Top 5 byer at besøge dette forår

Language Specific Image

Sneen er ved at smelte, og langsomt begynder solen at titte frem bag sit skyede skjul. Det kan kun betyde én ting: Foråret er over os! Overalt tæller rejselystne mennesker minutterne ned, indtil de kan komme væk og udforske et nyt sted på denne tid af året. Vi tænkte, at vi ville hjælpe lidt med en liste over de 5 bedste storbyferiedestinationer i foråret 2016, komplet med vigtige seværdigheder og nogle forslag uden for alfarvej..
LONDON

Vigtige seværdigheder: London Eye, Buckingham Palace, Westminster Abbey, Hyde Park, Trafalgar Square, National Gallery, British Museum.
Hoscar-vindende hostel: Wombat’s City Hostel London (bedste hostel i England)
Hostelworld anbefaler: Hvis du kun er i London på en kort storbyferie i foråret, vil du selvfølgelig gerne have så meget som muligt med på din tur. Der er meget at se, så sightseeingturene med bus kan være værd at tage med, hvis du vil nå meget på kort tid. Men du kan spare penge ved at gøre dine egne ting med Londons fremragende offentlige transport. De vigtigste steder er fantastiske, men det er mindre kendte steder som den smukke Hampstead Heath og Primrose Hill også. Hvem kunne drømme om at besøge London uden at spise berømte fish and chips og nyde udsigten på en af byens utrolige tagbarer som Queen of Hoxton! Mens du er der, så gør dine smagsløg en tjeneste og læg vejen forbi et (eller flere) af Londons lækreste steder, såsom Borough Market, Cereal Killer Café eller den legendariske Beigel Bake.
BERLIN

Vigtigste seværdigheder: Brandenburger Tor, Museumsøen, Checkpoint Charlie, Mindesmærket for de myrdede jøder i Europa
Hoscar-vindende hostel: PLUS Berlin (verdens bedste ekstra store hostel)
Hostelworld anbefaler: Du har ikke levet, hvis du ikke har været i Berlin. Det er en af de mest historiske og kulturelt mangfoldige byer i Europa. Der er så mange gode ting at lave, som at fange en fantastisk udsigt over byen fra en af vores foretrukne tagbarer, Klunkerkranich. Ud over alle de sædvanlige fantastiske museer kan du faktisk besøge et, der er dedikeret til currywurst! Ja, du læste rigtigt! Vi anbefaler helt klart at tjekke East Side Gallery, som viser kunstværker, der engang blev malet på Berlinmuren. Et smut forbi Mauerpark er et must, især hvis du er der i weekenden, da loppemarkedet er vært for en berømt karaokeaften hver søndag. Når det kommer til natteliv, er det svært at finde en bedre by end Berlin, hvor lokale favoritklubber som Berghain og Club der Visionäre altid pulserer af energi.
AMSTERDAM

Vigtige vartegn: Ann Franks hus, kanaler, Rijksmuseum, Rembrandts husmuseum
Hoscar-vindende hostel: Shelter City (mest populære hostel i Amsterdam)
Hostelworld anbefaler: Sikke en by. Amsterdam vil overraske dig hver dag, du er der. Et vigtigt punkt på din dagsorden er den sindssygt fantastiske gadekunst på Spuistraat. Din Instagram-konto vil takke dig. Café De Ceuvel er en økologisk bådcafé lige ved floden. Den er lavet af genbrugsmaterialer og serverer friske, økologiske, lokale produkter. Hvis du har lyst til et hyggeligt udendørs måltid, hvorfor så ikke prøve Bohemian restaurant?! Du kan bare ikke kede dig i Amsterdam! Der er et filmmuseum, festivaler i massevis og det spændende Amsterdam Roest, hvor der altid er forskellige markeder og lagerfester i gang. Endelig skal du prøve kaffen. Helt seriøst.
BARCELONA

Vigtige landemærker: La Sagrada Familia, La Pedrera, Museo Picasso, Casa Batló, Las Ramblas, Barceloneta beach, Plaza de España, Plaza de Cataluña, Boqueria market
Hoscar-vindende hostel: St Christopher’s Barcelona (det mest populære hostel i Barcelona)
Hostelworld anbefaler: Barcelona er en smuk by, og selvom den mest berømte del for mange er fodboldholdet, skal man ikke lade sig narre! Der er så meget mere at se. Start dit forår rigtigt på Boqueria-markedet nær las Ramblas, som har et smukt udvalg af blomster. Tag en spadseretur gennem nogle af byens mest maleriske områder som det gotiske kvarter, Passeig de Gràcia og Park Guell. Du kan endda tage til stranden og slappe lidt af i sandet, før du oplever det berømte natteliv på de nærliggende barer. Uanset hvad du laver i Barcelona, anbefaler vi, at du lejer en offentlig cykel som den nemmeste måde at komme rundt på. Det er rimeligt prissat og vil hjælpe dig med at nyde forårsvejret!
ROM

Vigtigste seværdigheder: Colosseum, Pantheon, Trevi-fontænen, Forum Romanum, Piazza Navona, Peterskirken, Det Sixtinske Kapel
Hoscar-vindende hostel: The Yellow (det mest populære hostel i Rom)
Hostelworld anbefaler: De siger, at Rom er et “åbent museum under Italiens blå himmel”, og vi tror, du vil være enig. Historien, landskabet, arkitekturen, kunsten, maden – vi kunne blive ved! Gå ud og få noget lokalt køkken. Prøv noget carbonara (eller gricia, hvis du ikke kan lide æg), pecorino, gelato og/eller (selvfølgelig) den verdensberømte pizza. MUMS! Rom er i konstant bevægelse. Der dukker hele tiden nye caféer op som Caffè Letterario, og klubber som Ice Club (nær Fori Imeriali) er populære blandt de lokale. Vi anbefaler også absolut at tjekke Giardino degli Aranci og Giancolo ud!

Tak til Gabriel Calderon, Moyan Brenn, faungg’s photos, Alexander Cahlenstein, Jorge Franganillo og Greg Knapp for deres fantastiske Flickr-billeder!

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top