De 15 bedste vandrerhjem i Hanoi

Language Specific Image

Backpacking i Vietnam er en drøm, der går i opfyldelse for enhver backpacker. Det er ikke bare fascinerende, men også et af de nemmeste og billigste lande at backpacke i verden. Jeg har haft det privilegium at bruge mere end en måned på at udforske landet og over tre uger på at bo i Hanoi, Vietnams hovedstad og største by.

Du vil bestemt ikke have problemer med at finde ting at lave i Hanoi, men Hanoi handler ikke kun om at fylde din tid med så meget som muligt. At gå gennem Hanoi er en åben invitation til at nyde det virkelige byliv. Det er en by, der vågner supertidligt om morgenen, og hvor der er liv omkring søen fra støv til daggry. Det giver ofte mulighed for at møde de lokale med vidtåbne døre, måltider og familiesamtaler.

Søernes ro står i kontrast til det typiske “kaos”, som man kommer til at elske ved Sydøstasien: De mange farver, endeløse elektriske ledninger og konstante lys og lyde. Alt dette kan gøre dig lidt træt sidst på dagen, så det er vigtigt at have et godt sted at sove i Hanoi – så her er mine tips til at finde de 15 bedste hostels i Hanoi!

Sådan finder du de bedste hostels i Hanoi til din rejse

De fleste hostels i Hanoi ligger i det gamle kvarter, et område omkring Hoàn Kiếm-søen. Ud over at være det mest turistede område i byen er det gamle kvarter et vigtigt kommercielt og socialt centrum, og selve søen er et meget vigtigt sted for Hanoi-boerne. Så det er i dette område, du skal bo, hvis du vil være midt i begivenhedernes centrum. Hồ Tây-søen (kendt som Vestsøen) er perfekt for dem, der leder efter et sted lidt uden for stien.

Hanoi har et stort udbud af hostels med alle mulige priser, stemninger, værelser og faciliteter, der passer til enhver rejsende. Den festglade backpacker, det afslappede par, store grupper – alle kan finde deres perfekte hostel. De fleste hostels i Hanoi tilbyder gratis morgenmad og har rejsekontorer, mens mange andre har barer og restauranter. Du kan forvente at skulle betale omkring £2,50-£7 for en enkeltseng i en sovesal og £13-£20 for et privat dobbeltværelse.

Indhold

Bedste hostels i Hanoi for solorejsende

Vandrehjem med god stemning, bedst til at møde folk og få nye venner. For de solorejsende, der leder efter en god atmosfære, men ikke et partyhostel.

Chien Hostel

Best hostels in Hanoi - chien hostel

Best hostels in Hanoi - chien hostel

 • Gratis morgenmad
 • Terrasse med grill
 • Bar og restaurant

Chien Hostel ligger lige ved St Joseph’s Cathedral, et vigtigt sted i det gamle kvarter, og har faciliteter og atmosfære, der er lige så fantastiske som beliggenheden og udsigten. Når du har gået rundt i byen, kan du tage din daglige gratis øl om aftenen, gå ud på terrassen, chatte med rejsende fra hele verden og nyde en fantastisk aften.

Adresse: 12 Au Trieu, Hang Trong

Kvarter: Hoan Kiem

Book dit ophold på Chien Hostel nu

Central Backpackers Hostel – Original

Best hostels in Hanoi - Central Backpackers Hostel

best hostels hanoi - Central Backpackers Hostel - beds

 • Gratis morgenmad
 • Elevator
 • Rejsedisk med cykeludlejning

Kan du lide ordet GRATIS lige så meget som jeg? Så er det her dit sted. Central Backpackers Hostel tilbyder gratis øl om aftenen, gratis morgenmad, gratis vandreture, gratis pubcrawls … og sådan fortsætter det! Hvad der også er gratis, er den fantastiske stemning omkring vandrerhjemmet, især i baren, hvor backpackerens åbningsreplik “Hi! Where are you from?” ofte høres.

Adresse: 16 Ly Quoc Su st.

Kvarter: Hoan Kiem

Book dit ophold på Central Backpackers Hostel - Original now

7 Fridays Hostel

best hostels hanoi - 7 fridays hostel

best hostels hanoi - 7 fridays hostel - swimmig pool

 • Pool
 • Gratis morgenmad
 • Cykeludlejning (til at køre rundt om West Lake!)

Dette er den perfekte destination for dem, der ikke føler sig helt klar til den intense energi i det gamle kvarter. 7 Fridays Hostel ligger ved bredden af den enorme West Lake, et dejligt område, der er perfekt at udforske med en cykel, som man lejer på hostellet. Efter cykelturen venter poolen og andre solorejsende på, at du skal nyde en perfekt chill time. Og bare rolig, det er hverken svært eller dyrt at rejse til og fra det gamle kvarter.

Adresse: 22 Quang An

Naboskab: Tay Ho

Book dit ophold på 7 Fridays Hostel nu

De bedste hostels i Hanoi for par

Komfortable, men hyggelige hostels, hvor man kan slappe af efter lange dage. For de par, der gerne vil være sociale, når de har lyst.

Nexy Hostel

best hostels hanoi - Nexy Hostel

best hostels hanoi-Nexy Hostel -private room

 • Gratis morgenmad
 • Terrasse
 • Spillelokale

Nexy Hostel er moderne, elegant og vellidt, og det er den slags hostel, man gerne vil bo på for evigt. Med moderigtige private værelser og mange cool fællesområder er dette hostel et perfekt valg for par, der rejser med rygsæk i Hanoi.

Adresse: 12 To Tich

Kvarter: Hoan Kiem

Book dit ophold på Nexy Hostel nu

Friends Inn & Travel

best hostels hanoi - Friends Inn & Travel

best hostels hanoi -Friends Inn & Travel - private room

 • Gratis morgenmad
 • Rejsebureau
 • Bar og restaurant

Ordet venner i vandrerhjemmets navn kunne ikke være mere præcist: dette er et venligt vandrerhjem, hvor personalet er så søde, at du forlader vandrerhjemmet som deres ven. Den enkle, men rene indretning, restauranten og rejsedisken, der hjælper dig med alt, hvad du har brug for, gør Friends Inn & Travel endnu mere indbydende.

Adresse: 46 HangGa

Kvarter: Hoan Kiem

Book dit ophold på Friends Inn & Travel nu

De bedste party-hostels i Hanoi

Partyhostels, der tager titlen som “partyhostel” meget alvorligt. Til de festglade mennesker, der ikke kan få nok.

Central Backpackers Hostel – det gamle kvarter

best hostels hanoi - Central Backpackers Hostel

best party hostels hanoi - central backpackers - bunk beds

 • Gratis morgenmad
 • Gratis gåture og pubcrawls
 • Terrasse

Brug et øjeblik på at kigge på fyrens ansigt på billedet ovenfor… Har du brug for mere overbevisning om, at dette er et sted, hvor du vil gå amok og have fantastiske nætter?! Hvis du stadig har brug for det, vil den gratis øl en gang om dagen og de meget sociale fællesområder, inklusive en lille terrasse, gøre arbejdet.

Adresse: thanh Ha-gaden 16

Kvarter: Hoan Kiem

Book dit ophold på Central Backpackers Hostel - Old Quarter nu

Flipside Hostel

best hostels hanoi - Flipside Hostel - bar

best hostels hanoi - Flipside Hostel -private rooms

 • Gratis morgenmad
 • Terrasse
 • Rejsedisk

Kan du lide det bedste fra to verdener? På dette hostel kan du feste til sent og derefter få en god nats søvn i et stilfuldt (men stadig ikke dyrt!) privat værelse eller i de veludstyrede sovesale. Mød andre rejsende på terrassen, og deltag i drukspil for at slappe af efter en travl dag på opdagelse i Hanoi.

Adresse: bat Dan-gaden 23 – Hang Bo-afdelingen

Kvarter: Hoan Kiem

Book dit ophold på Flipside Hostel nu

Vietnam Backpacker Hostels – Downtown

best hostels hanoi - Vietnam Backpacker Hostels - Downtown

best hostels Hanoi - Vietnam Backpacker Hostels - outside

 • Gratis morgenmad
 • Gratis vandretur
 • Terrasse

En kundeanmeldelse sagde: “Det bliver ret vildt hver aften”, og det synes jeg opsummerer det! Denne kæde af hostels er kendt for sine fester, især dette hostel: Vietnam Backpacker Hostels Downtown (Vær opmærksom! Denne kæde har to hostels i Hanoi, og det andet ligger lige nedenfor). Så hvis du elsker at feste, at tjene en gratis øl hver dag og være på IT-stedet, er dette det perfekte match for dig.

Adresse: 9 Ma May

Kvarter: Hoan Kiem

Book dit ophold på Vietnam Backpacker Hostels - Downtown nu

Vietnam Backpacker Hostels – Original

best hostels hanoi - Vietnam Backpacker Hostels - Original

best hostels hanoi - Vietnam Backpacker Hostels - Original - dorm rooms

 • Gratis morgenmad
 • Gratis vandretur
 • Rejsebureau

Central Backpackers Hostel – Original, ligger et par meter fra St Joseph’s Cathedral i et meget travlt og kommercielt område med mange muligheder for lækker mad og kaffebarer. Det er ikke så skørt som broren i Downtown (vandrerhjemmet ovenfor), men lad dig ikke narre, det bliver stadig ret hektisk! Gratis øl hver dag og gratis aktiviteter rundt omkring i byen får den store flok, der sover der, til at samles dag og nat.

Adresse: bat Dan-gaden 23 – Hang Bo-afdelingen

Kvarter: Hoan Kiem

Book dit ophold på Vietnam Backpacker Hostels - Original now

Bedste vandrerhjem i Hanoi med private værelser

Vandrerhjem, der giver dig et værelse, du kan kalde dit eget. For dem, der går op i privatliv eller bare har brug for en pause i et stort og roligt værelse.

Luksus Backpackers

best hostels hanoi - luxury backpackers

best hostels Hanoi - luxury backpackers - dorm rooms

 • Gratis morgenmad
 • Bar og restaurant
 • Gardiner i alle senge

Se på (og forelsk dig i) størrelsen på sengen på det første billede… Jeg kan forsikre dig om, at det er de færreste steder i verden, du kan få så stor en seng til den pris! Luxury Backpackers er, som navnet siger, et fancy hostel for dem, der har brug for lidt raffinement – karakteristisk for både sovesalene og de private værelser. Den fantastiske beliggenhed og det venlige personale er prikken over i’et.

Adresse: 56 Ngo Huyen Street

Kvarter: Hoan Kiem

Book dit ophold på Luxury Backpackers nu

Hanoi Tomodachi House

best hostels hanpi - Hanoi Tomodachi House

best hostels hanoi - Hanoi Tomodachi House - private room

 • Gratis morgenmad
 • Restaurant og bar
 • Lille terrasse

Dette boutique-hostel er en lille overraskelse i det gamle kvarter. Indretningen og den japanske stil gør det til et unikt sted, og det hjælpsomme personale kan finde ud af alle mulige ting for dig. Et godt valg for dem, der leder efter private værelser, med gode priser og en rolig atmosfære.

Adresse: 5A Tong duy Tan gade

Kvarter: Hoan Kiem

Book hos Hanoi Tomodachi House her

Book dit ophold på Hanoi Tomodachi House nu

Bedste hostels i Hanoi centrum

Republik Backpackers Hostel

best hostels hanoi - Republik Backpackers Hostel

best hostels hanoi - Republik Backpackers Hostel - dorm beds

 • Gratis morgenmad
 • Biografsal
 • Bar (med pool!) og restaurant

Dem, der elsker pæne og stilfulde steder, vil elske Republik Backpackers Hostel. Der er tænkt over alle detaljer og farver på dette ret nye hostel, inklusive gode senge. Atmosfæren er meget venlig, og maden i restauranten… åh, maden!

Adresse: 14 Phung Hung

Kvarter: Hoan Kiem

Book dit ophold på Republik Backpackers Hostel nu

Old Quarter View Hanoi Hostel

best hostels hanoi - Old Quarter View Hanoi Hostel

best hostels hanoi - Old Quarter View Hanoi Hostel - dorm rooms

 • Gratis morgenmad
 • Restaurant og bar
 • Sjove fællesområder

Dette hostel har alt, hvad en backpacker lægger vægt på: god beliggenhed, venlig atmosfære, gode senge og badeværelser, fællesområder og rimelige priser. Kun få meter fra søen i det gamle kvarter kan du få nye venner, slappe af og udforske byen uden problemer – Old Quarter View vil helt sikkert give dig en god oplevelse.

Adresse: 42 Hang Giay, Hang Buom

Kvarter: Hoan Kiem

Book dit ophold på Old Quarter View Hanoi Hostel nu

De bedste af de øvrige hostels i Hanoi

Bonus vandrerhjem. For alle dem, der kan lide gode hostels.

Cocoon Inn

best hostels hanoi - cocoon inn

best hostels hanoi - Cocoon hostel - bunk beds

 • Gratis morgenmad
 • Massive senge
 • Rejsedesk og gratis byrundtur

Der er et problem ved at bo på Cocoon Inn: Sengene er så behagelige, at du måske ikke kan forlade dem! Den massive madras og den gode foring vil give dig søde, søde drømme og et hvil fra al den rejsetræthed – du vil være en helt ny person til at udforske Hanoi! Så kom ud af sengen, nyd baren og restauranten og få venner i fællesområderne, og udforsk byen. Om aftenen kan du nyde den sociale atmosfære, før du går tilbage til en af de bedste senge i hele SEA 😉

Adresse: 116 Hàng Buồm

Kvarter: Hoan Kiem

Book dit ophold på Cocoon Inn nu

Babylon Garden Inn

best hostels hanoi - Babylon Garden Inn - swimming pool

best hostels hanoi - Babylon Garden Inn - restaurant

 • Gratis morgenmad
 • Indendørs swimmingpool
 • Bar og restaurant med fantastisk udsigt

Babylon Garden Inn er bestemt ikke et traditionelt hostel. Til at begynde med har det en indendørs swimmingpool! Fællesområderne er indrettet i Babylon-stil, og der er en restaurant og bar med fantastisk udsigt over byen. Sovesalssengene har gardiner, eget lys og egne ventilatorer. De private værelser er store og afslappende. Alt det til backpackerpriser – det er sandt, jeg sværger!

Adresse: 53 Hang Chieu St

Kvarter: Hoan Kiem

Book dit ophold på Babylon Garden Inn nu

Fortsæt med at læse!

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top