De bedste vandrerhjem i Dublin

Language Specific Image

Sådan finder du de bedste hostels i Dublin til din rejse

Leder du efter en by, hvor du kan besøge museer, slotte, parker, boghandlere, søde caféer og en verdensberømt pubscene? Dublin har det hele! Brug dagen på at udforske Trinity College, Dublin Castle, St Patricks Cathedral og masser af andre interessante attraktioner, og slut dagen af på en af Dublins mange pubber!

De fleste af Dublins hostels ligger i byens centrum, et perfekt sted at udforske alt, hvad byen har at byde på. Hvis du vil besøge Guinness Storehouse og The Old Jameson Distillery, kan du spare lidt tid ved at bo på et hostel omkring Smithfield Square.

Vi har sammensat en liste over de bedste hostels i Dublin til alle slags backpackere. Tænk på gratis vandreture, pubcrawls, vin- og osteaftener og endda en sauna på vandrerhjemmet! Fra partyhostels til hostels med private værelser – vores guide hjælper dig med at finde det bedste hostel i Dublin til din rejse.

Spring direkte til:

 1. Bedste hostels i Dublin for solorejsende
 2. Bedste hostels i Dublin for par
 3. Bedste hostels i Dublin til fester
 4. Bedste hostels i Dublin med private værelser
 5. Bedste hostels i Dublin centrum
 6. De bedste af de øvrige hostels i Dublin

Bedste hostels i Dublin for solorejsende

Som mange andre europæiske hovedstæder er Dublin en fantastisk by at rejse i alene. Du vil møde masser af supervenlige lokale, som vil få dig til at føle dig velkommen og måske endda invitere dig på en pint Guinness! Hostellerne i Dublin er også et godt sted at møde backpackere fra hele verden og udforske byen sammen.

Barnacles Temple Bar House

best hostels in Dublin - Barnacles Temple Bar House

Hvis du er på vej til Dublin for at more dig, kan du ikke gå galt i byen med Barnacles Temple Bar House. Som navnet antyder, vil du være midt i begivenhedernes centrum med Dublins ikoniske Temple Bar-pub lige uden for døren… bogstaveligt talt to døre nede! Indretningen er lys og rummelig, alle værelser har en-suite badeværelser og personlige skabe under sengen. Barnacles er et meget varmt, socialt hostel, hvor det er nemt at møde andre rejsende takket være et udvalg af chill-out-områder, hvor de har bordfodbold, dart, filmaftener og en enkelt aften med levende musik. De har også en gratis let morgenmad og daglige vandreture. Gæsterne kommenterer ofte på det fantastiske personale, beliggenheden og den gode atmosfære, hvilket har resulteret i, at Barnacles har vundet adskillige priser såsom “Most Popular Hostel in Dublin!”

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Fantastisk beliggenhed: to døre fra Temple Bar
 • Gratis bagageopbevaring

🏠 Adresse: 19 Temple Lane, Temple Bar, Dublin 2

🏘 Kvarter: Byens centrum

🚍 Nærmeste station: Trinity College/College Green

Book dit ophold på Barnacles Temple Bar House nu

Jacobs Inn

best hostels in dublin - Jacobs Inn -

Hvis du vil udforske mere af Irland efter dit Dublin-eventyr, ligger Jacobs Inn perfekt, lige over for busstationen Busaras og 50 meter fra togstationen Connolly. Jacobs Inn har det hele med sit moderne design, afslappende tagterrasse og cool fællesområder med bordtennis og bordfodbold. Hver sovesal har sit eget badeværelse, alle senge har USB-stik til opladning af telefoner og gardiner for at give lidt ekstra privatliv. Personalet arrangerer også events som filmaftener, gåture og pubcrawls; en god måde at møde andre rejsende på og se det rigtige Dublin, mens man får nye venner!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Tagterrasse
 • Fede fællesområder
 • Filmaftener
 • Vandreture
 • Pubcrawls
 • Irske danseaftener

🏠 Adresse: 21 Talbot Place

🏘 Kvarter: Byens centrum

🚍 Nærmeste station: Central busstation

Book dit ophold på Jacobs Inn nu

De bedste hostels i Dublin for par

Søde caféer og restauranter, smuk arkitektur og pubber, der kan dateres tilbage til 1198 – Dublin er en fantastisk romantisk ferieby. Og selvfølgelig har vi de perfekte hostels, som du og din elskede kan bo på, mens I udforsker byen. Vi taler om alt det privatliv, du har brug for, plus den sociale stemning, som kun hostels kan tilbyde!

Ashfield vandrerhjem

best hostels in dublin - ashfield hostel

Ashfield Hostels fantastiske beliggenhed, mellem Trinity College og O’Connell Street, gør det til et meget praktisk sted at bo, når man besøger Dublin. Du vil være tæt på alle byens hovedattraktioner og på det perfekte sted at udforske Dublins natteliv med din partner (og rejsekammerat).

Efter en nat i byen kan du nyde gratis morgenmad og vandre ture, som vandrerhjemmet tilbyder hver dag!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Vandretur
 • Gratis morgenmad
 • Fantastisk beliggenhed

🏠 Adresse: 19-20 DOlier Street, Dublin 2

🏘 Kvarter: Byens centrum

🚍 Nærmeste station: College green

Book dit ophold på Ashfield hostel nu

Generator Hostel

best hostels in dublin - Generator Dublin

Generators smarte design i boutique-stil er ret cool! De smukke værelser er ledsaget af fantastiske fællesområder, en bar og café på stedet – perfekt, når du føler, at det er tid til at socialisere med andre backpackere!

Gæsterne får også drikkekampagner og gratis arrangementer som karaoke og quizaftener. Generator Hostel har også en fremragende beliggenhed, et par minutters gang fra alle de lokale hotspots, og hvis du er ude efter en smagsprøve på ægte irsk whiskey, skal du bare gå hen til Jameson Distillery ved siden af.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Vandreture
 • Central beliggenhed
 • Fantastisk personale

🏠 Adresse: Smithfield Square, Dublin 7

🏘 Kvarter: Smithfield

🚍 Nærmeste station: Smithfield stop

Book dit ophold på Generator Hostel nu

Bedste party-hostels i Dublin

Med alle de gode pubber og klubber og den livlige backpacker- og studenterscene er Dublin en fantastisk by at feste i. Du har masser af muligheder for at gå ud og sludre med de lokale, mens du nyder en traditionel pub eller en trendy klub.

Abbey Court

Best hostels in Dublin - Abbey Court Hostel

📷: li_sa_be

Abbey Court hostel er 2018 HOSCAR-vinder for ‘Bedste hostel i Dublin’. Som du kan se på billedet (nedenfor), er dette sted funky og fuld af finurligt design. Gæsterne elsker den kunstneriske stemning, især det fantastiske køkken/spiseområde, som er perfekt til socialt samvær. Som mange andre hostels i Dublin er Abbey Court fuld af gratis ting og tilbyder frynsegoder som gratis bagageopbevaring, gratis daglige vandreture og morgenmad til fri afbenyttelse! Hvis du har lyst til at feste, så sørg for at deltage i deres berygtede natlige pubcrawl, som kan blive ret voldsom! Beliggenheden er bedømt til 9,8 af tidligere gæster, da det ligger lige midt i Dublin, kun 2 minutter fra det summende Temple Bar.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Gratis vandretur
 • Pubcrawl
 • Gratis bagageopbevaring

🏠 Adresse: 29 Bachelors Walk, Dublin 1

🏘 Kvarter: Byens centrum

🚍 Nærmeste station: O’Connell Bridge

Book dit ophold på Abbey Court nu

Isaacs Hostel

best hostels dubin - temple bar

Isaacs Hostel er et ombygget vinhus fra det 19. århundrede! Mmm, vin! Designet er charmerende og cool med synlige murstenstunneler, der giver det en masse karakter. Igen har det en fantastisk beliggenhed; meget tæt på Connolly togstation og Busaras, Dublins vigtigste busstation, hvilket giver dig nemme forbindelser til at udforske resten af Irland. Det er også praktisk i gåafstand fra O’Connell St og Temple Bar. Isaacs har en venlig og livlig atmosfære takket være de fantastiske, sociale fællesområder med bordtennisborde. Andre frynsegoder er gratis morgenmad, vandreture, quizaftener, livemusik, pizzaaftener OG… der er en sauna til gæsterne. Perfekt til at komme sig efter en aften i byen!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Pubcrawl
 • ombygget vinhus fradet 19. århundrede
 • Gratis morgenmad
 • Vandreture
 • Levende musik
 • Sauna

🏠 Adresse: frenchmans Lane 2-4, Dublin 1

🏘 Kvarter: Byens centrum

🚍 Nærmeste station: Central Bus Station /Connolly togstation

Book dit ophold på Isaacs Hostel nu

Bedste hostels i Dublin med privat værelse

Vi ved, at du elsker hostels og alt det, der kun kan ske på hostels – fra at møde nye mennesker til at få de bedste tips fra personalet. Er du på udkig efter en autentisk rejseoplevelse med lidt privatliv under dit besøg i Dublin? Så vil du elske disse hostels med fantastiske private værelser, gratis morgenmad og en fantastisk beliggenhed!

Garden Lane Backpackers

best hostels dublin - Garden Lane

Garden Lane er et moderne og stilfuldt hostel, der ligger gemt væk i en sidegade i det eksklusive Christchurch-kvarter. Her bor du i et lidt roligere område, men stadig kun ti minutters gang fra populære hotspots som Grafton Street, Temple Bar, Camden-området og Trinity College. At være væk fra stress og jag har sine fordele, da det er perfekt placeret til at besøge Guinness Storehouse, Jameson Distillery, Christchurch Cathedral, Saint Patrick Cathedral, Dublin Castle og ‘Brazen Head’, som er Irlands ældste pub! Åh, og gæsterne får også gratis kontinental morgenmad!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Terrasse
 • Fantastisk beliggenhed

🏠 Adresse: Garden Lane, Christchurch

🏘 Kvarter: Dublin Liberties

🚍 Nærmeste station: The Liberties

Book dit ophold på Garden Lane Backpackers nu

Abigails Hostel

best hostels dublin - Abigail hostel

Abigails Hostel har en fantastisk beliggenhed – lige i centrum af Dublin. Nyd dit private værelse med eget bad, og vågn op til en fantastisk gratis morgenmad! Vandrehjemmet tilbyder også en vandretur hver dag, så du har mulighed for at snakke med andre gæster, mens du udforsker byen!

Vandrehjemmets køkken og spisestue er perfekte til dig, der bor på budget, og du kan spare nogle pund, som du kan bruge på en lokal pub.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • God beliggenhed
 • Vandretur
 • Gratis morgenmad

🏠 Adresse: 7 – 9 Aston Quay, Dublin 2

🏘 Kvarter: centrum af byen

🚍 Nærmeste station: O’Connel Street

Book dit ophold på Abigail's Hostel nu

Bedste hostels i Dublin centrum

Centrale hostels er den bedste løsning, hvis du vil spare tid (og penge!) under dit besøg. Du vil være i hjertet af byen, hvor alle Dublins hovedattraktioner er, og tæt på mange nattesteder, som du ikke må gå glip af!

Sky Backpackers

Best hostels in Dublin - Sky Backpackers

Sky Backpackers er et funky hostel i boutique-stil, som ligger i et tidligere indspilningsstudie, hvor navne som U2 og Van Morrison har produceret hits. Sky Backpackers er ikke kun en fryd for øjet, men har også en fremragende beliggenhed i centrum af Dublin. Gæsterne vil befinde sig lige rundt om hjørnet fra nogle af byens yndlingsattraktioner – Liffey-floden, Ha’Penny Bridge, O’Connell Street. For dem, der ønsker at opleve det lokale natteliv, vil det glæde dig at vide, at det er en hurtig gåtur på 1 minut til det summende Temple Bar-område.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Fantastisk beliggenhed
 • Indrettet i et gammelt indspilningsstudie
 • Cool indretning

🏠 Adresse: 2-4 Litton Lane, Dublin 1

🏘 Kvarter: Byens centrum

🚍 Nærmeste station: O’Connell Street

Book dit ophold på Sky Backpackers nu

Ashfield Hostel

best hostels dublin - Ashfield Hostel

Ashfield Hostel er ikke kun godt for par, men også ideelt for dem, der gerne vil være midt i begivenhedernes centrum. Det ligger kun et minuts gang fra Trinity College, Temple Bar og O’Connell Street samt busstoppesteder til lufthavnen, færgeterminalen, Guinness Storehouse og Heuston Station. Hotellet har også et par lækre tilbud, såsom gratis brekky, gratis vandreture, gratis bagageopbevaring og selvfølgelig gratis WIFI!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Fantastisk beliggenhed
 • Gratis morgenmad
 • Gratis vandretur

🏠 Adresse: 19-20 DOlier Street, Dublin 2

🏘 Kvarter: centrum af byen

🚍 Nærmeste station: College green

Book dit ophold på Ashfield Hostel nu

De bedste af de øvrige hostels i Dublin

Hvis du stadig ikke er sikker på, hvilket hostel du skal booke, hvad så med en gratis oste- og vinaften, pubcrawls, vandreture og et filmrum?

The Times Hostel College Street

best hostels dublin - the times hostel

The Times Hostel er det perfekte sted for backpackere på budget på grund af alle de gratis ting, de tilbyder, såsom is om mandagen, vin og ost om tirsdagen, middag om onsdagen og kaffe, te og varm chokolade hver dag!

De tilbyder også en gratis daglig vandretur i Dublin og pubcrawls hver aften. Du vil være i hjertet af Dublins historiske centrum, tæt på alle de vigtigste attraktioner.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Daglig gratis vandretur
 • Pubcrawl
 • Gratis arrangementer
 • Fantastisk beliggenhed

🏠 Adresse: 8, College Street, Dublin

🏘 Kvarterer: byens centrum

🚍 Nærmeste station: O’Connel Street

Book dit ophold på The Times Hostel nu

Fire baner

best hostels dubin - four courts

Four Courts hostel ligger tæt på mange af Dublins attraktioner, som du vil besøge under dit ophold: Guinness Storehouse, Jameson Distillery og Brazen Head – Dublins ældste pub!

De arrangerer gratis grillaftener, pubcrawls og vandreture – den perfekte måde for dig at møde andre backpackere på. Dagen efter din pubcrawl kan du nyde en lækker gratis morgenmad, inden du tager ind til byen.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis grillaftener
 • Pubcrawls
 • Vandreture
 • Filmrum

🏠 Adresse: 15/17 Merchants Quay, Christchurch

🏘 Kvarter: Wood Quay

🏠 Nærmeste station: Ushers Quay

Book dit ophold på Four Courts nu

Har du boet på et af de bedste hostels i Dublin? Eller har du dine egne anbefalinger? Fortæl os det i kommentarfeltet

Fortsæt med at læse 👇🏼

⭐️ De bedste vandrerhjem i Irland

⭐️ De bedste steder at besøge i Irland

⭐️ De bedste internationale drukspil

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top