden. New Farm er også hjemsted for hundredvis af jacarandaer, som blomstrer mellem begyndelsen af oktober og november og dækker hele området med lilla blomster.

Følg flodbredden langs New Farm Park og få en fantastisk udsigt over byen, op til Brisbane Powerhouse, som er vært for komedie, kunst og kulturarrangementer. Lidt længere fremme kommer du til forstaden Teneriffe, som er blevet forvandlet fra en uldeksporterende havn til et foodie-hub.

Længere nordpå i Fortitude Valley finder du de fleste af byens natklubber. I løbet af dagen kan dalen godt føles lidt trist, men om natten kommer den til live. Barbara har en fantastisk energi med temaaftener og en sjov “lad os se, hvor natten vil føre os hen”-stemning. Hvis du vil synge hele natten, så er The Press Club stedet at gå hen, hvor de spiller old school RnB. Ei8ht (som tidligere var det ikoniske The Family) er byens megaklub med fem etager, hvor der spilles tung electronica.

Hvis du vil have billig mad, så tjek King Street i Bowen Hills for byens permanente food truck park eller Hamiltons Eat Street Markets. Husk at tage en tur med CityCat-færgen for at se Brisbane fra vandsiden.

Sshh!... This is a secret

Discover the "next hot backpacker destination" this 2024.

Just so you know, we will be able to see if you open our emails to help us monitor the success of our marketing campaigns. You will find further details in our data protection notice.

Men for at nyde alt det ovenstående har du selvfølgelig brug for et sted at bo – det er her, vi kommer ind i billedet. Læs videre for at finde ud af, hvordan du finder de bedste hostels i Brisbane!

Spring direkte til:

Bedste hostels i Brisbane for solorejsende

Breeze Lodge

Breeze Lodge har en fantastisk bar på taget, hvor man kan nyde udsigten over byen og møde nye mennesker. Vandrerhjemmet ligger tæt på floden i Kangaroo Point, så du skal tage færgen eller en bus for at komme til CBD, men du er i en rolig, afslappet del af byen. Kangaroo Point Cliffs ligger 10 minutters gang væk, og hvis du er her i jacaranda-sæsonen, er dette et af de bedste områder at se eksplosionen af lilla blomster på træerne. Aircondition er en velkommen lettelse i de varme Brissie-temperaturer. Gratis morgenmad, moderne, stilfuld indretning og et stort køkken er alle A .

best hostels in brisbane - Breeze Lodge

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Lounge på taget
 • Stort køkken
 • Aircondition

🏠 Adresse: 635 Main Street, Kangaroo Point

🏘 Kvarter: Kangaroo Point

🚍 Nærmeste station: Maritime Museum færgeterminal

Book dit ophold på Breeze Lodge nu

City Backpackers hovedkvarter

Dette hostel ligger i centrum af Brisbane, tæt på Roma Street station, med pool og terrasse på taget. Taghaven, det moderne køkken og gæstevaskeriet er alle fremragende. Du har ubegrænset WiFi-adgang, hvilket er en fordel, da det ikke er tilgængeligt på alle Brisbane-hostels. Gå en tur ned til Kangaroo Point Cliffs og få en imponerende udsigt over byen.

Best hostels in Brisbane - City Backpackers HQ

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Bar i huset
 • Pool
 • Film lounge

🏠 Adresse: 380 Upper Roma Street, Brisbane

🏘 Kvarter: Brisbane City

🚍 Nærmeste station: Roma Street

Book dit ophold på City Backpackers HQ nu

Brisbane City YHA

Brisbane City YHA er et godt hostel til at møde andre backpackere takket være stedets bar, tagterrasse, pool og spillelokale. Det er sikkert, rent og tæt på byen. Du har alt, hvad du skal bruge til et behageligt ophold med sikker parkering, fælles vaskeri og et fuldt udstyret køkken. Brisbane City YHA afholder masser af ugentlige arrangementer, herunder grillaftener, vandreture og filmaftener.

Best hostels in Brisbane - Brisbane City YHA

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Pool
 • Parkering
 • Ugentlige aktiviteter

🏠 Adresse: 392 Upper Roma Street, Brisbane

🏘 Kvarter: Brisbane City

🚍 Nærmeste station: Roma Street

Book dit ophold på Brisbane City YHA nu

Bedste hostels i Brisbane for par

Ellie’s Guest House

Dette fantastiske hostel ligger i New Farm, et hotspot for Brisbanes lokale, og er et renoveret “Queenslander”, en smuk arkitektonisk stil fra området med en omsluttende veranda og gavltag. Med gåafstand til New Farm Park, et smukt grønt område med udendørs grill langs floden og James Streets restaurantområde, er du stadig omgivet af action. Vandrehjemmet er lyst, luftigt og rummeligt, det er pletfrit og føles som et B&B med kun private værelser og ingen sovesale. Det er perfekt til par, der gerne vil væk fra det hele, men der er stadig mulighed for at mingle og socialisere med de mange rejsende, der samles i de solrige udendørs områder.

Best hostels in Brisbane - Ellie's Guest House

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Private værelser
 • Personlige tekøkkener

🏠 Adresse: 124 Merthyr Road, New Farm

🏘 Kvarter: New Farm

🚍 Nærmeste station: Fortitude Valley tog eller Merthyr Road bus

Book dit ophold på Ellie's Guest House nu

Bowen Terrace Indkvartering

Denne perle af et hostel føles som et hjem væk fra hjemmet, og det ligger også i en charmerende Queenslander. Bowen Terrace ligger i New Farm og tæt på James Street Precinct og The Valley. Selve vandrerhjemmet er stille og roligt med både private værelser med eget bad og sovesale. En udendørs pool, grill og vaskeri gør dette til et godt sted at gemme sig og flygte med sin SO.

Best hostels in Brisbane - Bowen Terrace Accommodation

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Pool
 • GRILL
 • Private værelser

🏠 Adresse: 365 Bowen Terrace, New Farm

🏘 Kvarter: New Farm

🚍 Nærmeste station: Fortitude Valley

Book dit ophold på Bowen Terrace Accommodation nu

Kookaburra Inn

Kookaburra Inn er et af vores bedst bedømte hostels, og det er pletfrit med hyggelige, velplejede værelser, en rolig atmosfære, aircondition og WiFi. Det er perfekt til par, der vil slappe af, eller solorejsende, der har brug for lidt afslapning og en pause fra sovesalene. Der er et godt køkken med alt, hvad man kan få brug for, og det er nemt at gå til centrum, hvis man vil ud at spise. Hvis du er på udkig efter udsigt, kan du tage en dagstur ud til Mt Coot-ha med en picnic og se byen fra oven.

Best hostels in Brisbane - Kookaburra Inn

Mt Coot-ha…den udsigt dog 😍 📷 Daniel Christie

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Air-conditioning
 • GRILL
 • Private værelser

🏠 Adresse: 41 Phillips Street, Spring Hill

🏘 Kvarter: Spring Hill

🚍 Nærmeste station: Central

Book dit ophold på Kookaburra Inn nu

Bedste party-hostels i Brisbane

Summer House Backpackers Brisbane

Summer House Backpackers Brisbane arrangerer daglige events som grillmiddage, vandreture, bådture, pubcrawls og filmaftener, så alle kan mødes og hænge ud. Det ligger ca. 20 minutters gang fra CBD, men er lige ved siden af Roma Street station, så det er nemt at komme til alle steder i byen. Summer House er et backpackersted for unge, så rejsende skal være mellem 18 og 35 for at bo her.

Best hostels in Brisbane - Summer House Backpackers Brisbane

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Arrangementer hver aften
 • Tagterrasse
 • Gratis morgenmad

🏠 Adresse: 350 Upper Roma Street,

🏘 Kvarter: Brisbane City

🚍 Nærmeste station: Roma Street

Book dit ophold på Summer House Backpackers Brisbane nu

Bunk Brisbane

Bunk er et stort, moderne hostel med alle de faciliteter, du kan forvente, som private værelser og sovesale, gratis morgenmad og en rejsedisk, der kan give dig råd om ture og ting at lave. En stor udendørs pool og boblebad med plads til at slappe af og grille er et godt sted at være om sommeren. Baren på stedet har en sen licens, så du kan feste, selv når klubberne lukker. De arrangerer daglige ture til Lone Pine Koala Sanctuary, hvor man kan kæle med koalaer, og de har en gratis shuttlebus ind til byen. Det ligger tæt på Fortitude Valley med Brisbanes bedste natteliv. Tjek Laruche, som tiltrækker de bedste DJ’s, og megaklubben Ei8ht i fem etager.

Best hostels in Brisbane - Bunk Brisbane

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Daglige ture til Lone Pine Koala Sanctuary
 • Bar med sen licens
 • Boblebad

🏠 Adresse:11-21 Gipps Street, Fortitude Valley

🏘 Kvarter: Fortitude Valley

🚍 Nærmeste station: Fortitude Valley

Book dit ophold på Bunk Brisbane nu

Chill Backpackers

Med Brisbanes måske bedste udsigt har Chill flere tagterrasser, hvor man kan mødes med andre rejsende over drinks og middag. Der er jævnligt filmaftener i biografsalen, og der er også et spillerum og en pool. Det venlige og hjælpsomme personale gør miljøet sjovt og indbydende. Tæt på mad og restauranter og lige ved siden af Roma Street Station er det super bekvemt at komme rundt i byen.

Best hostels in Brisbane - Chill Backpackers

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Tagterrasse
 • Filmrum
 • Pool

🏠 Adresse: 328 Upper Roma Street, Brisbane

🏘 Kvarter: Brisbane

🚍 Nærmeste station: Roma Street

Book dit ophold på Chill Backpackers nu

Bedste vandrerhjem i Brisbane CBD

Nomads Brisbane

Beliggende lige i centrum af Brisbanes CBD, kun få minutter fra Queen, Ann og Albert Streets og 16 minutters gang fra South Bank eller Botanic Gardens. Med masser af organiserede arrangementer, en tagterrasse og The Down Under Bar, der ligger lige under vandrerhjemmet, kan du være sikker på at holde festen i gang. Der er også en rejsedisk, som kan hjælpe dig med udflugter eller lokal information.

Best hostels in Brisbane - Nomads Brisbane

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Tagterrasse
 • Rejsedisk

🏠 Adresse: 308 Edward Street, Brisbane City

🏘 Kvarter: Brisbane City

🚍 Nærmeste station: Central Station

Book dit ophold på Nomads Brisbane nu

Base Brisbane Uptown

Med 10 minutters gang til Queen Street Mall og 10 minutters gang til Southbank er Base Brisbane Uptown så centralt, som det kan blive i Brissie. Lige ved siden af Roma Street station er det ultra-praktisk for alle, der skal med Greyhound-bussen. Moderne indretning, rummelige værelser, eget badeværelse og aircon gør det til et afslappet og behageligt sted at bo.

Best hostels in Brisbane - Base Brisbane Uptown

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Beliggenhed i CBD
 • Aircondition

🏠 Adresse: 462 George Street, Brisbane

🏘 Kvarter: Brisbane City

🚍 Nærmeste station: Roma Street

Book dit ophold på Base Brisbane Uptown nu

Brisbane Backpackers Resort

Hvis du prioriterer at være tæt på South Bank, så er Brisbane Backpackers Resort perfekt, kun et par minutters gang fra gallerierne, færgen og stranden. Alle værelserne på dette store, velholdte hostel har eget bad, gratis morgenmad, linned og Wi-Fi som standard. Caféen og baren på stedet sørger for underholdning og bekvemmelighed. Læg dertil en spa og fodbold-, basketball- og tennisbaner, så har du et ret lækkert hostel.

Best hostels in Brisbane - Brisbane Backpackers Resort

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Bar og café på stedet
 • Badeværelser med eget bad
 • Tennisbane, fodboldbane og pool

🏠 Adresse: vulture Street 110, West End

🏘 Kvarter: West End

🚍 Nærmeste station: South Bank

Book dit ophold på Brisbane Backpackers Resort nu

City Edge Brisbane

City Edge Brisbane ligger midt i centrum af byen, kun få minutters gang fra Queen Street Mall og South Bank. City Edge har kun private værelser med egne badeværelser og små køleskabe, så det minder mere om et billigt hotel end et hostel. Nogle gange er det dog præcis det, man er ude efter – hvis man har brug for lidt afslapning med værelser af god kvalitet, så book City Edge.

Best hostels in Brisbane - City Edge Brisbane

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Private badeværelser
 • Renseriservice
 • Central beliggenhed

🏠 Adresse: 63 Turbot Street, Brisbane City

🏘 Kvarter: Brisbane City

🚍 Nærmeste station: Roma Street

Book dit ophold på City Edge Brisbane nu

De bedste af de øvrige hostels i Brisbane

Aussie Way Hostel

Aussie Way ligger i en renoveret, fredet bygning fra 1872 i kolonistil, og de store verandaer, udsmykkede detaljer og trægulve på Aussie Way er smukke. Aussie Way har ingen alkoholpolitik, så det er stedet for dem, der ønsker et roligt og afslappende sted at sove. Der er dog kort gåafstand til Paddington (eller Paddo, som de lokale kalder det) og Caxton Street, hvor der er gode restauranter og natteliv. Det ligger i Petrie Terrace, væk fra CBD, men med gode forbindelser via Roma Street station. Roma Street Parkland har en smuk udsigt og er et afslappende grønt område, hvor man kan hænge ud og tilbringe tid.

Best hostels in Brisbane - Aussie Way Hostel

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Udendørs swimmingpool
 • Udendørs terrasse og grillområde
 • Shuttle til lufthavnen

🏠 Adresse: 34 Cricket Street, Petrie Terrace

🏘 Kvarter: Petrie Terrace

🚍 Nærmeste station: Roma Street

Book dit ophold på Aussie Way Hostel nu

Et sted at bo

Hvis du vil lægge fødderne op ved poolen og svinge dig i en hængekøje, så er Somewhere to Stay stedet for dig. Dette hostel ligger i en stor, smuk Queenslander og har en række værelsestyper, der passer til både singler og grupper. Værterne arrangerer ugentlige grillaftener og popcorn- og pizzaaftener, som er gode for pengepungen og for at møde andre rejsende. Med gåafstand til South Bank og det skæve, karakterfulde West End er dette et godt sted at udforske byen.

Best hostels in Brisbane - Somewhere to Stay

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Pool
 • Spillelokale
 • GRILL

🏠 Adresse: 47 Brighton Road, Highgate Hill

🏘 Kvarter: Highgate Hill

🚍 Nærmeste station: South Bank

Book dit ophold på Somewhere to Stay nu

Big Bird Backpackers

Big Bird har fået sit navn fra sit lysegule ydre – du vil ikke kunne undgå at se det. Komfortable senge, store loungeområder og tæt på byen – Big Bird leverer konsekvent service i topkvalitet. Med en blanding af sovesale og private værelser, sikker opbevaring, Wi-Fi og en stor parkeringsplads har Big Bird alt, hvad du har brug for til et prisvenligt ophold i Brisbane. Tag et smut over floden til West End, hvor du finder en eklektisk blanding af uafhængige butikker og caféer. The Three Monkeys Coffee and Teahouse er en institution i West End med masser af hyggelige hjørner, brætspil og fantastiske kager.

Best hostels in Brisbane - Big Bird Bakcpackers

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Lufthavnstransport
 • Udendørs terrasse
 • Central beliggenhed

🏠 Adresse: 11 Eagle Terrace, Brisbane City

🏘 Kvarter: Brisbane City

🚍 Nærmeste station: Milton Street

Book dit ophold på Big Bird Backpackers nu

Bluetongue Backpackers

Bluetongue har en hjemlig atmosfære og ligger i Fortitude Valley, tæt på New Farm. Det er perfekt for rejsende, der ønsker et roligt hostel med mulighed for at tjekke Brisbanes natteliv ud i nærheden. Der er grill, terrasse og et stort opholdsrum til at hygge sig i. Personalet er supervenligt og har masser af lokale anbefalinger at dele ud af.

Best hostels in Brisbane - Bluetongue Backpackers

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis parkering
 • Gratis trådløs internetadgang
 • Solterrasse

🏠 Adresse: 515 Brunswick St, Fortitude Valley

🏘 Kvarter: Fortitude Valley

🚍 Nærmeste station: Fortitude Valley

Book dit ophold på Bluetongue Backpackers nu

Er du klar til at udforske Brissie? Hvilket hostel vil du vælge? Fortæl os det i kommentarfeltet!

Fortsæt med at læse!

🌟 De bedste hostels i Sydney til alle typer rejsende

🌟 De bedste hostels i Melbourne for alle typer rejsende

🌟 Den ultimative guide til backpacking i Australien

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top