De bedste hostels i Marrakech til alle slags rejsende

Language Specific Image

Der findes ikke meget mere magisk end Marrakech – en by med medinaer, minareter og moskeer. Faktisk ligger nogle af de bedste hostels i Marrakech lige uden for døren til arkitektoniske perler som Koutoubia-moskeen, Bahia-paladset og Majorelle-haven. Glem GPS’en, og tillad dig selv at fare vild i den forbløffende labyrint af gader, der udgør den 1.000 år gamle medina på UNESCO’s verdensarvsliste – hjemsted for en af verdens mest utrolige shoppingoplevelser og uforglemmelig street food, der for altid vil få anden mad til at virke smagløs.

Mange af de bedste hostels i Marrakech har til huse i traditionelle marokkanske Riads – ejendomme i flere etager, centreret omkring en indre gårdhave designet specielt til at give et pusterum fra den nordafrikanske varme. De fleste ligger i medinaen. Medinaens snoede gyder, slangetæmmere og skarpe krydderier vil pirre dine sanser, men det er en vanskelig del af byen at navigere i, især fordi telefonsignalet kan være ujævnt. Vi anbefaler, at du bruger lidt ekstra på at blive hentet i lufthavnen, eller at du ringer i forvejen og beder en medarbejder om at møde dig et sted, der er nemt at finde. Gennemsnitspriserne på de bedste hostels i Marrakech ligger mellem €3 og €12 pr. nat, og du vil blive opkrævet yderligere €2-€4 pr. nat i lokale skatter oven i værelsesprisen.

Spring direkte til:

 1. Overordnet bedste hostels i Marrakech
 2. Bedste party-hostels i Marrakech
 3. Bedste hostels i Marrakech for solorejsende
 4. Bedste billige hostels i Marrakech
 5. De bedste af de øvrige hostels i Marrakech

Samlet set de bedste hostels i Marrakech:

 1. Riad Dia – det bedste hostel i Marrakech for solorejsende
 2. Rodamon Riad Marrakech Hostel – bedste hostel i Marrakech til fest og farver
 3. Hostel Waka Waka – bedste billige hostel i Marrakech

Bedste party-hostels i Marrakech

Du har måske hørt rygtet om, at det er ulovligt at drikke sig fuld i Marokko. Selv om alkohol er strengere reguleret end i andre lande, er det stadig muligt at feste, og Marrakech byder på masser af muligheder for at gøre det. De fleste af de bedste hostels i Marrakech har barer på stedet, som er ideelle til billige drinks og til at møde nye venner, før du går ud og prøver nattelivet. Tjek helt sikkert, hvad der sker efter mørkets frembrud i Ville Nouvelle, Hivernage og Gueliz, byens mest cool kvarterer. Det er her, de smukke mennesker i Marrakech danser natten væk i et spændende udvalg af danseklubber og tagbarer.

Rodamón Riad Marrakech Vandrehjem

best hostels in Marrakech, Rodamón Riad Marrakech Hostel pool

Dette paladsagtige hostel er ideelt for backpackere, der vil slappe af om dagen og feste hårdt om natten. Det er også et populært valg blandt digitale nomader, der ikke kan få nok af den smarte AF-stemning, komplet med fredfyldt indre gårdhave, swimmingpool og restaurant. Så når den bærbare computer er lukket for i dag, kan du spille pool i deres spillerum eller gå op i tagbaren og nyde en cocktail i solnedgangen. Vandrerhjemmet byder på lidt backpacker-luksus med skabe, der er store nok til at rumme hele din rygsæk, virkelig behagelige senge (med privatlivsgardiner) og pletfrie en-suite badeværelser.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • 24-timers reception og ingen udgangsforbud
 • Swimmingpool
 • Sovesale kun for kvinder
 • Aircondition

🏠 Adresse: Riad Rodamón, Rue Amssafah, 32. Quartier Assouel, Medina

🏘 Kvarter: Medina

🚍 Nærmeste busstoppested: Riad Laarousse

Book dit ophold på Rodamón Riad Marrakech Hostel nu!

Hostel Riad Marrakech Rouge

best hostels in Marrakech, Hostel Riad Marrakech Rouge lounge area

Tag ind på dette hostel, et af de største og bedste hostels i Marrakech, og du vil med garanti møde en masse andre backpackere, uanset om du slapper af i deres berbertelt på taget, nyder et filmmaraton eller lærer at lave tagine som en dronning på et af deres madlavningskurser. Vandrerhjemmets bar er altid åben, der er fede arrangementer i weekenden, og der er intet udgangsforbud, så du kan gå på byens klubber med dit nye crew.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Varme brusere
 • Madlavningskurser
 • Gratis mynte-te

🏠 Adresse: Riad Zitoune Jdid, Derb Zenka Dika, nr. 40

🏘 Kvarter: Medina

🚍 Nærmeste busstoppested: Jamaa El Fna

Book dit ophold på Hostel Riad Marrakech Rouge nu!

Kaktus Hostel

best hostels in Marrakech,travellers chilling at Kaktus Hostel

Når man kombinerer et ungt publikum med en billig tagbar, der har åbent til ud på de små timer, er Kaktus et godt valg for rejsende, der vil feste i Marrakech. Denne traditionelle riad inden for de gamle bymure ligger mindre end et minuts gang fra Djemma El Fna-pladsen, hvilket gør det nemt at udforske byens største seværdigheder, selv hvis du skulle få en sen aften. Kaktus har en fantastisk restaurant, der serverer hjemmelavet marokkansk mad til frokost og middag, og tilbyder en række gruppeaktiviteter, herunder ture til Atlasbjergene, Atlanterhavskysten og Sahara-ørkenen.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Bar sent om aftenen
 • Fantastiske udflugter
 • Udlejning af cykler
 • 24-timers reception

🏠 Adresse: Kennaria Derb Zaari nr. 21, Médina

🏘 Kvarter: Medina

🚍 Nærmeste busstoppested: Jamaa El Fna

Book dit ophold på Kaktus Hostel nu!

Kif-Kif Marrakech

best hostels in Marrakech, Kif-Kif Marrakech roof terrace

Dette palads i fire etager har forskellige temaer på hver etage; nyd te og shisha i gårdhaven i stueetagen, udpræget hippiestemning på første sal, en anden sal dedikeret til berberkultur og en tagterrasse med smuk udsigt over byens tage. Hvis du ikke elsker noget mere end at synge med på en sang, vil Kif-Kif’s udvalg af musikinstrumenter nok få gang i musikken. Oppe på taget giver de polstrede sæder og skyggefulde baldakiner de perfekte rammer til at sætte gang i festen efter en dag med hardcore tilbudsjagt.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Café og restaurant
 • Faciliteter til selvforplejning og grill
 • Udveksling af bøger

🏠 Adresse: Rue el Ksour, Derb el Kadous, 9

🏘 Kvarter: Medina

🚍 Nærmeste busstoppested: Ph Koutoubia

Book dit ophold på Kif-Kif Marrakech nu!

De bedste hostels i Marrakech for solorejsende

Dem, der rejser alene til Marrakech, vil hurtigt finde en flok venner på de bedste hostels i Marrakech. De fleste hostels drives af imødekommende ejere og personale, der selv har rejst og ønsker at få gæsterne til at føle sig hjemme og skabe et socialt miljø gennem sjove events og aktiviteter.

Riad Jennah Rouge

best hostels in Marrakech, Riad Jennah Rouge

Luk øjnene og forestil dig dit drømmehostel i Marrakech, og chancerne er store for, at det ser ud præcis som Riad Jennah Rouge. Denne farverige mulighed er skabt til Pinterest med sine overdådige springvand, hyggelige læsekroge, solrige fællesområder, der er ideelle til at møde andre rejsende, og sin helt egen shisha-lounge! Hostellet er også blevet kåret som et af de bedste hostels i Marrakech for solorejsende, så forvent masser af mingling. Beliggenheden er perfekt; lige midt i fem souker og kun få øjeblikke fra Djemma El Fna-pladsen og Cyber Parc, som virker som et mærkeligt navn, når man tænker på, at de dekorative haver går tilbage til det 18. århundrede!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Shisha-anneks
 • Gratis myntete ved ankomst
 • Hemmelig have og tagterrasse
 • Gratis morgenmad

🏠 Adresse: Bab El Ksour, Rue el Ksour, Derb Jdid el Kebir, 15

🏘 Kvarter: Medina – men dejligt og tæt på Hivernage og Gueliz

🚍 Nærmeste busstoppested: Riad Sheba

Book dit ophold på Riad Jennah Rouge nu!

Riad Dia

best hostels in Marrakech,Riad Dia pool

Dette summende hostel er det perfekte sted for dem, der rejser alene til Marrakech. Værterne ved, hvad backpackere er ude efter, så forvent en varm velkomst og masser af aktiviteter, der skaber en super social stemning. Hæng ud ved poolen med en øl, eller del en kop te eller en shisha på en af deres mange solrige terrasser. Selv hvis du er lidt genert, vil vandrerhjemmets madlavningskurser, traditionelle Gnaouan-musikaftener og en række fester hjælpe dig med at slå håret ud. Når du kan løsrive dig fra de gode vibes, er Djemaa El Fna-pladsen kun et øjeblik væk.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Flere terrasser
 • Varme brusere og håndklæder inkluderet
 • Air-conditioning

🏠 Adresse: Zefriti nr. 6, El Ksour, Place D’Jeema el Fna

🏘 Kvarter: Medina

🚍 Nærmeste busstoppested: Jamaa El Fna

Book dit ophold på Riad Dia nu!

Drømmekasbah

best hostels in Marrakech, Dream Kasbah hostel

Hvis du kan lide, at dine hostels er miljøbevidste, super sociale og venlige mod pengepungen – så skal du ikke lede længere end til Dream Kasbah. Dette topsted ligger lidt længere væk fra medinaen end vores andre valg (15 minutters gang), men det er ideelt placeret til at udforske det kongelige palads, Mellah, El Badii Palace og Place des Ferblantiers – et håndværkermarked, der sælger drømmende kunsthåndværk. Ud over at tilbyde senge fra 4 euro pr. nat tilbyder vandrerhjemmet fantastiske temamiddage og en række fantastiske aktiviteter, herunder ture til Sahara, ridning, skiløb og surfing. Der er også et spillelokale med bordfodbold og den obligatoriske tagterrasse, som er perfekt til solnedgang og et par øl.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Miljøvenligt
 • Gratis hjemmelavet morgenmad
 • Fælleskøkken og grillfaciliteter
 • Lydisolerede sovesale

🏠 Adresse:6 Bis Derb El Arsa, Kasbah

🏘 Kvarter: Kasbah

🚍 Nærmeste busstoppested: Bab Rab

Book dit ophold på Dream Kasbah nu!

Riad Layla Rouge

best hostels in Marrakech, Riad Layla Rouge dining area

Et andet af de bedste hostels for solorejsende i Marrakech er Riad Layla Rouge. Vandrerhjemmet ligger i gåafstand fra seværdighederne, og stedets café-bar-restaurant er perfekt til at få nye venner eller spise middag på vandrerhjemmet, hvis man ikke har lyst til at gå ud alene. Der er masser af steder at hænge ud, bl.a. to terrasser, en sød skyggefuld gårdhave, der er ideel til at køle af i varmen, og en traditionel marokkansk spisesal.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis te, kage og morgenmad
 • To tagterrasser
 • iPod-højttalere på alle værelser
 • Udlejning af cykler

🏠 Adresse: Rue el Ksour, Derb Rokni, 2.3

🏘 Kvarter: Medina

🚍 Nærmeste busstoppested: Ph Koutoubia

Book dit ophold på Riad Layla Rouge nu!

Bedste billige hostels i Marrakech

Nogle af de bedste hostels i Marrakech har et billigt prisskilt, og det er nemt at få gratis morgenmad, så du er klar til en solid dag med sightseeing. Du behøver ikke at bevæge dig langt væk fra centrum for at finde billige hostels i Marrakech – der er masser af muligheder omkring Djemma Fna-pladsen. De fleste billige muligheder (inklusive vores topvalg) ligger lige uden for medinaens historiske mure, men hvis du gerne vil bo inden for murene, kan du overveje at slå dig ned i Kennaria.

Hostel Waka Waka Marrakech

best hostels in Marrakech, girl sitting in Hostel Waka Waka Marrakech

📸:@suurpaeae

Med senge i deres 12-personers sovesale fra kun 4,75 euro er Waka Waka et fantastisk valg for dem, der ønsker at holde omkostningerne nede uden at skulle gå på kompromis med omgivelserne. Vandrerhjemmet er rent, smukt indrettet og meget komfortabelt. Og så er det et socialt sted, hvor der altid sker noget, som gæsterne kan deltage i, hvad enten det er berbermusik om aftenen eller en forfriskende øl eller en kop myntete med de andre gæster.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Faciliteter til selvforplejning
 • Gratis te og kaffe
 • Håndklæder inkluderet

🏠 Adresse: Rue el Ksour, Derb Sabai, 13

🏘 Kvarter: Medina

🚍 Nærmeste busstoppested: Ph Koutoubia

Book dit ophold på Hostel Waka Waka Marrakech nu!

Amour d’Auberge

best hostels in Marrakech, Amour d’Auberge

Hvis du vil have et indblik i det traditionelle marokkanske hjemmeliv, skal du bo hos ægteparret Jamal og Hiba. Ikke alene behandler de dig som familie, men deres hostel er også helt i top, og Hibas hjemmelavede mad er sensationel. Vandrerhjemmet har en god beliggenhed kun 100 m fra Djemma El Fna-pladsen, tæt på alle Medinaens bedste souker og Palace Bahia. Efter en lang dag med Marrakech’ hotspots kan du slappe af på deres tagterrasse under baldakiner, der får dig til at føle, at du er i Sahara.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Tagterrasse
 • Hjemmelavet mad
 • Gratis morgenmad
 • Aircondition

🏠 Adresse: 1 og 2 Derb Chaabane, Rue riad Zitoun Lakdim

🏘 Kvarter: Medina

🚍 Nærmeste busstoppested: Jamaa El Fna

Book dit ophold på Amour d'Auberge nu!

Rooftop Hostel

best hostels in Marrakech, Rooftop Hostel roof terrace

Som navnet antyder, har dette vandrerhjems tagterrasse virkelig noget at byde på! Nyd solen fra de behagelige sofaer og hængekøjer, mens du nyder den utrolige udsigt over Bab Doukkala-moskeen, Koutoubia-moskeen og byen. Dette hyggelige hostel har en restaurant på stedet, et stort udvalg af ture, gratis te ved ankomsten, og værelserne er absolut billige, fra kun €2 pr. nat.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Café og restaurant
 • Hængekøjer
 • Kabel-tv
 • Hårtørrer
 • Lufthavnstransport

🏠 Adresse: 19 Derb Elhanch Bab Doukkala

🏘 Kvarter: Medina/ Bab Doukkala

🚍 Nærmeste busstoppested: Dar Lbacha eller Bab Laarissa

Book dit ophold på Rooftop Hostel nu!

Kasbah Red Castle Hostel

best hostels in Marrakech, Kasbah Red Castle Hostel

Kasbah tilbyder rejsende et stykke ro kun få øjeblikke fra centrum af Marrakech’ kaos, med et stort fokus på discountpriser, som starter fra 2,50 euro. Nyd de rene omgivelser, en fantastisk tagterrasse, værelser med eget bad og cykeludlejning. Ud over at være et godt tilbud har vandrerhjemmet et miljøvenligt fokus, og personalet gør en stor indsats for at skabe kontakt til deres gæster. Hvis du er på udkig efter et billigt hjem væk fra hjemmet, er dette et godt bud.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Madlavningskurser
 • Sauna og fitnesscenter
 • HÆVEAUTOMAT
 • Dagligvarebutik på stedet

🏠 Adresse:N 3 derb Riad kasba

🏘 Kvarter: Kasbah

🚍 Nærmeste busstoppested: Bab Rab

Book dit ophold på Kasbah Red Castle Hostel nu!

De bedste af de øvrige hostels i Marrakech

Og et par stykker mere for lykkens skyld..

Equity Point

best hostels in Marrakech, Equity Point pool

Det er sjældent, at man finder et hostel med spa-faciliteter, men Equity Point har noget for dig. Efter en lang, dampende dag med at udforske Marrakech’ souker kan gæsterne slappe af med en massage eller lidt afslapning i Equity Points Hamman (tyrkisk bad). Dette sociale hostel har også en swimmingpool, en smukt oplyst indre gårdhave og en tagterrasse med fantastisk udsigt over byens tage. De har også en førsteklasses restaurant på stedet, der serverer lækre hjemmelavede marokkanske lækkerier. En ting at bemærke er, at vandrerhjemmet er ret godt gemt – men det er værd at lede efter! Ring i forvejen og få nogen til at møde dig, så du finder det første gang, især hvis du ankommer om natten.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Swimmingpool
 • Billige drikkevarer
 • Massør og tyrkisk bad på stedet
 • 24-timers reception

🏠 Adresse: 80 Derb El Hammam; Mouassine

🏘 Kvarter: Medina

🚍 Nærmeste busstoppested: Hopital Antaki

Book dit ophold på Equity Point nu!

Villa Verde

best hostels in Marrakech,Villa Verde private room

Dette hostel, der engang var et familiehjem, har bevaret en vidunderligt indbydende stemning. Det er fantastisk indrettet og ligger kun få minutters gang fra El Badi-paladset, Moulay El Yazid-moskeen og Saadian-gravene, så det er et godt valg, hvis du er til sightseeing og souk-action. Mellah – Marrakech’ jødiske kvarter – ligger længere nede ad vejen, og det samme gør den berømte Bab Mallah Spice Souk. Vandrerhjemmets enorme tagterrasse og have må være en af de bedste i byen, men der er også masser af behagelige indendørs fællesområder til de køligere marokkanske aftener.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Flersproget hostelmanager
 • Private værelser
 • Gratis kontinental morgenmad
 • Perfekt til grupper

🏠 Adresse: N7 Rue Ibn Rochd Arset Maach

🏘 Kvarter: Medina

🚍 Nærmeste busstoppested: Sidi Mimoun

Book dit ophold på Villa Verde nu!

Earth Hostel

best hostels in Marrakech, earth hostel

Earth Hostel blev startet af en berberfyr, der drømte om at skabe et fristed for rejsende af alle nationaliteter, og det er et sted, der prioriterer menneskelig kontakt. Så hvis du har lyst til at dele eventyrlige historier omkring en åben ild (med levende musik i baggrunden), behøver du ikke lede længere. Omsorg for planeten var en anden vigtig del af forretningsplanen, så de miljøvenlige hostels er primært indrettet med brugte, genbrugte og genanvendte ting. Gæsterne nyder godt af en førsteklasses beliggenhed få meter fra medinaen og Heritage Museum, plus behagelige køjesenge, varme brusere og en fantastisk bar-café-restaurant. Og så er der en natklub på stedet!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • 24-timers reception
 • Valutaveksling
 • Madlavningskurser og udflugter
 • Spabad

🏠 Adresse: Zniket Rahba Derb Ennakhel 36

🏘 Kvarter: Medina

🚍 Nærmeste busstoppested: Jamaa El Fna

Book dit ophold på Earth Hostel nu!

Vi håber, at denne guide hjælper dig med at finde de bedste hostels i Marrakech, som er perfekte til din rejse. Fortæl os i kommentarerne, hvis du har boet på et af disse anbefalede hostels, eller hvis du gerne vil dele et hostel, som du synes, andre backpackere ikke bør gå glip af.

Vil du sammenligne og booke alle disse fantastiske hostels på en endnu mere problemfri og hurtig måde?

Download Hostelworld-appen, og book dit ophold nu!

Fortsæt med at læse:

🌟 De bedste ting at lave i Marrakech: en guidetil nybegyndere

🌟 Den eneste backpacking-guide til Marokko, du får brug for

🌟 Er Marokko sikkert? 10 nyttige ting at vide, før du rejser

Om forfatteren:

Amy Baker er forfatter til Miss-Adventures: A Tale of Ignoring Life Advice While Backpacking Around South America og grundlægger af The Riff Raff, et forfatterfællesskab, der støtter håbefulde forfattere og støtter debutanter. Du kan følge Amy på Twitter her.

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top