Sovesale og dansegulve: Mød de hostels, der er værter for vores store fødselsdagsfest!

Som du måske har hørt, fejrer dine foretrukne hostel-eksperter en ret stor milepæl i år … ja, vi fylder 20 år! Og i ægte Hostelworld-stil gør vi ikke tingene halvt. Et sted, en by, et land og et kontinent ville være nok til de fleste fødselsdagsfester, men dette er ikke de fleste fødselsdagsfester. Dette er verdens største hostel-fest –og vi vil have dig med!

Fra den1. til den20. august holder vi en uforglemmelig fest hver aften på et af vores yndlingshostels over hele verden. Det betyder 20 fester i træk på 20 utrolige hostels i 20 meget forskellige lande … man bliver trods alt kun 20 år én gang!

Så hvor kommer du ind i billedet? Hvis du slutter dig til os på et af vores udvalgte hostels, vil du ikke kun opfylde alle vores fødselsdagsønsker, du vil også blive en del af en begivenhed, der vil gå over i historien som en backpacking-legende. Desuden er der en times gratis drinks til hver fest, et tema for hvert år og alle mulige udfordringer, rekvisitter og overraskelser i løbet af aftenen. For alle, der ikke kan komme, streamer vi hver begivenhed på vores Instagram-feed og lægger masser af indhold op fra hver destination, så du føler, at du er lige der sammen med os. Og hvad mere er, du kan endda vinde flybilletter og overnatning til en fest efter eget valg for dig og en ven!

Så uden yderligere omsvøb er det tid til at møde de hostels, der fejrer vores20. år sammen med os. Skål!

meet the hostels - hostelworld hostel party map

1. St Christopher’s Berlin Mitte – Berlin, Tyskland – 1999

Vi vidste, at vi var nødt til at hive de store kanoner frem for at sparke verdens største hostel-fest i gang, så vi tager til et af de fedeste steder på jorden – Berlin, byen, der praktisk talt opfandt festen. Stedet at være den1. august er St. Christopher’s Hostel i Mitte, hvor du kan se os feste på tagterrassen til ære for det år, vi blev født. Deres udvalg af værelser omfatter private værelser, blandede værelser og værelser kun for kvinder, og gæster får 25% rabat på mad og drikke i vandrerhjemmets bar. Forbered dig på festen med pre-drinks, mens du slikker sol i deres store have, og kom så op på taget til en festlig aften med en fantastisk udsigt over det centrale Berlin.

Hvad er temaet? Fest som om det var 1999. Forvent nogle frække halvfemser-outfits og en playliste, som Prince ville være stolt af.

Hvornår er det? Den1. august. Det er vores store lanceringsfest, så vi har seriøs FOMO på vegne af alle, der ikke er med os på vandrerhjemmet eller på Instagram live!

Fest med os på St Christopher’s Berlin Mitte

2. USA Hostels Ocean Beach-San Diego, Californien – 2000

meet the hostels - USA hostels ocean beach – san diego, california - hippie hostel

Dernæst tager vi til solrige San Diego og tjekker ind på vores “Bedste hostel i Amerika ” – USA Hostels Ocean Beach. Den ikoniske regnbuefarvede bygning er ikke kun Insta-berømt, den er også den perfekte repræsentation af den afslappede og kærlige stemning, du vil mærke, når du træder ind ad døren. En almindelig dag på dette hostel inkluderer strandbål, beer pong-turneringer, strandyoga og pubcrawls, så kan du forestille dig, hvad de vil hive op af posen til vores store fødselsdagsbonanza?! Vi vil gøre os selv til grin på surfbrætter om dagen (lektioner med rabat for hostelgæster, FYI) og derefter feste under stjernerne hele natten lang. Hvem vil være med?

Hvad er temaet? Tusindårsfest. Kan du huske, da vi alle troede, at 2000’erne var fremtiden? Der vil være glitter, glimmer og gruppepanik om verdens undergang.

Hvornår er det? Den2. august.

Fest med os på USA Hostels Ocean Beach

3. Selina Cancun Downtown – Cancun, Mexico – 2001

meet the hostels -selina cancun downtown – cancun, mexico - pool

På tredjedagen hopper vi over til Mexicos festhovedstad til en aften med musik og mezcal på Selina Cancun Downtown. Dette latterligt smukke hostel har en episk pool og et udendørs chill-område, der er perfekt til at nyde den mexicanske sol med din nyfundne hostel-familie. Det er også her, de afholder livekoncerter med lokale bands, perfekt hvis du leder efter en stemning, der er lidt anderledes end den legendariske Cancun-strip. Når det bliver festaften, skifter vi liggestolene ud med en DJ-pult, mens du fylder dig med tequilaer fra strandbaren (glem ikke den time med gratis drinks til HVER fest!) Næste dag kan du gemme dig for dagslyset foran det store lærred i deres filmrum.

Hvad er temaet? Dobbelt denim. Vi udfordrer dig til at få det til at se cool ud!

Hvornår er det? Den3. august. Det er en lørdag aften i Cancun, så forvent, at det går vildt for sig!

Fest med os på Selina Cancun

4. Viajero Tayrona Hostel & Ecohabs-Tayrona National Park, Colombia – 2002

meet the hostels - viajero tayrona hostel & Ecohabs – people playing in pool

Pak badetøjet til en fest i paradis på Viajero Tayrona, et hostel med egen privat strand på Colombias idylliske caribiske kystlinje, komplet med hængekøjer, kokospalmer og bordtennisborde. En afslappet dag her involverer gruppeyoga og meditationstimer, volleyballturneringer, kæmpe Jenga og salsakurser – perfekt forberedelse til festaftenen, hvor vi danser ved poolen med en tropisk cocktail (eller ti) fra strandbaren. Når natten er omme, kan du vælge mellem en lys, moderne sovesal eller forkæle dig selv med et luksuriøst ecohab. Vi taler om store senge, en-suite og din egen private terrasse. Uanset hvad vågner du op til lyden af bølgernes brusen og tukanernes kvidren – vi sagde jo, at det var paradis!

Hvad er temaet? Sk8er-fest. 2002 var året, hvor Avril Lavigne velsignede os med en af de bedste sange nogensinde, så vi vil vise vores taknemmelighed med vores tøj, rekvisitter og playliste.

Hvornår er det? Den4. august.

Fest med os på Viajero Tayrona Hostel & Ecohabs

5. Lub D Phuket Patong – Phuket, Thailand – 2003

meet the hostels -lub d phuket patong - people in pool with inflatables

Lad os starte med at sige, at ethvert hostel, der ligger ved siden af de ikoniske klubber på Phukets Bangla Road, ved en ting eller to om at feste. Poolfesterne på Lub D Phuket er legendariske (det er umuligt IKKE at have det sjovt på gigantiske hoppeborge), og vi kunne ikke være mere begejstrede for at fejre vores femte år med en Chang-øl i hånden. Splash bar og restaurant serverer fantastisk lokal mad og dygtigt blandede cocktails, og det er her, du møder backpackere fra hele verden. Og bare vent, til du ser deres enorme fællesområde. Det har alt, hvad man skal bruge til en drømmefødselsdag: poolborde, bordfodbold, airhockey og en Muay Thai-boksering i fuld størrelse – vi vil vædde på, at du aldrig har set en af disse på et hostel før!

Hvad er temaet? Under havet – det hjælper, at Lub D kun ligger et stenkast fra stranden!

Hvornår er det? Den5.august

Fest med os på Lub D Phuket Patong

6. Unite Hostel – Barcelona, Spanien – 2004

meet the hostels - unite hostel - people doing yoga

Unite er måske et nyt hostel i Barca, men hvad det mangler i alder, opvejes mere end rigeligt af dets utrolige stil, førsteklasses faciliteter og afslappede, sjove personlighed. Vi er besatte af deres smukke tagterrasse, hvor du sikkert vil finde os slappe af og nyde udsigten, før vi går ned i baren for at drikke masser af sangria, når festen starter (af kulturelle årsager, naturligvis). Af alle vandrerhjemmets fantastiske faciliteter vil du nok blive mest imponeret over dets elektroniske mixerrum, hvor du kan prøve kræfter med at lægge nogle beats ned efter lidt inspiration fra vores fest-DJ. Næste morgen kan du sone dine synder med en gratis yogatime i deres lyse, grønne studie.

Hvad er temaet? Funky Gym. Alle talte om den video i 2004. Tag dit mest cheesy 80’er-gymnastiktøj på, og gør dig klar til at strække ud!

Hvornår er det? Den6. august

Fest med os på Unite Hostel Barcelona

7. M Montreal – Montreal, Canada – 2005

meet the hostels - m montreal hostel canada roof top

To ord: Tag. Terrasse. Den vanvittige tagterrasse på M Montreal er som skabt til sommerfester med to boblebade, masser af plads til at slå sig løs og en uvirkelig udsigt over byens centrum. Nedenunder er M Bar åben hver nat indtil kl. 3 og er vært for forskellige arrangementer, fra live sport eller karaoke på den store skærm til bingo eller deres berømte ‘Beer Olympics’ (pas på, det sidste bliver ret konkurrencepræget). Vi har ikke tal på, hvor mange HOSCAR’er de har vundet, men for nylig blev de kåret som det bedste ekstra store hostel i verden. Med 490 senge bliver det helt sikkert en stor fest!

Hvad er temaet? Ind i junglen – slip dit indre (fest)dyr løs!

Hvornår er det? Den 7. august.

Fest med os på M Montreal

8. White Rabbit – Siem Reap, Cambodja – 2006

📷 @ponto55

En klog Cheshire Cat sagde engang: “Ethvert eventyr kræver et første skridt.” Tag imod hans råd og træd ind på det magiske White Rabbit Hostel, hvor du er garanteret sjove stunder, nye venner, pubcrawls og store eventyr. Dette hostel med Alice i Eventyrland-tema byder på kunstneriske indslag, billige og lækre trylledrikke (også kaldet cocktails) og en udendørs pool til at køle af i. Det ser ud til at blive en magisk fest, og du ville være tosset, hvis du gik glip af den!

Hvad er temaet? Farvel til planeten Pluto. 2006 var året, hvor vi sagde farvel til planeten, der aldrig var, så vi fejrer begivenheden med en rumfest, der ikke er af denne verden!

Hvornår er det? Den 8. august

Fest med os på White Rabbit Hostel Siem Reap

9. Vågn op! Sydney Central – Sydney, Australien – 2007

meet the hostels - wake up! sydney central - people standing by bar

Hvis du nogensinde har rejst til Sydney, har du sikkert festet på Side Bar, byens mest berømte backpacker-druksted, som er kendt for sine vilde fester syv nætter om ugen. Hvad nu, hvis vi fortalte dig, at det er en del af Wake Up! Sydney, det hostel, hvor vi fejrer vores ottende år? Dette hostels natlige events er en australsk legende og kan omfatte alt fra skumfester til livekoncerter eller hiphop throwback raves. Og det er bare på en normal uge … kan du forestille dig, hvad de vil trække ud til verdens største hostel-fest?! Når du har danset ud, kan du få mest muligt ud af deres gratis tilbud, som f.eks. en guidet Sydney-tur eller en gratis pizzaaften til at hjælpe på tømmermændene.

Hvad er temaet? Pirater – vi foreslår, at du begynder at øve dig på sproget nu!

Hvornår er det? Den 9. august

Fest med os på Wake Up! Sydney Central

10. JO&JOE Paris – Gentilly – Paris, Frankrig – 2008

meet the hostels - JO&JOE Paris - tables and chairs in outside area

Vi skal tilbringe den tiende nat i verdens mest fashionable by, hvilket naturligvis kræver et sted, der matcher. Vi præsenterer dig for JO&JOE, et skævt hostel, der ikke står tilbage for noget andet, når det gælder stil. Hver af deres moderne sovesale og farverige private værelser er en designelskers drøm med funky vægkunst, der praktisk talt beder dig om at tage en selfie. Vi glæder os til en parisisk sommeraften i deres smukke have, der har masser af udendørs siddepladser og ser endnu bedre ud i skæret af lyskæder. Indenfor kunne baren ikke være sejere, med en scene til DJ’en, et episk dansegulv og en hæld-din-egen-øl-væg… okay, vi er solgt!

Hvad er temaet? Det forsvundne tempel. Grib dit kort og forbered dig på et eventyr i Indiana Jones-stil!

Hvornår er det? Den 10. august

Fest med os på JO&JOE Paris – Gentilly

11. Abraham Hostel – Tel Aviv, Israel – 2009

meet the hostels - abraham hostel - people chilling on rooftop

Tag med os til Mellemøstens nattelivshovedstad, hvor vi fejrer 2009 på det spektakulære Abraham Hostel Tel Aviv. Få mest muligt ud af det brændende vejr på deres enorme tagterrasse, hvor du kan slappe af og nyde udsigten over denne fascinerende by. Nedenunder er der altid gang i baren med en scene, hvor kunstnere og DJ’s introducerer gæsterne til lokale lyde … du må vente og se, hvad de har i vente til festaftenen 😉. Forlæng dit ophold, og nyd de daglige arrangementer på vandrerhjemmet, som spænder fra afslappende (yoga og malekurser) til larmende (club crawls og jamming sessions). Bare sørg for, at du er oppe i tide til at nyde en gratis morgenmadsbuffet med israelske retter!

Hvad er temaet? Vampyrer. Spil ikke cool, vi ved, at du havde Twilight-feber i 2009 ligesom resten af os.

Hvornår er det? Den 11. august

Fest med os på Abraham Hostel

12. Puri Garden Hostel –Ubud, Indonesien – 2010

Det er normalt en meget zen affære på Puri Garden, men for en enkelt aften forvandler vi deres fantastiske haveområde til den hotteste begivenhed på Bali – kom nu, det er vores fødselsdag! Forvent et fantastisk poolparty med gratis flasker Bintang-øl, afslappede vibes, god musik og masser af overraskelser. Heldigvis er du i wellnessens hjemland, så der er ingen grund til at bekymre sig om tømmermænd, når vandrerhjemmet tilbyder ting som gratis daglig massage, gratis yogatimer, en gratis morgenmad med helsekost og grillmad med masser af veganske muligheder. Og fik vi nævnt poolen? Der er ikke meget, som en dukkert i den skønhed ikke kan kurere!

Hvad er temaet? Græsk mytologi. Pak dit mest guddommelige outfit – det her vil gå over i oldtidens historie.

Hvornår er det? Den 12. august

Fest med os på Puri Garden Hostel

13. Wild Rover Hostel – Cusco, Peru – 2011

meet the hostels - wild rover hostel at night

Dette er for vores hardcore hostellers. Wild Rover er et certificeret partyhostel, som mange backpackere ikke vil huske at have besøgt, men ville du forvente mindre, når det har den største irske bar i Sydamerika? Der er aldrig et stille øjeblik her mellem deres vanvittige happy hours, sæt fra de bedste peruvianske DJ’s, live global sport på de kæmpestore skærme og en skør tidsplan for sociale arrangementer (beer pong-turneringer, salsalektioner og UV-fester for blot at nævne nogle få). Baren er lydisoleret, så du kan ikke høre noget fra din sovesal i pod-stil eller din private suite med egen balkon. Apropos det, så er udsigten fra Wild Rover så drømmeagtig, at gæster fra andre hostels flokkes om deres terrasse for at få et glimt… vær ikke en af dem, der går glip af det!

Hvad er temaet? Hekse og troldmænd. Kan vi kaste en besværgelse, så festen varer evigt?

Hvornår er det? Den 13. august.

Fest med os på Wild Rover Hostel Cusco

14. Rodamon Riad Marrakech Hostel – Marrakech, Marokko – 2012

meet the hostels - rodamon riad marrakech hostel – girl by riad pool

📷 @ambervdzalm

Det næste, du finder os i, er i en riad – det er et traditionelt marokkansk hus med en indre gårdhave, FYI! På Rodamon Riad kan du gemme dig væk fra kaoset i medinaen udenfor i den grønne, flisebelagte gårdhave, mens du tager en fredelig dukkert i poolen – skønt! Så er du klar til festen, hvor vi skal op på taget og nyde cocktails med en fantastisk panoramaudsigt over Atlasbjergene og Jemaa el-Fnaa-moskeen. Rodamon vandt dette års HOSCAR for det bedste hostel i Marokko, samt2. pladsen for hele kontinentet, så vi ville ikke bebrejde dig, hvis du endte med at blive længe efter, at festen er slut..

Hvad er temaet? Superhelte – Hostelworld Avengers samles!

Hvornår er det? Den 14. august

Fest med os på Rodamon Riad Marrakech Hostel

15. JUNGLE by thehostelcrowd-Goa, Indien – 2013

meet the hostels - JUNGLE by thehostelcrowd - outdoor area with benches and fairy lights

📷 @anshulharode

Til forveksling er Goa kendt som to meget forskellige ting: et afslappet, spirituelt fristed for yogier og Indiens hedonistiske strandfesthovedstad. Vores værter på JUNGLE by thehostelcrowd ved, hvordan man skaber den perfekte balance mellem de to. Deres enorme have omgivet af træer med pool og udendørs bar er stedet, hvor vi holder vores junglefest i goansk stil – god musik, stjernehimmel og gratis drinks, bliver livet bedre?! Når du har lyst til at tage den med ro, er der morgenyogaklasser, low-key shisha-aftener og sund lokal mad tilberedt frisk på stedet. JUNGLE er også et bæredygtigt hostel, der giver tilbage til lokalsamfundet og bruger miljøvenlige materialer. Vi tror ikke, vi kunne elske dem mere!

Hvad er temaet? Festival. Vis os dine yndlingsfesttraditioner fra hele verden, eller hold det lokalt med Holi-maling og Bollywood-charme.

Hvornår er det? Den 15. august

Fest med os på JUNGLE by thehostelcrowd

16. Wombat’s City Hostel – Venedig, Italien – 2014

 meet the hostels - wombat’s city hostel - comfy lounge area with sofas

Dette hostel er så nyt, at det ikke engang åbnede før midten af juli, men som alle, der har rejst i Europa, ved, er Wombats hostels så fantastiske, at vi var nødt til at have dem med. Deres nyeste italienske åbning har interiør inspireret af byens ikoniske vandveje, og med hele 500 senge er det det største hostel på vores liste – vi har en fornemmelse af, at det her bliver vildt. Den enorme, stilfulde Wombar er stedet at være hver aften med et buldrende lydsystem, poolborde og happy hour-øl og cocktails. Endnu mere, når vi overtager det den 16. august … bare vent, til du ser, hvad vi har i vente!

Hvad er temaet? Emoji-fest *excited face*

Hvornår er det? Den 16. august

Fest med os på Wombat’s City Hostel Venedig

17. Emblem Hostel Nishiarai – Tokyo, Japan – 2015

meet the hostels - emblem hostel nishiarai

Målet med Emblem Hostel Nishiarai er at introducere alle deres gæster til autentiske japanske oplevelser, og derfor tilbyder de så mange fantastiske aktiviteter – den ene dag kan du lave sushi og smage på te, den næste er det kalligrafi-undervisning og ture til de offentlige bade! De ligger i et cool kvarter fyldt med traditionelle restauranter og pubber, der ligger væk fra turistknudepunkterne, og de er også vært for meet-up-arrangementer for at hjælpe rejsende med at mingle og komme i snak med de lokale. Den store bar er et superchikt hangout-spot, som på festaftener forvandles til byens største backpackerfest. Er det underligt, at Emblem Hostel Nishiarai kom på førstepladsen af alle hostels i Tokyo ved vores HOSCARs i 2019?

Hvad er temaet? #MeetTheWorld. Denne gang handler det om at repræsentere, hvor du kommer fra, og lære folk fra hele verden at kende.

Hvornår er det? Den 17. august

Fest med os på Emblem Hostel Nishiarai

18. O De Casa Hostel Bar – Sao Paulo, Brasilien – 2017

meet the hostels - 0 de casa hostel bar - group of smiling people on balcony

Bag den farverige facade på O De Casa finder du Sao Paulos bedste backpackerbar, et sted hvor billige caipirinhas, cachaça pong og dance offs er på programmet … og det er bare på en almindelig mandag! Gå op på terrassen og hæng ud i en kæmpe hængekøje, eller tjek udsigten over Vila Madalena, det sejeste kvarter i byen. Atmosfæren her er altid sjov og energisk takket være det fantastiske personale, som aldrig afviser en drikkeudfordring – det er den brasilianske måde! Morgenen efter kan du komme dig med en brasiliansk brekkie og Netflix i tv-stuen, eller hvis du har mod på det, kan du tage på en gratis vandretur på vandrerhjemmet og opdage den utrolige gadekunst i Vila Madalena.

Hvad er temaet? Enhjørningefest! Okay, du har måske bemærket, at vi sprang et år over. Men vi synes, at jo mindre vi siger om 2016, jo bedre, så vi kanaliserer det gladeste væsen, vi kender, og fejrer 2017 med glitter og glimmer.

Hvornår er det? Den 18. august

Fest med os på O De Casa Hostel Bar

19. The Independente Hostel & Suites – Lissabon, Portugal – 2018

meet the hostels - the independente hostel & suites - beautiful room with red walls and maps on walls

Med sit rustikke, gammeldags design, smukke sovesale og glamourøse private værelser vil du føle dig som en kongelig på The Independente. Ikke nok med at det ligger i Lissabon, en af Europas bedste backpacker-destinationer, det ligger også i nattelivets hotspot Barrio Alto, så du ved, at de kan feste. Uanset om du er typen, der foretrækker at nippe til smarte cocktails i den stilfulde loungebar eller drikke øl under solen på haveterrassen, vil du kunne finde din perfekte stemning til vores næstsidste fest. Og kirsebærret på toppen? Den gratis morgenmadsbuffet, der serveres hver morgen, så du er klar til en dag fuld af eventyr!

Hvad er temaet? Superstjerner. Øv dig på din takketale, tag dit mest glamourøse udstyr på, og prøv at undgå at blive fotograferet!

Hvornår er det? Den19. august

Fest med os på The Independente Hostel & Suites

20. Palmers Lodge: Swiss Cottage – London, Storbritannien – 2019

meet the hostels - palmers lodge: swiss cottage - hostel bar with wooden floor and benches

Findes der mere engelske hostels end et i et victoriansk palæ i London? Du vil føle dig som på settet til Downton Abbey, når du slentrer rundt på Palmers Lodges historiske grund. Stedets Swiss Bar, hvor vi holder vores afslutningsfest, har en udpræget engelsk pubstemning, og deres happy hour (som faktisk er fem timer lang) vil lære dig at drikke som en londoner. Hvis du stadig er der om søndagen, må du ikke gå glip af deres berømte karaokeaftener – gratis shots til alle modige deltagere! Vandrerhjemmets fantastiske beliggenhed gør det nemt at hoppe på metroen og udforske resten af byen, og der er MEGET at se, så vi anbefaler, at du forlænger dit ophold efter festen.

Hvad er temaet? Fødselsdagsfest. Fik vi nævnt, at det er vores fødselsdag? Vores sidste aften bliver den overdrevne fødselsdagsfest, som dit tiårige jeg drømte om … bare med meget mere alkohol.

Hvornår er det? Den20. august. Vores udholdenhed (og lever) vil være blevet testet til det yderste på dette tidspunkt, men vi kører på og afslutter Verdens Største Hostel Party med et kæmpe brag!

Fest med os på Palmers Lodge: Swiss Cottage

Hånden op, hvis du er klar til Verdens Største Hostel Party? Check ind på et af disse hostels for at være med, eller følg med på vores Instagram hver dag i august. Vi ses på dansegulvet!

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top