De bedste hostels i Milano til alle typer rejsende

Denne artikel blev sidst opdateret i december 2022

Velkommen til Milano. Italiens næststørste by, planetens modehovedstad og fødestedet for en af verdens største institutioner – ‘happy hour’-drinks. Det er en by skabt til enorme solbriller og ren nydelse – uanset om det er din kærlighed til shopping, gamle kunstværker, drinks i solskinnet eller enorme skåle med osteovertrukne kulhydrater. I betragtning af de mange berømtheder, der besøger byen, er ingen aften en stille aften på Milanos barer og klubber. De bedste hostels i Milano hjælper dig med at holde udgifterne til overnatning nede, så du kan bruge pengene på at få mest muligt ud af byen. Bare fordi du trækker dit tøj ud af en rygsæk, betyder det ikke, at du ikke skal vise dig frem som en af de smarte lokale!

Hostels i Milano har noget for enhver smag og pengepung, så du har masser af valgmuligheder med priser på mellem 15 og 35 euro, hvor sommeren er det dyreste tidspunkt at rejse ind. Besøger du midt på ugen, kan du spare nogle penge. Det er værd at bemærke, at Milano beskatter alle rejsende over 30 år med 2 euro pr. nat. Hvis du er under 30, skal du holde øje med, at du ikke bliver overfaktureret. Her er vores bedste hostels i Milano!

Hop direkte til:

  1. De generelt bedste hostels i Milano
  2. Bedste hostels i Milano for solorejsende
  3. Bedste party-hostels i Milano
  4. Bedste hostels i Milanos centrum
  5. Bedste billige hostels i Milano
  6. De bedste af de øvrige hostels i Milano

Samlet set bedste hostels i Milano

 1. Ostello Bello – bedste hostel i Milano for solorejsende
 2. Madama Hostel & Bistrot – det bedste partyhostel i Milano
 3. Combo Milano – bedste hostel i centrum af Milano

Bedste hostels i Milano for solorejsende

Milano er et fantastisk valg for solorejsende, da det er en sikker og omgængelig by, hvor det er lige så let at møde lokale som andre backpackere. De fleste af de bedste hostels i Milano tilbyder masser af aktiviteter, der er designet til at bringe rejsende sammen, hvad enten det er via tilbud om drinks, yogatimer eller organiserede ture.

Ostello Bello

best hostels in milan, ostello bello common area

Ostello Bello er et drømmested for solorejsende takket være det imødekommende personale, fællesområderne og den afslappede stemning, der gør det nemt at komme i kontakt med andre rejsende. På stedet har de en bar, der er åben til kl. 1 om natten, og som ikke kun tiltrækker backpackere, men også lokale med en passion for at rejse og møde nye mennesker. De tilbyder et fantastisk udvalg af gratis udflugter, der giver dig et unikt indblik i livet i byen, herunder ture til markeder, madsmagninger, udstillinger, galleriåbninger og fester. En anden stor fordel er, at disse fyre elsker at smide om sig med gratis ting næsten lige så meget som Oprah, hvilket er praktisk, når man rejser alene og har et stramt budget. Fyld dine støvler med deres gratis velkomstdrinks, morgenmad, middage, varme drikke og meget mere.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Klaver og musikinstrumenter
 • Gratis morgenmad, aftensmad og snacks hele dagen
 • Gratis udflugter
 • Bar på stedet

Adresse: Via Medici 4, Milano

Kvarter: Carrobbio

Nærmeste station: Carrobbio sporvognsstoppested

Book dit ophold på Ostello Bello

Babila Hostel & Bistrot

££££

best hostels in milan, dorm room at Babila Hostel & Bistrot

Hvis du kan lide, at dine hostels minder dig om Hogwarts, så behøver du ikke lede længere! Babila har til huse i en smuk italiensk Tudor-bygning fra det20. århundrede og har masser af hænge ud-områder, herunder en lounge på taget, bar, café og restaurant, så du er sikker på at finde din helt egen Ron og Hermione på ingen tid! Vandrerhjemmet tilbyder masser af fælles aktiviteter, herunder yoga, spilturneringer, live-musik og fester. Find nogle af dine køjekammerater, lej cykler i receptionen, og tag på opdagelse – Babila ligger i modekvarteret, kun 15 minutter fra Plaza Duomo og Milanos domkirke.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis drink ved ankomst
 • Tagterrasse og grillområde
 • Yoga-undervisning
 • Udlejning af cykler

Adresse: Via Conservatorio, 2a Milano

Kvarter: Porta Monforte

Nærmeste station: Camera Del Lavoro sporvogns- og busstoppested

Book dit ophold på Babila Hostel & Bistrot

Combo Milano

£££

best hostels in milan, Combo Milano dining area with plants

Erfarne solorejsende vil elske, at Combo Milano tilbyder 24-timers selv-check-in og bagageopbevaring, så du kan komme ud og få mest muligt ud af din tid i byen på dine egne betingelser. Vandrehjemmets sovesale med tre, fire og seks senge sikrer lidt fred og ro om aftenen, men der er masser af action at finde i vandrehjemmets bar, kunstgalleri og radiostation på stedet, som holder musikken kørende til langt ud på aftenen.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Aircondition
 • Hurtig ind- og udtjekning
 • Mulighed for tøjvask

Adresse: Ripa di porta ticinese 83

Naboskab: Navigli

Nærmeste station: P. TA Genova FS Metro, eller Via Valenza Alzaia Nav. Grande sporvogn eller bus

Book dit ophold på Combo Milano

De bedste party-hostels i Milano

Som den internationale modehovedstad den er, er der altid gang i Milanos natteliv. Og da det er byen, der opfandt begrebet “happy hour” (vi takker dig, hr. Campari), er det at nyde en drink og en lille bid mad tidligt på aftenen en del af kulturen, som du bare må omfavne. De fleste af de bedste partyhostels i Milano holder happy hours, så gæsterne kan hygge sig over drinks til nedsat pris. Længere væk er Milanos Navigli-kvarter, det cooleste hjørne af byen, et godt sted til din aperitivo (og efterfølgende bytur). Langs kvarterets to kanaler, Naviglio Pavese og Naviglio Grande, og de gyder, der forbinder dem, finder du masser af barer, der kan tilfredsstille dit indre festdyr, og mange af dem tilbyder hele buffeter med gratis mad, der er ideel til at fylde maven med. For levende musik og elektroniske danseklubber skal du besøge Corso Como i Porta Nuovo-distriktet. Isola, Porta Romana og Città Studi (Milanos studenterområde) byder også på masser af livlige caféer og barer, hvor du kan mingle med milaneserne til ud på de små timer.

Ostello Bello Grande

£££

best hostels in milan, terrace at Ostello Bello Grande

Ostello Bello Grande tilbyder en eksklusiv oplevelse til en budgetvenlig pris, og det har jævnligt fået tildelt priser for sin storhed i kategorien “bedste hostels”. Faktisk fik det i 2020 HOSCARs for det5. bedste store hostel på verdensplan og det6. bedste for kvindelige solorejsende. Dette hostel kan virkelig sit kram – venligt personale, fantastisk indretning og atmosfære, kæmpe køkken, og ligesom deres søsterhostel – Ostello Bello – kender de værdien af at tilbyde en freebie. Forvent gratis morgenmad, gratis middag, gratis velkomstdrinks, gratis byture og meget mere. Der er restaurant, café og bar, og ikke bare én, men TRE solrige terrasser med masser af hængekøjer. Og så ligger vandrerhjemmet tæt på store seværdigheder som Galleria Vittorio Emanuele II og Teatro alla Scalla, og barerne i Isola og Città Studi er ikke langt væk.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Ubegrænset gratis morgenmad og aftensmad
 • Velkomstdrink
 • Tagterrasse med hængekøjer
 • 100 m fra Milanos hovedbanegård

Adresse: Via Roberto Lepetit, 33

Kvarter: Området omkring hovedbanegården

Nærmeste station: Centrale Metrostation

Book dit ophold på Ostello Bello Grande

Madama Hostel og Bistrot

££££

best hostels in milan, Madama Hostel and Bistrot private room with birds on the walls

Madama er uden tvivl et af de bedste partyhostels i Milano. Det populære sted, der ligger i en gammel politistation, bringer festånden med sig, samtidig med at det sørger for din komfort hele vejen rundt. Fyld dine støvler med gratis morgenmad og aftensmad. Eller spis vegetariske og veganske lækkerier i deres bistro, som kl. 18 forvandles til en cocktailbar, der er lige så populær blandt lokale som blandt backpackere. Du behøver ikke at gå langt for at finde festen – der er en natklub under vandrerhjemmet, eller Porta Romana-kvarteret ligger 10 minutters gang væk.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Bar og natklub
 • Velsmagende vegetarisk mad
 • Gratis morgenmad
 • Tilgængelig

Adresse: Via Benaco, 1

Kvarter: Porta Romana

Nærmeste station: Milano Porta Romana togstation eller Lodi Tibb Metro

Book dit ophold på Madama Hostel and Bistrot

Queen Hostel

££

best hostels in milan, queen hostel bar

Med de mange arrangementer er dette hostel det perfekte valg for dem, der gerne vil feste (og omgængelige solorejsende). Gæsterne kan nyde film- og spilaftener, jamsessions og pumpende houseparties, som alle bliver smurt godt ind af de daglige happy hours i deres trendy bar. Vandrehjemmet har en tiltalende moderne stil, komplet med naturligt lys, der sikrer, at du kommer ud af sengen, uanset hvor ondt det gør i hovedet, for at opleve byen.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Bar på stedet
 • Gratis sengelinned og håndklæder
 • Gratis morgenmad, te og kaffe
 • Faciliteter til selvforplejning

Adresse: Viale Regina Margherita, 9

Kvarter: Porta Romana

Nærmeste station: V.le Monte Nero Via Bergamo sporvognsstoppested

Book dit ophold på Queen Hostel

Bedste hostels i Milanos centrum

Hvis du har en to-do-liste i Milano, der er lige så lang som din arm, og der ikke er tid til en Aperol Spritz, før du har krydset dem alle af, skal du bo i Milanos centrum. Når du sover midt i centrum, kan du nemt komme rundt mellem seværdighederne uden at skulle betale for offentlig transport, og det giver dig det bedste indblik i den livlige atmosfære i Italiens mest stilfulde by.

Combo Milano

£££

best hostels in milan, combo milano terrace

Den stilfulde, minimalistiske indretning på dette venlige hostel er perfekt, hvis du kan lide dine hostels serveret med lidt Instagrammability. Det er et ideelt sted for seriøse sightseere – ikke alene er Piazza del Duomo inden for gåafstand, du vil også være tæt på Parco Sempione og Idro Montanelli Public Gardens, hvor du kan se nogle af Milanos bedste museer. Museo della Permanente og Pinacoteca di Brera ligger begge på den anden side af vandet og har utrolige samlinger af italiensk kunst.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Aircondition
 • Spillelokale
 • Intet udgangsforbud
 • Minimarked

Adresse: Via Renzo Bertoni, 3

Kvarter: Brera

Nærmeste station: Turato Metro

Book dit ophold på Combo Milano

Bedste billige hostels i Milano

Glitter og glamour er nøgleordene i denne by, men du kan holde omkostningerne nede ved at bo på et af de bedste billige hostels i Milano. Mange hostels er godt klar over, at deres by er dyr, så tjek på forhånd, hvilke gratis ting de tilbyder, da de har en tendens til at være ret generøse. Hold også omkostningerne nede ved at få mest muligt ud af happy hours, gå mellem attraktionerne og besøge restauranter og barer i byens studenterområde, hvor de fleste unge er i samme båd på tilbudsjagt.

Meininger Milano Lambrate

£££

best hostels in milan, Meininger Milano Lambrate bar area

I denne filial af Meininger-kæden, der altid er på pletten, har de indrettet hele vandrerhjemmet som en hyldest til de ikoniske Lambretta-scootere, der blev skabt lige rundt om hjørnet, så forvent en vintage-æstetik og mod-vibes over det hele. Der er endda en klassisk scooter udstillet til det ultimative Insta-fotoshoot! De uhyrligt billige senge (fra 12,50 pund pr. nat!) er ikke det eneste, man kan spare penge på her, med en billig morgenmadsbuffet og backpacker-tilbud i den smarte bar, så man kan strække sine euro endnu længere. Med en solrig terrasse, et legeområde og gruppeaktiviteter er det klart, at prisen ikke er den eneste grund til, at vores gæster elsker dette sted så meget!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Bordfodbold
 • Bar på stedet
 • Fantastisk personale
 • Social stemning

Adresse: Piazza Monte Titano, 10

Kvarter: Lambrate

Nærmeste station: Milano Lambrate

Book dit ophold på Meininger Milano Lambrate

Panda Hostel

££

best hostels in milan, Panda Hostel roof terrace with sun loungers

Denne billige og muntre løsning tilbyder gode senge fra €20 og billige private værelser til dem, der rejser som et par, men stadig har lyst til vandrerhjemsstemning. Panda ligger også tæt på hovedbanegården, så det er nemt at hoppe på metroen, og det er lige nede ad vejen fra de livlige områder Zona Buenos Aires og Città Studi. Gæsterne kan slappe af i de rummelige fællesområder eller besøge den døgnåbne bar.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Individuelle skabe
 • 24-timers bar
 • Gratis morgenmad
 • Intet udgangsforbud

Adresse: Via Canzio, 15

Kvarter: Città Studi / Zona Buenos Aires

Nærmeste station: Loreto metro

Book dit ophold på Panda Hostel

De bedste af de øvrige hostels i Milano

Og et par stykker mere, der kan pirre din fantasi..

Meininger Milano Garibaldi

££££

best hostels in milan, Meininger Milano Garibaldi sofas

Dette supermoderne, vidunderligt rene hostel ligger 15 minutters sporvognstur fra Milanos gamle bydel og tæt på Isola – et af byens livligste kvarterer. Gæsterne vil elske spillelokalet, poolbordet og den livlige bar, der serverer gode cocktails. Der er også et fuldt udstyret køkken, som du kan bruge, hvis du har lyst til at spare nogle penge ved at tilberede din egen mad.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Aircondition
 • Tilgængelig
 • Café og bar på stedet
 • 24-timers reception

Adresse: Via Privata Giovanni Calvino 11

Kvarter: Simonett

Nærmeste station: Cenisio Metro og Garibaldi togstation

Book dit ophold på Meininger Milano Garibaldi

Oztelzzz Milano

£££££

best hostels in milan, Oztelzzz Milano pod rooms

Ostelzzz serverer gæsterne en udpræget japansk stemning i deres fælles sovesale, som har individuelle sovekabiner (komplet med hyggelige dyner!) for maksimalt privatliv. Uden for sovesalene er det en social affære med en stor have, terrasse og lounge, alt sammen indrettet til at sikre, at du møder dine medrejsende. Vandrerhjemmet tilbyder gratis morgenmad, faciliteter til selvforplejning og en fantastisk beliggenhed i Milanos smarte modedistrikt, tæt på byens bedste shoppingmuligheder og kun få meter fra Idro Montanelli Public Gardens, hvor du finder Natural History Museum, Galleria d’Arte Moderna (GAM) og Planetarium.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Sovekabiner
 • Gratis morgenmad og velkomstdrink
 • Køkken
 • 24-timers reception

Adresse: Via Giorgio Jan 5/a

Kvarter: Zona Buenos Aires

Nærmeste station: Milano Porta Venezia togstation, eller P.ta Venezia V. le Tunisia letbane

Book dit ophold på Oztelzzz Milano

Vi håber, at denne guide hjælper dig med at finde de perfekte hostels til din rejse til Milano. Fortæl os i kommentarerne, hvis du har boet på et af vores anbefalede hostels, eller hvis du gerne vil dele et hostel, som du synes, andre backpackere ikke bør gå glip af. Glem ikke at tjekke hele vores udvalg af hostels i Milano!

Hvis du vil have hjælp til at finde dit perfekte hostel, uanset hvor du er, kan du downloade Hostelworld-appen og gøre dig klar til at møde verden!

Bliv ved med at læse!

🌟 De bedste hostels i Venedig

🌟 De bedste hostels i Rom

🌟 De bedste vandrerhjem i Italien

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top