De bedste vandrerhjem i Japan

Language Specific Image

Så du er klar til et uforglemmeligt eventyr i Japan. Du ved, hvor du vil hen, og hvad du vil se (hvis ikke, så tjek vores ultimative guide for de bedste tips!), men nu skal du finde ud af, hvor du skal sove. Vi har gjort livet lettere for dig og lavet en liste over de bedste steder at hvile og restituere sig mellem tempelturene og sushi-smagningen. Hostels i Japan er generelt fantastiske, og der er et stort udvalg af muligheder. Vores liste indeholder hostels, hvor du kan opleve ægte japansk kultur, såsom traditionelle gæstehuse eller ryokans, som har været en del af den japanske kultur i århundreder og opstod for at give rejsende mulighed for at overnatte på deres lange rejser. Japan har også masser af moderne, finurlige hostels med et stilfuldt, traditionelt twist. Se beviserne nedenfor!

Ark Hostel (Osaka)

Tag bare et kig på det smukke Ark Hostel… Det er en tømrers drøm! Træværket i deres fællesrum/café er super stilfuldt. Ark tilbyder en blanding af sovesale, hvor du kan vælge mellem enten værelser i japansk stil med tatamigulve eller mere moderne sovesale. De har også en fantastisk tagterrasse (billedet nedenfor), som er perfekt til afslapning og socialt samvær med dine nye rejsekammerater.

Best Hostels in Japan - Ark Hostel

Ark Hostel

Adresse: 1-15-11 Edobori, Nishi-ku, Osaka

Nærmeste station: Umeda Station

Book dit ophold på Ark Hostel nu

Homeikan (Tokyo)

Hvis du er ude efter kultur og historie, er Homeikan stedet for dig! Denne traditionelle ryokan siges at være en af de ældste i Japan (så forvent ikke noget alt for fornemt!), men den vil helt sikkert give dig en ægte autentisk Tokyo-oplevelse. Du får frisk te serveret hver dag, et onsen-bad og mulighed for at slappe af i din egen traditionelle yakata (morgenkåbe) efter en travl dag med sightseeing.

Adresse: 10-5 Hongo, 5-Chome, Bunkyo-Ku, Tokyo

Nærmeste station: Hongo Sanchome Station

Book dit ophold på Homeikan nu

Guesthouse U-En (Osaka)

Guesthouse U-En er et 120 år gammelt byhus, som er blevet nænsomt restaureret til moderne indkvartering med bevarelse af den traditionelle japanske stil. Det ligger i et roligt, traditionelt område, men der er stadig nem adgang til Umeda (Kita)’s barer og togstationer.

Guesthouse U-En

Adresse: 2-9-23, Fukushima,, Fukushima-ku, Osaka

Nærmeste station: JR Osaka station

Book dit ophold på Guesthouse U-En nu

Book og bed (Tokyo & Kyoto)

Kun i Japan kan du sove i en bogreol! Book and Bed er drømmestedet for enhver bogorm. Du vil finde hundredvis af bøger i fællesrummene, sovesalene og omkring din seng! Det er det perfekte sted at slappe af og blive puttet med en god bog. Du kan vælge mellem tre Book and Bed Hostels i Tokyo (tip: Det i Asakusa får den højeste bedømmelse ifølge vores anmeldelser) eller et i Kyoto.

Book and Bed

Book and Bed

Adresse: Tokyo Asakusa Book & Bed = Kaminarimon 2-16-9 Pagoda Asakusa 6F,, Taito-ku

Nærmeste station: Asakusa station

Book dit ophold på Book and Bed nu

The Pax Hostel/Records/More (Osaka)

The Pax er et hyggeligt, hipt hostel kun 30 sekunder fra Tsutenkaku-tårnet, kendt som Osakas symbol. Det trendy hostel har et fælles opholdsområde, der indeholder en hems med en café og … en funky pladebutik! Gæsterne elsker den venlige atmosfære, beliggenheden (tæt på Osaka Loop line) og kaffen!

The Pax Hostel/Records/More

The Pax Hostel

Adresse: 1-20-5 Ebisu-Higashi Naniwa A-Ku, Osaka

Nærmeste station(er): Dotonbori, Shinsaibashi & Namba

Book dit ophold på The Pax Hostel/Records/More nu

Bunka Hostel (Tokyo)

Bunka har en fantastisk beliggenhed, lige i nærheden af Sensoji-templet, butikker, markeder, restauranter og Tokyos metro. Det er både moderne og stilfuldt, og du får behagelige, rummelige senge med den ekstra bonus, at der er gardiner for hver køje, så du får lidt ekstra privatliv.

Adresse: 13-5. 1-Chome, Asakusa, Taito-ku, Tokyo

Nærmeste station: Asakusa station

Book dit ophold på Bunka nu

Emblem Hostel Nishiarai (Tokyo)

Emblem Hostel er ulasteligt designet. Det ligger lidt længere ude i forhold til mange andre hostels i Tokyo, men det er virkelig tæt på togstationen og stadig mindre end 20 minutter fra de mest populære destinationer som Asakusa, Ueno og Skytree. Det stilfulde loungeområde er et godt sted at slappe af og møde nye mennesker. Der er mange arrangementer på vandrerhjemmet, så det er nemt at socialisere og udforske, hvad Tokyo har at byde på sammen med dine nye rejsekammerater!

Emblem Hostel Nishiarai

Adresse: Umejima 3-33-6, Adachi-ku, Tokyo

Nærmeste station: Nishiarai station

Book dit ophold på Emblem Hostel nu

Sappolodge Hostel (Sapporo)

Sappolodge er det perfekte sted at bo, hvis du besøger det smukke, afslappende Sapporo. Dette skæve hostel er megahyggeligt og fuld af karakter. Med sin bekvemme beliggenhed, kun 2 minutters gang fra stationen og med sin egen bar, kan du ikke gå galt i byen ved at bo her!

Sappolodge

Adresse: 1-4 minami-5 higashi-1, Chuo-ku, Sapporo

Nærmeste station: Hosui Susukino station

Book dit ophold på Sappolodge nu

Kyoto Piece Hostel (Kyoto)

Kyoto Piece Hostel er et smukt boutique-hostel, der ligger tæt på Kyotos togstation. Moderne og trendy, den stilfulde indretning og de trendy loungeområder er lige i øjet. Når det gælder beliggenhed, stil og komfort i Kyoto, er Piece Hostel en vinder!

Piece Hostel

Piece Hostel

Adresse: 21-1 Higashikujyo Higashisanno-cho, Minami-ku, Kyoto

Nærmeste station: Kyoto Station

Book dit ophold på Kyoto Piece Hostel nu

Len Kyoto Hostel (Kyoto)

Hvis du har øje for indretning og kan lide et sted med lidt stil, skal du tage til Len Kyoto. Det har en fantastisk café og bar lounge på første sal med meget kunstneriske, hipster vibes. Mange anmeldelser nævner dens “perfekte beliggenhed”, da den ligger tæt på metrostationer og Gion-distriktet i Kyoto.

Adresse: 709 Uematsucho, Shimogyo-ku, Kyoto

Nærmeste station: Kyoto station

Book dit ophold på Len Kyoto nu

K’s House Ito Onsen – Historical Ryokan Hostel (Ito)

Hvis du er på vej til Ito, giver denne ryokan en god smag af ægte traditionelt Japan. K’s House Ito Onsen er det eneste hostel, der er registreret som en materiel kulturel ejendom i Japan, og her kan du opleve et autentisk ophold i japansk stil og nyde deres 100% rene og naturlige Onsen (naturlige varme kilder.)

Adresse: 12-13 Higashi Matsubara-cho, Ito, Shizuoka, Ito

Nærmeste station: Ito station

Book dit ophold på K’s House Ito Onsen nu

Har du boet på nogle af de bedste hostels i Japan? Eller har du dine egne anbefalinger? Fortæl os det i kommentarfeltet.

Pin denne blog til senere!

The best hostels in Japan

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top