Glam hostel-badeværelser, der er #goals

Language Specific Image

Hvis du er lidt ligesom os, er badeværelset en STOR ting. Jeg elsker overraskelser på mine rejser, men bestemt ikke på mit badeværelse. Heldigvis tager den nye generation af hostels deres badeværelser alvorligt med utrolige faciliteter, pletfrie faciliteter og lækkert design. Her er nogle af vores favoritter.

Sophie Hostel

Regndansbruseren på Sophie Hostel i Prag giver ny mening til “en nat på fliserne”. Læg dertil private værelser, moderne, minimalistisk design og fem minutters gang til Wenzelspladsen, og det er svært at finde grunde til ikke at tage af sted.

Bed and Bike i Bangkok

Bangkok Bed and Bike tager industriel chic til nye niveauer (og din insta-feed) og ligger i en gammel bygning med traditionelt thailandsk design og moderne bekvemmeligheder.

Ember Hostel

Ember Hostel i Denver handler om luksus, lige fra 12-personers spa jacuzzi til bålplads og gratis espresso. Badeværelserne er ingen undtagelse med private regnbrusere og skiferfliser.

Czech Inn

Når ét spejl bare ikke er nok, leverer Czech Inn i Prag varen. Czech Inn har til huse i en original art nouveau-bygning fra det 19. århundrede i Vinohrady-kvarteret og ligger lige uden for døren til et paradis af lokale skatte, grønne områder og smuk arkitektur.

Ecomama

Gratis neglelak, hårtørrere og glattejern? Hvor kan jeg booke? Ecomama Amsterdam er et fantastisk sted til en afslappet weekendtur, hvor du kan forkæle dig selv.

Casa Gracia

Casa Gracia, Barcelona, vinder prisen for det sjoveste badeværelse nogensinde og har en æselvask i metal, som man kan vaske hænder i. Læg dertil deluxe-suiter med gratis bekvemmeligheder, daglig rengøring og stilfulde fællesområder, og Casa Gracia er en fantastisk base for din Barcelona-rejse.

Frihånd Los Angeles

Ingen er bedre til velvære og et rent liv end Angelenos. På Freehand Los Angeles, USA, kan du slappe af med stil med moderne badeværelser indrettet i jordnær, bohemeagtig indretning, der har en tydelig Cali-stemning. Med pool på tagterrassen, blomsterbutik og vintagebutik på stedet og regelmæssige DJ-koncerter vil du sandsynligvis tilbringe mere tid på vandrerhjemmet end uden for det.

Amistat Island Hostel, Ibiza

Der er ikke noget stille over badeværelserne på Amistat Island Hostel , som er lige så sjove og smarte som deres hjem på Ibiza.

Native Hostel

Med en kaffebar på stedet, en lækker indretning og en førsteklasses beliggenhed i Austins kunstneriske østkvarter kan man godt forveksle Native Hostel med et boutique-hotel (bare sjovere!).

De 3 ænder i Eiffeltårnet

Dette badeværelse hos The 3 Ducks E iffeltårnet er så fransk og elegant, at det er alt det, vi er vilde med lige nu – glans, symmetri og monokrom.

Lost Inn

Vi elsker Lissabon for dens sensuelle glamour, dens livlige energi og cool vibes – som alt sammen er indbegrebet af Lost Inn, Lissabon. Ingen grund til at kæmpe om spejlpladsen på disse badeværelser med armaturer af høj kvalitet.

Blue Hostel

Vi elsker disse drømmende fliser på Blue Hostel i Rom, som er indrettet i et tidligere kloster fra 1600-tallet, og hvert værelse har eget badeværelse.

Rodamon Riad Marrakech

Det ville være nemt at glemme, at du er på et hostel, når du slapper af i de paladsagtige omgivelser på Rodamon Riad Marrakech Hostel. Deres badeværelser er ingen undtagelse, hvor moderne inventar møder traditionelt design.

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top